Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 07, 2013

Πιπιλή: «Προσωπική επιστημονική άποψη» οι αθλιότητες της Ρεπούση!(ΒΙΝΤΕΟ)

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ελαφροδεξιά συνοδοιπόρος της αριστεράς στον ανθελληνισμό.

Ενδεικτικό των αντιλήψεων που κυριαρχούν στη ΝΔ είναι τα όσα είπε η βουλευτής του κόμματος, Φωτεινή Πιπιλή, στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα σήμερα το πρωί.

Στην ερώτηση που της τέθηκε για την άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων, η Πιπιλή χαρακτήρισε ως...

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ στηρίζουν το Athens Gay Pride, πιστοί στον εκφυλιστικό τους ρόλο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αμερικανική πρεσβεία, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ μαζί στην προώθηση του εκφυλισμού.

Aν είχατε κάποια απορία για το ποια είναι η ελληνική λέξη που χαρακτηρίζει τους τραβεστί ή τρανσέξουαλ, την απάντηση την δίνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το 9ο Athens Gay Pride που...

Ανήλικα παιδάκια δουλεύουν μέχρι θανάτου στην χώρα-πρότυπο του ΚΚΕ!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε!!!

Η ασυνήθιστη για τα δικά μας δεδομένα είδηση μας έρχεται από την μακρινή κομμουνιστική Κίνα:

«Νεκρός βρέθηκε ένας ανήλικος ηλικίας 14 ετών στη Κίνα, ο οποίος...

Αφρικανοί ξεγύμνωσαν ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο στη Πάτρα για να του πάρουν 20 ευρώ!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Βάρβαρη επίθεση από δύο «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» από τη μαύρη Αφρική, δέχθηκε γύρω στις 22.00 ώρα της Τετάρτης, ένας ανυπεράσπιστος  ηλικιωμένος Έλληνας, που περπατούσε στην οδό Παπαναστασίου της Πάτρας, πηγαίνοντας προς το σπίτι του.

Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι...

ΜΙΛΗΣΕ ΞΑΝΑ Ο JEFFREY: ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ’ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!!

Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό του Καναδά ο… περιφερόμενος ανά την αμερικανική ήπειρο, Jeffrey, ο… εξολοθρευτής. Και βέβαια, δε μπορούσε να μην αναφερθεί στο φαινόμενο-Χρυσή Αυγή. Ιδού τι είπε ο πρώτος και κύριος (αλλά όχι ο μόνος…) υπεύθυνος της δυστυχίας μας:...

Αφρικανός ξυλοκόπησε αντιρατσίστρια ιατρό γυναίκα διευθυντή του ΕΟΠΥΥ στη Κυψέλη! Της έσκισε τα ρούχα και της έσπασε δύο δάκτυλα για ένα iphone..Το ακούσατε σε κάποιο ΜΜΕ;

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Νέμεσις επιβάλλεται όλο και συχνότερα στην Ελλάδα με θύματα τους "αντιρατσιστές/αντιφασίστες" που ξυλοκοπούνται, ληστεύονται, δολοφονούνται από τους "προλετάριους αδερφούς" τους, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανα τρόπο την αποτυχία του πολυπολιτισμικού/πολυφυλετικού μοντέλου που ευαγγελίζεται ο καρκινωματικός διεθνισμός.


Ώρα 12 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Λέλας Καραγιάννη και Δροσοπούλου στην Κυψέλη. Γυναίκα δέχεται άγρια επίθεση από σενεγαλέζο στη μέση του δρόμου. Την ξυλοκοπεί άγρια, την γρονθοκοπά στο πρόσωπο, την ρίχνει κάτω, της σπάει δυο δάχτυλα και της ξεσκίζει τα ρούχα για να της πάρει το iPhone που είχε σταμπάρει νωρίτερα.


Επί 10 λεπτά η γυναίκα έδινε μάχη να γλιτώσει από τα χέρια του αδίστακτου αλλοδαπού. Μαζεύεται κόσμος, επικρατεί πανδαιμόνιο και.....

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ: O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…ΝΕΚΡΟΥΣ!

ΛΙΗΒΊ
Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης, δανειζόμενος φράση του Πωλ Νιούμαν, ανέφερε ότι «όποιος δεν έχει εχθρούς δεν έχει χαρακτήρα», προσθέτοντας ότι του ταιριάζει γάντι.

Ίσως με αυτό το σκεπτικό, στο χθεσινό άρθρο του στο «Βήμα» αποφασίζει να μην ασχοληθεί μόνο με το κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά και με τους ψηφοφόρους της. …
 
Στην αρχή προσπαθεί να.....

Τσιφλίκι των λαθρομεταναστών - λαθρεμπόρων η ΑΣΟΕΕ και η Πατησίων...Επιτέθηκαν με πέτρες σε δημοσιογράφους του ALPHA και περαστικούς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΟΕΕ

Κατά τη χθεσινή ημέρα δημοσιογράφοι, μαζί με τεχνικούς του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA αποπειράθηκαν να κάνουν ρεπορτάζ για το παρεμπόριο έξω από την ΑΣΟΕΕ.
Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους λαθρομεποίκους που λυμαίνονται όλη την Πατησίων και την έχουν καταστήσει "άσυλό" τους με τη βοήθεια των αναρχοκομμουνιστών που εδρεύουν στα υπόγεια της ΑΣΟΕΕ τους ζήτησαν επιτακτικά και σε έντονο τόνο να αποχωρήσουν.

Η δημοσιογράφος Μ.Λεκκάκου επιχείρησε ωστόσο να ......

Αυτά μας έφερε το "Δημοκρατικό τόξο"..Αμαλιάδα : Μαθητές δεν έδωσαν εξετάσεις λόγω πείνας!!

  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: To "succes story" της Ελλάδος και της Ηλείας, κατά Σαμαρά και ΓΑΠ αντίστοιχα, περιλαμβάνει την πείνα και το αίμα των Ελλήνων και ως θυσία στα λόγια αυταρέσκειας των πολιτικάντηδων.
 
Ημέρες κατοχής ζει η πατρίδα μας, με τους υπεύθυνους αυτής της δραματικής κατάστασης να αδιαφορούν πλήρως με τις τραγικές καταστάσεις που ζει η κοινωνία μας. Μετά από τρία χρόνια μνημονίου και συνεχιζόμενων περικοπών, όλο και περισσότερα παιδιά βιώνουν ημέρες ένδειας και φτώχειας.
 
Τα παιδιά της οικογένειας που φοιτούν και στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας δεν πήγαν να γράψουν διαγώνισμα τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι δυσκολίες διαβίωσης δεν άφηναν πολλά περιθώρια.
 
Η υποδιευθύντρια του σχολείου ενημέρωσε την.....

Όποιος δημοσιογράφος δίνει λόγο στη Χρυσή Αυγή η εκπομπή του "δημοκρατικά"....κόβεται!

Σήμερα η διεύθυνση του EXTRA tv, που αποτελείται κυρίως από ΠΑΣΟΚους, νυν ΔΗΜΑΡιτες,  ζήτησε απο τον δημοσιογράφο Α.Σπίνο να μην καλεί στην εκπομπή του στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να υπακούσει στα "δημοκρατικά" κελεύσματα της διοίκησης του σταθμού και έτσι στην εκπομπή του μπήκε...φίμωτρο με συνοπτικές διαδικασίες. 
Οι διαρροές κάνουν λόγο για ευθεία παρέμβαση του Μαξίμου στον ιδιοκτήτη του σταθμού, όπως έγινε και στην περίπτωση του Χίου στο Kontra και την εκπομπή "Μακελειό" που φιλοξενούσε συχνά στελέχη του Εθνικιστικού Κόμματος, με την απειλή της.....

Έτοιμοι για συγκυβέρνηση: Ο Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε το φλερτ με Σύριζα!


Έτοιμοι για συγκυβέρνηση: Ο Κεφαλογιάννης παραδέχτηκε το φλερτ με Σύριζα!

Τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου της Μεταπολίτευσης, όχι απλώς ανησυχούν από την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά τρέμουν και μάλιστα το δείχνουν! Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανόλης Κεφαλογιάννης προχώρησε σε μια δήλωση, η οποία έρχεται να επιβεβαιώσει τη θέση της Χρυσής Αυγής, πως προκειμένου να μη χάσουν την κουτάλα, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι μπορούν να συμμαχήσουν ακόμη και με το διάβολο! Μια παραδοχή που είχε κάνει και πριν ένα μήνα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο γραμματέας λοιπόν, της ελαφροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας, η οποία ενδύεται τον.....

Εκτοξεύεται προς την εξουσία η Χρυσή Αυγή...16,2% στη δημοσκόπηση του Τριανταφυλλόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης του zougla.gr παρουσίασε σε εκπομπή του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και έκαναν τους πολιτευτές και τους καλεσμένους να χάσουν τα λόγια τους με την επέλαση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το 16,2% των ψήφων και προσεγγίζει σε απόσταση αναπνοής την πρώτη θέση που κατέχει η ασθμαίνουσα Νέα Δημοκρατία. (19,2%).

 Το εντυπωσιακότερο στοιχείων όλων όμως είναι το γεγονός της......