Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 12, 2013

Απόπειρα δολοφονίας στελέχους της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες...Πυρπόλησαν το σπίτι του με βόμβες μολότοφ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περιμένουμε την καταδίκη της τρομοκρατικής - παρακρατικής επίθεσης από κόμματα και ΜΜΕ...

Οι αναρχοαριστεροί είχαν δείξει τις προθέσεις του προ εβδομάδων αλλά και τότε το καθεστώς ηθελημένα κώφευε

Απειλητικά μυνήματα στην οικία στελέχους της Χρυσής Αυγής στις Σέρρες από αναρχοαριστερούς - ΒΙΝΤΕΟ

 
Με δυο αυτοσχέδιες βόμβες άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στην οικία στελέχους του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγή στις Σέρρες.

Το γεγονός συνέβη γύρω στις 8.00 το βράδυ, όταν οι δράστες πέταξαν τις δύο βόμβες που αποτελούντο από εύφλεκτο υγρό και στα δοχεία των οποίων είχε τοποθετηθεί πυροκροτητής.

Η έκρηξη και οι πυκνοί καπνοί που κάλυψαν την περιοχή προκάλεσαν μια.....

ΟΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

ANTINEWS
Τα… παράπονά τους προς την σταλινοτροτσκιστική (!!!) ΜΚΟ του υστερικού Κωνσταντίνου εκφράζουν οι… αδέξιοι ελαφροδεξιοί του antinews, που ως γνωστόν απηχεί τη γραμμή Σαμαρά μέσα στη «νέα» ΝΔ. Τα… παράπονα έχουν να κάνουν με τους… αποκλεισμούς των ελαφροδεξιών του Αντωνάκη από το… αντιφασιστικό μέτωπο των αμερικανοκομμουνιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡCIA, ενώ οι ίδιοι επιθυμούν να γίνει μια πραγματική ένωση πολιτών «Ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», με όλες τις… συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος μέσα. Μάλιστα, οι… αδέξιοι προειδοποιούν ότι έτσι όπως πάει το πράμα, μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα φέρνει κι έτσι ανεβάζει τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή.
Ιδού η… ελαφροδεξιά έκκληση στη… λογική των Κωνσταντίνου και ΣΙΑ:

Ελεύθερος... Ρύπος: Κυκλοφορεί και λασπολογεί ασύστολα

Σε μια ακόμη εμετική και αργυρώνητη συκοφαντία προχώρησε η ψευτοδεξιά εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", η οποία τον τελευταίο καιρό έχει πάρει "εργολαβία" την επιχείρηση για την λασπολογία της Χρυσής Αυγής. Μετά από τις γνωστές αριστερές φυλλάδες που χύνουν καθημερινά χολή, ψευδολογώντας και δημιουργώντας φωτομοντάζ στην μάταια προσπάθεια τους να ανακόψουν την δυναμική και την άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία, έρχεται τώρα ο Ελεύθερος... Ρύπος να αναπαράγει τα ίδια ψεύδη.
Τελευταίο δείγμα (παρα) γραφής και "αντικειμενικού" ρεπορτάζ από.......

Απίστευτο... Αστυνομικοί έβαλαν Έλληνες να καθαρίσουν το στρατόπεδο λαθρομεταναστών;;;

Σοκ: Αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνες πολίτες και τους πήγαν στην Αμυγδαλέζα για να καθαρίσουν το στρατόπεδο των λαθρομεταναστών... 

Γράφει ο …(( Λ ))..

 Σοκ προκαλεί σε όλους τους Έλληνες, εν δυνάμει συλληφθέντες για αγγαρείες, η καταγγελία που έκανε Έλληνας πολίτης στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA στην εκπομπή του κ. Παυλόπουλου. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα σήμερα (Δευτέρα) το μεσημέρι, στην περιοχή της Βαρβακείου, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άνευ λόγου 30 ατόμων, Ελλήνων πολιτών. Χωρίς να......

Ενδοοικογενειακές "Ρουφιανιές"..."Τα ΝΕΑ" ανατρέπουν όλες τις "αποδείξεις" του Μητόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ για το 1εκ δολλάρια..

Mitropoulos-1-NAI
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περίεργο "προλεταριάτο" έχουμε στην Ελλάδα πάντως με ηγέτες του βαθύπλουτους "σοσιαλιστές"
 
Αντιγράφουμε από "ΤΑ ΝΕΑ"
 
Ανατρέπουν τις απαντήσεις του

Διάβασα και εγώ τη διάψευση (ο Θεός να την κάνει διάψευση, δηλαδή) του καλού πελάτη της στήλης Αλέξη «είμαι το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ» Μητρόπουλου, παρότι είμαι και λίγο θυμωμένος μαζί του: δεν μου την έστειλε, αν και εγώ, ως όφειλα, από τις 3 Μαρτίου τον ψάχνω απεγνωσμένα, θα έλεγα, για να μιλήσω μαζί του επί του θέματος.
Γράφει λοιπόν στην ανακοίνωσή του ο......

“Έλα Ελένη, έχουμε θέμα... Σου ΄ρχομαι!” - Στην ανακρίτρια ο Δελλατόλας - ΒΙΝΤΕΟ


Με τη φοβερή κατηγορία για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» σε βαθμό κακουργήματος, καλείται να απολογηθεί ο αριστερότατος εκδότης (και σεσημασμένος υβριστής, συκοφάντης και......

Τιμωρήθηκε η Λάτσιο για "ναζιστικό χαιρετισμό" των οπαδών της....Respect Diversity προμοτάρει η UEFA αλλά όχι για τους Εθνικιστές!!!

Είναι "κακά" παιδιά οι Λατσιάλι
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα τιμωρείται επίσης όποιος παίκτης ή οπαδός κάνει το σταυρό του ή προσεύχεται (εκτός της περίπτωσης που μιλάμε για μουσουλμάνο), και φυσικά θα απαγορευτεί το καθιερωμένο "ζντο" μεταξύ των παικτών καθώς ενδέχεται τα χέρια να πιαστούν σε σχήμα του "Μαίανδρου" και της "Σβάστικας..
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι δηλώσεις του τύπου: "Πάμε για τη Νίκη" λογοκρίνονται καθώς παραπέμπουν στο "Sieg Heil"
Και όπως λέει και η UEFA "Respect Diversity" (αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις...)

Ο "ναζιστικός χαιρετισμός" που έκανε μερίδα οπαδών της Λάτσιο στο παιχνίδι κόντρα στη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κόστισε, τελικά τον αποκλεισμό του Ολίμπικο για δύο αγώνες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 40 χιλ. ευρώ στην ομάδα της Ρώμης. Το νομικό τιμ του συλλόγου, καθώς και ο πρόεδρος, Κλαούντιο Λοτίτο, δεν κατάφεραν να μεταπείσουν τη δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA, η οποία επικύρωσε την πρωτοβάθμια απόφαση.

Μετά από την απόρριψη της έφεσης, ο Λοτίτο έκανε μια δήλωση, εμφανώς απογοητευμένος. «Δεν ελήφθησαν υπόψη οι ....

"Τίτλοι τέλους" για το ΚΚΕ..; Με την ευχή μας...

Διαβάζουμε στο "ΒΗΜΑ":

"Με «καζάνι που βράζει» μοιάζει ο προσυνεδριακός διάλογος εν όψει του 19ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, με τις «αιρετικές» απόψεις που αμφισβητούν την ορθότητα της προωθούμενης «σκληρής γραμμής» της ηγετικής ομάδας του Περισσού περί συγκρότησης «λαϊκής συμμαχίας» για την κατάκτηση της «λαϊκής εξουσίας» να πληθαίνουν. Τα επιχειρήματα που......

Το καθεστώς τρέμει..Νέα παρακρατική τρομοκρατική επίθεση εναντίον γραφείο της Χρυσής Αυγής..Αυτή τη φορά στην Καβάλα


Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε από αγνώστους, τα χαράματα της Τρίτης 12.03.2013 (γύρω στις 04.00 π.μ.), στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ήταν άμεση με αποτέλεσμα η πυρκαγιά που προκλήθηκε από την έκρηξη του εμπρηστικού μηχανισμού να μην επεκταθεί -ευτυχώς- περισσότερο και να μην κινδυνεύσουν περισσότερο ανθρώπινες ζωές.
Το σημερινό χτύπημα εναντίον κτιριακών εγκαταστάσεων που.....

Ο Έλληνας;;;;;; Κάχι Καχιασβίλι αποκαλεί την Κωνσταντινούπολη..."Stambul"

Αυτός τώρα δηλαδή είναι αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού!
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά θίγονται ορισμένοι "ελληναράδες" με το φραπόγαλο στο ένα χέρι και την πίτσα στο άλλο που ο Λαγός της Χρυσής Αυγής είχε δηλώσει δημόσια ότι η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί αυτούς τους ανθρώπους να τους θεωρήσει Έλληνες...
(Περαστικά σας τώρα)

Δείτε τι έγραψε ο ελληνόφωνος (δεν είναι και βέβαιο αυτό..) στην προσωπική του ιστοσελίδα στο FB για την Κωνσταντινούπολη....

Επίθεση καταπέλτης από τη Χρυσή Αυγή εναντίον του Δένδια..

"Ο κ. Δένδιας, δικηγόρος των εβραίων τοκογλύφων Ρότσιλντ και φίλος μασόνων (κατά δήλωσή του) να μην πιάνει στο στόμα του την Ορθοδοξία, ούτε την Χρυσή Αυγή. Να αφήσει τις δημόσιες εμφανίσεις και την.....

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΕΓΚΛΗΜΑ Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 40χρονου από το Μπαγκλαντές

Τη δολοφονία που έγινε στα τέλη του περασμένου μήνα και που είχε ως θύμα της ένα 40χρονο από το Μπαγκλαντές εξιχνίασε η Ασφάλεια Θασαλλονίκης. Το έγκλημα είχε γίνει στην Ανδραβίδα της Ηλείας.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας 26χρονος, συμπατριώτης του 40χρονου, ο οποίος και συνελήφθη.
Κατηγορείται ότι .....

Συνέντευξη του Ιωάννη Λαγού, βουλευτή της Χρυσής Αυγής: "Η στιγμή της Νέμεσης και της κάθαρσης πλησιάζει"!!

Πείτε μας δυο λόγια για εσάς, πότε ήρθατε πρώτη φορά σε επαφή με το κίνημα της Χρυσής Αυγής και τι είναι αυτό που σας έκανε να δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα; 

Πρώτη φορά ήρθα το 1999,τέλη του 1999, αυτό που με έκανε να ασχοληθώ ενεργά ήταν ότι πρώτη φορά βρήκα σε ένα Εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα, το πάθος και την πίστη και την ανιδιοτέλεια τα οποία με έκαναν να ασχοληθώ πολύ πιο ενεργά. Αυτό ήταν κάτι που συνέχισα να κάνω στην υπόλοιπη ζωή μου και μου άλλαξε όλο τον τρόπο σκέψης και ζωής. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και πολύ τυχερός που είμαι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ για την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Πέρασαν σχεδόν 8 μήνες από την είσοδο σας στην βουλή.

Αν μπορεί να βγει κάποιο συμπέρασμα, ποιο είναι αυτό σε ότι αφορά τον θεσμό του βουλευτή στο ελληνικό κοινοβούλιο;