Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα σχέδια της Νέας Τάξης και η νομοτελειακή Νίκη των Εθνικιστών


Νόμος είναι η Φύση!

Το κομμουνιστικό δόγμα πρεσβεύει ότι υπάρχουν παγιωμένοι Ιστορικοί Νόμοι που ρυθμίζουν απαρέγκλιτα την εξέλιξη των ανθρώπινων κοινωνιών. Αντιθέτως, ο Εθνικισμός βασίζεται στη μετουσίωση της φυσικής αλήθειας σε Ιδέα. Οικοδομεί την ανθρώπινη κοινωνία ακολουθώντας θεμελιώδεις Φυσικές Αρχές. Η Φυλή, ο άνθρωπος, καθώς επίσης και η ανάγκη του για κοινωνικότητα, δημιουργήθηκαν πριν την Ιστορία, συνεπώς δεν υπόκεινται απόλυτα στους «νόμους» της. Οι Ιστορικές κανονικότητες και νόρμες μπορούν να χρησιμεύσουν εν μέρει μόνο για την ανάλυση των ανθρωπίνων πραγμάτων και όχι ως απόλυτα ή αποκλειστικά εργαλεία ερμηνείας αυτών. Οι φυσικές δυνάμεις είναι αιώνιες, ανεξάντλητες και αυτοτροφοδοτούμενες, γι’ αυτό και.....

Υπερκαταναλωτισμός: ο σύγχρονος "πολιτισμός" σε πλήρη κατάπτωση - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Είμαστε στην εποχή της μάζας και της υπερκατανάλωσης. Τα "ιδανικά" της σημερινής εποχής είναι αυτά του χρήματος και της φιληδονίας. Η σύγχρονη εποχή της κυριαρχίας του σιωνιστικού υλισμού θα καταγραφεί ως ένας νέος μεσαίωνας, πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένος, αλλά με κανένα πολιτιστικό υπόβαθρο.

Την αλλαγή στον ρου της ιστορίας μπορεί να φέρει ο εθνικισμός που ενσαρκώνει τις αξίες του...

Κραυγή απόγνωσης από τους Έλληνες των Αθηνών: “Χρειαζόμαστε την Χρυσή Αυγή!” - ΒΙΝΤΕΟ

Μία άθλια και παραπειστική ερώτηση κρατικοδίαιτου δημοσιογράφου, λαμβάνει αφοπλιστική απάντηση από Έλληνα κάτοικο της πρωτεύουσας. Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ στις πολύπαθες πλατείες Βικτωρίας και Αττικής, οι τελευταίοι εναπομείναντες Έλληνες κάτοικοι στέλνουν μήνυμα απόγνωσης στην ανύπαρκτη κυβέρνηση.

Το υλικό αυτό αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε όλα τα παπαγαλάκια του Σαμαρά που διαδίδουν ψευδώς στα κανάλια της διαπλοκής ότι...

Αγωγή του Χρήστου Παππά κατά των "ΝΕΩΝ" και της "δημοσιογράφου" Ε. Καλογεροπούλου για τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους.

Η στιγμή να πληρώσουν για την ασυδοσία λόγου τους τα ΜΜΕ έφτασε

Και πάλι πρωτοπόρα σε αυτή την προσπάθεια τίθεται η Χρυσή Αυγή.

Κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις της ότι όποιο ΜΜΕ συντηρεί τη συκοφαντία ότι από την πλευρά των εδράνων της ακούστηκε το "ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ" ήρθε ο καιρός να απολογηθεί για τα ψέματα του.

Τα Νέα στην επίσημη ιστοσελίδα τους δεν έχουν αλλάξει ακόμη την ανάρτηση, παρά την αποκάλυψη ότι ο Γ. Πάντζας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφώνησε το "ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ", κατηγορώντας μάλιστα τους βουλευτές της ΧΑ για ναζιστικές κραυγές ενώ προχωρούν τη λάσπη ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά ονοματίζοντας και τον βουλευτή Χρήστο Παππά που είπε το "ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ".


Ο Χρήστος Παππάς κατέθεσε αγωγή κατά της ιστοσελίδας που ανήκει στον όμιλο του ΔΟΛ την οποία και μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ στις εικόνες που ακολουθούν:

Η απελπισία του μνημονίου - Θλιβερό ρεκόρ αυτοκτονιών στην Ελλάδα

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έλληνες, δώστε αγώνα για την πατρίδα, μην εγκαταλείπετε άδοξα τη μάχη για τον Ελληνισμό.

Η ΕΛΣΤΑΤ κατέγραψε αύξηση κατά 26,52% των αυτοκτονιών στην Ελλάδα το 2011 σε σχέση με το 2010 με τον αριθμό των ανθρώπων που έβαλαν τέλος στη ζωή τους να φτάνει τους 477. Η συντριπτική πλειονότητα των αυτοχείρων είναι...

Ο Τσίπρας μπέρδεψε την Εβραία συγγραφέα Naomi Klein με την Naomi Campbell!!!!! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Νέος Τζέφρι ο Τσίπρας! Μιλάμε για πνευματικό κολοσσό!

Το δόγμα του ΣΟΚ λοιπόν της Naomi Campbell... Φανταστείτε για τι κρετινισμό μιλάμε... Να προσπαθεί ο Αλέξης να το παίξει "ψαγμένος" στην εναλλακτική πληροφόρηση αναφέροντας το...

Ο "προοδευτικός" Κένενντι ήταν φυλετιστής και εξυμνούσε τον Αδόλφο Χίτλερ...;! Νέο ράπισμα στους..."δημοκράτες"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένας, ένας διάφοροι μύθοι καταρρίπτονται...
 
Πολλή τροφή για σχόλια και συζητήσεις προκαλεί η κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου στη Γερμανία το οποίο παρακολουθεί το ταξίδι του νεαρού Τζον Κένενντι στη χώρα πριν από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και σκιαγραφεί το πορτρέτο ενός ανθρώπου που έδειχνε θαυμασμό στον Αδόλφο Χίτλερ και τους Ναζί.

Οι αποκαλύψεις του βιβλίου έρχονται να προκαλέσουν σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο, καθώς την επόμενη εβδομάδα εορτάζονται τα 50 χρόνια από την περίφημη ρήση του «Είμαι ένας Βερολινέζος» που είχε σηματοδοτήσει την αλληλεγγύη των ΗΠΑ προς την Ευρώπη, ενώ ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται τον επόμενο μήνα στη γερμανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με την daily mail, τα...

Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή! Σαρωτική επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος


Στη νέα δημοσκόπηση του zougla.gr η Χρυσή Αυγή κατακτά για πρώτη φορά τη δεύτερη θέση της κατάταξης, μπροστά από τους αμερικανοκομμουνιστές του Σύριζα. Η ΝΔ είναι πρώτη, όμως φυλλορροεί και αυτή προς την Χρυσή Αυγή, έχοντας διαρροή διψήφιου ποσοστού ψηφοφόρων της προς τις τάξεις μας. Υπενθυμίζουμε ότι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οι δημοσκοπήσεις της ιστοσελίδας "Ζούγκλα" του Τριανταφυλόπουλου είχαν προσεγγίσει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τα τελικά αποτελέσματα.

Τα παραπάνω δεδομένα ερμηνεύονται εύκολα: εδώ και ένα χρόνο, η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται σθεναρά στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική είναι η Χρυσή Αυγή. Ο Σύριζα είναι ανύπαρκτος εντός και εκτός βουλής, δεν έχει καμία παρουσία στην κοινωνία και ο......