Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2013

Ξεπουλήθηκε η ΔΕΣΦΑ στους Αζέρους - Δορυφόρος της Τουρκίας η χώρα μας!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα δημοσιογραφικά ανδρείκελα βαφτίζουν το ξεπούλημα της Ελληνικής ενέργειας στους ξένους ως επιτυχία! Το ξεπούλημα είναι κίνηση προδοτική, όποιο ποσό και να μας δώσουν. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες το ιδιότυπο θέατρο που έχουν χτίσει οι ταγοί της συγκυβέρνησης με τους δημοσιογράφους, προκειμένου να συγκαλυφθούν οι πραγματικά σοβαρές ειδήσεις και να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος ασχολούμενος με ζητήματα ήσσονος σημασίας, όπως η ΕΡΤ και τα τερτίπια των συγκυβερνώντων. Σε αυτή την προσπάθεια αποπροσανατολισμού προσέφεραν τις υπηρεσίες τους όλα τα αποκόμματα του «συνταγματικού τόξου», από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, μέχρι την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Ένα από τα ζητήματα που ήταν υψηλά στην επικαιρότητα, πριν επιβληθεί εμπάργκο στην πληροφόρηση των Ελλήνων ήταν και...

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ… ΣΩΤΗΡΕΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ!

Πριν από λίγα χρόνια, αν προβλέπαμε ότι θα συνέβαιναν τέτοια φαινόμενα στην Ελλάδα, σίγουρα θα μας περνούσαν για τρελούς. Κι όμως, ήρθε το πλήρωμα το χρόνου να συμβούν, με τη «χορηγία» της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας. Ιδού και η σχετική ερώτηση που υπεβλήθη στους αρμοδίους υπουργούς, από τον βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρήστο Παππά:...

Ο Φανούρης αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση μήπως και περισώσει το κομματίδιο του...

Αποχώρησε τελικώς από την συγκυβέρνηση ο Κουβέλης και η ΔΗΜΑΡ, επιλέγοντας να έχει το πολιτικό τέλος του Καρατζαφέρη. Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια πολιτική κυβίστηση είχε επιχειρήσει και ο «μέτρ», Γιώργος Καρατζαφέρης, για τους ακριβώς ίδιους λόγους που το πραγματοποίησε σήμερα, ο Κουβέλης. Σε παρόμοιες καταστάσεις ο Καρατζαφέρης είχε αποτραβηχτεί από την συγκυβέρνηση μπας και περισώσει το τηλεκόμμα του από την κατρακύλα. Έτσι και σήμερα ο Κουβέλης, βλέποντας τις πραγματικές δημοσκοπήσεις, αποφάσισε να πράξει το ίδιο, σφραγίζοντας ουσιαστικά τον πολιτικό του τάφο.
Όμως το ζητούμενο είναι...

Η «LIBERATION» ανησυχεί γιατί η Χρυσή Αυγή κάνει θραύση στα Ελληνικά σχολεία – Προτείνουμε... μπόλικο ξύδι!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Εθνικισμός ως κοσμοθεωρία της δράσης για την πατρίδα, ελκύει τους νέους. Η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι η Νεολαία!

Νέα συκοφαντική επίθεση –υπό μορφήν «ρεπορτάζ»- κατά της Χρυσής Αυγής, αυτή τη φορά από την κομμουνιστική εφημερίδα “Liberation” της Γαλλίας, με τα γνωστά «επιχειρήματα» των δήθεν επιθέσεων κ.λπ. Σ’ αυτό το δημοσίευμα, το ρόλο του… θύματος τον παίρνει κάποιος μαθητής γυμνασίου του...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ; ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ!

epibaibeosi
Για το χθεσινό συναπάντημα των αστυνομικών με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων (και στυγνών δολοφόνων μιας 25χρονης Ελληνίδας κι ενός 36χρονου αστυνομικού), διαβάσατε σίγουρα σε άλλη σχετική μας δημοσίευση. Όπως έγινε γνωστό, οι κακοποιοί έπεσαν στο μπλόκο στο οποίο συμμετείχαν αστυνομικοί με δύο τζιπάκια της ομάδας ΟΠΚΕ ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και ελεύθερος σκοπευτής. Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο ........

Οι ΗΠΑνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ

Τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος, απέναντι σ’ ένα ισχνό και δίχως παλμό πλήθος, απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι τόσο ο ίδιος όσο και το πολυσυλλεκτικό συνονθύλευμα, του οποίου προσωρινά ηγείται, δεν διαθέτουν ούτε την ιδεολογική συνοχή ούτε την πολιτική ικανότητα, προκειμένου να ανταποκριθούν στα σύγχρονα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα.

Για να μην μιλήσουμε για τις ανιστόρητες απόψεις του "αδιάβαστου” Mr. Alexis, ο οποίος λέγοντας ότι «σε τούτη εδώ την πλατεία, τον Δεκέμβρη του ‘44, ο λαός μας αντιστάθηκε στον κατακτητή και διεκδίκησε τη λευτεριά», είτε δεν γνώριζε ότι οι Γερμανοί είχαν φύγει από την Ελλάδα τον Οκτώβριο του 1944, είτε υμνούσε τους σφαγείς των Δεκεμβριανών.
Πέρα από τις.....

Καρατζαφέρης - Κουβέλης: Βίοι παράλληλοι με ίδιο τέλος...;!

 10 Φεβρουαρίου 2012: Ο Καρατζαφέρης που αποτελεί το δεκανίκι της τότε τρικομματικής Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ αποφασίζει να αποχωρήσει, ύστερα από συνάντησή του με τον Παπούλια, από την τότε τρόικα του Παπαδήμου. Αφορμή η καταγραφή για πρώτη φορά από τις δημοσκοπήσεις εκλόγιμου ποσοστού της Χρυσής Αυγής και ταυτόχρονη καθίζηση του ΛΑΟΣ.

6 Μαΐου 2012: Το ΛΑΟΣ δεν μπαίνει στη Βουλή και το Εθνικιστικό Κίνημα δυναμώνει όσο ποτέ άλλοτε με ποσοστό 7%.

20 Ιουνίου 2013: Ο Κουβέλης βλέποντας στις μυστικές δημοσκοπήσεις το κόμμα του να μην ακουμπά ούτε το 1,5% αποφασίζει με δικαιολογία την ΕΡΤ να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση. Η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και ακουμπά το 20% στις κρυφές δημοσκοπήσεις.

__/__/__ : Όποτε και αν......

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο Extra3: "Θα σώσουμε την πατρίδα...Κάντε τώρα εκλογές"

Ολόκληρη η παρουσία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής χθες στο extra3 εν μέσω των εξελίξεων της σύσκεψης της εγχώριας τρόικας...

"Είναι ώρα να αναλάβει ο λαός την ευθύνη... Εμείς ερχόμαστε και κάνουμε τους προδότες να τρέμουν"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρέμβαση Παπούλια:"Μην κάνετε εκλογές...Έρχονται οι Χρυσαυγίτες"

Κραυγή αγωνίας από το Βελιγράδι ακούστηκε χθες όταν και ο Παπούλιας εν όψει της συνάντησης της εγχώριας τρόϊκας δήλωνε:

«Οι αποφάσεις που θα ληφθούν και οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν σήμερα θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αύριο. Είναι καίριας σημασίας να προωθήσουμε το έργο ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας ώστε η ανορθωτική πορεία να μην ανακοπεί από κάποιο γεγονός και κυλήσουμε πίσω».

εμείς του αφιερώνουμε το παρακάτω:

ΑΘΕΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΡΙΖΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ – ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΠΑΥΛΕ Κ.ΛΠ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

Με χυδαία ύβρη κατά της Παναγιάς, ολοκληρώνει «βαθυστόχαστη» ανάλυσή του για το σύνθημα-κλισέ «εσύ τι προτείνεις», που χρησιμοποιούν οι εκφραστές του δήθεν μονοδρόμου του Μνημονίου, ο γνωστός εκλεκτός του SYRIZA και του mister Tsipra προσωπικώς – αμερικανοκομμουνιστής, με το διαδικτυακό όνομα “pitsirikos”. Ιδού η χυδαιότητά του, σ’ όλο της το θλιβερό μεγαλείο:
ΑΔΨΑΔΨ
Και βέβαια, από τέτοιους άθεους κομμουνιστοσυμμορίτες δε θα μπορούσε να περιμένει κανείς σεβασμό στην Πίστη του λαού.
Αλλά, αυτά να τα βλέπουν κάποιοι λίγοι, μοιραίοι και.....

Οι τοκογλύφοι της Μακεδονίας τραπέζωναν τον Καρατζαφέρη με αστακούς και καραβίδες αξίας 280.000 ευρώ! "Πατριώτες"...

Σκληρή επίθεση εναντίον του Γιώργου Καρατζαφέρη εξαπέλυσε ο κατηγορούμενος ως εγκέφαλος εκβιαστικού κυκλώματος τοκογλύφων Μάρκος Καραμπέρης, ο οποίος στην απολογία του υποστηρίζει ότι πλήρωσε 280.000 ευρώ σε αστακούς σε τραπέζι, όταν ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ «έφερε τους φίλους τους και τους δημοσιογράφους».

Ο Μάρκος Καραμπέρης, απολογούμενος στο δικαστήριο σχετικά με....