Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2013

ΚΙΣ ΠΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ: ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ!

Ημερησία διαταγή προς τους… ναυτιλομένους του… συνταγματικού τόξου (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, κόμμα Καμμένου και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), να αφήσουν στην άκρη τους ψευτο- εγωισμούς και τα βρουν μεταξύ τους ενώπιον του κοινού (για το ντόπιο και το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας) κινδύνου της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε το ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο). Ιδού:...

Αυτοί είναι οι αριστεροί... "Μπάτσοι" οι αστυνομικοί για βουλευτή του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ...

"Κατά μάνα κατά κύρη"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΙΔΟΥ ΟΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι αλλόφυλοι εγκληματούν, αποφυλακίζονται στα γρήγορα και συνεχίζουν να εγκληματούν. Για απέλαση ούτε λόγος! Το μοναδικό πρόβλημα για την σιωνιστική κυβέρνηση είναι η Χρυσή Αυγή!

Η δολοφονία μιας 41χρονης γυναίκας από την Γεωργία, που διαπράχθηκε το βράδυ της 6-12-2012, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα, είχε δώσει την αφορμή στα γνωστά πενάκια της κιτρινογραφίας να αφήσουν τα συνήθη υπονοούμενα, ότι μπορεί να ήταν και… ρατσιστική.

Τελικώς, η δολοφονία εξιχνιάστηκε χθες και όπως αποδείχτηκε...

"Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη": Τρεις ακόμα δημοσιογράφοι απολύθηκαν από τον "Ριζοσπάστη"!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλο και περισσότεροι Έλληνες εργάτες αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ΚΚΕ, εκτός από ανθελληνικό, είναι καπιταλιστικό και αντεργατικό και εντάσσονται στις γραμμές των Εθνικιστών. ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ!

Τρείς ακόμα δημοσιογράφοι απολύθηκαν σήμερα Πέμπτη από τον «Ριζοσπάστη» στο πλαίσιο των περικοπών προσωπικού που έχει αποφασίσει ο Περισσός.

Ο «χορός» των μαζικών απολύσεων που έχει δρομολογήσει...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΙΚΙΑ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής μετέβη κατόπιν αιτήσεως άνεργου πολίτη-τρία χρόνια άνεργου και με σύζυγο που ζει με μηχανική υποστήριξη- στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ Θάσου και επέτυχε την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του!  

Ο Δημήτριος Καλοτραπέζης είναι τρία χρόνια άνεργος και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η σύζυγός του έχει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα και ζει με μηχανική υποστήριξη.

Πριν λίγες μέρες λόγω ανεξόφλητων...

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε Βusiness στο Κουρδιστάν...Αποκαλυπτικά στοιχεία και η ομολογία του

Ο ΜΕΣΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΣ ΣΤΟ ‘’ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ’’- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΔΩΝΙΣ  ‘Εμείς θέλουμε οι ελληνικές επιχειρήσεις να κάνουν μπίζνες παντού και αν μπορούν, να επικρατήσουν επιχειρηματικά σε όλο τον πλανήτη’

Κάποιος ας τον ‘μαζέψει’ γιατί ξέφυγε εντελώς.

Κύριε Αβραμόπουλε είστε Υπουργός ;


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΙΕ΄ - ΣΥΝΟΔΟΣ Α΄
ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ

Ρατσιστικό γερμανικό κράτος: αποζημιώσεις μόνο για εβραίους!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνεχίστε ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΙ να επιχειρηματολογείτε για το "Δ' Ράιχ", τα "SS" και τη "Μέρκελ - Ναζί"
 
Μια εξαιρετικής σημασίας είδηση έγινε γνωστή, σχετικά με την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να συνεισφέρει 772 εκατ. ευρώ στην οργάνωση «Διάσκεψη εβραϊκών διεκδικήσεων» (Jewish Claims Conference) για τα έτη 2014-2017. 

 Η απόφαση ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, ύστερα από διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και του εβραϊκού οργανισμού. Η εβραϊκή οργάνωση επισήμανε πως το παραπάνω ποσό προορίζεται για την κάλυψη βασικών αναγκών των θυμάτων της ναζιστικής βαρβαρότητας.

Διαπραγματευτής για λογαριασμό της οργάνωσης είναι ο......

Καταιγιστικός Χρήστος Παππάς: "Οι βουλευτές είναι εθισμένοι σε ουσίες και αλκοόλ"

"Άναψαν πολλά.....τσιγάρα και άνοιξαν αρκετά μπουκάλια χθες ορισμένοι για να ηρεμήσουν"

Ο Χρήστος Παππάς, Εθνικιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με την παρουσία του χθες στο τηλεοπτικό σταθμό Extra3, κατέρρευσε έναν ολόκληρο μύθο που συστηματικά το mediaκο κατεστημένο είχε χτίσει γύρω από τον όρο..."βουλευτής".

Αποκάλυψε λοιπόν τους εθισμούς των βουλευτών, ειδικά των αριστερών, σε διάφορες ουσίες/αλκοόλ και άλλα, δημιουργώντας αϋπνίες, τουλάχιστον, σε πολλούς ταγούς της πολιτικής ζωής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Και ένας... νάνος υβριστής των Ελλήνων Εθνικιστών


Και ένας... νάνος υβριστής των Ελλήνων Εθνικιστών

Ο αειθαλής σουρεαλιστής και κουλτουριάρης ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης, απέστειλε μιαν ανοιχτή επιστολή μέσω Facebook προς τον Πρωθυπουργό κ. Σαμαρά με την έκκληση «να σπεύσει, έστω και αργά, να αντιμετωπίσει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία». Ο κύριος νάνος, δισεγγονός του μεγάλου επτανήσιου ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, χρησιμοποιεί στην επιστολή του την γνωστή αριστερή φρασεολογία για να επιτεθεί στο κίνημά μας.
Δεν μας εκπλήσσει η φρασεολογία του, ούτε η σκέψη του. Αυτές εκφράζουν τη λογική  των ενοχικών γόνων, των αριστερών καλόπαιδων με τις δεξιές τσέπες. Συνδυάζοντάς την με.....

Χωρίς σχόλια...

Ανεξάρτητοι "Έλληνες"...

Οι επώνυμοι που στήριξαν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής


Αναδημοσίευση από τα "Παραπολιτικά"

"Καλλιτέχνες, ηθοποιοί, αθλητές, δημοσιογράφοι, μοντέλα, ακόμη και πολιτικοί επιχειρούν να βγουν άλλοτε από την αφάνεια, άλλοτε από την λήθη και άλλοτε να αποκτήσουν απλά δημόσιο λόγο κάνοντας έντονο φλερτ με τη Χρυσή Αυγή. Η εφήμερη δόξα που τους προσδίδει η έστω και μικρή αναφορά τους στην Χρυσή Αυγή, μπορεί να μην είναι το παν, είναι όμως μια καλή αρχή για να γίνει ο λεγόμενος ντόρος γύρω από το όνομά τους. Η Χρυσή Αυγή, πουλάει και το γνωρίζουν. Πουλάει ακόμη κι όταν κάποιον στρέφεται εναντίον της, πολύ περισσότερο όταν κάποιος εκφράζεται θετικά για την δράση της. Όσοι αφήνονται σ’ αυτό το δέλεαρ δεν έχουν πάντα την ίδια τύχη.
Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα οι.....