Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 04, 2013

Εβραϊκή παραφροσύνη: Ανακάλυψαν "αντισημιτική" τσαγιέρα!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί οι παράφρονες σιωνιστές εξουσιάζουν τον πλανήτη! Δαιμονοποιούν και τσαγιέρες! Πόσο μάλλον τους Έλληνες εθνικιστές!

Σφοδρή αντίδραση από τους Εβραίους αντιμετώπισε μια τσαγιέρα (ναι, τσαγιέρα!) που ισχυρίζονταν ότι "μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ"!

Η φασαρία για την τσαγιέρα, που πωλείται από το πολυκατάστημα JC Penny, ξέσπασε όταν κάποιοι...

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ!

Δεν ευτύχησε τελικά ο φον Αντωνάκης να παρευρεθεί στο φετινό συνέδριο της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee), καθώς είχε συνδυάσει την (προγραμματισμένη) παρουσία του στο συνέδριο με επίσημη επίσκεψη στην Αμερική και συνάντηση με τον Ομπάμα, αλλά η πολυπόθητη πρόσκληση δεν ήρθε ποτέ.

Έτσι, του ’φεξε πάλι του Αβραμόπουλου (του… μεγαλοπρεπούς) να είναι αυτός ο τυχερός και να παραβρεθεί αντ’ αυτού στη μάζωξη των παγκόσμιων εξουσιαστών και να υποβάλλει αυτοπροσώπως τα σέβη της τριμερούς μνημονιακής συγκυβέρνησης προς την αφεντιά τους! Εξάλλου, το’ χει το… μεγαλείο μέσα του ο άνθρωπος…

Ευκαιρία, λοιπόν, βρήκε και… ξεσπάθωσε κατά του μοναδικού εν Ελλάδι εχθρού του παγκοσμίου σιωνισμού, της Χρυσής Αυγής:...

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ – 4.500 ΕΥΡΩ ΣΤΟ GAY PRIDE ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ!

Ε, λοιπόν, λεφτά υπάρχουν στο δήμο Θεσσαλονίκης! Όχι βέβαια για να γίνουν έργα για τους δημότες, ούτε για να βοηθηθεί ο φτωχός κοσμάκης που δεν τα βγάζει πέρα. Αλλά για τους… gay και τις παρελάσεις τους!

4.500 κολαριστά χιλιαρικάκια θα δώσει ο δήμος του ανεκδιήγητου Μπουτάρη, για τη διοργάνωση του διαβόητου Gay Pride, στις 14 και 15 Ιουνίου! Απαντώντας δε ο τουρκολάγνος – και όχι μόνον – δήμαρχος σε κάποιους δημοτικούς συμβούλους που… γκρίνιαζαν για τη χρηματοδότηση της παρέλασης των gay, είπε τα εξής:...

Είναι 107 χρονών και τον ενδιαφέρει η......Χρυσή Αυγή!

Συνέντευξη στο μακεδονικό ΜΜΕ TV100 (ΒΙΝΤΕΟ) έδωσε προ ημερών ο 107χρονος!!! Εμμανουήλ Κριαράς και φυσικά μίλησε όχι για το πώς διατρέφεται και κατορθώνει να ζει 107 χρόνια, αλλά για τη....Χρυσή Αυγή!!

Ο γλωσσολόγος - καθηγητής είπε ότι είναι "αίσχος" για την Ελλάδα που υπάρχει κόμμα φασιστών στη Βουλή και άλλα γελοία και φαιδρά!

Αλλά ας δούμε το βιογραφικό του υπέργηρου υβριστή των Ελλήνων Εθνικιστών.

"Αντιστασιακός" ενώ προέδρευε του αρχείου Μεσαιωνικής Ελληνικής Φιλολογίας από το 1939 - 1950, όντας ταυτόχρονα καθηγητής (μόνο ένας....αριστερός μπορεί να το πράξει αυτό) και μάλιστα έχει τιμηθεί από το ελληνικό κράτος για την...αντίστασή του!!!!

Κατά τη διάρκεια δε του συμμοριτοπολέμου 46 - 49 εξαφανίζεται στο Παρίσι (φιλόξενο καταφύγιο για δεξιούς - αριστερούς) από όπου θα....

Έτσουξε πολύ το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο της Χρυσής Αυγής...

Διαγωνισμό για το ποιός θα προλάβει να απαντήσει πιο γρήγορα στη Χρυσή Αυγή και στο αντιρατσιστικό της νομοσχέδιο είχαν σήμερα οι βουλευτές και τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου".

Τελικώς νικητές αναδείχθηκαν οι συνήθεις ύποπτοι.
Από τα κόμματα το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε πρώτο ανακοίνωση και από τους βουλευτές ο Τ(Σ)ατσόπουλος...

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής:

"Η θρασεία κίνηση της Χρυσής Αυγής να καταθέσει πρόταση "αντιρατσιστικού" νόμου, αναδεικνύει τις....

ΠΡΟΣ STATE DEPARTMENT: Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΚΤΕΤΟΡΑΤΟ ΣΑΣ! ΆΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Σχεδόν δύο αιώνες ξενοκρατίας μετρά η νεώτερη ιστορία του Έθνους μας και όμως κάποιοι επιμένουν να θέλουν την Ελλάδα προτεκτοράτο. Και γιατί να μη το θέλουν, αφού πρόθυμοι συρρέουν στο κάλεσμά τους οι φιλόδοξοι, οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί και κάθε είδους ερπετό από τον βούρκο του πολιτικαντισμού. Όχι! Δεν έχει γραφτεί η αληθινή Ιστορία αυτού του τόπου.

Κανένας δεν είπε ποτέ στον Λαό πως στα 1946 ανέσυραν από το πουθενά μία επιστολή του τότε πρωθυπουργού, Στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα, επιστολή του 1941 και τον ανάγκασαν σε παραίτηση. Η τελευταία ευκαιρία για.....

Νέες συκοφαντίες από την "Βρετανική" Guardian για τη Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε η καπιταλιστική Guardian συμφωνεί με τους εγχώριους μπολσεβίκους; Τι είναι αυτό που τους ενώνει εναντίον του Εθνικισμού; Ο κοινός του πατέρας, ο σιωνισμός.


Αφού οι σιωνιστές των ΗΠΑ ενορχήστρωσαν τη νέα σειρά επιθέσεων κατά της Χρυσής Αυγής, τα κατά τόπους ανδρείκελά τους έπιασαν δουλειά. Έτσι ερμηνεύεται η συκοφαντική και γεμάτη χοντροκομμένα ψεύδη νέα αναφορά της βρετανικής εφημερίδος Guardian στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Η κιτρινοφυλλάδα της Αγγλίας επικρίνει σφοδρά την ελληνική κυβέρνηση, απαιτώντας...

Συνελήφθη μέλος της συμμμορίας των αναρχοαριστερών με τα καλάσνικοφ...Παλιός γνώριμος των αρχών που...κυκλοφορούσε ελεύθερος!!!


Ένας από τους πλέον καταζητούμενους ληστές, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει και σε ένοπλη συμπλοκή μετά από ληστεία στην Καλαμάτα, κατά την οποία τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί, συνελήφθη τα ξημερώματα μετά από αιφνιδιαστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής με την συνδρομή της ΕΚΑΜ, στον ‘Αγιο Ανδρεα Αττικής.

Πρόκειται για έναν 43χρονο, παλιό γνώριμο της Ασφάλειας, ο οποίος θεωρείται μέλος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, που.....

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση Νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων

Στη σχετική Πρόταση Νόμου που κατέθεσε σήμερα Τρίτη 4 Ιουνίου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου αναφέρονται λεπτομερώς οι νομικές πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν, ώστε να περιοριστεί άμεσα η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.
Το έχουμε πει και το επαναλαμβάνουμε: ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Τα συστημικά κόμματα διαγωνίζονταν για ημέρες ολόκληρες, ποιο θα καταθέσει το πιο αυστηρό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, για να διαιωνίσει την παραβατικότητα και να κάνει τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στη χώρα μας. Η απάντησή μας σε αυτό το αίσχος ήρθε άμεσα από το Νομικό Τμήμα της Χρυσής Αυγής.

Εκτός αυτού, η Πρόταση Νόμου της Χρυσής Αυγής περιέχει και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να παταχθούν οι υβριστές της Ελληνικής Ιστορίας. Δεν είναι τυχαίο πως.....

Ο Καμμένος "το γύρισε" τελείως....Είναι πια ένας μπολσεβίκος του κεντρώου χώρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συναντήσεις με διάφορους εκπροσώπους φορέων της Κορίνθου είχε χθες ο Πάνος Καμμένος, που αδυνατεί να συγκεντρώσει έστω και έναν ελάχιστο αριθμό στελεχών για να κάνει μια ομιλία, και μίλησε για τι άλλο...;!;! Για τη Χρυσή Αυγή...

Αφού επανέλαβε τις φαιδρότητες περί καθοδήγησής της από σημερινούς Υπουργούς (αναφερόταν στους Βορίσδη - Γεωργιάδη) η ρητορεία του ξέφυγε λίγο και έγινε....μαρξιστική!
Είπε λοιπόν ο "ανεξάρτητος Έλληνας":

"Ο διχασμός είναι ο κίνδυνος για την Ελλάδα. Τα φαινόμενα νεοναζισμού δεν είναι τυχαία, τα δημιούργησαν. Τα δημιούργησε το σύστημα για να παίξουν το ρόλο του κακού. Δεν γίνεται σε μια χώρα που υπήρξαν νεκροί στον Β' παγκόσμιο πόλεμο να υπάρχει σβάστικα. Το δίλημμα δεν είναι ναζισμός ή τρόικα. Υπάρχει η μέση οδός που είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες".

Τα περί σβάστικας και ναζισμού δεν αξίζουν σχολιασμού.

Κάπου όμως θα.....

ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1922 – ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ 1922!



Την ίδια ώρα που τα διεθνή ΜΜΕ, τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι διεθνείς οργανώσεις «υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», οι περιβόητοι Anonymous (δηλαδή η CIA αυτοπροσώπως), ακόμα και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ (που εξέδωσε ανακοίνωση για το δικαίωμα της συνάθροισης…) τάσσονται αναφανδόν υπέρ της «τουρκικής άνοιξης», το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ φανερώθηκαν ανοιχτά πλέον για το ρόλο που παίζουν: είναι αμερικανοκομμουνιστές και μάλιστα με… περικεφαλαία!...

 Και πως θα μπορούσαν να πράξουν διαφορετικά άλλωστε, αφού.....

Ομολογία πρώην γυναίκας του Α. Παπανδρέου: "Οι εβραίοι επέβαλλαν την απαλοιφή του θρησκεύματος από την αστυνομική ταυτότητα"

Το πρόσωπο βέβαια που τα αποκαλύπτει δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο αλλά η αλήθεια είναι αυτά που αποκαλύπτει είναι συγκλονιστικά και ταυτόχρονα δείχνει την υποταγή των "ελληνόφωνων" στο Σιωνιστικό κατεστημένο....

Δείτε το βίντεο από το 09:46 και στη συνέχεια

Τα προβλήματα των Αθηναίων σύμφωνα με τη δημοσκόπηση Πανά..."Λαθρομετανάστες" και "Εγκληματικότητα"

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Οι Αθηναίοι έχουν αγανακτήσει με την εγκληματικότητα που οφείλεται κυρίως στους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που λυμαίνονται την πρωτεύουσα και θρασύτατα παραδέχονται ακόμη και μπροστά στην κάμερα.

Στη συνέχεια εκτός του γεγονότος ότι τους κλέβουν και τους ληστεύουν οι λαθρομετανάστες, οι Αθηναίοι έχουν βρωμίσει και για ένα άλλο λόγο. Ο Καμίνης έχει ξεχάσει να καθαρίσει τους δρόμους, αλλά και τις....καταλήψεις των αναρχοαριστερών που συνδέονται ευθέως με την εγκληματικότητα και τους λαθρομετανάστες.

Αν προσθέσουμε σε αυτά και το πόσο ανασφαλής νιώθει τότε υπάρχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ




ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΑΘΗΝΑ



Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει η Αθήνα....Οι Αθηναίοι θέλουν Κασιδιάρη για να λυθούν τα προβλήματα τους

Τα δημοσκοπικά ευρήματα της έρευνας του Πανά για το extra 3 μιλούν από μόνα τους...

Οι Αθηναίοι έχουν ήδη επιλέξει την εθνικιστική λύση, τη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη για να πάρει η Αθήνα χρώμα ξανά ελληνικό...

Το 2010 ήταν η αρχή, εμπρός για μια Αθήνα Εθνικιστική


Συγκλονιστική ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στη Μάνη

Στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μάνη παρευρέθηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εκδήλωση. Μαζί του στα εγκαίνια ήταν και ο βουλευτής του εθνικιστικού κινήματος, Ηλίας Κασιδιάρης.

Στην συγκλονιστική ομιλία του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε για τη Μάνη και τη συμβολή της στους αγώνες του έθνους και για τη σημασία του αίματος και της φυλής για τους Μανιάτες και για όλους τους Έλληνες. Για ακόμη μία φορά έδειξε τη διαφορά του από τους αμόρφωτους απάτριδες πολιτικάντηδες των υπολοίπων αποκομμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...