Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 29, 2013

Πλήρης ξεφτιλισμός του ΣΥΡΙΖΑ...Βουλευτίνα του "αντισυστημικού" κόμματος είχε συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία χρυσού στις Σκουριές!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για άλλη μια φορά γίνεται ρεζίλι των σκυλιών το κόμμα των συνιστωσών...
Η βουλευτίνα του κόμματος Ιγγλέζη εργαζόταν ΥΠΕΡ της εταιρείας ΧΡΥΣΟΥ στη Χαλκιδική!

Δείτε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την εταιρεία:

Χρήστος Παππάς προς Αβραμόπουλο: "ΕΙΣΤΕ ΥΠ.ΕΞ. ΜΙΑΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ...ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΤΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο....

Αυτή την είδηση δεν θα την ακούσετε ποτέ στα ΜΜΕ της διαπλοκής..Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορούμενος για ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ!!!

PASOK
Με την καταβολή εγγύησης 200.000 ευρώ (άραγε θα είμαστε… λαϊκιστές αν ρωτήσουμε που τα βρήκε, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ούτε 200 ευρώ «στην πάντα»;) αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Παιδείας των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Ανθόπουλος από τον ανακριτή όπου απολογήθηκε. Του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει είναι άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία.
Ο Ανθόπουλος ήταν μεταξύ των 36 πολιτικάντηδων που ελέγχονταν από το ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς εισαγγελείς, Πεπόνη και Μουζακίτη, ενώ η δικογραφία αφορά τη.....

Ολόκληρη η ομιλία του Ν. Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής: "Η Ελλάς θα ζήσει..."

Δείτε το βίντεο....

ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ! - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμενόμενο είναι να διαλυθεί το συνονθύλευμα των....καμμένων που η πολιτική του σταδιοδρομία είχε ως κοινό φάρο το..."δημοκρατικό πατριωτισμο". Ένα ιδεολόγημα μιας χρήσεως
 
Προκλητική επίθεση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ προς την προεδρεύουσα Βουλευτή Σερρών (επίσης των ΑΝΕΛ ) κ.Κόλλια. Ο εμπνευστής της αριστερής στροφής πλεύσης του κόμματος Καμμένου φέρνει μεγάλες φουρτούνες στο κόμμα και πολύ σύντομα ο Καμμένος θα μείνει μόνος του με το φουσκωτό του στη θύελλα των πολιτικών εξελίξεων. Ολα δείχνουν ότι θα έχουμε εξαιρετική συνέχεια και εξελίξεις στο προσωποπαγές κόμμα, γέννημα των social media, το κόμμα του Twitter Καμμένου. Με ενδιαφέρον, τέλος, θα παρακολουθήσουμε την στάση των δεξιόστροφων βουλευτών του Καπερνάρου, Κουίκ κ.λ.π. Η αρχή ήδη έγινε με τον εξωβελισμό του κ. Μελά από την Διάσκεψη των Προέδρων.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι έρχεται στους "Ανεξάρτητους".

Ακόμη...τρέχουν οι αναρχοαριστεροί στην Ξάνθη! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Στους 100 κομμουνιστές οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 ηλίθιοι/αφελείς και ο ένας πραγματικός μπολσεβίκος"
Λένιν

Δε βάζουν μυαλό με τίποτα οι αναρχοαριστεροί στην Θράκη.

Κατά τη χθεσινή ημέρα η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη κάλεσε σε πορεία κατά της τουρκικής προκλητικότητας στην Κύπρο μετά τη τέλος της καθιερωμένης προπαγανδιστικής της δράσης με μοίρασμα εφημερίδων και φυλλαδίων στο κέντρο της Πόλης.

Με το που το πληροφορήθηκαν οι γνωστοί - άγνωστοι της πόλης που κατοικοεδρεύουν σε ένα "αυτόνομο στέκι" άνδρο ανομίας, συγκεντρώθηκαν για να κάνουν αντισυγκέντρωση κατά την προσφιλή τους τακτική.

Βέβαια είχαν συνηθίσει οι αναρχοαριστεροί να κάνουν τις "μαγκιές" τους με δύο κρίσιμους παράγοντες υπέρ τους:
- Από τη μια ότι ποσοτικά υπερτερούσαν (3:1 τουλάχιστον)
- και από την άλλη ότι ....

ΝΤΡΟΠΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Διαγραφές χρεών και δανείων πολιτικών στις κυπριακές τράπεζες

 ...την ίδια ώρα στον καιρό της "κρίσης" διώκονται ποινικά Έλληνες και Κύπριοι για χρέη μέχρι 5.000 ευρώ και χάνουν τα σπίτια, τα αγροτεμάχιά τους και την αξιοπρέπεια τους.
Διαβάστε τη λίστα της ντροπής και του αίσχους.

Διαγραφές χρεών από την Τράπεζα Κύπρου 

- Ξενοδοχειακή εταιρεία Τ.Η.Ε που –σύμφωνα με το έγγραφο- είναι συνδεόμενη με ΑΚΕΛ – ΠΕΟ και ως φυσικά πρόσωπα καταγράφονται οι ΦΕ. ΚΥ. ΚΛ. ΑΛ. (αρχικά επωνύμων) είδε τον Μάιο του 2012 να διαγράφεται το συνολικό ποσό δανείου που είχε πάρει ύψους 2..813.000 ευρώ

- Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία (ΠΕΟ), με αναφορά και πάλι τους ΦΕ. και ΚΥ., από δάνειο ύψους 554.000€ χαρίστηκε το υπόλοιπο ύψους 193.000€ και πάλι τον Μάιο του 2012

- Εταιρία N.M.G., που.....

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (Χατζηοσμάν) επιλέγει την......τουρκική εημέρωση! Ένα δείγμα "έλληνα" βουλευτή

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χατζη Οσμάν Αχμέτ την ώρα που διεξάγεται ψηφοφορία στη Βουλή, εκείνος απολαμβάνει τον καφέ του στο Εντευκτήριο, διαβάζοντας τον τουρκικό τύπο στην ηλεκτρονική του μορφή...
(Η αποκάλυψη από το parapolitika.gr)

Μετά ενοχλούνται οι τουρκόσποροι που τους αποκαλούμε "τουρκοπράκτορες" και μέσα στο....

Συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στο extra3..."Είμαστε ο εφιάλτης όλης της μεταπολιτευτικής σαπίλας"

Δείτε το βίντεο....

Παραλήρημα αριστερομπολσεβίκων της ΕΣΗΕΑ κατά της Χρυσής Αυγής

 Το πλέον σύντομο ανέκδοτο της όλης Ιστορίας είναι ότι οι αναρχοκομμουνιστές μιλούν για...."δημοκρατία" και για "περιθώριο"..
Διαβάστε ολόκληρη την παραληρηματική ανακοίνωσή τους:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ενώνει τη φωνή του με κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο πολίτη καταδικάζοντας την επίθεση της «Χρυσής Αυγής» κατά ΜΜΕ, όπως και κατά του τηλεοπτικού σταθμού «Mega» τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013.
Οι βουλευτές της «Χρυσής Αυγής», καθώς και.....

Ο Μπίκας εμπλέκει εμμέσως τον ΓΑΠ με την παραποίηση της Λίστας Λαγκάρντ και ο Κασιδιάρης ζητά την άμεση σύλληψή του...

Ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας ανέφερε στα μέλη της προανακριτικής ότι «αν μιλήσαμε με τον Παπανδρέου για την λίστα Λαγκάρντ θα ήταν για το πώς πρέπει να γίνει ο χειρισμό της».

  Με τον τρόπο αυτό, τα μέλη της επιτροπής εκτιμούν ο κ. Μπίκας επιβεβαιώνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Διώτη – Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ ενημέρωνε στενά το Μέγαρο Μαξίμου και πως ο κ. Παπανδρέου παρακολουθούσε στενά τον χειρισμό της υπόθεσης.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης που εκπροσωπεί τη Χρυσή Αυγή στην Προανακριτική Επιτροπή τόνισε σε δηλώσεις του ότι επιχειρείται από τον Μπίκα προσπάθεια συγκάλυψης του ενορχηστρωτή όλης της παραποίησης που δεν είναι άλλος από τον Παπανδρέου (Jeffrey)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις