Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

Πλήρης εκφυλισμός στη Γαλλία...Καταργούνται και επίσημα στα σχολικά εγχειρίδια οι λέξεις "μπαμπάς" και "μαμά" γιατί υποδηλώνουν φυλετικό διαχωρισμό!!!!!!!!!!!!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά την κατάργηση της λέξης "φυλής", του νόμου για γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων και ταυτόχρονα την προτροπή του εβραίου Σαρκοζί σε πλήρη σύμπνοια με τον Ολάντ για επιμειξίες μεταξύ των αλλογενών πληθυσμών η Γαλλία γίνεται......σιωνιστικό "πρότυπο"

Σύμφωνα με την τροπολογία, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων θα πρέπει να διδάσκονται τη θεωρία της ισότητας των φύλων και να επισημαίνεται ότι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικώνδεν είναι φυσικές, αλλά ιστορικά και κοινωνικά κατασκευασμένες και αναπαράγονται. Κατά τη νέα σχολική χρονιά, ένα νέο υποχρεωτικό μάθημα, της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα εισαχθεί σε όλα τα Γαλλικά σχολεία. Τα παιδιά θα πρέπει να εκπαιδευτούν από την ηλικία των έξι ετών! Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση είναι για να μετατοπίσει πλήρως την αντίληψη των παραδοσιακών βιολογικών ρόλων των ανδρών και γυναικών στο μυαλό των παιδιών, αντικαθιστώντας τις με τις νέες ιδέες σχετικά με το λεγόμενο "κοινωνικό φύλο".

Η Γαλλία έχει γίνει το πεδίο στην καλλιέργεια της αφύσικης ανθρωπότητας στους νέους. Η κυβέρνηση Ολάντ έχει....

17% η Χρυσή Αυγή στον Δήμο Τριπόλεως.....Ασταταμάτητο το Εθνικιστικό Κίνημα!


Αυτά είναι τα πραγματικά ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου!

Δεν θα κουραστούμε να λέμε συνεχώς πως -παρόλο που μας είναι εντελώς αδιάφορα τα γκάλοπ και τα παιχνίδια που παίζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων- τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής ξεπερνούν το 17% κι αυτό είναι ολοφάνερο σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά ότι σημαντικός ανατρεπτικός παράγοντας που παραδέχονται όλες οι δημοσκοπικές εταιρίες και οι εκλογικοί αναλυτές είναι η......

Βαρουφάκης σe New York Times: ”Η κυβέρνηση Σύριζα θα χτυπήσει την Χρυσή Αυγή και θα ωφελήσει τις ΗΠΑ”


ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταπολεμήσει την πείνα και το ξενοφοβικό νεο-ναζιστικό κόμμα Χρυσή Αυγή. Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει αυτές τις μεταρρυθμίσεις και τη σωτηρία του ευρωπαϊκού σχεδίου. Και αυτό μπορεί να είναι μόνο καλό για τις Ηνωμένες Πολιτείες"

Λίγα είναι τα ψωμιά της διμερούς (πλέον) μνημονιακής συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, που ορκίστηκε σήμερα, κι αυτό το γνωρίζουν όλοι. Εν όψει, λοιπόν, των πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται καταιγιστικές από το φθινόπωρο, ο ΣΥΡΙΖΑ...

Εξαρθρώθηκε νέα εγκληματική - δολοφονική συμμορία στην Ηλεία...Μαντέψτε! Είναι και αυτοί αλβανοί

Εξαρθρώθηκε η πολυμελής εγκληματική οργάνωση που έκανε βίαιες ένοπλες ληστείες στην Ηλεία, με τα μέλη της να χρησιμοποιούν βία και να πυροβολούν τα θύματά τους στις ληστείες. Συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της οργάνωσης, από τα οποία, δύο είναι έγκλειστα σε σωφρονιστικά καταστήματα της Χώρας.

Από την έως τώρα έρευνα έχει εξιχνιασθεί η δολοφονία του 63χρονου βενζινοπώλη στην Κάτω Παναγιά, στις 31 Μαΐου, ακόμα δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, πέντε ληστείες και μία κλοπή, σε καταστήματα και σπίτια της περιοχής.

Η εγκληματική οργάνωση, αποτελούνταν από οκτώ υπηκόους Αλβανίας (επτά άνδρες και μια γυναίκα).

Έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα.....

ΞΕΣΠΑΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΤΟ… ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

stalin
Ενδοαριστερός εμφύλιος πόλεμος ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, για άγνωστους λόγους. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία της «Αριστερής Ανασύνθεσης», η οποία προσδιορίζεται ως συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA (ξέρετε, αυτών που όπου σταθούν κι όπου βρεθούν κραυγάζουν το ανατριχιαστικό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς» και ακονίζουν τα… κονσερβοκούτια τους), τους επιτέθηκαν συμμορίτες των Εξαρχείων, κατά τη διάρκεια «πάρτι» μέσα στο ξέφραγο αμπέλι του πανεπιστημιακού «ασύλου». Ιδού:
«Το βράδυ του Σάββατου 22/6, στον πανεπιστημιακό χώρο της Ιατρικής-Οδοντιατρικής Σχολής στο Γουδί, γνωστή ομάδα τραμπούκων των Εξαρχείων επιτέθηκε σε....

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ είναι το τέλος της μεταπολίτευσης


Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα παίζεται η τελευταία πράξη στο θέατρο της μεταπολίτευσης, καθώς έπεσαν οι μάσκες του κλεπτοκρατικού τόξου που κατέστρεψε το Έθνος και την Πατρίδα και ευθύνεται αποκλειστικά για την κατάντια του τόπου. Τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που 40 χρόνια τώρα διαδέχθηκαν το ένα το άλλο στην διακυβέρνηση της χώρας, πολώνοντας την Ελληνική κοινωνία και παραλαμβάνοντας... χάος, έριξαν την Ελλάδα στα βράχια και τώρα συγκυβερνούν πάνω από τις στάχτες που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Είναι θέμα χρόνου η ..........

Καλπάζει σε ακόμη μια δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή....14,4% στην Αττική και....λίγο είναι

Δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά παρουσίασε χθες η εκπομπή "Αντιπαραθέσεις" του extra3 που δείχνει τη δημοσκοπική εκτόξευση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Αττική.


Δείτε και τις υπόλοιπες κάρτες της δημοσκόπησης

Νέα "ρατσιστική" επίθεση...Πακιστανοί σφάζονται στη Ρόδο για ένα μηχανάκι...!!

Άλλο ένα επεισόδιο ανάμεσα σε Πακιστανούς χθες στο νησί της Ρόδου. Οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο είναι δυο Πακιστανοί που άρχισαν να διαπληκτίζονται μεταξύ τους με αφορμή ένα μηχανάκι. Ο τρίτος εμπλεκόμενος προσπάθησε να δώσει τέλος στον καβγά αλλά μάταια.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικά site ο ένας Πακιστανός είναι.....

Το ιουδαϊκό ιερατείο του εβραιομπολσεβικισμού ξεσκεπάζει και ο Πούτιν.."To 85% της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για τον εβραιομπολσεβικισμό διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι τουλάχιστον το 80 τοις εκατό των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι. 

"Σκέφτηκα κάτι μόλις τώρα: Η απόφαση για την εθνικοποίηση αυτής της βιβλιοθήκης έγινε από την πρώτη σοβιετική κυβέρνηση, η σύνθεση της οποίας ήταν 80-85 τοις εκατό εβραϊκή», δήλωσε ο Πούτιν στις 13 Ιουνίου κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο «Εβραϊκό Μουσείο και Κέντρο Ανοχής» της Μόσχας.
Ο Πούτιν αναφερόταν στη....

179.974 ευρώ για προπαγανδιστικό βίντεο υπέρ της λαθρομετανάστευσης που δημιουργεί "ελληνικό" πανεπιστήμιο...!!!

 
"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
πηγή 
   

Παραλήρημα κομμουνιστή Κουτσούμπα στο "ΒΗΜΑ"..."Ο Λένιν και ο Στάλιν είναι η ιστορία της Ευρώπης"

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Τρόσκυ ξέρετε τι έλεγε για τον Στάλιν "σύντροφοι";

"Ο σταλινισμός είναι η μάστιγα της ΕΣΣΔ και η λέπρα του διεθνούς εργατικού κινήματος. Δεν είναι τίποτα στο πεδίο των ιδεών."
 Κογιοακάν - 1937

Δημ: Σας κατηγορούν όμως ότι δεν έχετε αποκηρύξει τον Στάλιν…

Γ.Γ. ΚΚΕ: "Δεν μπορείς να αποκηρύξεις την ιστορία. Ο Λένιν με τον Στάλιν τη δεκαετία του 1920 προσπαθούσαν να ανοικοδομήσουν τη σοβιετική εξουσία, είχαν να αντιμετωπίσουν εμφύλιο και ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις από όλα τα καπιταλιστικά κράτη. Μέχρι και ελληνικός στρατός πήγε εκεί για να ανατραπεί η σοβιετική εξουσία. Η δεκαετία του 1920 σφραγίστηκε από....

Το σχόλιο της Χρυσής Αυγής για τη νέα κυβέρνηση

Η ΝΔ δίνει τα κλειδιά της χώρας στο αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, στο κόμμα του 3%, που κατέκλεψε την Ελλάδα για 3 δεκαετίες. Πολύ σύντομα η άθλια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θα ....