Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαΐου 14, 2013

Διπλασιάζει τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή στην Αττική και πλησιάζει τη ΝΔ...

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της έρευνας του Πανά για το extra3:

Πρόθεση ψήφου στην Αττική 


Πρόθεση ψήφου στη Θεσσαλονίκη

Να ποιοί διδάσκουν τη νεολαία μας στα σχολεία...Ορκισμένοι αριστερομπολσεβίκοι με αναρχοκουμμουνιστικές σημαίες στην πορεία των καθηγητών!

Ας δούμε πώς περιγράφουν την φωτογραφία οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ που βιώνουν την μαρξιστική προπαγάνδα σε σχολικά βιβλία και αίθουσες καθημερινά
 
Στις 7 το απόγευμα έγινε η πορεία της ΟΛΜΕ προς τη Βουλή, μετά το συλλαλητήριο έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Ερμού και Κορνάρου 2).
 
Με αηδία παρατηρούμε στην φωτογραφία η οποία αναρτήθηκε στην έγκυρη ιστοσελίδα του makeleio.gr από την πορεία των καθηγητών πως....

ΞΕΠΕΣΜΟΣ: Χορηγός ενός ακόμη gay συνεδρίου το Υπουργείο Παιδείας...!!

Από τις 8 ως και 13 Ιανουαρίου του 2013 πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η διεθνής συνάντηση BA.R.CO.D.E. (Balkan’s Rainbow Colourful Dawn Emerges) με συμμετοχή 36 νεαρών Λ.Ο.Α.Τ (δηλαδή Λεσβιακών, Ομοφυλόφιλων, Αμφισεξουαλικών και Τρανσεξουαλικών) ακτιβιστών και ακτιβιστριών από τη ΝΑ Ευρώπη και ευρύτερα. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εκδήλωσης (εδώ:http://www.thessalonikipride.com/?q=barcode2013) οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες αξιολόγησαν τις δράσεις τους και ενδυνάμωσαν τη δικτύωση μεταξύ τους θέτοντας συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον, εξετάζοντας ακόμα και το ενδεχόμενο θέσπισης ενός Balkan Pride.

Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/05/thessaloniki-pride.html#ixzz2TBWtwzFT
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Το σκληρό χειμώνα του 2013 που υπήρξαν μαθητές που......

Ψέμματα από ανθελληνικές ΜΚΟ!! "Οι δημοσιογράφοι είναι θύματα των... “ναζιστών της Χρυσής Αυγής” !!"

Νέα έκθεση τραγέλαφος κατά της Αλήθειας και του Εθνικιστικού Κινήματος δημοσιεύτηκε στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής (άλλοτε δεξιά εφημερίδα, που τώρα εξαγοράστηκε από ανθρώπους του κυκλώματος Μπόμπολα).

Πιο συγκεκριμένα, αναπαράγονται τα ψεύδη της αμερικανικής οργάνωσης Freedom House, που σε...

Επιστολή-εθνικό μανιφέστο Μητροπολίτη Αμβρόσιου - "Σφυροκοπά" Ιερώνυμο και Γ.Καμίνη!!

Ολόκληρη η επιστολή του φωτισμένου ιεράρχη:
 
"Μακαριώτατε άγιε Πρόεδρε,
Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Αδελφοί,
Ως είναι τοις πάσιν γνωστόν σήμερον τα πάντα ανατρέπονται εις την σύγχρονον Ελλάδα! Το ερώτημα, το οποίον προβάλλει ενώπιόν μας είναι: Πότε επί τέλους η εκκλησιαστική Διοίκησις θα εγκαταλείψη την τακτικήν της «μυστικής Διπλωματίας;» Πότε θα εξέλθη με θάρρος, τόλμην και αποφασιστικότητα εις το πεδίον της μάχης; Πότε θα μας συγκαλέση να δώσωμεν την μάχην υπέρ της πίστεως, ώστε -και εάν ακόμη χάσωμεν την μάχην- να έχωμεν ήρεμον την συνείδησίν μας, ότι τουλάχιστον ηγωνίσθημεν;
Το νέον ζήτημα, όπερ τίθεται σήμερον προς νομοθετικήν ρύθμισιν, είναι η......

Ο Ιερώνυμος δίνει στις "ευλογίες" του στο νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και στο κλεπτοΠΑΣΟΚ

Πιο χαρακτηριστική εικόνα δεν θα μπορούσαμε να βρούμε, με έναν απατεώνα, μια εβραία και τον Αρχιεπίσκοπο υπό την σκέπη της πραγματικής εξουσίας που είναι τα ΜΜΕ και στη φωτογραφία απεικονίζονται μέσω της τηλεόρασης (στο κέντρο για να παρακολουθεί τα πάντα), να αποφασίζεται ο διωγμός των Ελλήνων εθνικιστών/πατριωτών


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη η κεφαλή της Εκκλησίας σε μια τέτοια διεργασία αφελληνισμού του λαού μας... Το λυπηρότερο όλων όμως είναι ότι επιλέγει να συζητά και να συνδιαλέγεται με ψεύτες, κλέφτες και απατεώνες (ΠΑΣΟΚ) και με δεδηλωμένους άθεους μαρξιστές (ΣΥΡΙΖΑ - ΔΗΜΑΡ) για το πώς θα εξοντώσουν πολιτικά το μοναδικό πολιτικό φορέα που στηρίζει με πράξεις την Ορθόδοξη πίστη των Ελλήνων.

Για σωφροσύνη στο δημόσιο λόγο της μεγάλης πλειοψηφίας των Ιεραρχών, έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο, μεγάλο μέρος της οποίας αφιερώθηκε σε θέματα ρατσισμού. 

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα διαβεβαίωσε προσωπικά τον κ. Βενιζέλο πως η Εκκλησία δεν έχει καμία αντίρρηση επί του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου το οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να προωθηθεί άμεσα στη Βουλή.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δώσει ήδη εντολή στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιάννη Μανιάτη να......

ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ANTINEWS

ANTINEWS
ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ETHNIKISMOS.NET

Αυτή η ιστοσελίδα έχει πολιτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα, αλλά μερικές φορές… ξεφεύγουμε –αν αξίζει τον κόπο. Για την ψυχαγωγία σας, λοιπόν, θα σας μεταφέρουμε χωρίς καμία περικοπή ένα κατεβατό του γνωστού Blog antinews, αγαπημένο του Φον Αντωνάκη και της «Ομάδας Αλήθειας» (που μόνο με την αλήθεια δεν έχει σχέση…) των υπογείων του Μαξίμου, με τίτλο το γνωστό σλόγκαν «Όπου κι αν πάω η Ελλάδα με πληγώνει». Το… σεντόνι μας μεταφέρει με παιδιάστικη αφέλεια την «κακή» εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό εξαιτίας της… Χρυσής Αυγής (κι όχι από την καλπάζουσα ανεργία, από τους μισθούς και τις.......

Έτσι είναι οι αριστεροί δημοσιογράφοι/κάφροι....Κρατικοδίαιτοι επαναστάστες με ΤΤ..Ο Βαξεβάνης τσέπωνε 1.500.00 ευρώ από τα δημόσια ταμεία!!!

Και κρατικοδίαιτοι και «αντισυστημικοί» δημοσιογράφοι, δεν γίνεται! Εις εκ των σφοδρότερων υβριστών και συκοφαντών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, παρουσιάζεται να έχει λάβει από το Καθεστώς, ποσό της τάξεως του 1.500.000 ευρώ!
Καθώς φαίνεται, η λυσσαλέα πολεμική του κυρίου Βαξεβάνη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, δεν πηγάζει μονάχα από τις μαρξιστικές ιδεολογικές του καταβολές και του συνεπαγόμενου μίσους του έναντι του Ελληνισμού. Είναι επιπλέον προϊόν της εργολαβικής σχέσης την οποία είχε ο εν λόγω λασπολόγος συνάψει με την κομματική τηλεόραση την οποία πληρώνει ο Ελληνικός Λαός.
Με επίσημα λοιπόν στοιχεία, ο κύριος Βαξεβάνης έλαβε κατά την τριετία 2010-2012 από την ΕΡΤ, το συνολικό ποσό του 1.447.388 ευρώ. Το ποσό αφορά την εκπομπή του Βαξεβάνη «Κουτί της Πανδώρας», για την οποία το κόστος κάθε επεισοδίου ανήλθε σε.....

Κλείνει η αριστεροφυλλάδα "6 Ημέρες" του Δελλατόλα...

Ο κύριος "Έλα Ελένη", της νέας εισαγγελέας δηλαδή κατά τη διαφθοράς, αποφάσισε μετά από λειτουργία μόλις 7 μηνών (Οκτώβριος του 2012) να αναστείλει ή καλύτερα να πούμε να κλείσει οριστικά τη νέα εφημερίδα "6 ημέρες" απολύοντας 100 περίπου εργαζομένους, οι περισσότεροι εκ των οποίων εργάζονταν και στο site της φυλλάδας.

Είχε προηγηθεί η αναστολή της καθημερινής κυκλοφορίας ενός ακόμη ακροαριστερού "ενημερωτικού" μέσου.

Δεν μπορούμε να πούμε σε καμμια περίπτωση ότι λυπούμαστε για την κατάρρευση ενός μέσου που εκμαυλίζει τις συνειδήσεις των Ελλήνων όπως ταυτόχρονα δεν θα μας ενοχλήσει καθόλου που.....

Παραλίγο να πετάξουν στη θάλασσα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι Κρητικοί, αφού τους έριξαν γιαούρτια– Βίντεο

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση για το λιμάνι στο Τυμπάκι που βρίσκει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντίθετους Αντιμέτωποι με την τοπική κοινωνία βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στο Τυμπάκι για να μιλήσουν σε κατοίκους και τοπικούς φορείς αναφορικά με την επένδυση στο λιμάνι της πόλης. Οι κάτοικοι ξεκίνησαν με διάθεση την κουβέντα αλλά όσο περνούσε η ώρα και δεν άκουγαν καμία πρόταση από τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τα αίματα ανέβηκαν με αποτέλεσμα να τους διώχνουν κακήν κακώς από τον χώρο.

  Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έπεσαν και μερικά γιαούρτια…

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ η Χρυσή Αυγή σε ακόμη μια δημοσκόπηση....Όλες οι κάρτες της έρευνας του Πανά στο extra3

Χθες το βράδυ στη νέα πολιτική εκπομπή του extra3 "Αντιπαραθέσεις" παρουσιάστηκε δημοσκόπηση του Ε. Πανά, καθηγητή του τμήματος Στατιστικής της ΑΣΟΕΕ, και ενός από τους πιο έγκριτους στατιστικολόγους.

Το δείγμα της έρευνας ήταν ιδιαίτερα υψηλό (6500 άτομα περίπου) και με τυπικό σφάλμα μόλις 1,62%, που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα της "πρόθεσης ψήφου" έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα επαλήθευσης στο γενικό πληθυσμό, κρίνεται ως αρκετά αξιόπιστη.

Η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με αυτή τη δημοσκόπηση κυριολεκτικά.....σαρώνει! καθώς τα ποσοστά εμφανίζονται να προσεγγίζουν με την αναγωγή το 14%!!
πρόθεση ψήφου

Δείτε και μερικά πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας

Ψήφος ανά φύλο