Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 05, 2013

Βροντερό "ΟΧΙ" του Μητροπολίτη Πειραιώς στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα

Η αίτηση του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, με την οποία ζητείται να ακυρωθεί η κυβερνητική απόφαση για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα Αττικής, συζητήθηκε στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.
  Υπενθυμίζεται ότι για τη στέγαση του πρώτου ισλαμικού τεμένους δυναμικότητας 750 ατόμων θα ανασκευαστεί το Κεντρικό Συνεργείο Αυτοκινήτων του Ναυτικού στον Ελαιώνα και η δαπάνη του, η οποία θα καλυφθεί από το υπουργείο Παιδείας, θα ανέλθει στις 846.000 ευρώ.

  Κατά της κατασκευής του τεμένους έχουν προσφύγει εκτός από τον μητροπολίτη Πειραιώς, ο Εξωραϊστικός Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Αθήνα", ένας καθηγητής πανεπιστημίου, δύο πλωτάρχες του Πολεμικού Ναυτικού και πέντε κάτοικοι του Βοτανικού, ενώ παρέμβαση υπέρ της κατασκευής του έκανε ο μουφτής Κομοτηνής και η Μουφτία Κομοτηνής.
  Ειδικότερα, η.....

Η Χρυσή Αυγή πάντα στο πλευρό των Ελλήνων....Κατάσβεση φωτιάς σε διπλανό κτίριο από τα γραφεία της Κεντρικής Διοικήσεως


από το επίσημο site της Χρυσής Αυγής

Η ομάδα ασφαλείας της Κεντρικής Διοικήσεως στην οδό Μεσογείων αντιλήφθηκε πυρκαγιά σε κοντινό διαμέρισμα της περιοχής.

Αμέσως Συναγωνιστές έσπευσαν προς βοήθεια των γειτόνων και κατέσβησαν την πυρκαγιά πριν ακόμα φτάσει η Πυροσβεστική, που ήρθε ομολογουμένως σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αποσοβώντας τον όποιο κίνδυνο για τους ηλικιωμένους κατοίκους του σπιτιού, αλλά και τους.....

Η απάντηση του Χρήστου Παππά στον Μαρκογιαννάκη



«Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης έκανε όλα τα χατίρια στον Ευάγγελο Βενιζέλο, του έκανε πλάτες», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Ο κ. Παππάς, ο οποίος ζήτησε να παρέμβει στον σταθμό για να απαντήσει στον κ. Μαρκογιαννάκη ανέφερε: «Ο Μαρκογιαννάκης, ως πρόεδρος της Επιτροπής δεν ανακάλεσε στην τάξη, ως όφειλε, έναν βασικό μάρτυρα, όπως τον παρότρυνε ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αντ' αυτού απαγόρευσε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να κάνει ερωτήσεις».
«Η συζήτηση δυναμιτίστηκε από την.....

Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία δεν δουλεύει, αλλά ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους


FrontPage Mag / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά το σύστημα δεν λειτούργησε έτσι.

Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν......

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο "τουρίστας" και υποτίθεται βουλευτής Παπανδρέου ομολογεί ότι δεν θα προσέλθει στην Προανακρτική λόγω...ταξιδιού στις ΗΠΑ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και όπως είπε και σε συνέντευξή του ο Ηλίας Κασιδιάρης αν τολμάτε τώρα "προοδευτικούληδες" μιλήστε μας για...ανάρμοστες συμπεριφορές και "φασιστικές μεθόδους"! 

Από απίθανο έως αδύνατο μοιάζει το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στην Προανακριτική ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά και τα χθεσινά γεγονότα.

Ο κ. Παπανδρέου βρίσκεται στις ΗΠΑ και δέχθηκε σήμερα τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Προανακριτικής Επιτροπής Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Του είπε ότι .....

Μέχρι και οι "ελαφροδεξιοί" το κατάλαβαν και το ψελλίζουν...Η Ε.Ε. θέλει να καταργήσει το σταυρό από την Ελληνική Σημαία..


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να μας θυμίσουν όμως οι ελαφροδεξιούληδες ποιά είναι η κυβέρνηση που επέτρεψε διαστρεβλωθεί με τόσο απαξιωτικό τρόπο να το εθνικό μας σύμβολο..;! Μήπως του "υπερπατριώτη" Σαμαρά..;
 
Οι γαλανόλευκες....λωρίδες έκαναν ήδη την εμφάνιση τους! 


Λουρίδες η… «νέα» Σημαία σε πολλές πόλεις κατά την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου Έντονή αρχίζει να γίνεται το τελευταίο διάστημα η φημολογία ότι έχουν σκοπό να αλλάξουν (πρώτα στην συνείδηση των πολιτών με την μέθοδο του μιθριδατισμού) την Ελληνική Σημαία.

Τελικός στόχος θα είναι η....

Συνέντευξη κόλαφος του Ηλία Κασιδιάρη στο extra-3.."Η συγκυβέρνηση επιχειρεί να συγκαλύψει τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ"

Δείτε το βίντεο...

Σκέψου Έλληνα για λίγο τους....."δημοκράτες"

ΣΚΕΨΟΥ… αν σκεφτείς βαθύτερα θα καταλάβεις τους πραγματικούς στόχους τους. Καλούν οι “Δημοκράτες” σε πορεία το Σάββατο εναντίον στο φασισμό, στο ρατσισμό, στις φυλετικές διακρίσεις… ΣΚΕΨΟΥ λίγο… ποιοί καλούν, ποια είναι τα προβλήματά μας σήμερα, ποιός σε καλεί να διαδηλώσεις εναντίον ποιού φασισμού;

ΣΚΕΨΟΥ οι “δημοκράτες” δε σε χρέωσαν; Δε σε έκαναν το 1ο πρόβλημα Ευρωζώνης τη στιγμή που έχεις το χαμηλότερο εξωτερικό χρέος από όλα σχεδόν τα κράτη ΕΕ; Οι “δημοκράτες” δε σου.....

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΙΤ" Αφήνουν χωρίς προσωπικό τις Ειδικές Δυνάμεις - Yπονόμευση του σχεδίου ταχείας αντίδρασης;

Ελλείψεις προσωπικού στις πλέον επίλεκτες δυνάμεις των Ένοπλων Δυνάμεων παρατηρείται, καθώς κυβέρνηση και τρόικα έχουν κλείσει τη «στρόφιγγα» των προσλήψεων. Τα προβλήματα είναι εμφανή στη ΔΥΚ και τη Ζ’ ΜΑΚ και κάνει ορισμένους να αναρωτιούνται, μήπως πρόκειται για σχέδιο υπονόμευσης των ειδικών δυνάμεων;

Από το «εμπάργκο» που υποβλήθηκε στις προσλήψεις στελεχών στις Ένοπλες Δυνάμεις κανείς δεν σκέφτηκε ή δεν μπόρεσε να εξαιρέσει τους ιδιαίτερα ευαίσθητους τομείς, όπως οι ειδικές δυνάμεις; Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που άνοιξε την πόρτα του Πενταγώνου στην τρόικα και άρχισε να κόβει τις αμυντικές δαπάνες, τις εκπαιδεύσεις του προσωπικού και τις ασκήσεις, τους μισθούς στη συνέχεια των στρατιωτικών. Τώρα όμως, με τη μη πρόσληψη στελεχών για τις ειδικές δυνάμεις η κατάσταση αγγίζει τα όρια του εγκλήματος σε βάρος της εθνικής ασφάλειας και άμυνας της χώρας.

Η ΔΥΚ και η Ζ’ ΜΑΚ, που αποτελούν τις....

2/3 φυλακισμένους είναι αλλοδαποί...Η Χρυσή Αυγή θα φταίει προφανώς!


Σύμφωνα με αυτά, επικρατεί το αδιαχώρητο στις ελληνικές φυλακές, όπου μάλιστα η πλειοψηφία των εγκλείστων είναι αλλοδαποί.

Στοιχεία τα οποία εκθέτουν την ανικανότητα και πολιτική αστοχία τόσο του ιδίου όσο και του ανεκδιήγητου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως για πρώτη φορά οι κρατούμενοι των φυλακών έφτασαν τον αριθμό των 12.912 ατόμων, ενώ η προβλεπόμενη χωρητικότητά τους είναι για ....

Τι πρωτότυπο..Ο ΕΒΡΑΙΟΣ υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας κατά της Χρυσής Αυγής

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γεγονός ότι έχει, κυριολεκτικά, λυσσάξει το παγκόσμιο κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής με πρωτεργάτες του κατά τόπους "περιούσιους" ταγούς είναι αν μη τι άλλο δείγμα ότι το Εθνικιστικό Κίνημα οδεύει προς τη Νίκη!

Μετά την ολοκλήρωση της κοινής διάλεξης των Σόιμπλε-Μοσχοβισί στο Στρασβούργο, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών (εβραίος) απαντώντας σε τοποθέτηση ιταλίδας εκπροσώπου του κινήματος «Jeunes Européens» (περισσότερα για αυτή την οργάνωση διαβάστε ΕΔΩ και φρίξτε με τις...ασχολίες του κινήματος), για την Χρυσή Αυγή είπε ότι «η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα ναζιστικό και αντισημιτικό», συμπληρώνοντας πως....

Τους πονάει πάρα πολύ στο MEGA ο Χρήστος Παππάς... (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο...

Πλήρης εκφυλισμός.. Νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία! (αυτός είναι ο...νεοτερισμός μαζάνθρωπε)


Νόμιμο το κόμμα των παιδεραστών στην Ολλανδία!

Αλλά οι εβραίοι καίγονται να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Μία απόφαση όνειδος για αυτό που ονομάζεται ευρωπαϊκός πολιτισμός βγήκε από τα δικαστήρια της Ολλανδίας. Σύμφωνα με αυτή το περιβόητο «κόμμα των παιδεραστών», μία οργάνωση δηλαδή που ως πρόγραμμα της έχει την «νομιμοποίηση των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ ενηλίκων και παιδιών», κέρδισε το «δικαίωμα του στην ελεύθερη έκφραση», όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα του ελλαδικού ηλεκτρονικού τύπου.
Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι δεν ....