Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 15, 2013

KAI Η ΔΑΠ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ INDYMEDIA!

Κατάληψη σε 2 κτίρια του Πολυτεχνείου, στο κέντρο δικτύου και την οικονομική υπηρεσία, έγινε σήμερα το πρωί από αναρχοκομμουνιστές «αλληλέγγυους» στο Indymedia και τους ραδιοσταθμούς Ένταση και 98fm, η λειτουργία των οποίων (από τον server του ιδρύματος) διακόπηκε προ ημερών με εισαγγελική εντολή, έπειτα από μήνυση επιχειρηματία.

Μάλιστα, όπως τόνισαν οι αναρχοκομμουνιστές καταληψίες...

ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

4073849876
Τον Γερμανό ευρωβουλευτή του αριστερού κόμματος Die Linke (διαδόχου του Κ.Κ. Ανατολικής Γερμανίας, του Τείχους του Αίσχους και της Στάζι), Λόταρ Μπίσκι, φιλοξενεί αυτές τις ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Ρόζα Λούξενμπουργκ, του ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνει σειρά κινηματογραφικών προβολών με το θέμα που τους… καίει («Βλέμμα στο φασισμό»). Οι προβολές άρχισαν την προηγούμενη Τετάρτη με την ταινία «Ο αληθινός φασισμός», του εβραίου- σοβιετικού σκηνοθέτη Μιχαήλ Ρόμμ, με εισηγητή τον Μπίσκι.
Ο λεγάμενος έδωσε και συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ και προέτρεψε τους συριζαίους συντρόφους σε…

Νέο παραλήρημα Μούιζνιεκς για τη Χρυσή Αυγή και "απολογία' της Κυβέρνησης..."Την πατήσαμε..τώρα μπήκαν στο Κοινοβούλιο"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για το ποιός είναι ο "λετονός" Μούιζνιεκς μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ και ΕΔΩ
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στον επίτροπο ΕΔΩ

Νέα έκθεση κατακεραυνώνει τη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, αύριο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα την έκθεσή του ο επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Νιλς Μούιζνιεκς.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρεται σε κρούσματα ρατσισμού και εγκλήματα μίσους που διαπίστωσε ότι συμβαίνουν στην Ελλάδα, κάποια από τα οποία τα αποδίδει σε μέλη, στελέχη ακόμη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ κατά τη διάρκεια της......

O προφητικός λόγος του Evola 85 χρόνια πριν για την παρηκμασμένη νεοταξική κοινωνία μας..

"Ο παρών δυτικός “πολιτισμός” αναμένει μια σημαντική αναστάτωση, χωρίς την οποία αργά ή γρήγορα είναι καταδικασμένος να συντριβεί. Έχει εκφράσει τη πλήρη διαστροφή στην ορθολογική τάξη των πραγμάτων. Βασίλειο της ύλης, του χρυσού, των μηχανών, των αριθμών. Σε αυτόν τον πολιτισμό δεν υπάρχει πλέον καμία πνοή, ελευθερία ή φως. Η Δύση έχει χάσει την ικανότητα της να διατάζει και να υπακούει. Έχει χάσει την αίσθηση του νου και της δράσης. Έχει χάσει την αίσθηση των αξιών, των πνευματικών αξιών, ανθρώπων ημίθεων. Δεν γνωρίζει πλέον τη φύση. Δεν είναι πλέον ένα ζωντανός οργανισμός αποτελούμενος από.....

Αγωγή του Γεωργιάδη στον Καμμένο για τα περί συμμετοχής του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ στη Χρυσή Αυγή...Η Χρυσή Αυγή να κάνει μήνυση και στους δύο

Ένα κωμικοτραγικό γεγονός έλαβε χώρα πριν από λίγες ώρες στη δημόσια πολιτική σκηνή της χώρας..
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ή αλλιώς μνημονιολάγνος, κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον του Πάνου Καμμένου καθώς ο τελευταίος είχε υποστηρίξει σε συνέντευξή του ότι ο Γεωργιάδης υπήρξε μέλος της Χρυσής Αυγής (εδώ).


Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάρει άμεσα τα μέτρα της για το παραπάνω περιστατικό καθώς αποτελεί δυσφήμιση και κατασυκοφάντηση του Εθνικιστικού Κινήματος και μόνο η υπόνοια ότι ....

Άνδρο ανομίας τα Πανεπιστήμια...Κατάληψη αυτή την ώρα στο Πολυτεχνείο από αναρχοαριστερούς για την παύση του Indymedia

Στα κτήρια Διοίκησης και Δικτύων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, αποφάσισαν να κάνουν κατάληψη ομάδες φοιτητών, διαμαρτυρόμενοι για τη διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας indymedia του αντιεξουσιαστικού χώρου, ιστοσελίδα που επί αρκετές ημέρες έχει σταματήσει να λειτουργεί. Μαζί με την ιστοσελίδα σταμάτησε να λειτουργεί και ο ραδιοφωνικός σταθμός των φοιτητών.
Η ιστοσελίδα, αλλά και ο σταθμός, όπως είναι γνωστό, εξέπεμπε από server του Ιδρύματος. (Το blog μας εδώ και καιρό έχει υποδείξει από πού εκπέμπει η αναρχογιάφκα...). 


Άδεια λειτουργίας δεν είχε ποτέ το indymedia όπως επίσης χρησιμοποιούσε.....

Από τις αγχόνες στα ισόβια και από τα ισόβια σε... δύο χρόνια φυλακή! - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Το νέο "σλόγκαν" όλων αυτών, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους και αποτελούν το σιδερένιο χέρι της παραπληροφόρησης για λογαριασμό της τυραννίας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας, είναι ότι σήμερα έχουμε το "χειρότερο κοινοβούλιο"...
Βασίζονται στο γεγονός ότι ο λαός έχει αφ' ενός μεν κοντή μνήμη, αφ΄ετέρου δε πολύ σοβαρά προβλήματα για να δίνει ιδιαίτερη σημασία στους ήδη απαξιωμένους ινστρούχτορες ενός καθεστώτος, το οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την δυστυχία του. Όμως, αυτοί επαναλαμβάνουν μονότονα το νέο τους "σλόγκαν": το χειρότερο κοινοβούλιο, το χειρότερο κοινοβούλιο και γιατί είναι το χειρότερο κοινοβούλιο; Γιατί πολύ απλά μέσα σε αυτό βρίσκονται 18 εκπρόσωποι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, 18 Ελεύθεροι Άνθρωποι τους οποίους δεν μπορούν να ελέγχουν τα αφεντικά τους αλλά ούτε και τα μεγάλα αφεντικά των αφεντικών τους, τα οποία βρίσκονται εκτός της χώρας.
ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Ένας μάλιστα απ' αυτούς σε άρθρο του με αυτό ακριβώς το σύνθημα ως ουσία, τα περί χειρότερου κοινοβουλίου δηλαδή, έγραψε το.....

Καθημερινή φυλετική αιμορραγία...2 ακόμη αυτοκτονίες χθες στην Πάτρα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μέχρι σήμερα κανείς δεν έμαθε για ποιό λόγο πεθαίνουν κάθε μέρα οι Έλληνες αδερφοί μας... 3.700 νεκροί στο βωμό του "μνημονίου", του "ευρώ" και του "οικονομικού πατριωτισμού".
 Τα ΜΜΕ επιλέγουν συνειδητά να μην αναφέρουν τίποτα.
Ωστόσο η αυτοκτονία είναι αδυναμία..Ζήσε - Πολέμα - Πέθανε ηρωϊακά..
Η αυτοκτονία δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου Έλληνα..

Δύο αυτοκτονίες μέσα σ' ένα 24ωρο συγκλονίζουν την Πάτρα,απίστευτα σενάρια που σκαρώνει η ζωή και όχι μόνο στην Ελλάδα της κρίσης!

Χτες ένας 48χρονος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας, μετά από την αυτοκτονία 48χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στην περιοχή της Αρόης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 48χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του, καθώς έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Σημειώνεται ότι ο 48χρονος ήταν αδελφός αρκετά γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Ξημερώματα σήμερα άλλος ένας άντρας....

ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ Η ΜΙΛΙΕΤ Μισή Ελλάδα και Κύπρος σε τουρκικό χάρτη

Η διαδικτυακή εφημερίδα "Μιλιέτ", παρουσίασε για δύο - τρία λεπτά, χάρτη με τίτλο "Οικονομικά μεγάλη Τουρκία ", ο οποίος περιλαμβάνει ως τουρκική επικράτεια ολόκληρη την Κύπρο, τη Θεσσαλονική και τη Βόρεια Ελλάδα.
Ο συγκεκριμένος χάρτης δεν είναι καινούργιος. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην έντυπη έκδοση της Τουρκικής εφημερίδας Μιλιέτ στις 23 Μαρτίου. Επισημαίνουμε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα έχει πολύ μεγάλο αναγνωστικό κοινό.
Σήμερα ο ίδιος Χάρτης εμφανίστηκε για.....

Οι Έλληνες, οι βάρβαροι και οι προδότες


Οι Έλληνες, οι βάρβαροι και οι προδότεςΆναυδος όλος ο Ελληνισμός και πιθανόν ο υγιώς σκεπτόμενος κόσμος, παρακολουθεί τη λυσσαλέα επίθεση που δέχεται το νησί της Αφροδίτης από τον διεθνή σιωνισμό συνεπικουρούμενος από τους φίλους του Τούρκους και με αιχμή του δόρατος τα πειθήνια όργανά του: το Δ.Ν.Τ., την Ε.Κ.Τ., την Μέρκελ, τις δουλοπρεπείς Ελληνικές και Κυπριακές κυβερνήσεις των Γ.Α.Π., Σαμαρά Χριστόφια κλπ. Τα αίτια, καθώς και όλα αυτά τα δραματικά γεγονότα, έχουν αναλυθεί και προβλεφθεί με τον πλέον αναλυτικό και εύστοχο τρόπο, τόσον από τον Αρχηγό όσο και από πολλούς συναγωνιστές στελέχη-βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ώστε κάθε δική μου σχετική προσπάθεια θα ήταν τελείως περιττή και σίγουρα θα «κόμιζα γλαύκα ες Αθήνας».
Δεν είμαι ούτε οικονομολόγος (άλλωστε βιώνουμε όλοι με τον χειρότερο τρόπο τα κατορθώματα των ‘’μεγάλων οικονομολόγων καθηγητάδων’’ σαν τους Σημίτη, Αλογοσκούφη, Παπανδρέου, Παπακωναταντίνου, Παπαδήμο κλπ.), ούτε ιστορικός σαν την Ρεπούση του συνωστισμού, αλλά μια......