Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 24, 2013

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ – ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΟΙ ΔΕΝΔΙΑΣ-ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ

Τρεις βδομάδες μετά την κινηματογραφικού τύπου απόπειρα απόδρασης του μεγαλοκακοποιού Βλαστού, αποκαλύπτεται πως ετοιμαζόταν πυρετωδώς να επιχειρήσει να αποδράσει ξανά, ανενόχλητος! Μετά, λοιπόν, την είσοδο των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας στις φυλακές και τις έρευνες που πραγματοποίησαν στα κελιά, ανευρέθηκαν στο κελί του Βλαστού...

Εθνικιστικός σεισμός στο Μεσολόγγι για τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής!

Εκατοντάδες Έλληνες παρευρέθησαν στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι παρουσία του Αρχηγού της Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Η υποδοχή του ήταν θερμή, με συνθήματα και επευφημίες.


Το παρόν έδωσε σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος. Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα παρακρατικά απόβλητα με ...

25η Μαρτίου: Συγκέντρωση ενάντια στην τουρκολαγνεία - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

"Θερίζει" η εγκληματικότητα των "ευπαθών"

Πλούσιο ήταν κι αυτές τις ημέρες το αστυνομικό δελτίο, με τα «κατορθώματα» (κλοπές, ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών) των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών». Θα αναφέρουμε κανά δυο ενδεικτικά περιστατικά:

Περιστατικό 1ο:

Συνελήφθησαν στην Καλαμάτα οχτώ (8) «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, οι οποίοι είχαν....

Θρασύτατη ανακοίνωση των τούρκων για την Κύπρο.."Δεν είστε η διοίκηση του νησιού"

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία προειδοποιεί την κυπριακή πλευρά λέγοντας ότι «δεν πρέπει να αυταπατώνται ότι είναι οι μοναδικοί ιδιοκτήτες του νησιού γιατί αυτό μπορεί να προκαλέσει νέα κρίση στην περιοχή».
 
Όπως μεταδίδεται από τουρκικά και τουρκοκυπριακά ΜΜΕ και σύμφωνα με το 24h.com.cy, το τουρκικό ΥΠΕΞ στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι.....

Τα τουρκικά ΜΜΕ οργιάζουν για τη νέα "Μεγάλη Τουρκία" μέχρι τη Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα οι πολιτικάντηδες ονειρεύονται "ελληνοτουρκική φιλία"

Η τουρκική εφημερίδα, Milliyet, σε δημοσίευμα της στις 23 Μαρτίου, εμφανίζει το χάρτη της "νέας Τουρκίας" που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και ολόκληρη την Κύπρο, (με κίτρινο χρώμα ), καθώς και την βόρειο Ελλάδα μέχρι τις… παρυφές της Θεσσαλονίκης.

Στα τουρκικά εδάφη επίσης περιλαμβάνονται και όλες οι βόρειες επαρχίες της Συρίας που σφαδάζεται από τον εμφύλιο, με Τούρκους αξιωματικούς να εκπαιδεύουν και να καθοδηγούν τους αντάρτες, καθώς και όλες οι πετρελαιοφόρες περιοχές του βορείου Ιράκ, όπου η Τουρκία ελέγχει απόλυτα τον Κούρδο ηγέτη, Μεσούτ Μπαρανί.

Η τουρκική εφημερίδα επιζητά την.....

Η ομογένεια της Αυστραλίας τίμησε με μεγαλειώδη παρέλαση την επέτειο της Εθνεγερσίας του 21'

Πολλές χιλιάδες ομογενείς κατέκλυσαν το Μνημείο Πεσόντων της Μελβούρνης, το Σάββατο, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Συνολικά 63 σχολεία και ομογενειακοί οργανισμοί πήραν μέρος στην παρέλαση. Κατά την παράδοση της ομογένειας η μαθητιώσα νεολαία έδωσε τόνο, χρώμα και ζωντάνια στην εκδήλωση. Τα παιδιά απέσπασαν και φέτος τα ηχηρά χειροκροτήματα του κοινού και διαβεβαίωσαν ότι η παράδοση περνά σε ασφαλή χέρια.

Τον χαιρετισμό της ημέρας έλαβαν οι Επίσκοποι, Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ και Μηλιτουπόλεως κ. Ιάκωβος, ο Νίκος Κότσιρας, υπουργός Πολυπολιτισμού και Υπηκοότητας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, αντιπρόσωπος του πολιτειακού πρωθυπουργού κ. Denis Napthine, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Αυστραλία Χαράλαμπος Δαφαράνος, ο αρχηγός της........

Διαβάστε και φρίξτε με τα εκταμμύρια ευρώ των βουλευτών, νυν και πρώην, σε τράπεζες της Κύπρου....ΝΑ τους τα δημεύσουν ΟΛΑ!!!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 7 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!

Μπλοκαρισμένοι είναι προς το παρόν οι λογαριασμοί εκατομμυρίων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στις τράπεζες της Κύπρου από καταθέσεις από αρχηγούς ελληνικών πολιτικών κομμάτων, μέχρι νυν και πρώην υπουργούς.
Το αίσθημα ασφάλειας που οδήγησε κάποιους Έλληνες πολιτικούς να τοποθετήσουν χρηματικά ποσά στην Τράπεζα Κύπρου και την Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου, φαίνεται πως τώρα έχει μετατραπεί σε ανασφάλεια.
Αρχηγοί κομμάτων, νυν και πρώην υπουργοί και εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων βιώνουν στιγμές αγωνίας, καθώς.......

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία κυματίζει υπερήφανα στην Ακριτική Κάλυμνο..

Δείτε εικόνες από διάφορες οπτικές γωνίες...

ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Μεγάλη είναι η απελπισία και το μαρξιστικό κόμπλεξ των δημοσιογραφικών παπαγάλων του Μνημονίου και της δυστυχίας μας με την Χρυσή Αυγή και δε χάνουν ευκαιρία να τα δείχνουν με όποια αφορμή βρουν. Έτσι και με την υπόθεση του νεαρού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, τον χαιρετισμό του οποίου κάποιος δημοσιογράφος του «Βήματος»- βαποράκι του Μνημονίου- χρεώνει στην… Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας ότι ο ποδοσφαιριστής λειτούργησε ως… βαποράκι της. Για λόγους… ψυχαγωγίας περισσότερο, παρά ουσίας, σας παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία του καταγέλαστου άρθρου, με τον τίτλο «Ναζισμός και υποκρισία»:
«Πολύ σωστή η απόφαση της ΕΠΟ να.....

Το ΕΣΡ απαγόρεψε να παίζεται τραγούδι στους τηλεοπτικούς σταθμούς αφιερωμένο στον Καραϊσκάκη..

Κατά τα άλλα έχουμε....."δημοκρατία"

Ακούστε το τραγούδι που το ΕΣΡ θα επιβάλλει πρόστιμο σε όποιον σταθμό το αναμεταδίδει...

Οικονομικός αρμαγεδώνας για τον Κυπριακό λαό...Δήμευση καταθέσεων και ορυκτου πλούτου;;; από τους τοκογλύφους

Πολύ κοντά σε συμφωνία φαίνεται πως βρίσκονται μετά την χθεσινή συνάντηση κυπριακή κυβέρνηση και τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών ΜΜΕ, η τρόικα έχει δεχθεί την πρόταση της κυπριακής κυβέρνησης για κούρεμα 18-20% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου με αντάλλαγμα μετοχές. Παράλληλα, θα....

Προκληση από την Αυστραλιανή Πρωθυπουργό.."Δεν θα εκδίδουμε βίζα στους Χρυσαυγίτες"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο τρόμος και ο φόβος έχει κυριεύσει σε τέτοιο βαθμό τις καρδιές των αντιπάλων μας που τους οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις. Οι νίκες του Εθνικισμού είναι συνεχείς και επαναλαμβανόμενες εξαναγκάζοντας τον εχθρό να δείξει το πραγματικό, στυγερό του πρόσωπο. Το μίσος τους για την Εθνικιστική ιδεολογία, που όπως γράφει ο W.Bagehot είναι "τόσο παλιά όσο και η Ιστορία", είναι ταυτόχρονα και η αφετηρία της κατάρρευσής του απεχθές ιδεοληπτικού διεθνιστικού υλιστικού μοντέλου που δόμησαν στα συντρίμμια μιας άλλοτε κραταιάς Ευρώπης των Εθνών. 
Τα ένστικτα όμως είναι πιο δυνατά από κάθε πρόσκαιρο αγαθό, είτε αυτό λέγεται χρήμα, είτε "δημοκρατία"(όπως την εννοούν σήμερα..), και όταν συνδυάζονται με την ορμή της φυλετικής καρδιάς το αποτέλεσμα είναι δεδομένο.
Η Νίκη των Εθνών.

Αν κάποιος θέλει να μπει στην χώρα μας και να φέρει εδώ τις απεχθείς ιδέες του, δεν θα το επιτρέψουμε, δήλωσε η πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ αναφερόμενη στο θέμα χορήγησης βίζας σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής που προτίθενται να επισκεφθούν την Αυστραλία.

Η «Χρυσή Αυγή» προσπαθεί να ανοίξει γραφεία στην Αυστραλία. «Δεν υπάρχει θέση για τέτοιου είδους πολιτικούς στο έθνος μας» δήλωσε η Αυστραλή πρωθυπουργός στον «Νέο Κόσμο».

«Ελέγχουμε κάθε άτομο που.....