Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 09, 2013

Βίντεο για να γελάσουμε...Ο Πρόεδρος του τηλεπτώματος δεν προλαβαίνει να καλησπερίσει τους δημοσιογράφους και η ταμπέλα με το σήμα του κόμματος του καταρρέει!

"Ευχαριστώ πάρα πολύ για την..." πρόλαβε να πει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα στο πλαίσιο των περιοδειών του, ανα τη χώρα και μια μεγάλη ταμπέλα με το σήμα του κόμματος κατέρρευσε πάνω από το κεφάλι του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ένστολων κατά του ευτελισμού των Ενόπλων Δυνάμεων


Με μία ογκώδης συγκέντρωση χιλιάδες απόστρατοι αλλά και εν ενεργεία στρατιωτικοί βρέθηκαν στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της Αθήνας ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας και των περικοπών που έχουν υποστεί οι μισθοί και οι συντάξεις τους. Οι ασφυκτικές οικονομικές των μνημονίων έχουν πλήξει το.....

«Ποινικό αδίκημα η απόδοση τιμών στην Ελληνική Σημαία;»

5235702733
Μετά από επίσκεψη μας στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως και χωρίς να θέλουμε να προσβάλλουμε το χώρο ή να προκαλέσουμε αντιδράσεις αποφασίσαμε να φωτογραφηθούμε ως Ελληνες πολίτες με την Ελληνική σημαία που είχαμε μαζί μας. Προς έκπληξή μας οι φύλακες άρχισαν να σφυρίζουν προειδοποιητικά από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις. Αφού μας πλησίασαν ενημερωθήκαμε προφορικά με πολλή ευγένεια αλλά καιμεγάλη λύπη και έκπληξη ότι βάσει κανονισμού απαγορεύεται η επίδειξη ή φωτογράφιση σύμβολων οποιουδήποτε τύπου και δυστυχώς, μεταξύ αυτών και της Ελληνικής σημαίας.

Επισκεφθήκαμε το.....

Νέο άθλιο φωτομοντάζ και συκοφαντική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ  ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 
ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Εθνική ντροπή και υποτέλεια στον Σιωνισμό: Το ΥΠΕΞ αναγνώρισε Κόσοβο και τα τετελεσμένα του 1999 κατά Σερβίας

Σε πλήρη αρμονία με την γραμμή της Ουάσιγκτον, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και η Ελλάδα κατ'επέκταση προχώρησε στην έμμεση αναγνώριση του Κοσόβου επιτρέποντας την ίδρυση Γραφείου Εμπορικών Υποθέσεων.
Πρακτικά αναγνωρίζει ότι είναι θεμιτή η βίαιη αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια αναγνωρίζοντας τα αποτελέσματα του πολέμου του 1999 και τον ακρωτηριασμό της Σερβίας από το ΝΑΤΟ και βέβαια ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου και για άλλες περιπτώσεις: Αν δεχθούμε ότι μία θρησκευτική ή εθνική μειονότητα έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού και της απόσχισης της περιοχής στην οποία έχει πληθυσμιακή πλειοψηφία!
Μήπως μας θυμίζει κάτι στα καθ'ημάς η συγκεκριμένη περίπτωση; Αλλά αυτό φαίνεται ότι.....

Τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για την αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη..

Δείτε τα βίντεο...

Σπαράζει η καρδιά μας...Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της αριστερομπολσεβοφυλλάδας του Δελλατόλα "6 Ημέρες"

Δεν θα μας λείψει καθόλου η καθημερινή "ενημέρωση", που θα γίνει εβδομαδιαία, της εφημερίδας του Δελλατόλα (του γνωστού και ως "Ελένη μου έχουμε θέμα...").

Δείτε ένα δείγμα γραφής της φυλλάδας που στήριζε εμφανώς το συνονθύλευμα της "ροζ αριστεράς"..

σ.σ. Ποιός θυμάται άραγε τα ταξιδάκια του Δελλατόλα στη Νότια Αφρική για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ, με "χορηγία" της Τράπεζας Πειραιώς (εδώ);

Βουλγαρικά ΜΜΕ: "Συμφωνεί ο Α.Σαμαράς με την ακύρωση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξ/πολη"!

Την στιγμή που η βουλγαρική Βουλή, με ψήφους 115 έναντι 25, «ακύρωσε πλήρως» την κατασκευή του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη (και θα βρεθεί, βέβαια, αντιμέτωπη με τις συνέπειες - πληρωμή βαρέων ρητρών κλπ) ο Α.Σαμαράς έκρινε ότι η σημερινή ημέρα ήταν κατάλληλη για να επικοινωνήσει με τον απερχόμενο Βούλγαρο πρωθυπουργό, Μπόικο Μπορίσοφ, για να επιβεβαιώσει "τις καλές σχέσεις" Ελλάδος-Βουλγαρίας!
Αυτή η επικοινωνία εμφανίζεται από.....

Ατίμασαν την προτομή του Εθνομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Νίκαια τα βοθρολύματα του Soros (βλέπε αναρχικοί)

Πορεία στη Νίκαια πραγματοποίησαν τα ασπόνδυλα καρκινώματα του indymedia και του Soros, εις μνήμην ενός εγκληματία τρομοκράτη που πέθανε μετέπειτα από ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς, την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει αυτοκίνητο που στη συνέχεια θα χρησιμοποιούσε για κάποια τρομοκρατική ενέργεια του "Επαναστατικού Αγώνα"..

Τα κομμουνιστικά μιάσματα, των Βορείων Προαστίων και της ευρύτερης ελληνικής μπουρζουαζίας, αφού ρύπαναν τους δρόμους και τους τοίχους της Νίκαιας με τα προπαγανδιστικά αεθνιστικά συνθήματά τους φρόντισαν να βεβηλώσουν και την προτομή του Εθνομάρτυρα της Σμύρνης, Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, που δολοφονήθηκε αγρίως από τους μογγόλους το 1922 για να σκυλεύσουν τη σορό του στη συνέχεια εβραίοι κατά το....."συνωστισμό", όπως λέει και η Ρεπούση.

Δείτε τα "ανδραγαθήματα" των μολυσματικών μαζανθρώπων...