Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2013

Βάρβαροι μογγολότουρκοι...Όταν ο "εθνικός" τους ποιητής εξυμνούσε την ομοφυλοφιλία και την παιδεραστία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φροντίστε τώρα νεοραγιάδες να βάλετε ΑΝΤ1 να μην χάσετε τη συνέχεια του Σουλειμάν
 
H ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ και η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ήταν μόνιμη πρακτική σε όλη την Οθωμανικά Αυτοκρατορία, επί αιώνες. Το παιδομάζωμα αποσκοπούσε στον ανεφοδιασμό των γυναικείων και αντρικών χαρεμιών σε παλλακίδες, ή σε αγόρια, που χρησίμευαν ώς «ερωτικοί σκλάβοι» για την ιακανοποίηση των ομοφυλοφιλικών και ετεροφυλοφιλικών ορέξεων των Σουλτάνων και όχι μόνο. Το αντρικό χαρέμι ΕΝΤΕΡΟΥΝ ανέδειξε έναν ποιητή που ύμνησε την ομοφυλοφιλία και τους "ερωτικούς σκλάβους" του συγκεκριμένου Χαρεμιού: τον gay ποιητή Enderunlu Fazil.

Ο Τούρκος ποιητής Ederunlu Fazil έζησε το 1.759 -1.810. Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, η ομοφυλοφιλική σχέση με αγόρια και νέους ήταν.....

Αφελληνιζόνται τα σχολεία μας και βιολογικά...Διπλασιάστηκαν οι αλλογενείς μαθητές την τελευταία 5ετία!!!

Σχεδόν στο διπλάσιο έφτασε το ποσοστό των μαθητών άλλων εθνικοτήτων, στα ελληνικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την τελευταία πενταετία. 

Το ποσοστό, από 7,3% έφτασε το 12% στη χώρα μας, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που καταλήγει στη διαπίστωση ότι τα παιδιά των μεταναστών έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να καταλήξουν σε σχολεία με λιγότερους πόρους.  Ειδικότερα, όπως υποστηρίζει η Επιτροπή, η εξέλιξη αυτή οδηγεί σε χαμηλότερες σχολικές επιδόσεις, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα παιδιά μεταναστών να εγκαταλείψουν πρόωρα το σχολείο.

Από τη μελέτη προκύπτει ακόμη ότι ....

Ζήτησε συγγνώμη ο άνδρας που έβρισε τον Πάγκαλο. Από...τα γαϊδούρια!!!

«Ήταν λάθος μου που αποκάλεσα τον Πάγκαλο γαϊδούρι. Πέραν του γεγονότος ότι η λέξη "γαϊδούρι" δεν είναι ύβρις γιατί περιγράφει ένα πολύ συμπαθές ζώο, αποτελεί μείωση και προσβολή για τα τετράποδα να τα συγκρίνουμε με τους ανθρώπους, όπως αναφέρει και το εξαιρετικό τραγούδι του Κώστα Χατζή «Ο γερο-γαϊδαράκος».
Με αυτό το σατιρικό ύφος σχολιάζει το σοβαρό περιστατικό της προσαγωγής του στο αστυνομικό τμήμα την Κυριακή το μεσημέρι ο 30χρονος γεωπόνος Κωνσταντίνος Ρ. Επειδή, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, τον εξύβρισε αποκαλώντας τον «γάιδαρο» στη Λίμνη της Βουλιαγμένης.
«Πράγματι. Μπήκα στον χώρο της λίμνης και είδα τον Πάγκαλο να βγαίνει από το νερό. Φορούσε ένα μπλε μπουρνούζι. Μια αστεία εικόνα. 
 
Τον πλησίασα και, απευθυνόμενος και προς τους άλλους λουόμενους, του είπα:

Μπα ψέμα θα είναι...Αφίσα φοιτητικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ με κουκουλοφόρο που κρατάει Καλάσνικοφ

Δείτε την αφίσα....

Γ.Μισιάκας: “Και να κατακτήσουμε την εξουσία τίποτε δεν τελειώνει. Αγώνας μέχρι την τελική Νίκη”



Συνέντευξη του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Συναγωνιστή Γιώργου Μισιάκα στο
elnewsgr.blogspot.gr  

Η Ιδέα βρίσκεται στην επίτευξη του σκοπού: Σκοπός είναι να κερδίσουμε τον πόλεμο και όχι μόνο μερικές μάχες


- Ποιος είναι ο λόγος που πιστεύετε ότι η Iδεολογία της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη που προάγει την Εθνική συνείδηση;

Αναταραχές στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών > ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στα Κέντρα Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών στην Κόρινθο και στην Αμυγδαλέζα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κέντρο κράτησης της Κορίνθου σημειώθηκε εξέγερση των αλλοδαπών καθώς και μεταξύ τους συμπλοκές. Οι κρατούμενοι πυρπόλησαν στρώματα ενώ αλλοδαπός ανέβηκε σε οροφή κτιρίου, ξήλωσε τα κεραμίδια, εφοδιάζοντας τους συγκρατουμένους του, οι οποίοι με τη σειρά τους επιτέθηκαν στις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. 
 
Είχε προηγηθεί χθες βράδυ απόπειρα αυτοκτονίας δύο Νιγηριανών λαθρομεταναστών από.....

Αυτοί είναι οι βρωμεροί υπερασπιστές της Αριστεράς: Ο ξεβρακωμένος Βαξεβάνης δεν εμφανίστηκε στην προανακριτική και έστειλε κι αυτός υπόμνημα!

Δεν εμφανίστηκε να καταθέσει σήμερα το πρωί στην Προανακριτική Επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης και απαντά καταθέτοντας υπόμνημα. Σύμφωνα με τον υπόμνημα σημειώνει πως...

ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΗΚΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΞΕΡΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΡΚΑ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ" ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ...!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


Ένας χαιρετισμός στα ελληνικά [Καλημέρα] του υπουργού Εργασίας Κοινωνικών Υποθέσεων και Ίσων Ευκαιριών, Σπύρου Ξέρα, στάθηκε ως λόγος για δημιουργία διαπληκτισμού με την αντιπολίτευση στην κοινοβουλευτική επιτροπή για την εργασία.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της επιτροπής, ο υπουργός Εργασίας – ελληνικής καταγωγής- χαιρέτισε τον πρώην υπουργό και...

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ… ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ… ΤΗΛΕ-ΜΑΪΝΤΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

SYRIZA
Ανάμεσα στους πολλούς… δημοκράταρους που εξέφρασαν τον… αποτροπιασμό τους για την πρόσκληση βουλευτών του 5ου κόμματος της βουλής (και 3ου με μεγάλη διαφορά από το 4ο, σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις) σε μια τηλεοπτική εκπομπή, ήταν και οι διαδικτυακοί κουκουλοφόροι της γιάφκας που ακούει στο όνομα left.gr. Δε θα αναφερθούμε στα άλλα γελοιοδέστατα που γράφουν στο παραλήρημά τους, με τον τίτλο «Στη Χωματερή του Τράγκα», παρά μόνο το παρακάτω απόσπασμα:
«Όλοι θα θυμούνται τις.....

Μια αντικειμενική άποψη ξένης ανταποκρίτριας για την Χρυσή Αυγή προκαλεί εγκεφαλικά


Μια αντικειμενική άποψη ξένης ανταποκρίτριας για την Χρυσή Αυγή προκαλεί εγκεφαλικά

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει με ποιο ακριβώς τρόπο λειτουργεί η ντόπια δημοσιογραφική νομενκλατούρα και πως ακριβώς επιχειρούν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη, προκειμένου να εξυπηρετήσουν πολιτικούς και συνάμα σκοτεινούς σκοπούς. Στο άρθρο, λοιπόν, που γράφει κάποιος Γιώργος Κοκκόλης και αφορά την επίσκεψη μίας ξένης δημοσιογράφου στην Πατρίδα μας, αλλά και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, γίνεται εμφανές ότι κάποιοι έχουν πολύ μεγάλη ζέση για παραποίηση της αλήθειας και πολιτική προπαγάνδα.
Για να μην υπάρχουν αυταπάτες περί του....

Πως η αθλιότητα της πολιτικής μετατρέπεται σε πολιτική της αθλιότητας

Ύψιστα μαθήματα δημοκρατικότητας, φιλελευθερισμού και πλουραλισμού, παραδίδουν στο Πανελλήνιο, σε κάθε εκπομπή τους, οι «εξαίρετοι» και άκρως «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι Μάριον Μιχελιδάκη και Γιώργος Κουβαράς στην εκπομπή τους η ΝΕΤ στα γεγονότα.
Εξαίρεση δεν αποτέλεσε και η πρωινή εκπομπή της 9ης Απριλίου, κατά την οποία ένα εξαίρετο πάνελ προσκεκλημένων με πρώτη και καλλίτερη την Πασιονάρια της Εκάλης και εκφραστική βαρκάρισσα του Βόλγα κυρία Λιάννα Κανέλλη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Βούτση, την μεγαλοαστή κυρία Βόζεμπεργκ, τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κύριο Τσούκαλη και τελευταία και καλλίτερη  την  Πολιτική Επιστήμονα, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, γνωστή για τις αποκαλυπτικές της φωτογραφίες Playmate κυρία Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.
Θέμα όλων αυτών των....