Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 04, 2013

Καλή Ανάσταση σε όλους...

Καλή Ανάσταση σε όλους τους Έλληνες και όλο τον κόσμο

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να οδηγήσει στην Ανάσταση, πνευματική και βιολογική του Έθνους μας


Οργή Λαού στην Αθήνα για πολιτικούς - Ιερώνυμο.."Μας σταυρώσατε" (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς σχόλια από εμάς....

Απλά δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...

Ρουφιάνοι του indymedia στοχοποιούν επαγγελματίες που εφοδιάζουν το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής


Ρουφιάνοι του indymedia στοχοποιούν επαγγελματίες που εφοδιάζουν το κοινωνικό μας έργο

Μετά την επίθεση των κρατικών δυνάμεων καταστολής, που συνέλαβαν επαγγελματίες οδηγούς, έρχονται τα παρακρατικά τσιράκια τους να τελειώσουν τη βρωμοδουλειά...
 
Έφαγε τα μούτρα του χθες ο Δένδιας προσπαθώντας να ματαιώσει την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής για χατίρι του Καμίνη. Οι μερικοί επίορκοι αστυνομικοί - ένστολοι και μη... - που επιστρατεύτηκαν πότε για να ψεκάσουν με χημικά άπορους Έλληνες που πεινούσαν,και πότε για να επιτεθούν σαν κοινοί μπράβοι σε εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. δεν στάθηκαν όπως φαίνεται επαρκείς να ακυρώσουν τη διανομή τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου μόνο για Έλληνες.
Έτσι, ενώ χθες είδαμε κάποιοι θλιβεροί τύποι να .....

Έρχεται ο "δημοκρατικός" τρομονόμος φίμωσης και δίωξης των Εθνικιστών προς ψήφιση στη Βουλή μετά το Πάσχα....

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της."

Οι....ενορχηστρωτές
Ο γνωστός για τις αντ-Εθνικιστικές ιδέες του και την λογογραφική ρητορεία του δημοσιογράφος του ΒΗΜΑΤΟΣ και του MEGA, Νίκος Χασαπόπουλος παρουσιάζει σήμερα σε αποκλειστικότητα στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" το νομοσχέδιο ενάντια στην "ξενοφοβία και το ρατσισμό" που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η καθεστωτική κυβέρνηση και μόνο σκοπό έχει την πολιτική δίωξη των Εθνικιστών και συγκεκριμένα της Χρυσής Αυγής"

Γράφει:
" Με στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, φυλάκιση από 3 μήνες έως 6 χρόνια και πρόστιμο έως 20.000 ευρώ θα τιμωρούνται εφεξής όποιος ή όποιοι από πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου ή του διαδικτύου, ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο προκαλούν ή διεγείρουν σε βιαιοπραγίες κατά ομάδας ή προσώπου που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή και το γενετήσιο προσανατολισμό.

Με τις ίδιες ποινές θα τιμωρούνται όσοι με τον ίδιο τρόπο αρνούνται ή......

Λύσσαξε ο Σιωνισμός.....Νέα επίθεση στη Χρυσή Αυγή από την AJC

Ανακοίνωση εξέδωσε προ ημερών η παγκόσμια εβραϊκή οργάνωση AJC, και από τις πιο "σκληρές" - σιωνιστικές, εναντίον της Χρυσής Αυγής με αφορμή μια......γελοιογραφία!

Η αιτία ήταν η γελοιογραφία που συνόδευε κείμενο της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής που σατύριζε την υποτακτικότητα του Σαμαρά απέναντι στο Σιωνιστικό κατεστημένο, αλλά και δεικτικά φανέρωνε την επικυριαρχία του Σιωνισμού σε όλη την υφήλιο.

Αυτό λοιπόν ενόχλησε τον αρχι-Σιωνιστή και πρόεδρο .....Harris και έτσι στην ανακοίνωσή του ούτε λίγο, ούτε πολύ επιζητά, και αυτός, να ληφθούν μέτρα για την αποκατάσταση του ονόματος των...."εβραίων" και του "ολοκαυτώματος" και φυσικά να τεθεί εκτός νόμου το "νεοναζιστικό κόμμα".

Φυσικά στο κείμενο γίνεται λόγος για....

Ο Γιακουμάτος αποκαλεί Έλληνα πολίτη "Καραγκιόζη" επειδή του είπε ότι ζει μέσα στη χλιδή....Έλα μωρέ 10 ακίνητα έχει ο άνθρωπος και 200.000 ευρώ στην τράπεζα..Σιγά τη χλιδή!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χθες σε εκπομπή του ΣΚΑΙ δόθηκε λόγος σε ένα νεαρό ζευγάρι που κατοικεί στην ελληνική ύπαιθρο για να εκφράσει τα τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι αγρότες που φεύγουν από την πόλη για να κατοικήσουν στο χωριό, παραμελημένοι τελείως από την ελληνική πολιτεία.

Όταν ο πατέρας του νεαρού εξέφρασε την άποψη, που έχει και όλος ο κόσμος δηλαδή, ότι οι βουλευτές που κυβερνούν είναι κλέφτες και απατεώνες, καθώς επίσης ότι ζώντας μέσα στη χλιδή αδιαφορούν για τα προβλήματα του λαού ο "πολύς" Γ. Γιακουμάτος έσπευσε να υπερασπιστεί.....το επάγγελμά του!

Η θρασύτατη και χυφδαία απάντηση του "βαρύ", κυριολεκτικά και μεταφορικά, πολιτικού προς τον...Έλληνα ψηφοφόρο - πολίτη ήταν "ποιά χλιδή ρε καραγκιόζη, ε καραγκιόζη"!

Να σου πούμε εμείς ποιά χλιδή ρε μπαρμπα - Μάκη.

Έχεις εξοχικό στη Μύκονο και αγροτεμάχια άνω των 10 στρεμμάτων...;
Έχεις 3 ακίνητα, κοινώς κατοικίες, στην Αθήνα (Κολωνάκι - Κηφισιά - Βουλιαγμένη)..;
Έχεις......

Καταδίκες στο "δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων" για την Ελλάδα και υποχρέωση καταβολής 10.000 ευρώ σε λαθρομετανάστες για ηθική βλάβη!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα πρέπει τώρα να αποσυρθεί από οποιαδήποτε συνθήκη τη δεσμεύει απέναντι σε τέτοιες οργανώσεις... Να πάψει να αποδέχεται αυτές τις τρισάθλιες αποφάσεις και μην τις αναγνωρίζει..Έτσι βέβαια θα έκανε ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος

Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καταδίκασε, με απόφαση του, την Ελλάδα, για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια, στην περίπτωση του ανήλικου Αλβανού υπηκόου Μπαρζιαμάζ, ο οποίος συνελήφθη τον Απρίλιο του για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και για το γεγονός ότι δεν είχε στην κατοχή του νόμιμη άδεια διαμονής στη χώρα, παρέμεινε κρατούμενος για τρεις ημέρες και η απέλαση του αποφασίσθηκε, χωρίς να του δοθεί το δικαίωμα αμφισβήτησης της νομιμότητας της κράτησης του.

Το Δικαστήριο, αποδεχόμενο τους ισχυρισμούς του, καταδίκασε την Ελλάδα και την υποχρέωσε να του καταβάλλει 2.000 ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Με άλλη του απόφαση, το....

“Φέρεται να είναι...” - Η συνταγή της λασποδημοσιογραφίας


Ένα από τα μυστικά λοιπόν των πληρωμένων γραφίδων που ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών τους είναι η φρασεολογία αναφορικά με το πώς θα ρίξουν λάσπη στην Χρυσή Αυγή. Ο συνηθέστερος τρόπος είναι η αποφυγή της ευθύνης και της υπογραφής του γράφοντος με την φράση: "φέρεται να είναι...".
Κάθε επάγγελμα έχει τα μυστικά του.

Έτσι λοιπόν, κρυπτόμενοι πίσω από φράσεις: "σύμφωνα με πληροφορίες, φήμες λένε, κάποιοι είπαν ότι, κτλ" εκτοξεύουν συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής και ....

Ο Σύριζα ετοιμάζεται να γιορτάσει την… Πρωτοχρονιά


Μπορεί μόλις εχθές να γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά, αλλά ήδη στον ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται να γιορτάσουν την… Πρωτοχρονιά! Ναι, δεν πρόκειται περί λάθους, καλά διαβάσατε! Η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, καλεί το κοινό της, στις 11-12 Μαΐου, στην πλατεία Κουμουνδούρου, να συνεορτάσει με τους Μπαγκλαντεσιανούς την…