Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 10, 2013

Ο "χάρτης" των Ελληνικών media... Οκτώ οικογένειες καθορίζουν το παρόν και το μέλλον της χώρας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και αυτές οι οικογένειες με τη σειρά τους υπηρετούν τα πραγματικά αφεντικά, τους σιωνιστές.

Αυτοί χειραγωγούν τους πολίτες .. αναλόγως με τα οικονομικοπολιτικά συμφέροντα που έχει ξεχωριστά η κάθε οικογένεια ή στην περίπτωση του MEGA, η συμμαχία επενδυτών.

Στη συνέχεια ολόκληρος ο χάρτης..

Έφτυσε τους προδότες η Χαρά Νικοπούλου: Χρυσαυγίτισα την είπε βουλευτής της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Η Χαρά Νικοπούλου, ως γνήσια Ελληνίδα στάθηκε στο ύψος της περίστασης και αποστόμωσε τον κυβερνητικό βουλευτή Κωνσταντινίδη σε εκδήλωση στην Θράκη

«Αρνούμαι την βράβευση από έναν βουλευτή που παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας» αναφώνησε με καμάρι η ηρωική δασκάλα του Έβρου, Χαρά Νικοπούλου, η οποία δέχεται πόλεμο τα τελευταία χρόνια από τους πράκτορες του τουρκικού προξενείου. Ο αποσβολωμένος νεοδημοκράτης προσπάθησε κατά την αποχώρησή του να ψελλίσει πως...

ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ! ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ;

ΔΙΩΞΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ!

Την ίδια ώρα που ο δοτός (μη εκλεγμένος από το λαό, διορισμένος…) υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης ασχολείται αποκλειστικά με τον νέο «αντιρατσιστικό» νόμο για να κάνει το κέφι των διεθνών σιωνιστών και να πατάξει την Χρυσή Αυγή, στον τομέα ευθύνης του (λέμε τώρα…) συμβαίνουν σημεία και τέρατα.
Έτσι, προ ολίγου έγινε γνωστό πως στις φυλακές Γρεβενών, έγινε...

Σοφία Βούλτεψη: «Δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιγαντώνεται»

Η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη είναι από εκείνες τις κλασικές περιπτώσεις του ελληνικού πολιτικαντισμού, όπου «το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά». Η "πολιτική κληρονομικότητα", η παρακμιακή λογική του "τζακιού", βρίσκει εδώ ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η εν λόγω κυρία, κόρη του Γιάννη Βούλτεψη, θεώρησε ότι μπορεί να βγει από τον πάτο της πολιτικής αφάνειας και να αναδυθεί στον αφρό με το να πει και αυτή κάτι για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Σε κάποιο διαδικτυακό κείμενο, και αφού προηγουμένως σκαρφίστηκε τους απαραίτητους φανταστικούς διαλόγους, προσπάθησε να αποδείξει με επιχειρήματα του χειρίστου είδους το "χαμηλό επίπεδο" των ψηφοφόρων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με τη φθηνή λογική ότι μας ψηφίζουν απλώς για τιμωρία του πολιτικού κόσμου. Αλήθεια, θα μπορούσε να μας πει η κυρία Βούλτεψη ποια είναι τα ποιοτικά και πολιτικά κριτήρια με τα οποία οι ψηφοφόροι της ΝΔ ψηφίζουν το κόμμα της, αλλά και την ίδια; Μήπως η......

Άρον, άρον παίρνει πίσω το νομοσχέδιο-έκτρωμα για το "ρατσισμό" η κυβέρνηση....!! Κάποιος να στείλει ένα φορτηγό χαρτομάντηλα σε ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ

Άτακτη υποχώρηση της κυβέρνησης στο θέμα του δήθεν “αντιρατσιστικού” και κατά της “αλλοίωσης ιστορικών γεγονότων” νομοσχεδίου, είχαμε πριν απόλίγο με σχετική ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Όπως ανακοινώθηκε η κυβέρνηση παίρνει πίσω το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για “επανεξέταση” δικαιώνοντας απόλυτα το defencenet.gr που πρώτο απ’ όλα τα ελληνικά ΜΜΕ που επικροτούσαν την “αντιρατσιστική” πρωτοβουλία του υπουργού Δικαιοσύνης Α.Ρουπακιώτη, ότι το νομοσχέδιο είναι ανεφάρμοστο, και οδηγεί σ εεπικίνδυνες ατραπούς.
Το ίδιο το Μαξίμου (οι ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, και ο Γενικός Γραματέας της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκος) έγιναν δέκτες σφοδρών αντιδράσεων από .....

Κουκουέδες, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς!

Το άχτι τους έβγαλαν εχθές οι κουκουέδες σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Σχεδόν σε κάθε πρωτεύουσα νομού διοργάνωσαν εκδηλώσεις για να εορτάσουν την «συμπλήρωση 68 χρόνων από τη Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη», με ύμνους στον κόκκινο στρατό, στον «μεγάλο» Στάλιν και στους εδώ αντιπροσώπους του, τους ΕΑΜοβουλγάρους. Ιδού ένα μικρό δείγμα από την ομιλία στην κεντρική εκδήλωση, που έγινε στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής:

«Στον ιερό τούτο χώρο, οι αγωνιστές, του ΕΑΜ, ΕΛΑΣ ΕΠΟΝ ΟΠΛΑ ΔΣΕ, οι απόγονοι και φίλοι, τιμούμε μαζί με το ΚΚΕ τον αιμοδότης αυτής της εποποιίας στα 68 χρόνια από την αντιφασιστική νίκη των λαών. Τιμούμε τους 200 Κομμουνιστές που εκτελέστηκαν από τους χιτλεοροφασίστες κατακτητές, τους εκατοντάδες ήρωες που εκτελέστηκαν εδώ. Στην μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών, αποφασιστική η συμβολή της ΕΣΣΔ και του ένδοξου Κόκκινου Στρατού. Μεγάλη ήταν και η συμβολή της Ελληνικής Εθνικής Αντίστασης και είμαστε περήφανοι για το ΚΚΕ και την καθοδήγηση του».
 
Μπορεί βεβαίως οι κουκουέδες να.....

Ολόκληρη η παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο extra3

Δείτε το βίντεο...

1εκ ευρώ δίνει το Υπουργείο Παιδείας για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό!!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα τα σχολεία μας φέτος δεν είχαν πετρέλαιο, καθηγητές ενώ καταργήθηκαν κονδύλια για την πληρωμή λεωφορείων που μετέφεραν μαθητές από χωριά σε σχολεία.. Η "φίλη", από την άλλη, Τουρκία απαγορεύει την ανέγερση χριστιανικών εκκλησιών. Μετά από όλα αυτά πώς να μην...επιδοτήσουμε ένα τζαμί;!;!;!

Τη στιγμή που οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι στον αέρα με «όμηρους» χιλιάδες μαθητές λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης να τα «βρει» με τους καθηγητές, το υπουργείο Παιδείας και ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος βρήκαν τρόπο να εξασφαλίσουν το 1.000.000 ευρώ που απαιτούνται για την ανέγερση του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό. Πρόκειται για απίστευτη πρόκληση σε βάρος των Ελλήνων προκειμένου να ικανοποιηθούν οι παράνομοι μετανάστες.

Σύμφωνα με έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή το υπουργείο Παιδείας θα μεταφέρει πιστώσεις της τάξεως των 946.000 ευρώ στο υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης προκειμένου το τελευταίο να.....

Δείτε πώς τιμωρούνται οι λαθρομετανάστες εξ Ανατολής (Ισλάμ) στις χώρες τους....;! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ...

Δυστυχώς, έτσι τιμωρούν τους παραβατικούς στις χώρες του μουσουλμανικού τόξου! 
 
Καταλάβατε τώρα γιατί έρχονται στην χώρα μας; 
 
Γιατί απλά εδώ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ!!! 
 
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ (περιέχει πάρα πολύ σκληρές εικόνες)

Ο Παπούλιας προσβάλλει βάναυσα τον Ελληνικό Στρατό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τον Παπούλια να προσφέρει σε αξιωματικό του ελληνικού στρατού ένα....δεκάευρω για να.......πιεί μια μπύρα!!!

Πλήρης ξεφτιλισμός για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις