Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 26, 2013

Η αιώνια ιστορία των “πατριωτών” της ψευτοδεξιάς: Λούφα και παραλλαγή!

Ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν διαχρονικά, ως «σταθερή αξία», τη ΝΔ και τη «μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη» είναι η απαξίωση των διάφορων στελεχών της απέναντι στην Ιερή, για Εμάς τους Εθνικιστές, έννοια του Στρατού. Πριν αναφερθούμε στην πιο πρόσφατη περίπτωση, μπορούμε να δούμε ορισμένες μόνο περιπτώσεις «αστέρων» του εν λόγω κόμματος.
Πρώτος (και καλύτερος) διδάξας, ο ιδρυτής του κόμματος και ιερό «τοτέμ» κάθε φιλελεύθερου (και όχι μόνο) στοιχείου, Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος δεν υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία, καθώς απηλλάγη «λόγω κώφωσης». Ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υπηρέτησε λίγους μήνες και εξαγόρασε την υπόλοιπη θητεία του, ενώ.....

Κατάντια...Παρέλασαν εις δόξαν του 21' μασόνοι και μαύροι κρατώντας την ελληνική σημαία

Πριν σας παρουσιάσουμε τις δύο φωτογραφίες - εκτρώματα που προσβάλλουν βάναυσα την Εθνική Συνείδηση του Έλληνα θα θέλαμε απλά να παραθέσουμε δύο ρήσεις Ηρωϊκών μορφών του Έθνους μας...

"Κάτω οι Μασόνοι, οι Εβραίοι, οι Σοσιαλιστές"
Ίων Δραγούμης

"Τρέξτε να διώξουμε τους αραπάδες από τον τόπο μας πριν μας τραβήξουν σκλάβους στην Μπαρμπαριά"
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Πόσο υπερήφανοι να είναι άραγε αυτοί οι Μεγάλοι Έλληνες που έδωσαν το αίμα τους πιστοί στη συνέχεια της φυλήμας με τις εικόνες της χθεσινής παρέλασης;

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον οι οσφιοκάμπτες των ΜΜΕ (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ)...Εξέδωσαν ανακοινώσεις στήριξης του MEGA!!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση του κόμματος του "συνωστισμού της Σμύρνης" και της αναγνώρισης της "Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης" και του κόμματος των Ιμίων, της κλεπτοκρατίας και της διαφθοράς για την....επίθεση των Εθνικιστών στο MEGA...

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την προβολή «τουρκικών» σήριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας της Χρυσής Αυγής.
Για την ερμηνεία της.....

5.000 ευρώ πληρώνουμε για τα applications του Στουρνάρα στο i-phone του και στο i-pad

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και τολμά αυτός ο αλήτης, ο διορισμένος Υπουργός Οικονομικών να μην ενημερώνει τον Αρχηγό κόμματος 500.000 ψηφοφόρων για τα τεκταινόμενα στην Κύπρο. Ως πότε όμως θα μένουμε ραγιάδες...Όχι για πολύ είναι βέβαιο.

 Κολλημένος με το internet (και τα… application) είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, καθώς από το γραφείο του στην Καραγεώργη Σερβίας και μέσω διαδικτύου συνομιλεί με τους συνεργάτες του ακόμα και με φωνητική κλήση, διατηρεί ημερολόγιο δραστηριοτήτων και κρατά αρχείο των αποφάσεων και των δράσεών του.

Όλα αυτά τα εξασφαλίζει το Google Apps Premier Edition, ένα ......

Νέο παραλήρημα Πάγκαλου: "Το 1821 δεν κερδίσαμε τον πόλεμο με τους Οθωμανούς"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν είναι πρώτη φορά που ο Υπουργός των Ιμίων εξαπολύει τη βρώμα του κατά του Έθνους και του ξεσηκωμού του 1821. Στο πρόσφατο παρελθόν, από την Αγγλία, είχε κατηγορήσει τους Εθνικούς Επαναστάτες (Κολοκοτρώνης κτλ) ως αγράμματους που δεν μιλούσαν ελληνικά και ότι αυτοί ευθύνονται για τη ρουσφετολογική προδιάθεση σήμερα των Ελλήνων

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχει το ότι ο ελληνικός λαός ενωμένος συνέτριψε τους Αγαρηνούς και τους πέταξε έξω από τη χώρα, υποστήριξε με «αιρετική διάθεση», ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υποστηρίζοντας ότι αν δεν είχε υπάρξει η επέμβαση των ξένων δυνάμεων και η ναυμαχία του Ναυαρίνου, δεν θα είχε υπάρξει ελληνικό κράτος. «Δεν τον κερδίσαμε τον πόλεμο...», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ακούς ότι ο ελληνικός λαός ενωμένος συνέτριψε τους Αγαρηνούς και τους πέταξε έξω από τη χώρα. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Από το 1823 μέχρι το 1827, που είχε τελειώσει η Επανάσταση, μετά από μια σειρά από επεισόδια, όπως η κάθοδος του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο, η ελληνική Επανάσταση είχε σχεδόν τελειώσει», σημείωσε ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Βήμα». 
 
Και συνεχίζοντας τα μαθήματα ιστορίας, όπως έκαναν πρόσφατα το ΠΑΜΕ και η Χρυσή Αυγή, πρόσθεσε:

ΣΥΡΙΖΑ: Επονείδιστος εγκληματίας ο Κολοκοτρώνης - Γελοίος εθνικιστικός μύθος η Εθνεγερσία

Διαβάστε και:

Αυτοί είναι οι "τουρκοπράκτορες" βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...


Ανακοίνωση για την 25η Μαρτίου έβγαλαν ακόμα και τα ορφανά του χασάπη Τσαουσέσκου (στη… ζούλα και του Στάλιν), με την οποία λένε τα γνωστά και τετριμμένα, βάζοντας ως «κερασάκι» στην «τούρτα» την κατάσταση στη μνημονιακή Ελλάδα και τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο μας.

Αποφεύγουν προκλητικές αναφορές για τον χαρακτήρα της Επανάστασης κι ότι άλλο έχουν κρυμμένο στα εσώψυχά τους και γενικά είναι πολύ προσεκτικοί. Τώρα βέβαια βρίσκονται μια ανάσα από την εξουσία, και σ’ αυτό οφείλεται η τακτική των μη προκλήσεων.

Τι πιστεύει όμως πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ για την Επανάσταση του 1821; Όχι, δε θα.....

ΣΥΡΙΑ: Η ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΡΑΜΑΤΟΣ Προετοιμασία επέμβασης – Αποχωρεί ο ΟΗΕ, η συγνώμη Νετανιάχου και τα όπλα της CIA



Ως πλέον ανησυχητικό σημάδι για την περαιτέρω κλιμάκωση του πολέμου στη Συρία χαρακτηρίζεται η απόφαση του ΟΗΕ να αποσύρει τους μισούς από τους 100 ξένους υπαλλήλους του που εξακολουθούν να εργάζονται στη Συρία εξαιτίας των αυξανόμενων κινδύνων.  
Ένα πολιτικό αεροσκάφος επλήγη σήμερα από αντιαεροπορικά πυρά, ενώ πετούσε πάνω από την επαρχία Ιντλίμπ στη βορειοανατολική Συρία, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χωρίς να διευκρινίσει αν το αεροσκάφος κατερρίφθη.
 
Αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αεροσκάφος να κατεβαίνει αργά αλλά δεν ήταν σε θέση να πουν αν συνετρίβη.
 
Στο μεταξύ, ο ....

"ΑΛΥΣΟΔΕΘΗΚΕ" Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Η κυπριακή κυβέρνηση εκχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα και υποθήκευσε τα κοιτάσματα της

Υποθήκευση των υδρογονανθράκων της κυπριακής ΑΟΖ συνιστά η τραγική συμφωνία που επετεύχθη τα ξημερώματα της Δευτέρας μεταξύ της κυβέρνησης Αναστασιάδη και της τρόικας. Άλλωστε δεν μπορεί να αποτελεί σύμπτωση το γεγονός ότι καταχρεώθηκαν τα δύο ελληνικά κράτη επειδή κάθονται στην κυριολεξία πάνω σε μια θάλασσα υδρογονανθράκων.
Την επόμενη ημέρα της αποφράδας ημέρας αρκετοί είναι εκείνοι που ανησυχούν, μήπως μετά τη δήμευση των καταθέσεων έρθει και δήμευση του φυσικού αερίου; Απόλυτα εύλογη η ....

Η ημέρα "κατά του ρατσισμού", ευκαιρία για νοσηρή ανθελληνική προπαγάνδα στα σχολεία

"Πηγή της αρετής είναι το να τύχει κανείς κατάλληλης παιδείας"

Πλούταρχος

Ως γνωστόν η 21 Μαρτίου έχει καθιερωθεί από το 1966 ως η ημέρα "κατά του ρατσισμού και της εξάλειψης των φυλετικών διακρίσεων".
Την περασμένη Πέμπτη 21/3/2013 έγιναν αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ, εκμεταλλευόμενο και την....γιορτή, να παρουσιάσει το νομοθέτημα - έκτρωμά του για την καταπολέμηση του φασισμού/ρατσισμού στο ανύπαρκτο εξειδικευμένο site του (Εδώ)..

Διαβάζοντάς το κανείς κατανοεί πόσο....

Ράπισμα στο ανουσιούργημα που λέγεται μαρξισμός/μπολσεβικισμός: Η μαρξιστική άποψη για την επανάσταση του 1821


Ανακοινώσεις εξέδωσαν τα κόμματα της αριστεράς με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, με προκλητικότερη εκείνη του ΚΚΕ, που είναι στο πνεύμα της ανιστόρητης παρεμβάσεως των σταλινικών υπολειμμάτων του ΠΑΜΕ («η Επανάσταση ήταν κοινωνική κι όχι εθνική», «με βασιλικό διάταγμα του 1838 ορίστηκε εθνική γιορτή η μέρα του Ευαγγελισμού για να ντύσουν την Επανάσταση με θρησκευτικό μανδύα», «η επίσημη Εκκλησία δεν ήταν υπέρ της Επανάστασης», «είναι ψέμα ότι ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε πρώτος τη σημαία της Επανάστασης του 1821», «στο πλήρωμα του Μιαούλη όλοι μιλούσαν αρβανίτικα» κ.τ.λ.).
Φαίνεται, πως οι…

Ο Χρήστος Παππάς διδάσκει Ιστορία..."Το Γένος δεν σταμάτησε ποτέ στα 400 χρόνια να επιδιώκει την Ελευθερία του"

Δείτε τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες και τα ιστορικά ντοκουμέντα που παρουσιάζει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, σε ομιλία του στην Τ.Ο. της Αθήνας, για την περίοδο 1453 - 1821, όταν και το Έθνος ποτέ δεν σταμάτησε να ονειρεύεται την Ελευθερία, σε βίντεο στο προσωπικό του ιστολόγιο....... ΕΔΩ