Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2013

Ξαναχτύπησε ο ανθέλληνας "περιούσιος" "Κόκκινος Ντάνι" και ζήτησε από τους Ευρωπαίος την Ένωση της Κύπρου με την Τουρκία για να έρθει η....ανάπτυξη!!!!

Πιστό σκυλί του εξισλαμισμού της Ευρώπης, αλλά ταυτόχρονα Σιωνιστής
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να μην ξεχνιόμαστε μιλάμε για τον άνθρωπο που ονομάζει τα Σκόπια "Μακεδονία", ζητά να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή κατόπιν εντολής του εργοδότη του Soros, και φυσικά επειδή το ελληνόφωνο καθεστώς βρίθει από αγάπη για τους ανθέλληνες έχει άριστες σχέσεις με τον Σαμαρά και τον Κουββέλη, έχει βραβευτεί από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και φυσικά τα ελληνικά ΜΜΕ θριαμβολογούν για τη στήριξή του στο "ελληνικό πρόβλημα χρέους".
Για τα ελληνοτουρκικά βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που ο εβραίος "κόκκινος Ντάνι" εμπλέκεται καθώς στο παρελθόν είχε υποστηρίξει την μείωση των εξοπλισμών και την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Και μια σημείωση...Κάτι μας λέει ότι σε πολλά από αυτά που είπε ο eco friendly παιδόφιλος θα συμφωνούσε και ο Άδωνις Γεωργιάδης...

Αντιγράφουμε από το in.gr
Στην βάσανο σκληρών ερωτήσεων ευρωβουλευτών για το κυπριακό μνημόνιο υπεβλήθη ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν, ο οποίος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν λάθη στην δανειακή σύμβαση. Αίσθηση προκάλεσε παρέμβαση του ευρωβουλευτή των Πρασίνων, Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, ο οποίος έψεξε τους ευρωπαίους, επειδή δεν.....

Ίων Δραγούμης..Γιατί πρέπει να γίνεις Έλληνας και όχι κοσμοπολίτης

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτόν τον Έλληνα δολοφόνησε ο "πατριώτης" Ελ. Βενιζέλος και την εντολή εκτέλεσε ο...Μπενάκης! Ο Ίων Δραγούμης όμως ξαναζεί στις ψυχές και τις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων.

Καί τρίτη φορά πήγα στο μετόχι, πάλε απόγευμα. Ή σιγαλιά εκείνης της μεριάς άφηνε τις σκέψες μου καί ξανοίγονταν. Πάλι δέν ήταν ό καλόγερος εκεί είχε πάει κι αυτός στά βορινά χωράφια του μετοχιού. Μά έλειπε καί ό Αυξέντιος, που ξέχασε ωστόσο νά λύση τό φύλακα του μετοχιού, τό μαντρόσκυλο, από τό δέντρο που ήτανε δεμένος. Καί, μόλις μέ είδε, πετάχτηκε άπό χάμω, χύμιξε νά μέ άρπάξη, κόντεψε νά πνιγή άπό τήν άλυσσίδα που ήταν δεμένος, μου έδειξε πολλά δόντια του και γαύγισε, γαύγισε ώς ότου έφυγα και δέ μ' έβλεπε πιά κι ουδέ μέ γρικούσε. Πήγα καί κάθησα σέ μιά πέτρα μακριά άπό τό μετόχι κ' έβλεπα τή θάλασσα. Καί μου συνέβηκε τότε κάτι παράξενο, που θά τό θυμούμαι όσο ζω. Μου φάνηκε πως ήρθε καί κάθησε κοντά μου ό Φαρδύς, εκείνος ό διαλεκτικός, ενώ ήταν άπό χρόνια πεθαμένος, καθώς ήξερα καλά. Καί μου μίλησε έτσι·
  Τί νέα μας φέρνεις από τήν Ελλάδα, ξένε; Διψώ νά μάθω. Ξέρεις, έγώ δέν είμαι χυδαίος άνθρωπος, σάν αυτούς εδώ πέρα· είμαι γραμματισμένος.
  Ά, χαίρομαι πολύ.
Του αποκρίθηκα χωρίς νά.....

Η "Έλα Ελένη μου έχουμε θέμα" Ράικου αναλαμβάνει εισαγγελέας κατά της διαφθοράς...Τα σχόλια περιττεύουν


Η φίλη του Δελλατόλα, Ελένη Ράικου, αναλαμβάνει εισαγγελέας κατά της διαφθοράς

Θυμόμαστε όλοι την περίπτωση της κας Ελένης Ράικου, της εισαγγελέως που πήρε τηλέφωνο ο εκδότης Δελλατόλας, προκειμένου να ασκηθεί αυτεπαγγέλτως, παρανόμως και καταχρηστικώς δίωξη εναντίον του Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη.
Επίσης θυμόμαστε αδρά την περίπτωση του εκδότη Δελλατόλα που διώκεται με την, κακουργηματικού χαρακτήρα, κατηγορία του «ξεπλύματος μαύρου χρήματος». Συγκεκριμένα ο Δελλατόλας, λοιπόν, θα περάσει την επόμενη βδομάδα το κατώφλι της 2ης ειδικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση των δανείων της Proton Bank, καθώς φέρεται να έλαβε το χρηματικό ποσόν των 500.000 ευρώ από τον καταζητούμενο και εξαφανισμένο από την όψη της γης από τότε που πιάστηκε ο Λαυρεντιάδης, Πέτρο Κυριακίδη, ο οποίος λέγεται πως .....

Πολυπολιτισμός/Πολυφυλετισμός στη "Νέα Ελλάδα"...Νιγηριανοί κλέβουν τη "δουλειά" των πρεζέμπορων αλβανών

Χθες (16-4-2013) το απόγευμα συνελήφθησαν στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Τμήματος Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, τρεις (3) αλλοδαποί Νιγηριανής καταγωγής, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, για αλλοδαπούς που διακινούν ναρκωτικά στη περιοχή της Κυψέλης, εντόπισαν τους ανωτέρω δράστες καθώς και οικία στην οδό Ι. Δροσοπούλου, που χρησιμοποιούσαν σαν χώρο απόκρυψης ναρκωτικών (καβάτζα) και τους συνέλαβαν.

Κατασχέθηκαν:

Νέα δημοσκόπηση: H Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία

Εκτίμηση εκλογικής επιρροής (χωρίς άκυρο/λευκό και με αδιευκρίνιστη αποχή)
Σταθερά τρίτη πολιτική δύναμη παραμένει η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα «αν γίνονταν σήμερα εκλογές τι θα ψηφίζατε», ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ απαντά το......

Η αφύπνιση της λευκής Ευρώπης και των Εθνών έρχεται...(ΒΙΝΤΕΟ)...Οι Ηνίοχοι θα είναι και πάλι οι Έλληνες Εθνικιστές

Δείτε το βίντεο που προσφέρει ψυχική ανάταση....

Δεν έχει τελειωμό η τουρκοπροπαγάνδα από τον ΑΝΤ1....Νέο τούρκικο σήριαλ το Μάϊο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να καταλάβετε δηλαδή ο ΑΝΤ1 στην Prime Time ζώνη του ή αλλιώς βραδινή, θα παίζει μόνο....τούρκικα!
Φροντίστε νεοραγιάδες να έχετε ανοιχτές τις τηλεοράσεις σας.

Και μια μικρή επισήμανση προς του υπεύθυνος του σταθμού...29 Μαΐου είναι ημέρα Τετάρτη.

Μπορεί να μην έχουν αποφασίσει ποιο από τα δύο σίριαλ θα παίξει -το «Karadayi» με πρωταγωνιστή τον Εζέλ-Κενάν Ιμιρζαλίογλου ή το «Kuzey Guney» με τον «Μπραντ Πιτ της Ανατολής» Κιβάντς Τατλιτούγκ στον ΑΝΤ1, αλλά γνωρίζουν σίγουρα από πότε θα αρχίζουν να το προβάλουν.

Η Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου είναι η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης της νέας σειράς, η οποία θα....

Μουσουλμανικό νεκροταφείο ετοιμάζει ο Μπουτάρης

Τον σταδιακό αφελληνισμό της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει ο τουρκοπροσκυνημένος Μπουτάρης. Δεν του φτάνουν οι προσευχές των μουσουλμάνων που διοργάνωσε ο ίδιος στο Γενί Τζαμί και προχωράει στην δημιουργία μουσουλμανικών νεκροταφείων.


Από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Μπουτάρης ανέφερε ότι η δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στην τελική ευθεία. Το μόνο που απομένει προκειμένου να.........

Ο Δένδιας σε νέο παραλήρημα.. "η Χρυσή Αυγή είναι η αυτοκτονία της χώρας και της κοινωνίας"

Αφιερώνουμε στον φίλο;!(μόνο...;) των Μασώνων τη φράση του Ιων Δραγούμη:

"Οι κουρασμένοι κάνουν κοινωνίες εβραίικες με μόνο σκοπό τη γενική αλληλοβοήθεια, οι κουρασμένοι, που δεν έχουν πια ορμές, παρά μόνο γούστα, οι κουρασμένοι, που μόνο τη ζωούλα τους κοιτάζουν, που αλτρουίζουν μόνο για να υπηρετήσουν καλλίτερα το μικροσυμφέρο τους, οι κουρασμένοι, που βαστιούνται από τα χέρια σε μιαν αλληλεγγύη, γιατί φοβούνται να περπατήσουν μοναχοί τους, μην τύχη και κοπιάσουν πάρα πολύ, οι κουρασμένοι, που το στρατιωτικό γι’ αυτούς είναι βάσανο, γιατί δεν υπηρετεί τη ζωούλα τους, οι κουρασμένοι, που εχθρούς δεν έχουν.
Του Αλέξη η ψυχή, συναρπασμένη από σιχαμάρα για το μικράνθρωπο, φώναζε ολημερίς: -Κάτω οι μασόνοι, οι Εβραίοι, οι σοσιαλιστές!"

Διαβάστε το προκλητικό μήνυμα του Δένδια στο twitter:
Οι 4.000 αυτοκτονίες περίπου Ελλήνων συμπολιτών μας που έχουν γίνει καθημερινό, θλιβερό φαινόμενο, και οφείλονται ξεκάθαρα στην πολιτική του καθεστώτος που πιστά υπηρετεί ο Υπουργός Προστασίας;! του Πολίτη (ή του λαθρομετανάστη καλύτερα) καθώς και οι δολοφονίες συμπολιτών μας από λαθροεποίκους συντείνουν στην....διάλυση του ΈΘΝΟΥΣ και της Χώρας κύριε Δένδια και όχι η Χρυσή Αυγή.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αντιθέτως με καθημερινό αγώνα πρωτοστατεί στην.....

«ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΩΝ

boutaris
«Αντιφασιστικές» εκδηλώσεις επιχειρεί να θεσμοθετήσει στη Θεσσαλονίκη –υπό την αιγίδα του Δήμου- ο τουρκολάγνος και σιωνιστολάγνος Μπουτάρης, όπως είπε ο ίδιος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τη συμμετοχή, για πρώτη φορά, αντιπροσωπείας του Δήμου, με επικεφαλής τον ίδιο, στην «πορεία των ζωντανών» από Αουσβιτς και Μπιρκενάου, που έγινε πριν από λίγο καιρό στη Γερμανία.
Μάλιστα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προβλήθηκε βίντεο από.....

ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 67ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ


astynomia

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 67χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη το πρωί της 3-4-2013, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Λέσβου στην Κυψέλη. Το πτώμα είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, ενώ οι χώροι του διαμερίσματος παρουσίαζαν εικόνα έρευνας.
Δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 30 και 36 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες (15-4-2013) το απόγευμα στην Ομόνοια και στην Κυψέλη αντίστοιχα. Κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία.
Σε κατ' οίκον έρευνα που....