Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

Ζήτω η δημοκρατία! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητά συλλήψεις εθνικιστών γιατί λέει έβρισαν την....αριστερά!!

Σε εκδήλωση εθνικιστών στην Νάουσα...θολοκουλτουριάρηδες και λοιποί αριστεροί κάτω από την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζευτήκανε για να σταματήσουν την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρωίδων στους Στουμπάνους που επρόκειται να κάνει αντιπροσωπεία εθνικιστών.
Μέχρι εδώ όλα καλά...είναι σύνηθες το φαινόμενο και μέσα στα πλαίσια της δήθεν δημοκρατίας που επαγγέλονται οι ψευτοπροοδευτικοί...οι αντεκδηλώσεις (μόνο όταν τις κανουν αυτοί)ειναι θεμιτες..
Εκεί όμως που πέφτει το πολύ γέλιο είναι πως μία κυρία που κατά δήλωση της είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (συγνώμη δεν την γνωρίζουμε και φανταζόμαστε δεν θα την γνωρίζει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας της) ζητά επιτακτικά από την αστυνομία να γίνουν συλλήψεις!!...βέβαια για να γίνουν συλλήψεις θα πρέπει να υπάρχει λόγος...ξέρετε ποιός ήταν ο λόγος;;;....οι συγκεντρωθέντες λέει έβρισαν την....αριστερά!!!!!!!!!!
Μία άλλη κυρία...δημοκράτισσα και αυτή και σύμφωνα με το βίντεο (κρατούσε σημαία του Ανταρσυα) μέλος η φίλη του Ανταρσύα ζητούσε επιτακτικά από την αστυνομία να διαλύσει την συγκέντρωση με το έτσι θέλω!

το καταλάβατε;;;

Αν όχι δείτε το βίντεο....

Αυτούς στηρίζει η ελληνόφωνη κυβέρνηση στη Συρία...Ισλαμιστές αντάρτες τρώνε την καρδιά σύριου στρατιώτη!!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ

Ένα βίντεο απίστευτης βαρβαρότητας αναρτήθηκε από τους "μαχητές για την δημοκρατία" ισλαμιστές, όπου αντάρτης ανοίγει ως χασάπης τη σορό Σύρου στρατιώτη, του αφαιρεί την καρδιά και στο τέλος ... την τρώει!

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, αυτή η πρακτική περιλαμβάνεται στις ισλαμικές παραδόσεις.
Στο βίντεο μάλιστα λένε "Ορκιζόμαστε στο Θεό ότι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια σας στρατιώτες του σκύλου Μπασάρ Άσαντ. Ειμαστε οι ήρωες του Baba Amr"

Η Hind bint ‘Utbah ήταν μια Άραβας γυναίκα που έζησε στα τέλη του 6ου αιώνα μ.Χ. Δεν ήταν μουσλμάνα, και στην αρχή μάλιστα ήταν μεγάλος διώκτης των μουσουλμάνων.

Ήταν μητέρα του.....

Η σκληρή νομοθεσία περί «ρητορικής μίσους» στον Καναδά που περιορίζει την ελευθερία του λόγου και ποιοι εργάστηκαν για αυτήν

Ο Καναδάς είναι μία από τις χώρες που τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιήσει μερικούς από τους πιο ακραίους νόμους κατά της ελευθερίας του λόγου στο κόσμο (Hate Speech laws). Ο Καναδάς είναι η χώρα επίσης στην οποία εγκαστάθηκε ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός νέων μη δυτικών μεταναστών τα τελευταία χρόνια.
Το εβραϊκό λόμπι, μέσω του Καναδικού Εβραϊκού Κογκρέσου (CJC) με τον Bernie Farber, η Καναδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CHRC) και η γνωστή ADL της B'nai B'rith, καθώς και ο....

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!

ALVANOI
Συμμορία «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», αποτελούμενη από έναν άνδρα και τρεις γυναίκες, 55-56 ετών, από την Αλβανία, έκλεβε σούπερ-μάρκετ και πουλούσε τα κλεμμένα στην Αλβανία!

Οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» πήγαιναν με αυτοκίνητο σε σούπερ μάρκετ. Ο άνδρας περίμενε στο αυτοκίνητο, η μία γυναίκα βάσταγε τσίλιες και οι άλλες δύο έκλεβαν διάφορα αντικείμενα τα οποία έκρυβαν σε ειδικά διαμορφωμένες τσέπες στα ρούχα τους και στις τσάντες τους. Με αυτό τον τρόπο, είχαν κλέψει προϊόντα από 27 (!!!) σούπερ μάρκετ σε.....

Μήνυση της Χρυσής Αυγής σε Καμίνη και Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά τη σωρεία παρανομιών που διεπράχθησαν την Μεγάλη Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος και το Φρουραρχείο, η Χρυσή Αυγή διά του βουλευτή της Γερμενή Γεωργίου, κατέθεσε σήμερα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Πιο συγκεκριμένα στραφήκαμε κατά του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Παπαγιαννόπουλου και του επικεφαλής των μέτρων στο Σύνταγμα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας. Η καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, η κατάλυση του άρθρου 11 παρ. 2 του Συντάγματος που θεμελιώνει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και η επίθεση και χρήση χημικών ακόμη και κατά εκλεγμένων βουλευτών, είναι πράξεις που θα κριθούν από την Δικαιοσύνη.

Μηνύθηκε επίσης ο δήμαρχος Καμίνης ως ....

ΑΙΣΧΟΣ..Ακόμη και σήμερα πληρώνει ο Έλληνας τον σωφέρ των Σημίτη (Ααρόν Αβούρη)

Καθαρά Δευτέρα στο  Costa Navarino έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Μέχρι εδώ καλά, όπως αποκαλύπτει όμως η εφημερίδα το «Χωνί» τον σωφέρ του κ. Σημίτη «πλήρωσε» το ελληνικό δημόσιο. 

Όπως γράφει η εφημερίδα ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Μανιτάκης βάφτισε «υπηρεσιακή μετακίνηση» τις....

Εκπρόσωπος Τύπου Αν.Ελ.: "Ενημερώνομαι για τον Πρόεδρο Καμμένο από τα tweets του...Δεν ξέρω που βρίσκεται"

Ο Καμμένος "ψεκάζει" τον Κουίκ!
Καλεσμένος στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ήταν ο δημοσιογράφος βουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος του Καμμένου, Τέρενς Κουίκ, και αφού συζήτησε για τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και τον "αντιρατσιστικό" νόμο Ρουπακιώτη (φυσικά και οι καμμένοι είναι υπέρ να τίθενται εκτός νόμου οι.....φασίστες/ρατσιστές), σχολίασε και πόσο..."δημοκρατικά" και "συμμετοχικά" ενεργεί ο Πρόεδρος Πάνος στο κόμμα...

Δημ: Πού κατέληξε η συνάντηση των Ευροσκεπτικιστών που έγινε στο Ρεϊκιαβικ της Ισλανδίας με τη συμμετοχή του Προέδρους σας κ. Καμμένου;

Τέρενς Κουίκ: Δεν έχω ακόμα ενημέρωση. Δεν ξέρω αν ο Πρόεδρος γύρισε χθες βράδυ ή επιστρέφει σήμερα. Και επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, το ταξίδι του Προέδρου στην Ισλανδία, το πληροφορήθηκα από ένα tweet που έστειλε ο ίδιος από το Ρεϊκιαβικ. Δεν το ήξερα.

Δημ: Δεν είστε υπεύθυνος Εξωτερικών του Κινήματος.

Τέρενς Κουίκ: Είμαι. Αλλά δεν.....

Ένα τυπικό δείγμα αριστερού, δηλωμένου ομοφυλόφιλου, λατρεμένου η των ΜΜΕ και της...."αγάπης" που τρέφει για την Ελλάδα

η "τρελή" εκνευρίστηκε...
 Διαβάστε το παραληρηματικό άρθρο ενός ακόμη αριστερού, κίναιδου ορκισμένου ανθέλληνα...

Εχοντας υποστεί πειρατεία από κάθε είδους υστερόβουλους δημαγωγούς και επικίνδυνους ηλίθιους, η έννοια του Έλληνα, όλο και περισσότερο, αποτελεί χαρακτηρισμό που σημαίνει εξοικείωση και συνέργεια με την αθλιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα. Την αρνούμαι, και δηλώνω Ανθέλληνας...

1. Επειδή η Ελλάδα έχει ταυτίσει την μοίρα της, φανατικά, με ό,τι σκοτεινότερο έχει να προσφέρει ο 21ος αιώνας. Εδώ βρίσκεται το πειραματικό εργαστήριο όπου δοκιμάζεται το υβριδιακό ολοκληρωτικό καθεστώς που μπορεί να συνοψίσει κανείς ως Αναρχοκαπιταλισμός. Πρόκειται για ιδιόμορφη πολιτική εκτροπή, που διασκευάζει τον Ναζισμό υποκαθιστώντας την ελεύθερη αγορά ως υπέρτατο ιδανικό στην θέση της φυλετικής υπεροχής

2. Επειδή το.....

Ο ΠΛΕΡΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ





Η Ελλάς είναι μια πολύ πλούσια χώρα. Έχει αμύθητους θησαυρούς, υλικούς και ηθικούς. Όλος αυτός ο πλέριος πλούτος βρίσκεται μέσα στα σπλάχνα τής γης και την καρδιά τής Φυλής μας. Εκείνο μάλιστα το στοιχείο που θωρακίζει και κραταιώνει το Ελληνικό Έθνος είναι η αγάπη τού λαού μας που φτάνει έως τη θυσιαστική προσφορά αίματος και ζωής.
Η αγάπη για το Θεό, την Πατρίδα, τη Φυλή και τους ανθρώπους μας είναι η πεμπτουσία τής υπάρξεώς μας. Κι αν στεκόμαστε στην πλέον επίζηλη γεωπολιτική θέση τής οικουμένης παρά τα δεινά και τις εκάστοτε κατοχικές καταστάσεις, αυτό οφείλεται στην αποφασιστικότητα Γενναίων Ελλήνων για συντριβή των μισητών μας και εθνική ισχύ.
Δεν αρκεί σε καμία περίπτωση η.....

Ένας μόνο Αλβανός (δραπέτης ;) αιματοκύλησε και λήστεψε ενα χωριό ...στα Γιάννενα !!

Ενώ η Κυβέρνηση ψηφίζει νόμους για να προστατέψει τους λαθρομετανάστες ! Αν ήταν ομάδα τεσσάρων ατόμων με σστρατιωτική εκπαίδευση τι θα είχε συμβεί; Αναρωτιέται κανείς ή έχουν πάθει ομαδική εγκεφαλική παράκρουση οι Τριάδες της Κυβέρνησης! 
 
«Χτενίζουν» τη μεθόριο οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθώντας να εντοπίσουν έναν αδίστακτο Αλβανό κακοποιό βαριά οπλισμένο με χειροβομβίδες -πιθανότατα έναν από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων- που δολοφόνησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα Κτίσματα Ιωαννίνων, αφού πρώτα λήστεψε 30 (!) κατοίκους σε ένα καφενείο! Η φρίκη που.....

Ν. Μιχαλολιάκος: "Δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ..."

Ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Αθηνών
 
Με μια συγκλονιστική ομιλία ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, συνεπήρε και ξεσήκωσε για άλλη μια φορά το ακροατήριο των συναγωνιστών που είχαν τη τύχη και την ευκαιρία να τον ακούσουν στα ιστορικά γραφεία της οδού Δηλιγιάννη. Θυμήθηκε και θύμισε με μια ταχεία και μεστή αναδρομή της μνήμης στα "πέτρινα" χρόνια του κινήματος, όταν.....