Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 14, 2013

Κανονικό οπλοστάσιο είχε στο "σπιτικό" του ο ληστοτρομοκράτης που προστατεύονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ

 Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, μετά την ανακάλυψη οπλισμού εντός ενοικιασμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου την 12-03-2013, ανακοινώνεται ότι εντός οικίας, επί της οδού Σκυλίτση 4 στα Εξάρχεια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μία (1) κεντρική μονάδα υπολογιστή, καθώς και περιφερειακές συσκευές αυτού, ήτοι πληκτρολόγιο, ποντίκι κ.λ.π.
  • ένα (1) πολυμηχάνημα - εκτυπωτής και δέκα (10) ψηφιακοί δίσκοι
  • μία.....

Για κοιτάξτε έναν "ταλαίπωρο" λαθρομετανάστη επαίτη με τι αυτοκίνητο κυκλοφορούσε...

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί των Χανίων, οι οποίοι πηγαίνοντας να ελέγξουν ζητιάνο σε δρόμο της πόλης, τον είδαν να φεύγει και να μπαίνει σε ένα ακριβό αυτοκίνητο! Διαπιστώθηκε πως πρόκειται για Βούλγαρο τσιγγάνο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τον τόπο κατοικίας του απάντησε πως μένει στα.....παγκάκια!!!!

Δείτε το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο....."κακομοίρης" λαθροέποικος και επαναπροσδιορίστε άμεσα την στάση σας απέναντι τους! 

2 νέες δημοσκοπήσεις για το Μάρτη δείχνουν ότι το Εθνικιστικό Κίνημα παγιώνεται ως 3η πολιτική δύναμη

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα μεγαλώσει και άλλο η μύτη σας και θα γίνει πιο γαμψή (λόγω βάρους...) στην Public Issue με αυτά που δημοσιεύετε...
Αλλά να ξέρετε...Το ψέμα έχει "κοντά ποδάρια.." και θα φανεί οσονούπω..

Δημοσκόπηση της Public Issue


Και η δημοσκόπηση που δημοσιεύει αύριο τα "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ"

Βεβήλωσαν την Μνήμη Ελλήνων Ηρώων οι γυφτοσκοπιανοί

Κατέστρεψαν με μανία το ελληνικό στρατιωτικό νεκροταφείο στο Βαλάντοβο

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες του ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στην πόλη Βαλάντοβο των Σκοπίων έπειτα από επίθεση ιερόσυλων που βεβήλωσαν το χώρο ταφής Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Σπάσμενοι σταυροί, κατεστραμμένα μνήματα αποτυπώνονται στις εικόνες που δημοσιεύουμε παρακάτω. Οι βάνδαλοι έβγαλαν όλη τους τη......

Κατηγορία για ανθρωποκτονία για 2 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (ο ένας σήμερα της ΔΗΜΑΡ)...Για αυτή την περίπτωση δεν ζητήθηκε ΠΟΤΕ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ

Σύμφωνα με αποκάλυψη που είχε κάνει το τηλεοπτικό ΜΑΚΕΛΕΙΟ το 2011 αλλά και η εφημερίδα "Δημοκρατία" στις 3-6-2011, μετά από καταγγελίες συζύγου γυναίκας που πέθανε στην κλινική του αντιπροέδρου της Βουλής Λ.Γρηγοράκου στο Παγκράτι αλλά και του συνεταίρου του γιατρού και βουλευτή, Οδυσσέα Βουδούρη, ουδείς γνωρίζει μέχρι σήμερα την εξέλιξη της τραγικής ιστορίας.

Σύμφωνα με όσα είχε καταγγέλλει ο σύζυγος της θανούσης Αλέξανδρος Φλούδας, στις 2 Ιουνίου του 2009 η σύζυγός του Μαρία Πουλιάνου, εισήχθη στο νοσοκομείο «Νέο Αθήναιον»(Γρηγοράκος-Βουδούρης) και υπεβλήθη σε λαπαροσκοπική εγχείριση με την μέθοδο sleeve στο.....

Το Ελληνικό Δημόσιο προσλαμβάνει και πληρώνει τούρκους πράκτορες;;;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε επίσης την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά για τις συνεχείς προκλητικές δράσεις των τουρκοπρακτόρων της Θράκης, εν μέσω πλήρους άγνοιας ή καλύτερα να πούμε ανέχειας από το "ελληνόφωνο" κράτος..

''ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ'' Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Στο εδώλιο ο Μουφτής Κομοτηνής γιατί δεν εφάρμοσε το Νόμο για τους ιεροδιδασκάλους που θεσπίσθηκε από την ελληνική πολιτεία το 2009 και είχε προβάλλει αντιρρήσεις για την σύνθεση της 5μελούς επιτροπής. Μαζί του και δύο ανώτερα στελέχη του υπουργείου Παιδείας που αρνήθηκαν να ασκήσουν δίωξη για παράβαση καθήκοντος, αφού είναι δημόσιος λειτουργός με βαθμό «γενικού γραμματέα υπουργείου» μισθολογικά.

Την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου θα .....

Ξεβράκωμα - Ξεφτιλισμός των αναρχομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ..Όταν υπερσπίζονταν τον ληστοτρομοκράτη Ασπιώτη(ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τσίπρας και Σύριζα υπέρ του ληστοτρομοκράτη Ασπιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Περίεργα παιχνίδια παίζονται με τη νέα υπόθεση τρομοκρατίας που ανακαλύφθηκε προχθές το απόγευμα. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές (πρωινές ώρες της Πέμπτης), ο καταζητούμενος (πλέον…) παραμένει «35χρονος», χωρίς όνομα και χωρίς να δημοσιευθεί η φωτογραφία του. Επίσης, εντύπωση προκαλεί η σιγή ασυρμάτου των ΜΜΕ, που το μόνο σχετικό με την υπόθεση που πέρασαν (στα ψιλά…) ήταν ότι τα όπλα που βρέθηκαν ήταν «καθαρά», δηλαδή δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί σε ληστείες ή τρομοκρατικές ενέργειες. Ομοίως σιωπούν και τα ΜΜΕ των «αλληλέγγυων», ακόμα και το παρακρατικό Indymedia των Σόρος και ΣΙΑ…
Ο «παλιός γνώριμος», λοιπόν, της Αστυνομίας είναι ο αναρχοκομμουνιστής Παναγιώτης Ασπιώτης, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με......

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ!! Το Πίρι Ρέις έξω από την Χίο - Επιχειρείται αμφισβήτηση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας!

Το τουρκικό ερευνητικό «Πίρι Ρέις» βρίσκεται στη Χίο και έχει ξεκινήσει σεισμολογικές έρευνες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει παραβιάσει ελληνικά χωρικά ύδατα. Κινείται εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων και της περιοχής που έχει δεσμεύσει με NAVTEX. Η αναγγελία προβλέπει πως οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι τις 5 Απριλίου.
Η κίνηση της Άγκυρας είναι .....

Νέα ανθελληνική - αντεθνική προπαγάνδα: Επιστολή - Εμετός κομμουνιστομπολσεβίκων του ΚΚΕ σε σχολεία της Ελλάδος για τον "ταξικό/πολυφυλετικό αγώνα" του 1821!!!!!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν θα μπούμε καν στον κόπο να απαντήσουμε στους διαχρονικά α-εθνιστές, διεθνιστές, περιττώματα του εβραιοσιωνισμού...Το λιβελογράφημά τους ωστόσο θα παραμείνει ως ακόμη ένα μελανό μπολσεβικικό αποτύπωμα στην ένδοξη Ιστορία του ΈΘνους μας.
Όσοι αντέχετε ας το διαβάσετε...
Η επιστολή εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ που έφτασε και σε σχολεία της Πάτρας και απευθύνεται σε μαθητές, ενόψει της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου έχει ως εξής:
Επιστολή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ στους μαθητές για την 25η Μαρτίου
Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν!
Αγαπητέ μαθητή, μαθήτρια
Ίσως έχεις βαρεθεί να.....

Κάθοδος ορδών από "εβραίους' στη Θεσσαλονίκη για τιμήσουν το...."ολοκαύτωμα";!..Φυσικά πρώτο τους μέλημα η κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

 
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου Μοσέ Καντόρ θα συμμετάσχει μαζί με άλλες προσωπικότητες του παγκόσμιου εβραϊσμού στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη για το Ολοκαύτωμα

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Σιωνισμός είναι ένα εθνικό απελευθερωτικό κίνημα δηλώνει ο εν λόγω "περιούσιος"...Με λίγα λόγια είναι "εθνικιστικό"..;Σωστά; Άλλα βέβαια, πάντα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν μιλάμε για εβραίους

Ο Μ. Καντόρ, μιλώντας στο ΑΠΕ, προχώρησε στη διαπίστωση ότι σήμερα υπάρχει ανησυχητική άνοδος του αντισημιτισμού και του ρατσισμού στην Ευρώπη.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, είπε ότι.....

Παρέμβαση του Νίκου Μιχαλολιάκου στο δελτίου του extra3.. "Αυτή τη δημοκρατία να τη χαίρεστε.."

Δείτε το βίντεο από τη δυναμική παρέμβαση του Αρχηγού του Εθνικιστικού Κινήματος..

ΚΟΝΤΡΑ στην ανθελληνική προπαγάνδα: Η έννοια του Έθνους και η σημασία του στην Αρχαία Ελλάδα

Επειδή έχουμε φτάσει στο σημείο, όπου θα πρέπει να δίνονται απαντήσεις και για τα πλέον αυτονόητα, κι επειδή η προπαγάνδα όταν μένει αναπάντητη, ισχυροποιείται στον μέσο νου ως η απόλυτη αλήθεια, καλό θα είναι να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτόν τον στείρο «αντιαρχαιοελληνισμό» που έρπει καιρό τώρα στα διάφορα μονοπάτια του διαδικτύου και όχι μόνο.
Πολλοί είναι λοιπόν αυτοί -κι ανάμεσά τους και αρκετοί «μορφωμένοι»- που υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε το έθνος ως έννοια στους αρχαίους Έλληνες. Ένα ακλόνητο «επιχείρημα» είναι πως ο χώρος της Ελλάδος ήταν χωρισμένος σε πόλεις-κράτη που ενίοτε πολεμούσαν το ένα το άλλο.
Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, τους διαψεύδει η ίδια η ιστορία…
Παρ’ ότι η έννοια «εθνικό κράτος» και όχι απλά έθνος άρχισε να......

Προκαλεί για άλλη μια φορά ο Πάγκαλος: "

Σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα των Σκοπίων, «Ούτρινσκι Βέσνικ», ο πρώην επικεφαλής του ελληνικού Υπουργείο Εξωτερικών ή αλλιώς "Πες ότι την πήρε ο αέρας της σημαία στα Ίμια" ή αλλιώς "Ο Μεγάλος Τραγουδιστής θέλει τον Οτσαλάν", Θεόδωρος Πάγκαλος είπε τα εξής άκρως ανθελληνικά:

"Για να καταστεί ευκολότερη η όλη διαδικασία, να βρείτε έναν καθοριστικό παράγοντα. Ας δείξει θάρρος ο πρωθυπουργός σας, Γκρούεφσκι, ή οποιοσδήποτε άλλος πολιτικός ηγέτης σας, να βάλει έναν καθοριστικό παράγοντα (στο όνομα) για να ολοκληρωθεί το ζήτημα. Άλλωστε, όποιος θέλει μπορεί να είναι ο Μέγας Αλέξανδρος.    

Έχουμε και εμείς εδώ, περιστασιακά, μερικούς γραφικούς ανθρώπους στον τομέα της εκπαίδευσης ή.....