Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 06, 2013

Η φωτογραφία με την Χρυσαυγίτισσα μαθήτρια που κάνει θραύση στο facebook!!

Δείτε τι έγραψε στον πίνακα του σχολείου της η Χρυσαυγίτισσα μαθήτρια....

Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Ζάκυνθο - ακόμα τρέχουν οι παρακρατικοί

Με μαζική συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής και η ομιλία του Βουλευτή Ιωάννη Λαγού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ζακύνθου.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη διανομή τροφίμων το πρωί, ακολούθησε και μια επιτυχημένη εκδήλωση, ενδεικτική του γεγονότος ότι η Χρυσή Αυγή εξαπλώνεται παντού και ότι η καρδιά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος χτυπά δυνατά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μελανό σημείο μια γραφική ομάδα 25 παρακρατικών αναρχοαριστερών, οι οποίοι...

Δεν έχει το Θεό τους το καθεστώς...ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για αποφυλάκιση των καταχραστών του Δημοσίου!

Σχέδιο Νόμου το οποίο ουσιαστικά «αμνηστεύει» μεγάλο αριθμό καταχραστών του Δημοσίου, προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση, με έναν όρο: Να επιστρέψουν τα «κλεμμένα».

Εγκριτοι νομικοί κύκλοι επισημαίνουν, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ότι στην προσπάθεια αποσυμφόρησης των ελληνικών φυλακών, το υπουργείο Δικαιοσύνης υποπίπτει στο ολίσθημα να νομιμοποιεί τη δωροδοκία αλλά και τα παρεμφερή οικονομικά εγκλήματα.

Από την άλλη μεριά, στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης αντιτείνουν ότι.....

Αυτός είναι ο Πολυπολιτισμός/Πολυφυλετισμός...Λαθρομετανάστες σφάζουν και τρώνε σκυλιά και γάτες και αφήνουν τα δέρματα στα μπαλκόνια

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σήμερα απλά να σημειώσουμε ότι υπήρχε αντιρατσιστικό/αντιφασιστικό κάλεσμα στα Κάτω Πατήσια και πορεία προς τη Βικτόρια από 60 αναρχοκομμουνιστές και καμμια 200 λαθροέποικους!

Τραβώντας απανωτά καρέ, από ιδιωτικό χώρο, τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης, ο φακός απαθανάτισε… δέρματα ζώων, φαινομενικά σκύλων ή γατών σε μπαλκόνι διαμερίσματος μεταναστών. Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…

Επικοινωνώντας με το 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι....

Εκτελεστικός Διευθυντής της CHI: "Το μοναδικό πρόβλημα μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή"


Τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα στην προσέγγιση και συνεργασία Ελλάδος και Ισραήλ, υποδεικνύει σε συνέντευξή του στην Ελευθεροτυπία, ο εκτελεστικός διευθυντής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Πρωτοβουλία για την Ενίσχυση της Ιστορικής Συμμαχίας Ελλάδας - Ισραήλ» ή CHI (Circle for Hellas & Israel), Τσαρλς Μουρατίδης. Η οργάνωση έχει έδρα στο Σικάγο των ΗΠΑ και υποτίθεται πως εργάζεται για τη προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο κρατών, Ελλάδος και Ισραήλ. Και λέμε υποτίθεται, διότι όπως θα διαβάσετε παρακάτω, τόσο ο κύριος αυτός όσο και το μέσο το οποίο φιλοξενεί τις δηλώσεις του, φαίνεται να ενδιαφέρονται μάλλον για τα εβραϊκά συμφέροντα, παρά για εκείνα της Πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού.

Ο Τσαρλς Μουρατίδης θεωρεί ότι.....

ΟΡΓΗ και ΝΕΜΕΣΙΣ: Τηλεθεατές extra3.. "Είναι βόθρος όλοι τους..ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αυτή τη φορά"

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω...
Τα λένε άλλωστε όλα με τις δηλώσεις τους οι Έλληνες πολίτες στην παρέμβασή τους στο extra3 και στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο".

"Βγάζω σπυράκια μόλις βλέπω νεοδημοκράτη βουλευτή"
"Αυτή τη φορά θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ… ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ BLOGGERS

LEFTA95
Σήμερα έχουμε… φρέσκα νέα για τα διαδικτυακά… κορόιδα του χιλιάρικου (το οποίο συνήθως καθυστερεί κιόλας, με διάφορες φτηνές δικαιολογίες…). Λοιπόν, το «μεγάλο αφεντικό» τρελάθηκε και άρχισε να μοιράζει χιλιάρικα (και γιατί να μην το κάνει, από την τσέπη του τα δίνει, άλλωστε λεφτά υπάρχουν, πληρώνουν αβέρτα οι Έλληνες φορολογούμενοι…). Όχι όμως σ’ όποιον κι όποιον, στη… μπλογκοσαβούρα του χιλιάρικου, αλλά στους λίγους και… εκλεκτούς του συστήματος εξουσίας (που, παρεμπιπτόντως κάνουν τις πιο βρώμικες και λυσσασμένες επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής…). Πήρε, λοιπόν, τ’ αυτί μας ότι ο......

Ηλίας Νικολακόπουλος: «Τρέμουμε τις ευρωεκλογές λόγω Χρυσής Αυγής»!



Αν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον στη χθεσινή παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Πρετεντέρη, αυτό σίγουρα δεν ήταν η παρουσία όλης της ‘‘αφρόκρεμας’’ του μνημονιακού μπλόκ. Ποιος νοιάζεται για το ότι παρέστησαν ο Στουρνάρας, η Δαμανάκη, ο Χρυσοχοϊδης, η Καϊλή, ή οποιοσδήποτε άλλος απολογητής και υμνητής των διεθνών τοκογλύφων; Αυτό το οποίο ξεχώρισε ήταν τα όσα είπε ο γνωστός ‘‘εκλογολόγος’’ Ηλίας Νικολακόπουλος, και τα οποία, φυσικά, δεν αφορούν το άνοστο περιεχόμενο του βιβλίου του Πρετεντέρη.
Παραθέτουμε το.....

6 Απριλίου 1941: Οι Γερμανοί στη Γραμμή Μεταξά...Μια ακόμη Ελληνική εποποιία θα γραφτεί στην Ιστορία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο μοναδικό στρατό που οι Γερμανοί αποτίμησαν φόρο τιμής ήταν οι Έλληνες...Γιατί είχαν κώδικα Τιμής και σεβάστηκαν το Έθνος που είχε Ιδανικά και Αξίες.. Για να μην σας παραμυθιάζουν οι διάφοροι ηλίθιοι αριστεροθολοκουλτουριάρηδες. Οι Ελληνικές σημαίες κυμάτιζαν σε όλα τα στρατόπεδα και τα οχυρά μέχρι και την  τελική παράδοση της χώρας ως ένδειξη σεβασμού.
Το πρώτο Γερμανικό πολεμικό ανακοινωθέν της 6ης Απριλίου 1941:
«Τα επιτεθέντα Στρατεύματά μας, προσέκρουσαν εις πείσμονα αντίστασην.Η ικανότητα του εχθρού (Ελλήνων) για άμυνα, παραμένει αμείωτος».
Ημέρες και νύχτες διαρκή η γιγαντομαχία...Όλα τα εχθρικά κύματα θραύονται πάνω στην Ψυχή του Έλληνα Στρατιώτη...
9 Απριλίου 1941, 17.15΄.-
Οι Γερμανοί επιστρέφουν στις θέσεις τους. Γερμανικό αυτοκίνητο με ....

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;



Είναι απορροίας άξιο το πως στις δημοσκοπήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο (ακόμη και η διαβούλευση στο opengov έδειξε οτι πάνω απο το 80% των συμμετεχόντων διαφωνούσε με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης), πάνω απο 70% των ερωτηθέντων είναι ενάντια στην χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή στις δημοσκοπήσεις που εμφανίζονται απο τα μεγάλα ΜΜΕ τα ποσοστά των δικών τους δημοσκοπήσεων να είναι 50%, περίπου.

Νομίζει κανείς οτι οι Ελληνες που ψηφίζουν στο διαδίκτυο έχουν εντελώς διαφορετική άποψη απο τους Ελληνες που απαντούν στις δημοσκοπήσεις των καναλιών και των εφημερίδων. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Ποιά συμφέροντα κρύβονται πίσω απο τις χειραγωγημένες, όπως αποδεικνύεται, δημοσκοπήσεις; Ποιοί θέλουν να......

Η σιωνιστική προπαγάνδα ξεπερνά κάθε όριο.Το Associated Press απαγόρεψε τη λέξη "λαθρομετανάστες"....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περιττό να πούμε την εθνότητα των ιδιοκτητών του...
Περισσότερα ΕΔΩ
 
Δήλωση από το Associated Press, αναφέρει: «Το Associated Press αποφάσισε να απαγορεύσει τη χρήση του όρου «λαθρομετανάστης». Παλαιότερα είχε θεωρηθεί ότι ο όρος «λαθρομετανάστης» ήταν η καλύτερη επιλογή.

Πιστεύαμε όμως ότι η πάντα εξελισσόμενη αγγλική γλώσσα θα μπορέσει να αποδώσει σύντομα μια διαφορετική λεκτική επιλογή, επομένως παραμέναμε διαρκώς στη συζήτηση σχετικά με την χρήση αυτού του όρου.

Επίσης, και σε άλλους τομείς αφαιρέσαμε από το AP Stylebook την χρήση λέξεων που....

Οι εβραίοι πετάνε τους αφρικανούς έξω από την χώρα τους και κανείς δεν μιλάει για ρατσισμό!!!

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (Associated Press) - Το Ισραήλ έχει οδηγήσει σιωπηλά σε επαναπατρισμό εκατοντάδες Σουδανούς μετανάστες κατά τους τελευταίους μήνες, με βάση τις κατηγορίες ομάδων υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οδηγώντας τους Αφρικανούς σε δυνητικά απειλητικές για τη ζωή τους καταστάσεις και, ενδεχομένως, παραβιάζοντας διεθνείς συνθήκες για την αντιμετώπιση των προσφύγων.


Το Ισραήλ λέει ότι....