Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 20, 2013

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Καλπάζει η Χρυσή Αυγή στον Δήμο της Αθήνας

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να αναγκάζονται να το γράψουν και τα καθεστωτικά μέσα, σημαίνει ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής στον Δήμο της Αθήνας είναι αδύνατο να την κρύψουν. Οι Εθνικιστές έρχονται!

Είναι κοινή πεποίθηση πια, την οποία αρχίζουν να παραδέχονται και αρκετά ΜΜΕ, ότι η Χρυσή Αυγή θα έχει τον πρώτο λόγο στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες σε όλη την επικράτεια. Όπως μάλιστα δήλωσε και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής πρόσφατα για τον Δήμο Αθηναίων: "Ο Δήμος στις επόμενες εκλογές θέλουν δεν θέλουν θα γίνει δικός μας".

Παραθέτουμε αυτούσιο το χθεσινό άρθρο της εφημερίδας "Δημοκρατία": Καλπάζει η...

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΟΛ: ΞΥΠΝΑΤΕ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

Αυστηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, απευθύνει με ύφος υπερ-κυβέρνησης αυτής της χώρας, που δε σηκώνει καμία αντίρρηση, η ναυαρχίδα του διαβόητου Συγκροτήματος Λαμπράκη (ΔΟΛ), εις ότι αφορά το μείζων πρόβλημα (για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα…), αυτό της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, το υπερκράτος του Συγκροτήματος βάζει χοντρό χέρι σε όλους, στα κόμματα, στους δικαστές, στον επικεφαλή της Εκκλησίας, στον Δένδια (Ce n’ est pas possible!), ακόμα και σε συναδέλφους του «νταβατζήδες», ότι εκτελούν… πλημμελώς το έργο που τους έχει ανατεθεί από τους παγκόσμιους εξουσιαστές (τοκογλύφους), το οποίο είναι η… εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής. Διατάσσει δε –με ύφος χιλίων καρδιναλίων- τους πάντες να… συνέλθουν και να αναλάβουν τις… ευθύνες τους. Ιδού η… ημερησία διαταγή του υπερκράτους:...

Πανό στην Τούμπα "σήκωσαν" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εναντίον του τουρκολάγνου Μπουτάρη...

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι απόγονοι των εκδιωχέντων από την πατρική γη τους Κωνσταντινουπολιτών είναι αδύνατο να στηρίζουν αυτούς που μιλούν για "Ελληνοτουρκική φιλία". Αντίθετα ο δικέφαλος αετός πρέπει να αποτελεί σύμβολο επανάκτησης των αλύτρωτης Μικράς Ασίας και του Πόντου.

Το πανό αναφέρεται στην επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας και χαρακτηρίζει "ανώμαλο", ανιστόρητο" και "αλκοολικό" τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΟ...

Νίκος Μιχαλολιάκος: "Όπου υπάρχει Ελλάδα, θα ξαναγίνει Ελλάδα"

"Ο αετός των Κομνηνών θα ξαναπετάξει στην Ιώνια Γη"

Δείτε το βίντεο με απόσπασμα της ομιλίας του Αρχηγού του Εθνικιστικού Κινήματος από την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων από τον σφαγέα Κεμάλ

Η "δημοκρατική" Αριστερά του......"συνταγματικού τόξου"

Κάνοντας μια ανασκόπηση της σημερινής ειδησεογραφίας δεν γίνεται παρά να κάνεις μερικές στάσεις στην "αριστερή" ή καλύτερα να πούμε μποσεβικική πολιτική σκηνή.

Ξεκινώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν και τον Mr Alexis που βρέθηκε σε μια καφενειακή διάλεξη με τον γνωστό σκηνοθέτη Όλιβερ Στόουν (εβραίο το γένος που ασπάστηκε το....βουδισμό και υβριστή του Μεγάλου Αλεξανδρου που τον παρουσιάζει σε ταινία του σφαγέα - κίναιδο) και τον μαρξιστή Σλαβόι Ζίζεκ συζητώντας για την...Ευρώπη.

Ο Σλοβένος φιλόσοφος είχε μια πάρα πολύ...."δημοκρατική" ιδέα που παραπέμπει στα αλήστου μνήμης στρατόπεδα συγκέντρωσης της κομμουνιστικής Ρωσίας του Στάλιν λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Πρέπει να κάνουμε ένα πείραμα...Αν δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι στις επόμενες εκλογές να τους στέλνουμε στα γκούλαγκ."
(ΒΙΝΤΕΟ για τους δύσπιστους)
Ο Τσίπρας σε αμηχανία (ίσως δεν κατάλαβε τίποτε άλλο πέρα από το "gulag") δεν σταμάτησε τον ομιλητή και.....

Καταιγιστικός Χρήστος Παππάς από την Πάτρα για Πόντο, Δραγασάκη και Τ(Σ)ατσόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδήλωση πραγματοποίησε η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής Πάτρας για την επέτειο μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τον σφαγέα Κεμάλ, παρουσία των βουλευτών του Εθνικιστικού Κινήματος, Χρήστου Παππά, Μ. Αρβανίτη, Κ. Μπαρμπαρούση και Ε. Μπούκουρα.

Οι κυρίαρχες ομιλίες ήταν αυτές του Μ. Αρβανίτη και Χρήστου Παππά, με τον πρώτο να αναφέρεται στο ιερό δικαίωμα να λυτρωθεί ο ελληνισμός σε όλα τα πέρατα της Οικουμένης και πόσο μάλλον στην Ιωνία γη, ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Χρήστος Παππάς και ανέλυσε την επικαιρότητα αναφερόμενος στον συμμορίτη - μαρξιστή Δραγασάκη που έστησε μια προβοκάτσια κατά της Χρυσής Αυγής, χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά και τον θλιβερό Τ(Σ)ατσόπουλο.

Η ομιλία του έκλεισε με την προτροπή στους Έλληνες να συστρατευθούν στην Εθνικιστική φάλαγγα για να αναγεννηθεί η πατρίδα και να γίνει πάλι μεγάλη, διεκδικώντας τα δίκια της στον Πόντο και στις υπόλοιπες σκλαβωμένες πατρίδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρη η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στον Τράγκα.... (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταιγιστικός για άλλη μια φορά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, παρά τις άοκνες προσπάθειες του προβοκάτορα Τράγκα να εκβιάσει απαντήσεις που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παραδοχή newpost: Η Χρυσή Αυγή απειλεί την πρωτιά της ΝΔ στην Αττική!!!!

 ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ blog:

ΑΝΑΤΡΟΠΗ του πολιτικού σκηνικού...Η Χρυσή Αυγή στο 21,3%


Διαβάζουμε στο newpost.gr

Τα μαντάτα από κυλιόμενες μετρήσεις που καταφθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου δεν είναι καλά, μάλλον ανησυχητικά τα χαρακτηρίζουν άνθρωποι που γνωρίζουν να αναλύουν τους αριθμούς.

Ενόψει, μάλιστα, εκλογικών αναμετρήσεων, ευρωεκλογές, δημοτικές και φυσικά εθνικές. Τα ποσοστά που συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή σε Β΄και Α΄Αθήνας έχουν θορυβήσει στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού που εκτιμούν ότι αν συνεχιστεί η ανοδική πορεία της θα απειλήσει ακόμα και την πρωτιά της ΝΔ.
 (άρα εμμέσως παραδέχονται ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από το 20% για να απειλεί το 30% της ΝΔ)
 

Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς είναι να......

"Είναι μια ωραία ατμόσφαιρα στους καμμένους"..Παραιτήθηκε ο Κουίκ από Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Καμμένου....

 Όπως αναμενόταν ο Κουίκ υπέβαλλε την παραίτηση του από εκπρόσωπος τύπου των Αν.Ελ. με τον Καμμένο να δηλώνει "άγνοια" για το γεγονός και με τον βουλευτή να είναι έτοιμος να παραδώσει και την έδρα του,  εκτός βάλει πλώρη για άλλο...λιμάνι!

(Δεν είναι και μικρό πράγμα να ενημερώνεσαι για τις αρμοδιότητές σου από tweets...Πόσο να αντέξει κάποιος...; Όσο καλό και να είναι το χαρτζιλίκι) 

Αν στα παραπάνω προσθέσουμε και τα ξεκατινιάσματα μεταξύ των γυναικών του κόμματος είναι αρκετό για να υποθέσουμε πως ο Καμμένος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα αναγκαστεί, ως άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη, να αναφωνεί από το off shore σκάφος του:

"Άλλος με τη βάρκα μου"

Μήπως και....

Αποδοκιμασίες Ποντίων στον Μπουτάρη..."Ουστ γαϊδούρι"

Δείτε το βίντεο....

Ύστερα από 24 χρόνια ανοίγει η πολύκροτη υπόθεση του σκανδάλου της Κτηματικής


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ


 Με ένα κείμενο καταπέλτη ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ.  Χρήστος Παππάς το οποίο απευθύνεται προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομικών, Δημόσιας Τάξης κ Προστασίας του Πολίτη, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Υπουργό Επικρατείας, ανοίγει ύστερα από 24 χρόνια ο περιβόητος  φάκελος του μεγαλύτερου και φοβερότερου  εθνικού σκανδάλου, όπως τότε είχε χαρακτηριστεί με πρωτοσέλιδα δημοσεύματα η υπόθεση της Κτηματικής. Την υπόθεση επανέφερε στο φως της δημοσιότητας το GreekAmericanNewsAgency από το 2009 με συνεχή επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα ρεπορτάζ και αναλύσεις.  

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ.....

Λυσσασμένες αντιδράσεις από τα φερέφωνα των τοκογλύφων και του Σόρος κατά Χρυσής Αυγής


Λυσσασμένες αντιδράσεις από τα φερέφωνα των τοκογλύφων και του Σόρος κατά Χρυσής Αυγής

Με αφορμή τα όσα τραγελαφικά διαδραματίστηκαν την Παρασκευή στη Βουλή από τους τσαρλατάνους του Σύριζα, βρήκαν τα μέσα μαζικής εξαπάτησης την ευκαιρία να δώσουν ξανά βήμα σε έναν υπαλληλάκο του Σόρος και πλέον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον γνωστό πλέον Νιλ Μούζνιεκς.

Σε δηλώσεις του σε σταθμό του οποίου η ιδιοκτησία και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι, επί τρία χρόνια επιμένουν για την αναγκαιότητα της υπογραφής των μνημονίων, προσυπογράφοντας στην ουσία τις δηλώσεις Παπανδρέου πως διοικούσε ένα διεφθαρμένο Λαό, ο Λετονός επίτροπος στράφηκε εκ νέου κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. «Η άποψή μου είναι ότι....