Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Ακύστε τη ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή με τους βουλευτές Παππά - Κασιδιάρη στο XAgr.net!

ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ...

Οι ομιλίες από τα εγκαίνια στην Πάτρα. Ο Κασιδιάρης μοιράζει πόνο! - BINTEO

Χθες Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013 το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής Τ.Ο. Πάτρας στην οδό Γούναρη σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Η τελετή του αγιασμού έγινε παρουσία εκατοντάδων Συναγωνιστών και των βουλευτών Ηλία Παναγιώταρου, Μιχαήλ Αρβανίτη, Κασιδιάρη Ηλία και του υπεύθυνου περιφέρειας Νοτιοδυτικής Ελλάδας Χρήστου Ρήγα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ...

Έπιασαν το "δράκο" του Γαλατσίου που βίαζε και λήστευε γυναίκες...Μαντέψτε;!;! Είναι και αυτός αλβανός


Έπιασαν τον αλβανό δράκο του Γαλατσίου - Βίαζε και λήστευε γυναίκες

Ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών είχε γίνει ο 32χρονος δράκος της περιοχής της Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι. Ο αλβανικής καταγωγής κακοποιός στα μέσα Δεκεμβρίου και τέλη Φεβρουαρίου επιτέθηκε σε δύο γυναίκες. Με την απειλή μαχαιριού τις βίασε και στη συνέχεια τους άρπαξε κινητά και χρήματα. Ο δράστης ο οποίος ήταν σεσημασμένος για κλοπές και μετά τις δύο επιθέσεις είχε εξαφανιστεί.
Οι αστυνομικοί είχαν συστήσει ειδική ομάδα για......

Η Χρυσή Αυγή είναι το Μέλλον!

Ένα έτος μετά τον λαμπρό Εθνικιστικό θρίαμβο της 17ης Ιουνίου 2012, οι Φάλαγγες των Ελλήνων Εθνικιστών προελαύνουν στον τιτάνιο Αγώνα κατά των εχθρών του Μεγάλου μας Έθνους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ενάντια στα σημεία των καιρών, κατορθώνει ένα επίτευγμα μοναδικό: γίνεται συνώνυμο της καθάριας Ελληνικότητος και πυρήνας αφύπνισης του απανταχού Ελληνισμού. Στο βαθύ σκότος του ψευτορωμαίικου των μνημονίων, η αιωνία Ελλάς εγείρεται από τον λήθαργο και αξιώνει εκείνα που δικαιούται. Ας λυσσούν οι εχθροί μας: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή είναι η απάντηση της ελληνικής συνείδησης στα κίβδηλα διεθνιστικά είδωλα, τα οποία απειλούν να αφανίσουν το Λαό μας!

Ένα έτος, έτος στο οποίο οι χιλιάδες των Ελληνίδων και των Ελλήνων που βάδισαν πίσω από τις Σημαίες του Ελληνικού Εθνικισμού, σε πείσμα της λάσπης και των συκοφαντιών των πολιτικών μας αντιπάλων, γίνηκαν εκατομμύρια. Ζωντανεύουν, θαρρείς, οι στίχοι από το Θούριο του Κινήματος:...

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

545063_3921084306404_1258452214_33720679_1022839564_n
Το παραπάνω απόσπασμα θα μπορούσε να αποτελεί άνετα το κατηγορητήριο του Ελληνικού λάου στους σημερινούς δυνάστες του.
Αν με μια απλή αλλαγή ονομάτων όπου στην θέση πχ των Μήδων τοποθετούσαμε την λέξη ΔΝΤ και τρόικα και στην λέξη διερμηνέας το όνομα οποιοδήποτε πολίτικου της τρικομματικής κυβέρνησης ή της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα φτάναμε εύκολα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βλέπετε οι προγονοί μας στην άκρως δημοκρατική Αθήνα του προδότες τους τιμωρούσαν σκληρά και αφήναν το όνομα τους μνημείο ατιμίας για της επόμενες γενιές. Τότε δεν ήθελαν να ξεχάσουν η μνήμη και η υστεροφημία ήταν αυτή που ακλουθούσε αυτούς τους ΑΝΔΡΕΣ και όχι ο τραπεζικός τους λογαριασμός.

ΚΕΦ. 6

Μπροστὰ στὸν κίνδυνο τῶν Μήδων.

Μπουτάρης και Τ(Σ)ατσόπουλος "χέρι - χέρι" για το Gay - Pride

Με αφορμή αυτή τη φωτογραφία ο Τ(Σ)ατσόπουλος έγραψε στο Facebook....

"Αξιοθαύμαστη και θαρραλέα η στάση του Μπουτάρη. Όχι μονάχα δεν...

Οι κίναιδοι της Θεσσαλονίκης στο πλευρό της....αριστερομαρξιστικής ΕΡΤ..."Ανοιχτά Μυαλά - Ανοιχτοί Κώλοι - Ανοιχτή ΕΡΤ"

Δε χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

Η Τρόικα απαιτεί 1.500 απολύσεις ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ...!!!! Η Νέμεσις όμως έρχεται

Το ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο δεν σταματά στον "ξαφνικό θάνατο" της ΕΡΤ, καθώς η τρόικα ζητά όλο και περισσότερο αίμα και σχεδόν 1.500 δημόσιοι υπάλληλοι κάθε μήνα μέχρι το τέλος του 2014 να βλέπουν την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με τα σχέδια λοιπόν, οργανισμοί και ΔΕΚΟ αναμένεται να προσφέρουν στη μακρά λίστα των ανέργων, σημαντικό μερίδιο. Όπως ανακοίνωσε μέσω twitter ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο για κινητικότητα, το οποίο περιλαμβάνει 12.500 εργαζομένους. Η κίνηση αυτή του στηριζόμενου από τη ΔΗΜΑΡ υπουργού, φαίνεται να είναι προάγγελος των απολύσεων, με συνομιλητές της τρόικας να τονίζουν στο newsbomb.gr πως η "ανάγκη" για 2.000 απολύσεις έως το τέλος του μήνα θα καλυφθεί από το σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΡΤ αλλά και....

Οι τρομοκράτες που μάχονται τον Ασάντ στη Συρία είναι μόλις 5%...σύριοι!!!!! (Φρικιαστικό Βίντεο με αποκεφαλισμό από τους...μεταρρυθμιστές"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο "συριακός λαός" λοιπόν μάχεται για τη....δημοκρατία, με τους παρακρατικούς - μισθοφόρους του Σιωνισμού και τους τρομοκράτες...Και ο Ομπάμα (Νόμπελ Ειρήνης το 11') θέλει να τους...εξοπλίσει με επιπλέον όπλα!!!

Σύμφωνα με την γερμανική «Die Welt» μόνο το 5% των ενόπλων που συμμετέχουν στον λεγόμενο Ελεύθερο Στρατό της Συρίας είναι πολίτες της.
Το 95% προέρχεται από διάφορες αφρικανικές χώρες και είναι μέλη εξτρεμιστικών ομάδων.

Ορισμένες απ΄ αυτές, οι περισσότερες λένε κάποιοι, έχουν άμεση σχέση και συνεργασία με την Αλ Κάϊντα. Οι ίδιες πληροφορίες εκτιμούν ότι.....

Η ΟΝΝΕΔ, η μπουρζουαζία και ο εκκολαπτόμενος πολιτικός με προϋπηρεσία στα...μπουζούκια!

Πρόσφατα διεξήχθησαν οι προεδρικές εκλογές της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας (της ποιάς..;!), ΟΝΝΕΔ, που με "δημοκρατικό" τρόπο εξέλεξε τον...μοναδικό υποψήφιο Σάκη Ιωαννίδη.

Δεν έχει ιδιαίτερη αξία να αναφερθούμε στον συγκεκριμένο "κύριο" καθώς μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σας πείσει για το..."ποιόν" του.

Αξίζει όμως να δούμε ποιος είναι ο "εκλεκτός" του - "δεξί του χέρι" και πρώτος σε σταυρούς προτίμησης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Σπύρος Μιχελής.
Ο βλαστάρι αυτό λοιπόν μετά την αποφοίτησή του από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, λίγο αργότερα από την 4ετία, ξεκίνησε την "καριέρα" του στις.....πίστες!
Και που δεν έχει δουλέψει...Από τα Β' κατηγορίας μπουζούκια, μέχρι σε clubs της Μυκόνου και της Αθήνας, ακόμη και σε εστιατόρια ως "μετρ".

Είδατε τα"πρότυπα" της ελληνικής "δεξιάς";!
Μπύρες - Κοκτέιλ - Μπουζούκια - Clubs και Μύκονος..

Αυτή είναι η...

Κραυγή αγωνίας από τη Ρεπούση: "Μην κάνετε εκλογές θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσω κοινωνικού δικτύου (twitter) μοιράστηκε την αγωνία και τον φόβο της η γνωστή και μη εξαιρετέα "κυρία" Ρεπούση για την εκλογική δυναμική του Εθνικιστικού Κινήματος

Με αφορμή τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, η φημισμένη για τις ανθελληνικές της θέσης βουλευτής του Κουβέλη κραύγασε "ΟΧΙ στις πρόωρες εκλογές" καθώς η Χρυσή Αυγή επελαύνει και κυριεύει με φόβο τις καρδιές των αντιπάλων της και του Έθνους μας.

Επιβεβαιώνει λοιπόν η Ρεπούση πώς οι δημοσκοπήσεις λένε ψέματα και η επιρροή των Εθνικιστών είναι πολύ μεγαλύτερη, διαφορετικά γιατί να καίγονταν τόσο;

Δείτε τι ακριβώς έγραψε στο twitter η Ρεπούση

Νέος νεκρός αστυνομικός από τους αλβανούς δραπέτες των Τρικάλων.....Θα παραιτηθεί ο Δένδιας και ο Ρουπακιώτης;

Οι δραπέτες από την στρατιωτική επιχείρηση του UCK στις φυλακές Τρικάλων συνεχίζουν και διαφεύγουν και σπέρνουν τον τρόμο στο διάβα τους. Στις 31 Μαρτίου μία Ελληνίδα έχασε την ζωή της απλώς επειδή περνούσε τον ίδιο δρόμο με τους κακοποιούς και βρέθηκε στην μέση διασταυρωμένων πυρών.

Σήμερα τα ξημερώματα ένας αστυνομικός έχασε την ζωή του από τα πυρά που άνοιξαν εναντίον τους οι δραπέτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δραπέτες, που κυκλοφορούν ελεύθεροι ελέω Ρουπακιώτη και Δένδια, ακινητοποίησαν υπό την απειλή όπλων ένα όχημα της ασφάλειας και επιβιβάστηκαν στο όχημα. Ένας από αυτούς άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να......

Κουβέλης μαζί με Ντόρα έτοιμοι να "ρίξουν" τον Σαμαρά;! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο" λέει μια γνωστή ρήση και μάλλον στην περίπτωση Σαμαρά - Μητσοτακέικο θα βρει για άλλη μια φορά την επιβεβαίωσή της.

Όπως αναφέρει η real.gr η κόρη του Αποστάτη, Ν. Μπακογιάννη, συναντήθηκε με τον Φώτη Κουβέλη το Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή της Γλυφάδας σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο και συζήτησαν τα μέχρι τώρα δεδομένα που αφορούν την Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Οι πληροφορίες που επικαλείται η real.gr κάνουν λόγο για....

Εθνικιστικός σεισμός στην Πάτρα...Η Χρυσή Αυγή εγκαινίασε ένα ακόμη εθνικιστικό κάστρο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κάντε ΤΩΡΑ εκλογές πριν σας συντρίψουμε ολοκληρωτικά..Θα δώσετε μια μικρή παράταση μηνών στο σάπιο κατεστημένο σας

Ένα ακόμα κάστρο του Ελληνισμού πήρε σάρκα και οστά.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τ.Ο. Πάτρας στην οδό Γούναρη.

Η τελετή του αγιασμού έγινε παρουσία των.....