Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Απριλίου 20, 2013

ΝΕΑ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ SPIEGEL ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ξαναχτύπησε το γνωστό ανθελληνικό πατσαβουρο-περιοδικό Spiegel, όργανο πιστό των διεθνών τοκογλύφων που μας πίνουνε το αίμα με το καλαμάκι! Έτσι, μετά το προ ολίγων ημερών δημοσίευμά του, στο οποίο υποστήριζε πως οι Έλληνες είναι… πλουσιότεροι από τους Γερμανούς, αυτή τη φορά στόχος ήταν –για μια ακόμα φορά- η Χρυσή Αυγή.
Ιδού τι αναφέρει τερατολογική ανταπόκριση από την Αθήνα το.....

Οι "πατριώται" της ελαφροδεξιάς (ΝΔ - Καμμένος) διαγωνίζονται ποιός θα κάνει την πιο "δημοκρατική" ανακοινώση με αφορμή την επέτειο από το χουντικό πραξικόπημα...

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λόγω της ημερομηνίας θα θυμηθούμε και τα λόγια ενός μεγάλου ηγέτη, που σαν σήμερα γεννήθηκε και παραλίγο να αλλάξει την μοίρα όλου του κόσμου..

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου δήλωσε:

«Η μαύρη επέτειος του πραξικοπήματος υπενθυμίζει σε όλους το ύψιστο χρέος απέναντι στην Πατρίδα: τη θωράκιση της Δημοκρατίας μας».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τη συμπλήρωση 46 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τσετσένοι οι δράστες της Βοστώνης- Ξεφτιλίστηκαν πάλι τα ΜΜΕ


Παρά τις «φιλότιμες» και απεγνωσμένες προσπάθειες της εγχώριας δημοσιογραφικής συμμορίας να συνδέσει το ειδεχθές αιματοκύλισμα στη Βοστώνη με λευκούς ακροδεξιούς τρομοκράτες, εν τέλει παρέμειναν για μια ακόμη φορά με τις... ονειρώξεις τους. Διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μετέδωσαν πως οι δράστες είναι τσετσενικής καταγωγής, θέτοντας τέλος στην ακροδεξιά τρομολαγνεία των εγχώριων μέσων ενημέρωσης, τα οποία θέλησαν να εκμεταλλευτούν τα τραγικά γεγονότα της Βοστώνης, προκειμένου να πλήξουν τη Χρυσή Αυγή. Προς τούτη τη κατεύθυνση, έσπευσαν να ....

ΔΙΑΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ!

Τη φοβερή εμπειρία της από το σύγχρονο κολαστήριο της κόκκινης Βόρειας Κορέας, περιέγραψε μια φυγάς από τον… «σοσιαλιστικό παράδεισο», η Χγεόνσεο Λι. Η διαφυγή της έγινε το 1997, αλλά διάλεξε να μιλήσει τώρα για πρώτη φορά για τη δική της περιπέτεια, αλλά και την οδύσσεια της οικογένειάς της. Ας την παρακολουθήσουμε:

«Όταν ήμουν μικρή, πίστευα ότι η Βόρεια Κορέα είναι η καλύτερη χώρα του κόσμου. Ένιωθα πολύ περήφανη. Πίστευα ότι η ζωή μου ήταν φυσιολογική, παρόλο που όταν ήμουν επτά ετών...

Ποιoς κυβερνά την Ευρώπη;

Το ερώτημα «ποιoς κυβερνά την Ευρώπη» φαίνεται να απασχολεί ολοένα και περισσότερους Ευρωπαίους και δη αυτούς του Νότου, ο οποίοι βιώνουν την πρωτόγνωρη επίθεση του διεθνούς κερδοσκοπικού κεφαλαίου. Η αρχική εικόνα μιας Ενωμένης Ευρώπης κοινών πολιτισμικών καταβολών, κοινής κουλτούρας, κοινών οραμάτων και βεβαίως αλληλεγγύης προς τους ευρωπαϊκούς λαούς, ξεθώριασε μέσα σε ένα απροσδόκητα ίσως, βραχύ χρονικό διάστημα. Σήμερα, έκπληκτοι οι Λαοί της Ευρώπης βιώνουν το πραγματικό, στυγνό και απάνθρωπο πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Τραπεζών, συνεπώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης του Σιωνισμού.

Έχοντας ήδη εισέλθει στη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, διαπιστώνουμε την ριζική αντίθεση...

Η φυλετική πολιτική της αρχαίας Ρώμης


Η αρχαία Ρώμη αποτελούσε αρχικά μια μικρή και ασήμαντη πόλη της Ιταλικής χερσονήσου. Ξεκίνησε νικηφόρους πολέμους με τις γειτονικές πόλεις και διεύρυνε τα όρια της κυριαρχίας της. Βασική πολιτική της ήταν να δημιουργεί αποικίες στα εδάφη που κατακτούσε. Στέλνονταν Ρωμαίοι άποικοι να κατοικήσουν στην νέα πόλη, η οποία συνήθως βρίσκονταν σε στρατηγικό σημείο για τον έλεγχο των κατεκτημένων εδαφών. Η διαδικασία αυτή ήταν επαναλαμβανόμενη και διαρκής ανά τους αιώνες. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγους αιώνες η Ρώμη να αποκτήσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό έμψυχου δυναμικού Ρωμαίων πολιτών στην Ιταλική χερσόνησο. Η θέση της Ρώμης ισχυροποιήθηκε όχι μόνο λόγω της ποιότητας των Ρωμαίων πολεμιστών, αλλά και λόγω της ποσότητάς τους. Η επέκταση της φυλής ήταν τέτοια, ώστε στους Καρχηδονιακούς πολέμους, ο Αννίβας να αποδεκατίζει τις Ρωμαϊκές λεγεώνες και αυτές να ......

Ο Βενιζέλος πρότεινε στον Κουβέλη να κατέβουν από κοινού στις ευρωεκλογές...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι πρόβα τζενεράλε για τις εθνικές εκλογές, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, σίγουρα ένας από τους δύο θα μείνει εκτός Βουλής...
 
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην πρόσφατη κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, διατύπωσε μία νέα πρόταση προς τη ΔΗΜΑΡ - μόνο που αυτήν τη φορά πέρασε στο ντούκου λόγω των εσωτερικών ζητημάτων του ΠΑΣΟΚ.
Όπως γράφουν "Τα Νέα" η πρόταση αφορούσε πρωτίστως τη συμπόρευση των δύο κομμάτων στις ευρωεκλογές και συνοδεύτηκε από την παρότρυνση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προς την Αγίου Κωνσταντίνου να συμπλεύσει με την Ιπποκράτους και στον δρόμο προς την ευρωπαϊκή της έκφραση. "Οποια πολιτική δύναμη στην Ελλάδα θέλει να ασχοληθεί με την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, θεωρεί ότι......

Αριστερούλης ο Ισλαμιστής σφαγέας μικρών παιδιών;;;



Μια εικόνα - Χίλιες λέξεις.......

ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ

XA-LARISA82
Τον τελευταίο καιρό, έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια παραίτησης και απελπισίας από τον «αντιφασιστικό» τους αγώνα, οι «προοδευτικοί» αυτής της χώρας. Παραδέχονται σιγά-σιγά πως ο εθνικισμός είναι ριζωμένος στο DNA του Έλληνα, είχε όμως περιοριστεί κατά πολύ στα χρόνια της τεχνητής ευημερίας (με τα δανεικά) και ότι υπό συνθήκες κρίσης βρήκε την ευκαιρία να εκδηλωθεί. Επίσης, δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι για την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής όταν θα μπούμε σε τροχιά… ανάπτυξης (που λέει και ο Φον Αντωνάκης). Ιδού ένα σχετικό άρθρο από την καθεστωτική «Καθημερινή»:

«Σταδιακά αρχίζουμε ως έθνος να θέτουμε ερωτήματα για....