Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουνίου 15, 2013

Όσες δημοσκοπήσεις και να δημοσιεύσετε μια είναι η αλήθεια..Οι Εθνικιστές επελαύνουν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένας πρωτοφανής πόλεμος των δημοσκοπήσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με τα δύο κόμματα να δίνουνε αγώνα εντυπώσεων ανάλογα με την εταιρεία δημοσκοπήσεων(!) ή την εφημερίδα που παραγγέλει την δημοσκόπηση. Χαρακτηριστικό είναι ότι από τις τελευταίες 10 δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών στις 6 προηγείται η ΝΔ και στις 4 Ο ΣΥΡΙΖΑ με δύο από αυτές να δίνουνε 2,5% διαφορά η μία στη ΝΔ και η άλλη στο ΣΥΡΙΖΑ.
Πέρα από το προφανές θέμα που υπάρχει σε ότι αφορά την αξιοπιστία των συγκεκριμένων δημοσκοπήσεων κρίνεται  ένας υπόγειος πόλεμος εντυπώσεων σε ένα ιδιαίτερα ρευστό πολιτικό σκηνικό. Πάντως οι δημοσκοπήσεις,όλες συμφωνούν σε ένα πράγμα. Στην αυξανόμενη δυναμική του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή με......

Χιλιάδες Εθνικιστές έστειλαν το μήνυμα της Νίκης: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!

Χιλιάδες Έλληνες κατέκλυσαν τον χώρο έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Αθηνών στην ανοιχτή επετειακή συγκέντρωση για την μεγάλη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες απροσκύνητοι Εθνικιστές ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!

Την στιγμή που η λέξη συγκέντρωση τελεί υπό απαγόρευση στα καταρρέοντα καθεστωτικά κόμματα, η Χρυσή Αυγή είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που διοργανώνει ανοιχτές εκδηλώσεις με αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία.

Το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρίζει πίσω: ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ...

Ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος;

Ο Μέγιστος των Ελλήνων, εξακολουθεί να εμπνέει ακόμη και σήμερα, καλλιτέχνες, συγγραφείς, ιστοριοδίφες και αρχαιολόγους. Τόσο για την ζωή και το εκπολιτιστικό του έργο, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο βρήκε τον θάνατό του.

Μπροστά λοιπόν σε μια αξεπέραστη Ηγετική μορφή της Οικουμένης, το προαιώνιο ερώτημα, που στολίστηκε με τον μύθο της γοργόνας που ρωτάει τους ναυτικούς, για το αν ο Μέγιστος των Ελλήνων ζει, φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ…

«Τα δεσμά που δεν λύνονται, κόβονται»

Η ιστορία του Γόρδιου Δεσμού, περιγράφει πως ο Μέγας Στρατηλάτης, μπροστά σε έναν άλυτο γρίφο της αρχαιότητας, επέδειξε τόλμη. Προειδοποιώντας με αυτήν την πράξη, εχθρούς και φίλους, ότι...

Ανακοίνωση του KKE για τα πανηγύρια!!! "Η Χρυσή Αυγή έχει μόνιμο στασίδι (!!!) στα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια" !!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετρ του ψέματος οι μπολσεβίκοι, με απύθμενο θράσος! Έχουν τις συστημικές πλάτες του κλεπτοκρατικού "συνταγματικού" τόξου και των μαρξιστικών καναλιών, που... προβάλλουν φασίστες!!!

Με μια τοποθέτηση ανάλογη των σταλινικών εισαγγελέων στις Δίκες της Μόσχας, που έκαναν το άσπρο μαύρο και που κατηγορούσαν τα θύματά τους –μεταξύ των οποίων εξέχοντες μπολσεβίκοι- για ότι μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους, το σφυροδρέπανο ΚΚΕ εξηγεί ως εξής τη...

ΣΟΚ: Επιτρέπουν σε λαθροεισβολείς με μεταδιδόμενα νοσήματα να παραμένουν ανενόχλητοι στην χώρα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Έλληνες πληρώνουν για να διασπείρουν οι λαθρομετανάστες επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες!

Με μια εγκληματική για την δημόσια υγεία απόφαση, η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκουπούλη, κατάργησε υγειονομική διάταξη, η οποία αφορούσε τον περιορισμό της διάδοσης μεταδοτικών νοσημάτων από λαθρομετανάστες.

Η υγειονομική διάταξη, η οποία είχε τεθεί σε ισχύ τον Απρίλιο του 2012, έκρινε ως υποχρεωτικό τον έλεγχο και τη...

ΕΛΛΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σε τι σημείο ξεφτίλας έχουν φτάσει οι αστυνομικοί! Σε ένα εθνικιστικό κράτος οι αστυνομικοί θα έχουν κύρος, δύναμη και αποδοχές αντίστοιχες της σημασίας και της επικινδυνότητας του ρόλου τους.

Σοβαρό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο παραλαβής κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, όταν μέλη της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» (του ΣΥΡΙΖΑ…) επιτέθηκαν σε αστυνομικούς.

Η επίθεση έγινε την ώρα που οι… χαριτωμένοι ληστοτρομοκράτες Βορείων Προαστίων (και μιλάμε γι’ αυτούς που συνελήφθησαν μετά τη ληστεία στον Βελβενδό Κοζάνης) γύριζαν στη φυλακή από την...

Οι Μασόνοι ΡΟΤΑΡΥ συνεδριάζουν στην Οχρίδα για να στηρίξουν τα Σκόπια...(ανάμεσά τους και "έλληνες" φυσικά)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για το τι εστί ΡΟΤΑΡΥ μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, για τη σχέση της με τη Μασωνία ΕΔΩ, ενώ για την αγάπη που τρέφει για αυτούς ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας ΕΔΩ

Με τη συμμετοχή πάνω από 250 εκπροσώπων από συλλόγους Ροταριανών της Αλβανίας, Βουλγαρίας, Κοσσυφοπεδίου, Νοτιοσλαβίας, Βόρειας Ελλάδας, Σερβίας, Τουρκίας και Μαυροβουνίου, από σήμερα έως την Κυριακή θα διεξαχθεί  συνέδριο στην Οχρίδα με αντικείμενο το «μέλλον της περιοχής».

Ο στόχος είναι, όπως ανακοινώθηκε, να σταλεί ένα μήνυμα φιλίας και ειρήνης στο νοτιοσλαβικό κράτος, καθώς για....

Τα έβαψε μαύρα το “Έθνος” για την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Ιερισσό

Το γεγονός πως οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν με οργή και παθιασμένο κόμπλεξ το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και την ραγδαία άνοδό του το γνωρίζαμε. Το ότι βάζουν, όμως πλερέζες για την αποδοχή της Χρυσής Αυγής και το ότι παρακαλούν να γίνονται επεισόδια, μόλις το μάθαμε.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Έθνος" που δημοσιεύτηκε και στην σχετική ηλεκτρονική σελίδα ο συντάκτης Χρίστος Τελίδης εξέφρασε με έναν λίβελο την οργή του για την παρουσία και την ενημερωτική δράση της Ν.Ε. Χαλκιδικής Χρυσής Αυγής στην Ιερισσό δίχως να δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο. Με λίγα λόγια ο εν λόγω "αντικειμενικός" δημοσιογράφος απορεί με το γεγονός που δεν έγιναν επεισόδια και οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη τους συναγωνιστές. Με την απορία θα μείνει...


Παραθέτουμε αυτούσιο το γελοίο ρεπορτάζ του "Έθνους", διανθισμένο από....

Σήμερα στις 7 μ.μ. δηλώνουμε "παρών" στην επέτειο της πρώτης Νίκης του Εθνικιστικού Κινήματος


Αυτούς στηρίζει η Ελλάδα στη Συρία...Οι ισλαμιστές μισθοφόροι δολοφόνησαν τον έναν από τους δύο μητροπολίτες που είχαν απαχθή!

Αυτό που πολλοί φοβούντουσαν ότι οι δύο μητροπολίτες που απήχθησαν από ισλαμιστές Τσετσένους μισθοφόρους δεν είναι πλέον ζωντανοι, φαίνεται να επιβεβαιώνεται τουλάχιστον κατά το ήμισυ:
 
Σήμερα στην αραβόφωνη εφημερίδα Σάρκ ελ Αούσσαντ δημοσιεύεται μαρτυρία αξιωματούχου του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, δηλαδή της επίσημης ανταρτικής οργάνωσης, ο οποίος ομολογεί ότι ο ένας (τουλάχιστον) από τους δύο μητροπολίτες (ένας Ελληνο-ορθόδοξος και ένας Συρο-ορθόδοξος) δολοφονήθηκε από τους ισλαμιστές.
Πρόκειται για.....

Αυτούς θέλεις να "σώσεις" Έλληνα...;! "ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" φωνασκούν οι μπολσεβίκοι έξω από την ΕΡΤ

 Κανένα ΜΜΕ θα μιλήσει άραγε για εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις που μας πισωγυρίζουν σε επικίνδυνα μονοπάτια ή επειδή είναι μπολσεβίκοι κάνουν "τουμπεκί";!

Δείτε το εμετικό βίντεο

Οι πιο σκληρές χειροπέδες είναι οι πνευματικές....

Η πραγματικότητα επιβάλλει να βλέπουμε την φυλή μας όχι όπως εμείς θέλουμε να είναι αλλά όπως ο μέγας θεωρητικός της γεωπολιτικής Θουκυδίδης μας έδειξε ότι υπάρχει. Η αδράνεια κραταεί πολύ και μετριέται σε χρόνια Η αφύπνιση κραταεί λίγο και μετριέται σε εβδομάδες.
Γι'αυτο για μας τους εθνικιστές επαναστάτες το κλειδί του ζητήματος βρίσκεται στην προετοιμασία της οργανωμένης εθνικιστικής πρωτοπορίας. Η παρουσία της θα....

Ο "πολιτισμός" του Ισλάμ..ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ: Ο Μέγας Μουφτής διέταξε την καταστροφή αλόγων αγαλμάτων γιατί είναι «αμαρτωλά»




Ριάντ – Η υπερ-συντηρητική Σαουδική Αραβία έσπασε γλυπτά αλόγων που είχαν ανεγερθεί σε μια κυκλική πλατεία στα νοτιοδυτικά, αφού καταγγέλθηκαν από κορυφαίο μουσουλμάνο κληρικό του βασιλείου ως «αμαρτωλά», ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την Τετάρτη.
Ο δήμος της πόλης του Abu Arish στην επαρχία Jazan που συνορεύει με την Υεμένη κατεδάφισε τα αγάλματα, την Τρίτη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα jazantoday.org.
Η απόφαση πάρθηκε μετά την...