Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαΐου 25, 2013

Στην Ιταλία αφρικανός παθαίνει αμόκ και σκοτώνει στα τυφλά!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλη η Ευρώπη καταστρέφεται από τους αλλόφυλους που άφησαν οι σιωνιστές και οι μαριονέτες τους να την εποικήσουν. Οι λαοί της Ευρώπης πλέον πρέπει να δώσουν αγώνα για την επιβίωσή τους, υπό την εθνικιστική ιδέα, για να ανατείλει η Ευρώπη των Εθνών.

Το προηγούμενο Σάββατο ένας λαθρομετανάστης 31 χρονών από την Γκάνα, ονόματι Mada Kabobo, ξεχύθηκε στους δρόμους του Μιλάνου με μία αξίνα στο χέρι με μοναδικό του στόχο να κατακρεουργήσει όποιον περαστικό έβρισκε μπροστά του. Ο απολογισμός της βόλτας του ήταν...

Πώς κονιορτοποιείς το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες».....Ράπισμα στους πάσης φύσεως προοδευτικούς

Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003)
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένα κείμενο όπλο ενάντια στην προπαγάνδα των αντιρατσιστών και των διεθνιστών.
Όχι εδώ και πολύ καιρό, άκουσα κάποιον από τους αναρίθμητους πρώην κυρίους Πρωθυπουργούς που έχουν ταλαιπωρήσει την Ιταλία τις τελευταίες δεκαετίες, να λέει στην τηλεόραση: «Κι ο θείος μου ήταν μετανάστης. Ακόμη θυμάμαι τη στιγμή που έφευγε για την Αμερική. με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι». Δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, κύριε παραπληροφορημένε, ή αναξιόπιστε πρώην Πρωθυπουργέ. Εκτός από το ότι είναι πρακτικά αδύνατον να έχετε θείο που πήγε στην Αμερική με μια βαλίτσα από χαρτόνι στο χέρι, για τον απλό λόγο ότι οι θείοι με τις βαλίτσες από χαρτόνι στο χέρι πήγαιναν στην Αμερική στις αρχές του εικοστού αιώνα, δηλαδή τότε που εσείς δεν ήσασταν ακόμη γεννημένος, δεν είναι καθόλου το ίδιο. Και είναι δυο φαινόμενα άσχετα μεταξύ τους για ορισμένους λόγους που εσείς αγνοείτε, ή κάνετε πως αγνοείτε. Οι λόγοι αυτοί είναι οι εξής:

Κόντρα Πανηπειρωτικής - Χ.Α για τον εορτασμό στο Σούλι....Η απάντηση του Χρήστου Παππά στους επιχορηγούμενους "εκπολιτιστές"


Κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα ο εορτασμός του Σουλίου.
 
Το παρών θα δώσει αντιπροσωπεία της Χρυσής Aυγής με επικεφαλής τον Γιαννιώτη βουλευτή επικρατείας Χρήστο Παππά.
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις στο άκουσμα της είδησης.
Η Πανηπειρωτική οργάνωση απείλησε να μην παραστεί αντιπροσωπεία της στις εκδηλώσεις του Σουλίου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Ακολουθεί η δήλωση του Χρήστου Παππά για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν όπως την εξέφρασε ο ίδιος μέσα από το blog του
 
"Θα παρευρεθούμε θεσμικά και θα τιμήσουμε τους αγώνες του Σουλίου και των Σουλιωτών, των οποίων το παράδειγμα ως Έθνος το έχουμε ανάγκη περισσότερο σήμερα όσο ποτέ άλλοτε.
 
Οσον αφορά τους διάφορους θλιβερούς επιδοτούμενους ''εκπολιτιστές'' που......

ΣΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

20111123 skitso .biz geloiografia soter epistoli samaras merkel gramma
Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στο παρασκήνιο της ευρύτερης δεξιάς παράταξης και πολλές συναντήσεις και συνάξεις διεξάγονται, πίσω από τις… κουρτίνες της εξουσίας. Στον δρόμο για το συνέδριο της ΝΔ, που είναι προγραμματισμένο για το τελευταίο τριήμερο του Ιουνίου, εξελίσσεται μια ενδιαφέρουσα ζύμωση για μετακινήσεις και μετεγγραφές, με φόντο την επερχόμενη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού στη χώρα.

Στο Μέγαρο Μαξίμου παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον την κινητικότητα που καταγράφεται στον ευρύτερο χώρο της παράταξης της Δεξιάς και έχουν κατά νου τη φράση του Μάο -λόγω και του.....

Χρήμα με ουρά στα ταμεία του ΚΚΕ από το σύστημα... Μπολσεβίκοι με καπιταλιστικές πλάτες και τσέπες!

Χρήμα με ουρά, στα ταμεία του ΚΚΕ

Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί το ΚΚΕ το ονομάζουν και αμορτισέρ των αντιδράσεων του Ελληνικού λαού κατά των κομμάτων της κλεπτοκρατίας και της λεηλασίας.

Βέβαια για όλες αυτές τις υπηρεσίες του ΚΚΕ και για την διάλυση της Ελληνικής εργατικής τάξης με το ΠΑΜΕ και τους λαθρομετανάστες, το σύστημα φρόντισε για μια ακόμη φορά να το χρηματοδοτήσει αδρά για τις υπηρεσίες που του προσφέρει.

Διαβάστε τα στοιχεία και μην απορείτε για τον βρωμερό του ρόλο στην Ελληνική κοινωνία.

Προβοκάτσια οι βόμβες στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας από τους ίδιους του τούρκους!!! ΕΓΓΡΑΦΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Με στόχο την νομιμοποίηση για εισβολη στην Συρία! 

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Οι αιμοδιψείς επικιρύαρχοι δε θα διστάσουν να θυσιάσουν ανθρώπους στο βωμό του ανίερου σκοπού τους

 
Να τα έγγραφα : Το ΑΚΡ ήξερε από πριν για το Ρεϊχανλί… 

Ότι έκαναν πάντα! Ότι έκαναν στην Κύπρο και την Ιωνία. 
Τα ψέματα στα οποία κατέφυγε η κυβέρνηση του ΑΚΡ μετά από τις εκρήξεις στο Ρεϊχανλί, κατέρρευσαν πλήρως με τα έγγραφα που δημοσίευσαν οι Redhack. 


Σύμφωνα με την αλληλογραφία της στρατοχωροφυλακής στην οποία έφτασαν οι Redhack, ήταν γνωστό πως.....

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ομολογεί την σιωνιστική κυριαρχία


Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ομολογεί την σιωνιστική κυριαρχία

Την 21η Μαΐου 2013, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, παραβρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή, με αφορμή τον «μήνα εβραϊκής κληρονομιάς». Δίχως περιστροφές, ο αμερικανός αντιπρόεδρος εξήρε το έργο των εβραίων στη σωρεία κοινωνικών αλλαγών που συνέβησαν στις ΗΠΑ και σήμερα επιβάλλονται με ειρηνικές μεθόδους ή δια της βίας και των πολέμων σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός», δήλωσε με κομπασμό ο Τζο Μπάιντεν, επιβεβαιώνοντας την.....

Σουηδοί εθνικιστές άρχισαν περιπολίες στους δρόμους της Στοκχόλμης, ενώ συνεχίζονται οι ταραχές και η αστυνομία δηλώνει αδυναμία



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν αλαζονικά περιφρονείς τη φύση και αφήνεις να εκφραστούν τα ένστικτα είναι η ώρα των δυνατών... Των Εθνικιστών που θα προστατεύσουν τη Φυλή.
 
Μετά την ανακοίνωση του επικεφαλής της αστυνομίας της Στοκχόλμης ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν με τους ταραξίες που καίνε εδώ και πέντε ημέρες τα πάντα, οι εθνικιστές της Σουηδίας αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και άρχισαν να οργανώνουν περιπολίες. Μουσουλμάνοι μετανάστες, κυρίως Σομαλοί, βάζουν συνέχεια φωτιές από το βράδυ της Κυριακής. Έκαψαν εκατοντάδες αυτοκίνητα, πέταξαν βόμβες μολότοφ σε πυροσβέστες, επιτέθηκαν με πέτρες σε ασθενοφόρα, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς και σε......

Οι φυλετικές συγκρούσεις συνεχίζονται στη Σουηδία...Οι μαύροι κάινε και δεύτερη πόλη μετά τη Στοκχόλμη

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάποιοι πολιτικάντηδες θεωρούν τη Σουηδία πρότυπο - νέου πολυπολιτισμικού μοντέλου

Σκληρές συγκρούσεις ξέπασαν την νύχτα που πέρασε για έκτη συνεχή βραδιά, στην Στοκχόλμη, μεταξύ μουσουλμάνων μεταναστών και των σουηδικών δυνάμεων ασφαλείας με αποτέλεσμα να καούν δεκάδες σπίτια, κρατικά κτίρια και αυτοκίνητα στα περίχωρα της Στοκχόλμης.
Η σουηδική αστυνομία μετέφερε νέες δυνάμεις από το Γκέτεμποργκ και το Μάλμε, αλλά στάθηκε και πάλι αδύνατον να ελεγχθεί η καταστροφική μανία των μουσουλμάνων στην μεγάλη τους πλειοψηφία που έχουν καταλάβει τα περίχωρα της Στοχόλμης και σε τουλάχιστον δύο μεγάλες συνοικίες αποτελούν πλειοψηφία (η πολιτική μετανάστευσης της Σουηδίας επέτρεψε να φτάσει το ποσοστό των μεταναστών από χώρες της Αφρικής και της Ασίας στο 15% επί του συνολικού αριθμού των κατοίκων αυτής της χώρας του βορρά.

Η ένταξή τους στην σουηδική κοινωνία που έχει εντελώς διαφορετικά πολιτισμικά πρότυπα, ήθη και έθιμα, αποδείχθηκε αδύνατη, με αποτέλεσμα την....

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΟΥΡΟΒΓΑΛΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ;

QUIZ
Επειδή τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολύ κουβέντα για την οπλοφορία των βουλευτών μέσα στη βουλή και αφήνονται υπονοούμενα για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής – ενώ οι υπόλοιποι παριστάνουν τις… παρθένες- είπαμε να βάλουμε ένα κουΐζ:

Ποιος βουλευτής κόμματος του…