Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2013

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: «Συνειδητή η ψήφος στη Χρυσή Αυγή»!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα έμμισθα παπαγαλάκια των ρυπαροφυλλάδων διαπιστώνουν με πικρία ότι η Χρυσή Αυγή αυξάνεται και παγιώνεται στην Ελληνική κοινωνία. Περαστικά τους!

Από τότε πουμπήκε δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο η Χρυσή Αυγή, όλοι οι πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος –«δεξιοί» κι «αριστεροί»- καθώς και οι καλοπληρωμένοι παπαγάλοι τους στα ΜΜΕ, υποστηρίζουν πως πρόκειται για «συγκυριακό φαινόμενο», «αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητας», ενώ για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής υποστηρίζουν πως πρόκειται για «παρασυρμένους» και «αγανακτισμένους», που «δεν ξέρουν τι ψηφίζουν» και πως σε κάθε περίπτωση «δεν έγιναν ξαφνικά ναζιστές το 15% του ελληνικού λαού». Δεν ξέρουμε αν στ’ αλήθεια τα πιστεύουν αυτά που λένε και κάνουν όνειρα (θερινής νυκτός…) για την επιστροφή των «απολωλότων προβάτων» στα… μαντριά τους, ή αν τα λένε για να παρηγορηθούν. Το σίγουρο είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής...

Απελπίστηκαν οι "σύντροφοι" της "Αυγής"...."Η Χρυσή Αυγή είναι σαν το χταπόδι. Όσο τη χτυπάς, τόσο απλώνει"!

«Όταν μάθαμε ότι κατεβαίνει παράταξη της Χρυσής Αυγής στις εκλογές των ταξιτζήδων, το ρίξαμε στην πλάκα. Θα μουντζώνουν και θα λένε ότι είναι αρχαιοελληνικός χαιρετισμός, θα βάζουν στο φουλ το καλοριφέρ για να φωνάζουν οι επιβάτες «αμάν, φούρνος γίναμε εδώ μέσα», όταν περνάνε έξω από εκκλησία θα κάνουν αγκυλωτό σταυρό και άλλα χωρατά, που δεν εμπόδισαν τη Χ.Α. να πάρει το αναπάντεχο 14%. Κι εδώ δεν μιλάμε για ψήφο δημοσκοπική, αλλά για σοβαρή διείσδυση σε έναν κλάδο παραδοσιακό, με επαγγελματίες που λειτουργούν και ως διαμορφωτές κοινής γνώμης. Ασπάστηκε ξαφνικά τον ναζισμό ένας στους εφτά ιδιοκτήτες ταξί; Ασπάστηκε τον ναζισμό το 14,5% του ελληνικού λαού, όπως λέει η .....

ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Κλείνουν τα ΕΑΣ: Καταλαβαίνει κανείς ότι από αύριο ούτε σφαίρες δικές μας δεν θα έχουμε;

Μετά την ΕΡΤ σειρά παίρνουν οι αμυντικές βιομηχανίες με την τρόικα (η κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές της τρόικα) να κλείνει τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ να πετσοκόβει την ΕΑΒ και να ολοκληρώνεται το έγκλημα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν την αμυντική βιομηχανία της χώρας (μαζί με την χώρα).

Ίσως στην παρούσα φάση όλοι να έχουν στραμμένα τα βλέμματα στην ΕΡΤ, όπου 2000 εργαζόμενοι μένουν άνεργοι, αλλά το ότι αύριο η χώρα δεν θα μπορεί να κατασκευάσει ούτε σφαίρες για τα όπλα των στρατιωτών της και θα πρέπει να κάνει ... εισαγωγές για να αμυνθεί, αυτό δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό.

Aκόμα και στον Β'Π.Π. η χώρα κατασκεύαζε τις ....

Το "ήθος" της κομμουνίστριας της Εκάλης Κανέλλη... (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς να μακρηγορούμε "απολαύστε" έναν εκπρόσωπο του "δημοκρατικού τόξου" όταν αναφέρεται σε συναδέλφους του σε επιτροπή της Βουλής...

Κανέλλη: Λυπάμαι που αναγκάζομαι να βρίσκομαι στην ίδια αίθουσα με βουλευτή που με αποκάλεσε βρώμα του κοινοβουλίου και κοπρίτη. Λυπάμαι που θα πρέπει αναγκαστικά να τον αποκαλώ συνάδελφο.
Αρβανίτης: Σε ποιον αναφέρθηκε η κ. Κανέλλη με τους υπαινιγμούς της πριν;
Κανέλλη: Σε σένα και θα έπρεπε να....

Τα εθνικιστικά τατουάζ του αλβανού Κοσσοβάρου Μπαϊράμι δεν ενοχλούν τα ελλαδικά ΜΜΕ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για τους ξενόδουλους των ΜΜΕ, ο ανθελληνικός εθνικισμός Αλβανών, Σκοπιανών και Τούρκων είναι καλοδεχούμενος. Μόνο ο Ελληνικός εθνικισμός είναι κακός!

Σύμφωνα με τα στημένα και αποπροσανατολιστικά ρεπορτάζ των καθεστωτικών ΜΜΕ, ο Εθνικισμός έχει δύο όψεις. Όταν πρόκειται για τον Ελληνικό Εθνικισμό ρίπτεται στο πυρ το εξώτερον.  Αντιθέτως, όταν αφορά τον εθνικισμό άλλων χωρών, εκεί φαίνεται πως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Τα παραδείγματα καθημερινά, που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ορισμένες φορές μάλιστα, αυτά τα παραδείγματα έχουν αθλητικό περιεχόμενο και ενδιαφέρον.

Όπως η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας "Δημοκρατία" ότι ο ποδοσφαιριστής Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος πρόσφατα μετεγράφηκε στον Παναθηναϊκό, έχει στο αριστερό μέρος του μπράτσου του δεξιού χεριού του τατουάζ με την αλβανική σημαία και τα αρχικά KUQ ZΙ, που σημαίνουν «μαύρο, κόκκινο» και παραπέμπουν...

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ… ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ… ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σωρεία οι αιτήσεις για άρση ασυλίας βολευτών του κλεπτοκρατικού διαφθαρμένου "τόξου"! Προφανώς άρσεις ασυλίας γίνεται μόνο για τους εθνικιστές.

Η Επιτροπή εισηγείται την άρση της ασυλίας της κ. Μαρίας Διακάκη , για ακάλυπτη επιταγή όταν ασκούσε το επάγγελμά της ως φαρμακοποιού. Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό έγγραφο κατηγορείται ότι στο Ηράκλειο Κρήτης εξέδωσε επιταγές πληρωτέες στο υποκατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, οι οποίες αν και εμφανίστηκαν νόμιμα δεν πληρώθηκαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ -- ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ-ΔΟΥΡΟΥ:

Κρούει τον κώδωνα η... “Δημοκρατία” για την επέλαση της Χρυσής Αυγής!

Η εφημερίδα "Δημοκρατία" περιλαμβάνει σήμερα ένα σχόλιο για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία με αφορμή την μεγάλη εκλογική νίκη που επέτυχαν οι Εθνικιστές οδηγοί ταξί στις εκλογές του ΣΑΤΑ.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο:...

Το ΚΚΕ στήνει άγαλμα για τον Κόκκαλη....;!

Το ΚΚΕ κάνει γιορτή μίσους στο Γράμμο και στήνει άγαλμα του Κόκκαλη


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο κομμουνισμός που στη συνέχεια γίνεται καπιταλισμός ΠΑΝ - ΗΛΙΘΙΕ!

Ακόμα δε μπορούν να χωνέψουν οι κουκουέδες τη συντριβή τους στο Γράμμο και στο Βίτσι το 1949 και διοργανώνουν εκδηλώσεις μίσους για να τιμήσουν «την τρίχρονη εποποιία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας» (δηλαδή των συμμοριτών που ήθελαν να κόψουν την Ελλάδα στα δύο και να παραδώσουν τη Μακεδονία και τη Θράκη μας στον Τίτο και στους Βούλγαρους). Μάλιστα, όπως μας πληροφορεί η....

Λαθρομετανάστης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει επειδή θα τον...απελάσουν! Πού θα βρει αλλού δωρεάν παραμονή σε ξενοδοχείο;!

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας 39χρονος πακιστανός επιχείρησε να αυτοκτονήσει για να αποφύγει, σύμφωνα με τις πρωτες πληροφορίες, την απέλαση.
Ο αλλοδαπός, ο οποίος κρατούνταν εδώ και 2,5 μήνες στα κρατητήρια της αστυνομίας, ξέφυγε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες της προσοχής των αστυνομικών και έπεσε στο κενό από τον 5ο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος.

Κατά τα άλλα θέλουν να μας πείσουν οι Γεωργιάδηδες και λοιποί ελαφροδεξιοί ότι....

ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!

df0adbd12a2c444f8cb480b143912b26_MΠανικός και τρόμος έχει πέσει στο σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα της δυστυχίας μας από την τρομακτική άνοδο της Χρυσής Αυγής. Και το μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ όλα τα κόμματα-πτώματα του κατεστημένου, το έχει η ΝΔ, η οποία βλέπει με τρόμο τους τίμιους πατριώτες που την ψήφιζαν να την εγκαταλείπουν και να έρχονται στο φυσικό τους χώρο: στην Χρυσή Αυγή.

Έτσι, μόλις ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της 1ης Γιορτής Ελληνικής Νεολαίας στην Καλαμάτα, στις 3-4 Αυγούστου, η ψοφοδεξιά ΝΔ επιχείρησε να κινητοποιήσει  κάποια υπολείμματα παρακρατικών συμμοριών, καθώς και τα κόμματα των νοσταλγών των σφαγέων Στάλιν και Τσαουσέσκου, για να εκτοξεύσουν απειλές ότι «δεν θα επιτρέψουν» κ.τ.λ. Επειδή, όμως, στη συγκεκριμένη περιοχή οι.....

Νέα κατορθώματα των "ευπαθών"...Έκλεψαν το σπίτι και έχεσ@ν όλα τα δωμάτιά του!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να κληθούν άμεσα οι αναρχοσυμμορίτες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ εθελοντικά να βοηθήσουν στο καθάρισμα των περιττωμάτων των προστατευόμενων τους... 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν μπορούσε να πιστέψει τις εικόνες που έβλεπε όταν άνοιξε την πόρτα και μπήκε μέσα...

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε σπίτι στην περιοχή του Μιντιλογλίου που μπήκε στο στόχαστρο διαρρηκτών. Οι δράστες δεν αρκέστηκαν στο να κάνουν άνω κάτω τους χώρους του σπιτιού, αρπάζοντας χρήματα και αντικείμενα αξίας, αλλά προτού φύγουν φρόντισαν να… αφοδεύσουν σε διάφορα σημεία! 

Μέχρι και οι αστυνομικοί της σήμανσης ασφάλειας της Πάτρας που έσπευσαν στην περιοχή για να καταγράψουν το περιστατικό και να πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα, έδειχναν έκπληκτοι, αφού όπως έλεγαν δεν είχαν ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο στην καριέρα τους. 

Σύμφωνα με....

Οι εβραίοι της ελλάδος δίνουν την εντολή: "Ποινικοποιήστε τώρα τη Χρυσή Αυγή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το ρεπορτάζ του ALPHA για το θέμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το ποιός κάνει κουμάντο στη Χώρα μας...!

Ο Μπουτάρης δίνει το γραφείο τύπου του Δημαρχείου για να κάνουν συνέντευξη τύπου οι κίναιδοι...!!!

Μετά την Αθήνα, το φεστιβάλ των "αποπροσανατολισμένων" παίρνει το δρόμο της Θεσσαλονίκης που δεν της έφτανε όσα τράβηξε από τους γυμνούς ποδηλάτες θα εκφυλιστεί ακόμη περισσότερο με τους κίναιδους το ερχόμενο Σάββατο.

Για άλλη μια φορά αυτή η εκδήλωση θα τύχει της...δυσανάλογης προβολής από όσους την απαρτίσουν καθώς έχει 14 χορηγούς επικοινωνίας και ακόμη περισσότερους που την στηρίζουν οικονομικά (περισσότερα ΕΔΩ).

Ο Μπουτάρης δε, διέθεσε το δημαρχείο για να κάνουν και την συνέντευξη τύπου οι "ιδιαίτεροι" συμπολίτες μας και μάλιστα το ανακοίνωσε με την ανάλογη υπερηφάνεια.

Και πώς θα γινόταν διαφορετικά άλλωστε από έναν δήμαρχο που....