Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 30, 2013

Ιστορία & ονομασίες των ελληνικών φύλων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πολύ καλή ανάλυση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αφορμή για αναζήτηση της ιστορίας της Φυλής μας

Πελασγοί: Το κοινό όνομα όλων τών προϊστορικών καί προκατακλυσμιαίων Ελληνικών φύλων. Σύγχρονοι ιστορικοί, αρχαιολόγοι και γλωσσολόγοι έχουν προσπαθήσει να συνδέσουν τους "Πελασγούς", έναν όρο με μάλλον ασαφές περιεχόμενο, με διάφορους υλικούς πολιτισμούς, γλωσσολογικές ομάδες κ.λ.π. αλλά πρόκειται περί άλυτου "προβλήματος". Οι συνεχείς επεξεργασίες των ελληνικών παραδόσεων και μύθων καθιστούν δύσκολο το διαχωρισμό σαφών "αναμνήσεων ιστορικών γεγονότων" και μυθοπλασίας όσον αφορά τις πληροφορίες που δίνουν οι αρχαίοι συγγραφείς για τους Πελασγούς. Περιοχές όπως η Θεσσαλία και η Αττική θεωρούνταν παραδοσιακά ως περιοχές στις οποίες κατοικούσαν Πελασγοί. Γενάρχης των Πελασγών αναφέρεται ο Πελασγός. Με τ' όνομά του συνδέθηκαν πολυάριθμοι θρύλοι και παραδόσεις.

Αχαιοί:

ΤΑ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ" ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ… ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

XA-LARISA81
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ανάρτηση από το μαχητικό ETHNIKISMOS.NET θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο μάθησης και εκπαίδευσης από εμάς...

Σαν test λοιπόν θα θέλαμε να μας πείτε πόσοι από τις προσωπικότητες που είναι αφιερωμένα τα ιδρύματα ήταν....."Γερμανοί"-κομμουνιστές:

Konrad Adenauer (εδώ)
Friedrich Ebert (εδώ)
Rosa Luxemburg (εδώ)
Hans Seidel (εδώ)
Friedrich Naumann (εδώ)
Heinrich-Boll (εδώ)
  
Ο ευρών θα κερδίσει μια κάρτα διαρκείας για να θαυμάσει πώς εορτάζεται το Πάσχα από την "περιούσια" φυλή σε διάφορες περιοχές που έχουν κρατήσει τις "παραδόσεις"

Στην διείσδυση των διαφόρων γερμανικών «ιδρυμάτων» στην Ελλάδα, την μετά Μνημονίου εποχή, αναφέρεται ο δημοσιογράφος της καθεστωτικής «Καθημερινής της Κυριακής», Αθανάσιος Έλλις, σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Διακομματική “επίθεση φιλίας” από τη Γερμανία».
Ας δούμε κατ’ αρχάς ποια είναι αυτά τα όργανα της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής (που αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων), όπως τα αναφέρει ο δημοσιογράφος:

Πύρινο άρθρο του Χρήστου Παππά: "Έλληνες ψηλά το κεφάλι"

XPAPPAS
Η τακτική της κυβέρνησης να φέρνει προς ψήφιση νόμους και να τους ψηφίζει με προσχηματικό διάλογο, της έχει γίνει δευτέρα φύσις. Επιχειρεί με τον τρόπο αυτό, και με τις νομικίστικες ρητορείες των βουλευτών της, να πείσει τον εαυτό της ότι είναι δημοκρατική.
Είναι κωμικοτραγικό να προσποιούνται την αντιπολίτευση μέλη των κυβερνώντων κομμάτων. Είναι προκλητικό να λένε αυτοί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση ότι κανένας τους δεν είναι ευτυχής να φέρνει με αυτόν τον τρόπο νόμους, ότι δεν είναι ευτυχής να φέρνει μνημόνια και να τα ψηφίζει.
Είναι ύβρις αυτοί που......

Φεστιβάλ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ με χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγων και Δήμου Αθηναίων..

Φεστιβάλ με την επωνυμία "Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθήνα 2013" θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες (8/5 έως 11/5) και σύνθηματα:

"Απαγορεύστε τις απαγορεύσεις"
"Για τη μείωση στις βλάβες από τις εξαρτήσεις"
"Για πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές στο θέμα τις απαγόρευσης των 'ναρκωτικών ουσιών'"

 Το εξοργιστικότερο όλων δεν είναι το φεστιβάλ, σαν φεστιβάλ που διοργανώνεται από.....διάφορους "περίεργους" φορείς αλλά, η "χορηγία" της εκδήλωσης από ελληνόφωνα κόμματα και το Δήμο Αθηναίων.

Στις 8/5 και 9/5 οι χώροι που θα....

Το ΚΚΕ εορτάζει την Εργατική Πρωτομαγιά με απολύσεις....(Είναι ο Κομμουνισμός ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ "κατορθώματα" του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Είναι κοινώς αποδεκτό πλέον πως το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος περνάει βαθιά κρίση, με τις δυνάμεις του να συρρικνώνονται και την κοινωνία να του γυρίζει σταδιακά την πλάτη, καθώς η προοπτική αριστερής κυβέρνησης υπό το ΣΥΡΙΖΑ φαντάζει θελκτικότερη από το μοναχικό δρόμο του Περισσού.

Αυτό όμως που συμβαίνει με τη συμπεριφορά του ΚΚΕ προς τους εργαζομένους στις επιχειρήσεις του, αποτελεί τη.....

Η "περιούσια" - σιωνιστική καθοδήγηση από τη δημιουργία μέχρι την κάθιέρωση του ομοφυλοφιλικού κινήματος στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Διαβάστε σχετικά για το ομοφυλοφιλικό κίνημα σιωνιστικής εμπνεύσεως και στα δικά μας σχόλια σε παλαιότερη ανάρτησή μας

«Τα μέλη της εβραϊκής κοινότητας έχουν μια μακρά ιστορία υποστήριξης - και έμπρακτης συμμετοχής – στο να δοθούν πολιτικά δικαιώματα σε πολλούς που κάποτε θεωρούνταν άφωνοι στην κοινωνία», γράφει ο ραβίνος Toby Manewith σε άρθρο του με τίτλο «Γιατί τόσοι πολλοί Εβραίοι υποστηρίζουν τον γάμο των ομοφυλόφιλων;» στην αμερικάνικη ομοφυλοφιλική ιστοσελίδα Washington Blade.

Και παρακάτω: «Όλοι θα γνωρίζετε αυτά που λέει στο Λευιτικό 18:22 (που καταδικάζει την ομοφυλοφιλία : “Και μετά άρρενος δεν θέλεις συνουσιασθή, ως μετά γυναικός· είναι βδέλυγμα”)…αλλά…ο Ιουδαϊσμός αποτελεί μια εξελισσόμενη θρησκεία. Είναι αδύνατο για μένα, ως Αμερικανό-Εβραίος του 21ου αιώνα, να ζήσω με μια αυστηρή ερμηνεία των νόμων που θεσπίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα κοινωνικό πλαίσιο εντελώς ξένο προς τη σύγχρονη εμπειρία για να μην αναφέρουμε τις.....

Στην Ιταλία οι ισλαμιστές παρακινητές του όχλου διώκονται και απελαύνονται...Στην Ελλάδα προστατεύονται και προβάλλονται στα ΜΜΕ

Είδηση από την Ιταλία

Η εισαγγελία του Μπάρι εξέδωσε έξι εντάλματα για διεθνή τρομοκρατία και παρακίνηση σε φυλετικό μίσος μελών του πυρήνα "Hefazate Islam Bangladesh". Τα ονόματα των ισλαμιστών δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο έγινε γνωστός ο ρόλος του συγκεκριμένου "πυρήνα" που προσηλύτιζε πιστούς εναντίον των Χριστιανών "απίστων" των ΗΠΑ, της Ιταλίας και γενικά της Ε.Ε.

Τα πρόσωπα εναντίον των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης κατηγορούνται για παρακίνηση σε ιερό πόλεμο και για επιθέσεις αυτοκτονίας στη Δύση και σε εμπόλεμες ζώνες.

Η προπαγάνδα και η κατήχηση γινόταν μέσω ηχητικών και οπτικών ντοκουμέντων...(Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά....ΑΝΤΡΑ-CIA, ας πούμε..;)

 Πάμε τώρα και στα δικά μας

Ένα κολάζ φωτογραφιών από τη διαδήλωση των ισλαμιστών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και στην Μανωλάδα....

"Ελληνική;!;! Κοινοβουλευτική Δημοκρατία": Βουλευτές «διέσωσαν» έμπορο ναρκωτικών!!!



Ανενόχλητος συνεχίζει να εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης ο 39χρονος Ν.K., ο οποίος πριν από μερικές ημέρες συνελήφθη για δεύτερη φορά για ναρκωτικά. Μάλιστα είχε συλληφθεί και στο παρελθόν με την κατηγορία της εμπορίας και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους για να συνεχίσει και πάλι να εργάζεται στο νοσοκομείο. Και όλα αυτά με ομόφωνη απόφαση του δεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου -ανάμεσά τους και δύο μέλη του που αργότερα εξελέγησαν βουλευτές- του Περιφερειακού Συστήματος Υγείας και Πρόνοιας Πελοποννήσου.

Τα μέλη που το 2004 υπέγραψαν την απόφαση είναι ο.....

Ξεκινούν οι κατασχέσεις καταθέσεων για ασφαλιστικές εισφορές....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Να ξεκινήσουν πρώτα με τα χρεοκοπημένα κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ και με τα λεφτά που χρωστούν στις τράπεζες για είχε διασφαλιστεί η ρευστότητάτ τους...
 
Κατάσχεση καταθέσεων για όσους χρωστούν ποσά μεγαλύτερα των 5.000 ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία έρχεται μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.
Σύμφωνα με την επίμαχη διάταξη, οι οφειλές γίνονται άμεσα απαιτητές εάν διαπιστωθεί η ύπαρξη επαρκών χρηματικών διαθεσίμων.
Ειδικότερα, όπως προβλέπει το πολυνομοσχέδιο, προκειμένου να.....

Νέα πρόκληση από αλβανοκατσαπλιά εντός Ελλάδος...Ζήτησε την ψήφο των αλβανών για να γεμίσει την Ελλάδα με αλβανικά σχολεία!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

 «Ψηφίστε μας για να γεμίσουμε την Ελλάδα με αλβανικά σχολεία» έτσι μεταφράζονται τα όσα είπε ο πρόεδρος του LSI Ιλίρ Μέτα σε προεκλογική συγκέντρωση που είχε την Κυριακή με υποστηρικτές του σε πολυτελή αίθουσα του Μέγαρου Μουσικής στην... Αθήνα.
 
Στην ομιλία του ο πρόεδρος του LSI τόνισε πολλές φορές πως «το κόμμα του δίνει ιδιαίτερη προσοχή στους αλβανούς λαθρομετανάστες στην Ελλάδα» και πως «οι αγώνες που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια για τους λαθρομετανάστες θα συνεχίσουν και την επόμενη τετραετία με......