Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 01, 2013

Νίκος Μιχαλολιάκος: "Ο Παγκόσμιος Σιωνισμός πίσω από την καταστροφή των Εθνών μέσω των μνημονίων"

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι ο μοναδικός πολιτικός ηγέτης πολιτικού φορέα που τολμά να πει αλήθειες για τον "οικονομικό πόλεμο" που διεξάγεται από το παγκόσμιο Σιωνιστικό καθεστώς και επιβουλεύεται τον αφανισμό των Εθνών..

Ακούστε με προσοχή τη δήλωσή του
(αφιερώνεται σε κάποιους "φίλους" που νόμισαν ότι η Χρυσή Αυγή έγινε....συστημική)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΓΚΟΙΣΜΙΟΥ ΦΗΜΗΣ ΣΟΠΡΑΝΟ... ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...!!!

Η παγκοσμίου φήμης σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου, έζησε από κοντά ένα περιστατικό βίας έξω από το σπίτι της στα Εξάρχεια.

Μια ομάδα νεαρών σταμάτησε μια πολυτελή Mercedes στο δρόμο και αφού βγήκε ο οδηγός την έκαψε με μολότοφ.

Η ίδια περιγράφει το περιστατικό στην Espresso:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ Ο Γολγοθάς των Ελληνορθόδοξων της Συρίας: "Οι ισλαμιστές σφάζουν, βιάζουν, καίνε εκκλησίες"!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "συνταγματικό τόξο" από την αιχμή του (λέγε με Σαμαρά) μέχρι την άκρη του (λέγε με ΑΝΤΑΡ-CIA) δηλώνει πίστη στον Αγώνα του Συριακού λαού για...."εκδημοκρατισμό"

 Μία σφαγή Ελληνορθόδοξων πιστών την οποία όχι απλώς παρατηρεί αδιάφορα η ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά συμμετέχει σε αυτή εμμέσως, τασσόμενη υπέρ των σφαγέων ισλαμιστών στην Συρία, βιώνει η χριστιανική κοινότητα της Συρίας που αριθμεί περίπου 2.500.000 ψυχές.
Με δραματικά λόγια περιγράφει την κατάσταση στη Συρία ο Μητροπολίτης Λουκάς, ο οποίος υπηρετεί στο Πατριαρχείο Αντιοχείας: έχρι σήμερα 138.000 Ελληνορθόδοξοι χριστιανοί έχουν......

Μνημονιακή αθλιότητα: Αποτελεσματικότερος υπουργός ο Στουρνάρας, σύμφωνα με το «Έθνος»!

Το γεγονός ότι η στρατευμένη δημοσιογραφία είναι το πολυτιμότερο γρανάζι του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος της διαφθοράς και της ασυδοσίας, υπήρξε πάγια και ξεκάθαρη θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, του χρεοκοπημένου σε όλα τα επίπεδα μεταπολιτευτικού Κράτους, πέραν της καθημερινής λασπολογίας απέναντι στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, φροντίζουν να επαινούν και τους υπεύθυνους της οικονομικής μας εξαθλίωσης, δημοσιεύοντας στημένες, αστείες δημοσκοπήσεις, με τις οποίες γελά όλη η Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτά, η καθεστωτική φυλλάδα «Έθνος», ξεπέρασε τα όρια της γελοιότητας,...

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΡΟΥΜΑΝΟΙ «ΕΦΑΓΑΝ» ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗΝ

Νέα φρικτή δολοφονία 27χρονου «κατατρεγμένου οικονομικού μετανάστη» από τη Ρουμανία (πιθανότατα «ευπαθή», καθότι οι περισσότεροι «Ρουμάνοι» που έχουν έρθει στην Ελλάδα είναι «ευπαθείς»), έγινε χθες τη νύχτα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Για κακή τύχη του κόντε Δένδια και της ειδικής του υπηρεσίας («πάταξης του ρατσισμού»), του λαθροδήμαρχου Καμίνη, της αριστεράς (και της… προόδου), των υστερικών της ΑΝΤΑΡCIA, των δανδήδων των ΜΚΟ και των ΜΜΕ και…

Οι Έλληνες και μόνο οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Τρία χρόνια μνημονίου συμπληρώνονται και η Ελλάδα όπως όλοι γνωρίζετε, δεν σώθηκε! Περισσότεροι από τρεις μήνες έχουν περάσει και από την τελευταία δόση, η οποία δήθεν θα έφερνε την πολυπόθητη ανάπτυξη και θα σταματούσε την ύφεση και το αποτέλεσμα είναι ένα μεγάλο μηδέν! Ο μείζων Ελληνικός χώρος εδέχθη, όμως, και νέο πλήγμα από τον οικονομικό πόλεμο, ο οποίος έχει κηρυχθεί κατά του Έθνους μας. Μετά το μνημόνιο στην Ελλάδα ήλθε η.....

Ο σάλπισμα του Αγώνα της ΕΟΚΑ από τον Αρχηγό Γρίβα Διγενή

Με την βοήθειαν τού θεού, με πίστιν εις τον τίμιον αγώνα μας, με την συμπαράστασιν ολοκλήρου τού Ελληνισμού και με την βοήθειαν των Κυπρίων, αναλαμβάνομεν τον αγώνα διά την αποτίναξιν τού Αγγλικού ζυγού, με σύνθημα εκείνο το οποίον μάς κατέλιπαν οι πρόγονοί μας ως ιεράν παρακαταθήκην: «“Η τάν ή επί τάς… Από τα βάθη των αιώνων μάς ατενίζουν όλοι εκείνοι οι οποίοι ελάμπρυναν την Ελληνικήν Ιστορίαν διά να διατηρήσουν τήν ελευθερίαν των: οι Μαραθωνομάχοι, οι Σαλαμινομάχοι, οι Τριακόσιοι τού Λεωνίδα και οι....

Παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο προς Σαμαρά: “Να απαγορευθεί άμεσα η Χρυσή Αυγή!”

Το παγκόσμιο εβραϊκό κογκρέσο δημοσίευσε και στην επίσημη σελίδα του το σχετικό αίτημα προς τον Σαμαρά για άμεση απαγόρευση της Χρυσής Αυγής. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω σιωνιστική οργάνωση είχε διακηρύξει στις 17 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη την  στήριξή της στην κοινότητα εβραίων εν Ελλάδι που... κινδυνεύει - όπως λέει - από την άνοδο του Εθνικιστικού Κινήματος!
Ζητούν έτσι από την κυβέρνηση να......

Για γέλια και για κλάματα οι Αριστεροί. Πάτωσε η δράση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡCIA για την απόδοση ιθαγένειας "σε όλα τα παιδιά των μεταναστών"

 Η εικόνα μιλά από μόνη της...
(τα παραθυρόφυλλα είναι περισσότερα από τους...'ανθρώπους')

Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τους........."έλληνες" της Αριστεράς!

ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ & ΥΠΟΙΚ Aυτοί γνώριζαν και έβγαλαν τα λεφτά τους από την Λαϊκή - Υπήρχαν πελάτες του Ν.Αναστασιάδη;

Συνολικά 131 φυσικά και νομικά πρόσωπα γνώριζαν και άδειασαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμους μέσα σε 15 ημέρες στην Λαϊκή Τράπεζα της Κύπρου, εκτός από την οικογένεια του γαμπρού του προέδρου της Κύπρου, Ν.Αναστασιάδη!
Οι συγκεκριμένες 132 εταιρείες και φυσικά πρόσωπα φαίνεται ότι είχαν «εσωτερική» ενημέρωση για την επικείμενη εφάπαξ φορολόγηση των καταθέσεών τους στις κυπριακές τράπεζες γι αυτό και όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία που περιέχονται στις λίστες, στις περισσότερες των περιπτώσεων, απέσυραν το σύνολο των καταθέσεών τους εκτός Κύπρου.
Κάποιες από αυτές λέγεται ότι ήταν πελάτες στο.....

ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ 25ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

DRAPETIS_385_355
Ταυτοποιήθηκε σήμερα από την Αστυνομία ο ένας από τους δράστες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στην Κόρινθο, με θύμα μια ανύποπτη 25χρονη Ελληνίδα. Πρόκειται για έναν από τους 11 Αλβανούς κακοποιούς, τον Μάριο Κόλα, που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η ληστοσυμμορία αποτελείται από τέτοιους. Η ταυτοποίηση έγινε από....

Μάθημα σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ η "πορνογραφία"...Ο "νεοτεριστής" καθηγητής είναι κατά σύμπτωση Εβραίος


D99451BA188966B81989F3E21EB04C8A 

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γεγονός ότι ο καθηγητής έχει "περιούσια" καταγωγή(εδώ) είναι άλλη μια..."ευχάριστη" σύμπτωση, που κάνει κάποιους από εμάς που υποψιαζόμαστε "συνωμοσίες" ακόμη πιο...'γραφικούς' , στα μάτια των ειδημόνων, 'προοδευτικών' αντίστοιχων πεποιθήσεων με τον καθηγητή του Αμερικάνικου Κολεγίου.
Και δεν ενοχλούμαστε καθόλου!

Ένα διαφορετικό μάθημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του Pasadena City College, όταν ο καθηγητής τους Ούγκο Σβάιζερ, κάλεσε μια πορνοστάρ στην αίθουσα για να τους μιλήσει για την πορνογραφία.
«Το μάθημα έχει στόχο να προσφέρει στους φοιτητές τα στοιχεία αυτά ώστε να κατανοήσουν την πορνογραφία σαν ένα εργαλείο ιστορικό και σύγχρονο. Οι φοιτητές ζουν σε μια κοινωνία που είναι γεμάτη με πορνογραφικό υλικό, όμως έχουν σπάνια την δυνατότητα να μάθουν κάτι σχετικά με το θέμα», εξήγησε ο Σβάιζερ, τονίζοντας ότι ....