Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 19, 2013

ΗΠΑ: Ομοφυλόφιλη "περιούσια" ακτιβίστρια παραδέχεται ότι ο πραγματικός σκοπός του αγώνα των ομοφυλόφιλων για "ισότητα στο γάμο" είναι να καταστρέψουν το γάμο



Αν και γνωρίζουμε ότι υπάρχουν φανατικοί σε όλες τις κινήσεις, αυτό δεν μειώνει τα όσα ομολόγησε πρόσφατα η λεσβία δημοσιογράφος Masha Gessen* . Σε μια ραδιοφωνική εκπομπή παραδέχτηκε πραγματικά ότι οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές λένε ψέματα σχετικά με την ριζοσπαστική πολιτική τους ατζέντα. Είπε ότι δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση στο θεσμό του γάμου. Θέλουν να τον επαναπροσδιορίσουν ριζικά και τελικά να τον εξαλείψουν.

Αυτά είναι που δήλωσε πρόσφατα σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη:

«Δεν θέλει πολύ σκέψη να καταλάβει κάποιος ότι......

Τα “κατηχητικά” του ΚΚΕ δεν ενοχλούν τους “δημοκράτες"


Τα “κατηχητικά” του ΚΚΕ δεν ενοχλούν τους “δημοκράτες”

Θυμόμαστε την ιερά μανία με την οποία αντιμετώπισαν την Χρυσή Αυγή τα αργυρώνητα ΜΜΕ του καθεστώτος και πως κήρυτταν την ανάγκη «απολιτικοποίησης» της Παιδείας, προκειμένου να χτυπήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Βέβαια, η Χρυσή Αυγή ουδέποτε εξάσκησε πολιτική κατήχηση στα παιδιά που παρακολούθησαν και παρακολουθούν τα μαθήματα ιστορίας της «Διάπλασις των Παίδων», όμως αυτό για τους δημοσιογραφίσκους είναι αδιάφορο.
Την κίνηση μας, τότε, την είχε στηλιτεύσει και το ΚΚΕ, όπως και ....

Όλη η ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής

 "Ανένδοτος αγώνας ενάντια στο σύστημα του Μνημονίου"

 Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ: ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2013

Συνεχίζεται χωρίς την παραμικρή τάση μείωσης το κύμα δολοφονιών εναντίον των Ελλήνων από αλλοδαπούς «οικονομικούς μετανάστες» χωρίς κανένας από το ανύπαρκτο κράτος αλλά και το λοιπό συνένοχο πολιτικό φάσμα «συνταγματικό τόξο» όπως αρέσκονται κάποιοι να αποκαλούν- να νιώθει την ανάγκη ζητήσει μια συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.

Ένα από τα τελευταία εγκλήματα που εξιχνίασε η Αστυνομία...

Υφυπουργός Δικαιοσύνης: Αναζητούμε στρατόπεδα εγκλεισμού για οφειλέτες του Δημοσίου!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έλληνες αντισταθείτε! Αγωνιστείτε με τη Χρυσή Αυγή ενάντια στους δυνάστες μας!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε από βήματος της βουλής ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού.

Είπε, λοιπόν, ο μνημονιακός υφυπουργός ότι ήδη αναζητείται ένα στρατόπεδο...

Ιδεολογική και πολιτιστική αντεπίθεση


Το καθεστώς της Μεταπολίτευσης, το οποίο επιβλήθηκε στον τόπο το 1974, εκτός από τον φόβο, την δυσπιστία και την σύγχυση που καλλιέργησε ενδόμυχα στις ψυχές των Ελλήνων όλα αυτά τα χρόνια, απέδειξε και κάτι άλλο, πολύ σημαντικό: ότι το καθεστώς αυτό δεν έχει μόνο την οικονομική δύναμη και την πολιτική εξουσία, όπως αυτή εκφράζεται από το αντεθνικό κράτος, τους θεσμούς και την λειτουργία τους. Έχει και την ιδεολογική εξουσία, που το βοηθάει τα μέγιστα, στην εξασφάλιση της πολιτικής ηγεμονίας. Οι ’’διανοούμενοι’’ και πιο μορφωμένοι, από τους καθεστωτικούς πολιτικούς, παράγουν τέτοιου είδους ’’αφηγήσεις’’ (όπως αποκαλούνται τα ιδεολογικά παραμύθια στην γλώσσα των, από καθέδρας, κοινωνιολόγων), τα στημένα ΜΜΕ τις .....

Χτίζει και τρίτη βίλα στην Αντίπαρο η γυναίκα του Νταλάρα (πρώην βουλευτής και Υπουργός του ΠΑΣΟΚ)!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ψήφισες και την έκανες Υπουργό νεο-Έλληνα για να σε χλευάζει μέχρι σήμερα.

Ο προκλητικός τρόπος που πολιτεύεται, οι σπατάλες που καταγράφηκαν φωτογραφικά πριν από μήνες με την ανακαίνιση του γραφείου της στην οδό Σταδίου, τα 22.000.000 ευρώ που δημοσιοποιήθηκε ότι δόθηκαν υπό μορφή επιδομάτων και «δώρων» στους συνδικαλιστές του υπουργείου της, για να σιωπήσουν στην επέλαση της τρόικας, και η φράση «δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες παρά μόνο λαθραία τσιγάρα» έχουν κάνει ιδιαίτερα αντιπαθή την κυρία Αννα Νταλάρα στην κοινή γνώμη. Οι αποδοκιμασίες, τα γιαούρτια, τα παπούτσια και η φυγάδευσή της από το Πνευματικό Κέντρο του Ζωγράφου, για να μην τη λιντσάρουν οι «Αγανακτισμένοι» πολίτες, αποδεικνύουν ότι.....

"Καμαρώστε" τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου..

Αυτοί είναι "ναζί" όπως προπαγανδιστικά αναφέρονται από τους εγχώριους ανιστόρητους, ημιμαθείς, ανεγκέφαλους...και "πατριώτες"
Υποτακτικοί του "αιώνιου εχθρού" της ανθρωπότητας και τίποτε περισσότερο.

Φυσικά στο βιογραφικό του καταγράφεται η ενασχόλησή του με το σοσιαλιστικό-κομμουνιστικό κόμμα SPD της Ανατολικής Γερμανίας (τρομερός "ναζί") και μάλιστα σε σημαντική θέση θέση ευθύνης, αλλά και το πρόβλημα αλκοολισμού που είχε σε νεαρή ηλικία....!!

Θαυμάστε λοιπόν τον "γερμανό" Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίο, Μάρτιν Σούλτζ

Βαρβιτσιώτης: "Η τοπική κοινωνία της Μανωλάδας είναι...φασιστική"...Βέβαια το 85% ψηφίζει ΝΔ- ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ!!!!

Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή και από την άλλη να έχουν δουλοπάροικους τους μετανάστες στα χωράφια τους

Αυτή ήταν η δήλωση του βαψομαλλιά, ελαφρο-γενικά-δεξίουλη, βουλευτή Μ. Βαρβιτσίωτη στο ΣΚΑΙ για τα γεγονότα στη Μανωλάδα.
 (πρόσφατα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ να εκλεγεί Δήμαρχος στη Γλυφάδα όπου και διαμένει ο ανεπάγγελατος γόνος πολιτικής οικογένειας.)

Ούτε λίγο, ούτε πολύ μας είπε ο γόνος ότι στη Μανωλάδα οι κάτοικοι είναι Χρυσαυγίτες, αλλά παράλληλα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες για να τους εκμεταλλεύονται και τέλος...ασκούν και τη "ρατσιστική - φασιστική" τους βια.
Μια μίξη λοιπόν κομμουνιστικής-αριστερής ρητορίας ("μακρύ χέρι του συστήματος") με νεοφιλελεύθερης ("κακοί φασίστες - δολοφόνοι")

Τι λέτε όμως να ψηφίζουν στη Μανωλάδα οι κάτοικοι...
Είναι τόσο "Εθνικιστές" όπως πιστεύει ο Βαρβιτσίωτης και οι συν αυτώ πολιτικοί ταγοί..;
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ

Νέες παλινωδίες από τον Σύριζα, το δεκανίκι των διεθνών τοκογλύφων


Η «καταγγελία» του Μνημονίου μετετράπη σε «αναστολή».  «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» λέει η λαϊκή παροιμία και εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ την δικαιώνουν καθότι κοντεύει ένας χρόνος περίπου από τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012.  Τότε που το συνονθύλευμα της ροζ αριστεράς εκμεταλλευόμενο την αντιμνημονιακή διάθεση του Ελληνικού λαού τον φλόμωσε στο ψέμα και το παραμύθι ότι δήθεν θα καταγγείλει το μνημόνιο. Η αλήθεια, βεβαίως, είναι ότι ούτε καν ένας χρόνος χρειάστηκε να περάσει  προκειμένου αποδειχτεί ο κάλπικος χαρακτήρας των «καταγγελιών» του ΣΥΡΙΖΑ, καθότι από τον παραπάνω Οκτώβριο ο Τσίπρας άρχισε να προσαρμόζει τα λεγόμενα του γύρω από το μνημόνιο.
Το νέο επεισόδιο στο σήριαλ «Με λένε ΣΥΡΙΖΑ και μην δίνετε βάση στα όσα τσίριζα…» έχει να κάνει με....

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

ANARXIKOI-SHMAIA
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών η πρώτη δίκη των δύο αριστεροαναρχικών, που είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 2012 μετά από βανδαλισμούς που είχαν προκαλέσει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, με σημαντικότερο όλων το σκίσιμο Ελληνικών Σημαιών. Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας της έδρας, η οποία αφού προηγουμένως κατακεραύνωσε τους δύο αναρχοάπλυτους, λέγοντας τους: “Αν δεν σας αρέσει να είστε στην Ελλάδα, να αλλάξετε χώρα” και “Κουκούλες φοράνε μόνο οι ρουφιάνοι και οι δωσίλογοι”, ζήτησε την καταδίκη τους σε 2 χρόνια φυλάκιση, με την κατηγορία της περιύβρισης και προσβολής Εθνικού Συμβόλου.
Οι δύο αναρχοαριστεροί καταδικάστηκαν τελικά σε .....

Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη!

Για εμάς τα συνθήματα δεν είναι κούφια από περιεχόμενο, όπως συμβαίνει σε πολλούς και πολύχρωμους πολιτικούς χώρους. Για εμάς τα συνθήματα είναι επικεφαλίδες σε ιδεολογικά κεφάλαια, τα οποία δεν ξεχνάμε ούτε στην επαγγελματική μας ζωή, ούτε στην κοινωνική μας. Εμείς δεν φωνάζουμε «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη», για να προχωρήσουμε αμέσως μετά σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων, όπως π.χ. ο «Ριζοσπάστης» και η «Τυποεκδοτική». Για εμάς τα συνθήματα μας είναι βίωμα, είναι επιταγές.
 
Ένα από τα βασικότερα συνθήματα της Χρυσής Αυγής για είκοσι και πλέον χρόνια είναι το «Δουλειά στον Έλληνα Εργάτη». Ένα άλλο είναι το «Έξω οι Ξένοι απ’ την Ελλάδα». Δύο συνθήματα που περικλείουν...