Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 20, 2013

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές "συνιστώσες" η ΝΔ-Δεξία είναι....υπέρ-πολύτεκνη!!

Πόση ισχύ μπορεί να έχει ένα επιχείρημα της Νέας Δημοκρατίας περί "συνονθυλεύματος" ιδεολογικών τάσεων και απόψεων που απαρτίζουν την Αριστερά και πιο συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ όταν οι "δεξιούληδες" τείνουν να καταντήσουν μια ιδεολογική "λερναία ύδρα";

Πάμε να απαριθμήσουμε τις συνιστώσες της ΝΔ - Δεξιάς και μετά αναρωτηθείτε αν τελικά σας φαντάζουν πολλές οι του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα Δημοκρατία - Συνιστώσες της "Δεξιάς":

- Ντόρα Μητσοτάκη πρώην ΔΗΣΥ
- Βορίδης/Γεωργιάδης (πρώην του ΛΑΟΣ)
- Ανεξάρτητοι βουλευτές τύπου Νικολόπουλου - Μαρκόπουλου που είναι πάντα έτοιμοι να επιστρέψουν στο...μαντρί

- Καμμένος/ΑΝ.ΕΛ. (που είναι από μόνοι τους βέβαια καταυλισμός αλλοπρόσαλλων ιδεολογημάτων - π.χ. Δημαράς - Μαριάς )
- Ανεξάρτητοι πολιτευτές τύπου....

Η εικόνα είναι η πιο δυνατή προπαγάνδα...

Αυτό είναι το "μακρύ χέρι" που σήμερα επιδοτεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Alexis...

Χρήστος Παππάς για τα τωρινά γεγονότα στην Κύπρου; "Η Ελλάδα πρόδωσε ακόμη μια φορά την Κύπρο..3ος Αττίλας από τους δεξιούληδες"

Η θέση της Χρυσής Αυγής για το θέμα της Κύπρου όπως εκφράστηκε στο Κοινοβούλιο από τον βουλευτή Χρήστο Παππά...

Δείτε το βίντεο

Νέα δημοσκόπηση από τη MARC για τον ALPHA.. Η Χρυσή Αυγή προελαύνει...

Αποτελέσματα χωρίς αναγωγή
Μια νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας marc, παρουσίασε χθες τη νύχτα ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Η δημοσκόπηση, που ελάχιστα –στα όρια του στατιστικού λάθους- διαφέρει από την προηγούμενη του Φεβρουαρίου, δίνει τα εξής αποτελέσματα (με την αναγωγή):

Επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή - Επιστροφή στην Πατρώα Γη - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Στις 26 Φεβρουαρίου 2013 έγινε στο κοινοβούλιο μία προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για το αγροτικό ζήτημα. Σε παλαιότερη ομιλία μου είχα τονίσει στην βουλή ότι για εμάς τους Χρυσαυγίτες επειδή πάνω απ’ όλα είναι το Έθνος και όχι η οικονομία, εάν το δίλημμα που τίθεται είναι ευρώ ή Ελλάδα, τότε αδίστακτα επιλέγουμε ΕΛΛΑΔΑ! Στις 26 Φεβρουαρίου 2013 μίλησα και εγώ στο κοινοβούλιο. Φυσικά την ομιλία μου δεν δημοσίευσε καμμία από τις φυλλάδες τις ψευτοδημοκρατίας τους, ενώ το MEGA χαρακτηριστικά έδειξε ένα απόσπασμα πέντε δευτερολέπτων. Από την ομιλία αυτή και τα παρακάτω αποσπάσματα:
Συμφωνήσαμε να πάψει η χώρα μας να είναι παραγωγική!
«Άχαρος πράγματι ο ρόλος του Πρωθυπουργού να προσπαθεί να.....

Ξαφνική εντολή για άμεση απογείωση των Μαχητικών μας και κατάσταση συναγερμού όλων των Α/Α όπλων με εντολή Α/ΓΕΕΘΑ

Ξαφνική άμεση απογείωση όλων των διαθέσιμων αεροπορικών δυνάμεων της Δύναμης Ταχείας Αντιδράσεως ...επίσημα Άσκηση Πυρπολητής ,ανεπίσημα στόχος  τα Τούρκικα πολεμικά πλοία που γυροφέρνουν στο Αιγαίο και όχι μόνο !



Τις πρωινές ώρες της 20ης Μαρτίου δόθηκε εντολή για άσκηση ενεργοποίησης:
Των αεροπορικών δυνάμεων της....

ΑΙΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ: Τουρκικό ωκεανογραφικό στο Καστελόριζο! Κοιμάται η Αθήνα...


ΑΙΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟΥ: Τουρκικό ωκεανογραφικό στο Καστελόριζο! Κοιμάται η Αθήνα...

Έχουν αποθρασυνθεί οι τούρκοι από την υποχωρητικότητα της μνημονιακής συγκυβέρνησης 
Νέα πρόκληση της Άγκυρας από σήμερα το πρωί και για δεύτερη συνεχή ημέρα, με την έξοδο του ωκεανογραφικού σκάφους του Πανεπιστημίου της Σμύρνης “BILIM-2” στο Νότιο Αιγαίο και στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελλορίζου για διενέργεια «επιστημονικών ερευνών» σε διεθνή ύδατα, που υπέρκεινται όμως της ελληνικής υφαλοκρηπίδος.
Το συγκεκριμένο επιστημονικό σκάφος είναι......

ΙΔΟΥ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 5 δισ. ευρώ δάνειο - Επιμήκυνση του παλαιού δανείου των 2,5 δισ. - Κατασκευή-διαχείριση τερματικού

Δάνειο από την Ρωσία ύψους πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ έχει ζητήσει η Κύπρος όπως μεταδίδει το Reuters, μετά και την απόρριψη της κατάσχεσης του ποσοστού των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες και η Ρωσία "κατ'αρχήν" το έχει αποδεχθεί υπό όρους.
Φαίνεται ότι η Κύπρος διαφεύγει οριστικά τον κίνδυνο αν βέβαια όλα πάνε καλά και δεν επικρατήσουν και πάλι στην Ρωσία τα κέντρα εξουσίας που είχαν απομονώσει την χώρα από το.....

Πάρε να 'χεις Αλέξη - Mέγας αντισημίτης ήταν ο Τσάβες το ίνδαλμα του Τσίπρα

Διάβασα όλα τα δεκάδες αφιερώματα των αριστερών εφημερίδων στον μακαριστό ηγέτη της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, με αφορμή την παρουσία του Αλεξίου Τσίπρα στη κηδεία του στο Καράκας…

Ούτε ένα από αυτά τα αφιερώματα δεν έκανε την παραμικρή μνεία για το πόσο Αντισημίτης υπήρξε ο Τσάβες και πόσο τον μισούσαν οι Εβραίοι γι’ αυτόν τον λόγο!.. Πρίν προχωρήσω, θυμίζω την δήλωση του Τσίπρα, όπως την δημοσίευσε η ίδια η «Αυγή»: «Ο Ούγκο Τσάβες ήταν εμπνευστής των ιδεών της δημοκρατίας και των μεγάλων επαναστατικών, δημοκρατικών και προοδευτικών κατακτήσεων»!.. Το Διαδίκτυο βρίθει από τις κατά καιρούς Αντισημιτικές Δηλώσεις του Τσάβες, τις οποίες δεν πήραν χαμπάρι ούτε ο αγράμματος Τσίπρας, ούτε οι Συριζαίοι σύμβουλοί του, αλλά ούτε και οι Έλληνες δημοσιογράφοι που έγραψαν διθύραμβους για τον Ηγέτη της Βενεζουέλας!.
 
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

"Οι εβραίοι είναι αδέλφια" μας είπε ο Σαμαράς...Ενίοτε γίνονται και "αδερφοκτόνοι" όμως όπως στη σφαγή της Χίου το 1822

Ο αγωνιστής του 1821, γραμματεύς του Κανάρη και μετέπειτα βουλευτής Σύρου Ανδρέας Μάμουκας {1801 - 1884} έχει περιγράψει σαν αυτόπτης μάρτυς τα αίμοσταγή Εβραϊκά εγκλήματα στη Χίο. Η μανία των Εβραίων κατά των Ελλήνων βεβαιώνει « ήτο απερίγραπτος » παρακάτω λέγει, ότι δεν μπορεί να εκφράσει τον τρόπο με τον όποιο οι Ιουδαίοι μετεχειρίζονται τα νεκρά σώματα των Ελλήνων. Αξιοσημείωτον είναι ότι αποκαλεί τους Εβραίους  « μεμισημένον γένος εις όλον τον κόσμον » και κατόπιν αναφέρει ότι οι Εβραίοι δεν συνεκινούντο πρό των γυμνών κρεμασμένων Ελλήνων, αλλά τους κατεκομμάτιαζαν « ως κρέας έν μακέλλω » {σφαγείον}.

Η περιγραφή είναι πραγματικά ανατριχιαστική και μπορείτε να την διαβάσετε στο « Χιακόν Αρχείον » που έπεμελήθη ο Ίω. Βλαχογιάννης {τόμος 1ος, έκδ. «Αρχείων της Νεωτέρας Ελληνικής Ιστορίας» Αθήναι 1924, σελ. 314-315}.

Παραθέτουμε μέρος του κειμένου: « Τών Εβραίων των πρό χρόνων ευρισκομένων επάνω εις τήν Χίον η μανία ήτον απερίγραπτος. Η επιθυμία ήν είχον άκούοντες και βλέποντες τάς.....

ΣΗΜΕΡΑ κάθε χέρι Έλληνα κρατά την εφημερίδα του Εθνικιστικού Κινήματος

817
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ” που κυκλοφορεί ανανεωμένη με 24 σελίδες και μια προσφορά προς τους Έλληνες 

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ: Το επίσημο DVD της μεγάλης συγκέντρωσης των Ιμίων.