Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 06, 2013

"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ": ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΟΔΥΝΗΡΑ – ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου σήμερα; Πτώση της συγκυβέρνησης και εκλογές δε φαίνονται στον ορίζοντα, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ –που έτσι κι αλλιώς δεν πείθει- κάθεται φρόνιμα στο… θρανίο της, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή η συγκυβέρνηση θα πέσει σαν… ώριμο φρούτο. Οπότε, η επόμενη εκλογική αναμέτρηση –εκτός απρόοπτων γεγονότων (που δεν πρέπει να αποκλείονται…) είναι οι ευρωεκλογές που βρέξει-χιονίσει θα γίνουν οπωσδήποτε στις 25 Μαΐου 2014 και οι δημοτικές εκλογές που όπως όλα δείχνουν θα γίνουν την ίδια ημερομηνία. Όσο, λοιπόν, περνούν οι μέρες και κοντεύουν οι συγκεκριμένες εκλογές, τόσο πιο πολύ...

"Τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων": Η απάντηση μας σε Δημάρ και ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων: Η απάντηση μας σε Δημάρ και ΝΔ
Η Χρυσή Αυγή δια του εκπροσώπου της, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, έδωσε τις αρμόζουσες απαντήσεις στους ανθέλληνες που αμφισβητούν τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων σε Πόντο και Μικρά Ασία: "Καλώ τη ΔΗΜΑΡ να πάψει να λέει τη λέξη Ολοκαύτωμα. Διότι κάποια υποκείμενα στις τάξεις της αμφισβητούν τα Ολοκαυτώματα των Ελλήνων. Το ίδιο κάνει και η Νέα Δημοκρατία, η οποία εξέδωσε το βιβλίο της Ρεπούση. Μην ξεχνάμε πως αυτό το άθλιο, ανθελληνικό και ανιστόρητο έκτρωμα εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Δεν πρόκειται να κάνετε την Ελλάδα "Γερμανία". Δεν θα σας το επιτρέψει αυτό η Χρυσή Αυγή που......

Δεν έχει τελειωμό το σφυροκόπημα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή...Χρήστος Παππάς: "Είστε ένα συνονθύλευμα ανθελλήνων και πλουτοκρατών..Φύγετε τώρα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απλά ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και αφήστε να χτυπήσει η φυλετική σας καρδιά πιο δυνατά

Εύγε στον Χρήστο Παππά

Εμετικό βίντεο με αναρχοκομμουνιστές και λαθρομετανάστες να υβρίζουν χυδαία τους Έλληνες και τη Χρυσή Αυγή

50 ταλαίπωροι ανθέλληνες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, μαζί με περίπου 20 λαθρομετανάστες γιουσουφάκια αριστερών και εμπόρων ανθρώπων, συγκεντρώθηκαν σε μια αίθουσα και έδωσαν ακόμη ένα αντεθνικό ρεσιτάλ εναντίον των Ελλήνων..

Χωρίς να θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Χρήστος Παππάς προς Υπουργείο Άμυνας: "Αν θέλεις ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Μας απειλεί η αλβανία μέσω των μισθοφόρων δολοφόνων της...Στις γεωπολιτικές μεταβολές θα πρέπει η Ελλάδα να είναι πανέτοιμη για κάθε ενδεχόμενο."

"Ο Στρατός μας πρέπει να φυλάει τα σύνορα και να προασπίζεται την Εθνική Ασφάλεια  και όχι να πίνει καφέ στο ΓΕΣ και ΥΕΘΑ"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ηλίας Κασιδιάρης πριν από λίγο στη Βουλή: "Παπανδρέου - Βενιζέλος - Παπακωνσταντίνου είναι εγκληματική οργάνωση" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Πρέπει όλοι αυτοί που τώρα κάνουν τους τουρίστες, τους καθηγητές και άλλοι συνεχίζουν τα ψέματα και την κοροϊδία του ελληνικού λαού να προσαχθούν βιαίως, να δημευτεί η περιουσία τους και να μπούνε όλοι φυλακή..."

"Μόνο μια εθνική κυβέρνηση θα το κάνει αυτό"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Ρεπόρτερ χωρίς σύνορα" ή "Ψεύτες χωρίς σύνορα"; - Ανακάλυψαν απειλές και επιθέσεις από την Χρυσή Αυγή οι επιδοτούμενοι λιβελογράφοι!

Συνεχίζουν τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι πληρωμένες γραφίδες του καθεστώτος, που έχουν λάβει σαφείς εντολές ηθικής εξόντωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Φυσικά, οι προβοκάτσιες και τα ψέμματά τους πέφτουν στο κενό, καθώς η λάσπη επιστρέφεται.

Αυτήν την φορά οι "Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα" πήραν την σκυτάλη της συκοφαντίας από την Freedom House, αναπαράγοντας τα γνωστά ψεύδη για απειλές και επιθέσεις κατά δημοσιογράφων από την Χρυσή Αυγή. Παραθέτουμε το "αντικειμενικό" ρεπορτάζ: ...

ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, ΛΟΓΩ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ»!

Μόνο με τη συνοδεία περιπολικού της αστυνομίας (!!!) πραγματοποιούνται τα βραδινά δρομολόγια της τοπικής γραμμής 805 του Ασπροπύργου, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει πάμπολλες...

Μετά τις τσαγιέρες ο επόμενος στόχος των Σιωνιστών οι "αντισημιτικές" γάτες...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι οποίες και δεν επιδέχονται αμφισβητήσεων οι Σιωνιστές μετά την "αντισημιτική" τσαγιέρα που προσομοιάζει στη μορφή του Χίτλερ έβαλαν στο στόχαστρό τους και ορισμένα συμπαθή τετράποδα...

Γάτες λοιπόν που η μορφή τους προσεγγίζει καταπληκτικά στον Εθνικοσοσιαλιστή Ηγέτη Αδόλφο Χίτλερ και φέρουν την επωνυμία "Hi Kitler" έχουν προκαλέσει το μένος των εβραίων καθώς προσβάλλουν το "ολοκαύτωμά τους"

Εκτός από το κλείσιμο του site που τις "διαφημίζει" πιθανότατα θα......

Η φυλετική συνέχεια των Ελλήνων μέσα από τον φωτογραφικό φακό της Nelly... Ράπισμα στους θιασώτες του διεθνισμού και των αεθνιστών


Η Έλλη Σουγιουλτζόγλου-Σεραϊδάρη (1899-1998), γνωστότερη διεθνώς από την υπογραφή της Nelly's, γεννήθηκε στο Αϊδίνι της Μικράς Ασίας από Έλληνες γονείς. Με τον διωγμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας πήγε στη Γερμανία να σπουδάσει φωτογραφία. Επιστρέφοντας το 1924 στην Ελλάδα, γίνεται εθνικίστρια και αργότερα η επίσημη φωτογράφος του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Θεωρούνταν η Leni Riefenstahl της Ελλάδος για την αντίστοιχη καλλιτεχνική θέση που είχε στο Μεταξικό καθεστώς. Οι φωτογραφίες της ήταν εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα και τη φύση.

Το 1936 στάλθηκε να φωτογραφήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου. Εκεί γνωρίζει την Leni Riefenstahl, την οποία συνοδεύει στην Ολυμπία. Το 1939 της ανατίθεται η διακόσμηση του Ελληνικού περιπτέρου της Διεθνούς Έκθεσης της Νέας Υόρκης, όπου επιλέγει να ......

Η Αμερικανική Πρεσβεία βασικός χορηγός του Gay-Pride της Αθήνας...!!! Γιατί άραγε..;!

Το Σάββατο η άλλοτε κοσμοκράτειρα και φωτοδότης Αθήνα θα καταληφθεί από τα στίφη των κίναιδων, των τρανσέξουαλ και κάθε (παρα)φύση ατόμου που θα διαδηλώσει υπέρ της "ισονομίας" και των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Η πρόκληση όμως των "απροσανατολισμένων" έχει εκτός από ισχυρούς επικοινωνιακούς υποστηρικτές (LIFO - MAD - Εφημερίδα των Συντακτών - Στο Κόκκινο 105,5 - 9,84 - E.Radio) και ισχυρότερους χορηγούς, υπό την αιγίδα των οποίων θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Τι σημαίνει αυτό: Ότι από τις αφίσες, μέχρι τα ποτά - ναρκωτικά και τη διαμονή θα την πληρώσουν αυτοί αν χρειαστεί.

Οι δύο μεγάλοι υποστηρικτές λοιπόν είναι ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Καμίνη που θα απευθύνει και χαιρετισμό και η Αμερικάνικη Πρεσβεία!!!!!

Σας φαίνεται περίεργο...Συνωμοσιολογικό; Ανήκουστο; Ψέμα;
Δεν έχετε παρά να....

Ωμή παραδοχή δημοσιογράφων - πολιτικών αναλυτών..."Η Χρυσή Αυγή θα φέρει το τέλος της Μεταπολίτευσης..." (ΒΙΝΤΕΟ)

"Στις επόμενες εκλογές θα τρίβουμε τα μάτια μας...Η Χρυσή Αυγή θα είναι το πρώτο κόμμα και θα ανατρέψει όλο το μεταπολιτευτικό καθεστώς"

Ακούστε τις δηλώσεις των δημοσιογράφων που σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Νέο φρικαλέο έγκλημα από πακιστανό...Βίασε 76χρονη με αναπνευστικά προβλήματα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να μην ξεχάσει ο Δένδιας και οι ανθέλληνες μπολσεβίκοι να στείλουν μια κόπια του αντιρατσιστικού τους τρομονόμου στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η ηλικιωμένη!

Νέα φρίκη με δράστη νεαρό Πακιστανό αποκαλύπτεται αυτή τη φορά σε χωριό της Καρδίτσας.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα ξημερώματα της 26 Μαΐου, ο δράστης εισέβαλε σε αγροτικό σπίτι 74χρονης ηλικιωμένης η οποία είναι γνωστό στο χωριό ότι αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα αφού ζει καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι.
Η γυναίκα έχει επίσης χρόνια σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Το κτήνος από το Πακιστάν αφού διέρρηξε την πόρτα της οικίας, πήγε.....

Ασταμάτητη η Χρυσή Αυγή...14,5% σε νέα δημοσκόπηση!

Το "ψυχολογικό όριο" του καθεστώτος αναμορφώθηκε το τελευταίο τρίμηνο και από το 11% έχει πάει στο 15%..

Όπερ και σημαίνει ότι τα πραγματικά ποσοστά του Εθνικιστικού Κινήματος προσεγγίζουν αν δεν ξεπερνούν το 20%.

Τα  αποτελέσματα της πρόθεσης ψήφου σχετικά με δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι» έχουν ως εξής: