Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουνίου 26, 2013

ΟΙ ΟΡΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ…

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένας βασικός στόχος του Εθνικισμού είναι η συντριβή του φιλελευθερισμού. Οι Εθνικιστές αγωνίζονται για να εξαφανιστεί το ατομικιστικό πρότυπο και στη θέση του να οικοδομηθεί η ιδέα της λαϊκής κοινότητας του αίματος.

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση 4 μέρες πριν για την αποχώρηση του Φώτη Κουβέλη από την τρόικα εσωτερικού.

Ενός πολιτικού εντεταλμένου της σοβαρής αριστεράς που έχει όλη την περιουσία του υπό την αιγίδα του ΚΙΣ (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο) για να μην πληρώνει φόρους και με εντολή τους προσπάθησε να επιβάλλει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μετά την αποχώρηση του όλα έδειχναν μετέωρα και οι πιο πολλοί πίστευαν ότι οδηγούμαστε σε εκλογές αλλά έκαναν λάθος. Το καρκίνωμα αυτό ακόμα και με το ισχνό ποσοστό που έχει καταφέρνει μέσω του μηχανισμού του να κυβερνά και πάλι περνώντας υπουργεία κλειδιά όπως πχ. το Εξωτερικών και το Άμυνας.

Πολλοί μίλησαν για υπεύθυνη και πατριωτική στάση των δυο κομμάτων. Πατριωτική ;;; Από ποτέ έχουν την έννοια της πατρίδας μέσα τους ηγετίσκοι με ομιχλώδη καταγωγή και στενές...

Καμμένος: ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΝΑ… ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

tsipras-kammenos-kouvelis-570
Έχουμε πει πολλές φορές σε τούτη την ιστοσελίδα, ότι δύο είναι τα σενάρια που «παίζουν» για μετά τις εκλογές, μετά τη θεατρική αποχώρηση Κουβέλη από τη συγκυβέρνηση:
(α) αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ και μπουν στη βουλή τα κόμματα των Καμμένου και Κουβέλη, να γίνει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- κόμματος Καμμένου και κόμματος Κουβέλη. Κι αν δε βγαίνουν τα… κουκιά, να επιστρατευτούν και οι σταλινικοί του ΚΚΕ.
(β) όποιος από....

Τρόμος στο καθεστώς... Νικολακόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή στο 17%... Αντλεί ψηφοφόρους από παντού, δεν περιορίζεται με τίποτα»


Νικολακόπουλος: «Η Χρυσή Αυγή στο 17%... Αντλεί ψηφοφόρους από παντού, δεν περιορίζεται με τίποτα»

Ο γνωστός κομμουνιστής δημοσκόπος Νικολακόπουλος - που άργησε πάρα πολύ να παραδεχθεί ότι η Χρυσή Αυγή μπαίνει στη βουλή - τώρα παραδέχεται πως το ποσοστό μας ξεπερνά το 17%. Αξίζει να παραθέσουμε κάποια σημεία από την τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα των αριστεριστών «Εποχή». Διαπιστώσεις που έχουμε κάνει εδώ και μήνες επαληθεύονται από τον «πατέρα των συστημικών δημοσκόπων».
Τα βασικότερα συμπεράσματα του Νικολακόπουλου είναι τα εξής:
- Στην ερώτηση: «Θα μπορούσατε να ψηφίσετε Χρυσή Αυγή;», οι θετικές απαντήσεις φτάνουν το 17%.
- Η Χρυσή Αυγή έχει.....

Συνελήφθη πακιστανός που προσπάθησε να βιάσει τουρίστρια στο Ηράκλειο....Να εξεταστεί αμέσως το ενδεχόμενο να προκλήθηκε ο λαθροέποικος!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλλά όπως λέει και η κυβέρνηση της δυστυχίας μας οι "κακοί φασίστες" είναι αυτοί που διώχνουν τους τουρίστες από τα ελληνικά νησιά!

Χειροπέδες στον επίδοξο βιαστή της άτυχης κοπέλας που θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα... Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης Ολλανδής  που παραθερίζει στο δήμο Χερσονήσου, ο 35χρονος Ιρακινός την πλησίασε χθες το πρωί (25-06-2013) και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

 Μετά από υπόδειξη της 21χρονης αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου, σε.....

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Το 20% αγγίζει η Χρυσή Αυγή!

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ
Σε μια ακόμη παραδοχή της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και του πολλαπλασιασμού των ποσοστών προχώρησε ο εγχώριος Τύπος και συγκεκριμένα η εφημερίδα "Δημοκρατία". Στην χθεσινή στήλη του Μενέλαου Τασιόπουλου για το νέο ρευστό πολιτικό σκηνικό που δημιουργείται από την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

"Δεξιά επί του παρόντος υπάρχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι διατηρούνται ως παρουσία, και η ανερχόμενη, δυστυχώς, Χρυσή Αυγή, που βλέπει τα ποσοστά της σε ...

SYRIZA ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ –ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ…

securedownload
Ανακοίνωση με τίτλο «Άμεση παύση της προφυλάκισης του Κώστα Σακκά», εξέδωσε –όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο- η νέο-λέρα του SYRIZA. Ο οποίος Σακκάς, που είναι «μέσα» για συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, κάνει «απεργία πείνας» (το γνωστό παλιό κόλπο, που πιάνει πάντα…) και βρίσκεται ήδη στην 24 (!!!) ημέρα (εκείνο που όλοι ανεξαιρέτως θαυμάζουμε στους αριστερούς, είναι η απίστευτη αντοχή τους στις απεργίες πείνας. Να σκεφτείτε πως κάποιος στο παρελθόν, ονόματι Καμπούρης, είχε ξεπεράσει τις… 150 ημέρες …). Ιδού ποιος είναι ο (T)SYRIZA:
«Γνωρίζαμε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να σεβαστεί το δίκαιο αλλά και....

Νέο ισχυρό ρεύμα ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή - Βράζει η βάση της ΝΔ


Defencenet: Νέο ισχυρό ρεύμα ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή - Βράζει η βάση της ΝΔ

Αυτό που γράψαμε χθες σχετικά με την επερχόμενη φυγή δεκάδων χιλιάδων ψηφοφόρων της ΝΔ και τη μετακίνησή τους προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο, επιβεβαιώνεται ήδη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για τεράστια εκροή απογοητευμένων πατριωτών από το κόμμα του Σαμαρά. Είναι αρκετά λογική αυτή εξέλιξη μετά τον οριστικό εναγκαλισμό με τον Βενιζέλο και το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ. Οι μάσκες έπεσαν οριστικά και ο κόσμος ξυπνάει.
Η δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι προάγγελος της.....

Μαύρος ('αράπη - κάφρο' θα τον έλεγαν ορισμένοι) ξυλοκοπεί αλύπητα νεαρή μητέρα μπροστά στην ανήλικη κόρης της για να την ληστέψει (ΒΙΝΤΕΟ)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί είναι οι εισαγόμενοι "νεοέλληνες" και εκκολαπτόμενοι "αφροέλληνες" των ΣΥΡΙΖΑ, Βαλλιανάτου και MEGA..
"Οι Μαύροι είναι κατώτεροι από τους Λευκούς"
Τόμας Τζέφερσον(Πρόεδρος των ΗΠΑ)


Το περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσεϊ

- Ο μεγαλόσωμος μαύρος άντρας εισέβαλε στο σπίτι ενώ η μητέρα έφτιαχνε πρωινό και η μικρή έβλεπε παιδικά στην τηλεόραση..  
Ένα απίστευτο βίντεο κάνει εδώ και μερικές ώρες το γύρο του Διαδικτύου. Οι σκληρές σκηνές με έναν ληστή να χτυπά με όλη του τη δύναμη μία γυναίκα μπροστά στα μάτια της τρίχρονης κόρης της έρχονται από το Νιου Τζέρσεϊ. Ο μεγαλόσωμος άντρας εισέβαλε στο σπίτι το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής ενώ η μητέρα έφτιαχνε πρωινό και η μικρή έβλεπε παιδικά στην τηλεόραση. «Με χτυπούσε με ....

Ενέδρα με πιστόλια σε χρηματαποστολή εντός της Πολυτεχνειούπολης...Η λεία των "αγνώστων" 110.000 ευρώ...Λέτε να σχετίζονται αναρχικοί ληστοτρομοκράτες;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λέτε οι "γνωστοί - άγνωστοι" να έβγαλαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και τις προμήθειές τους σε εξοπλισμό για το δύσκολο χειμώνα όταν οι "φασίστες" θα πρέπει να χτυπηθούν γιατί θα είναι στο 20% και βάλε;!

Γιατί άραγε η είδηση αυτή δεν υπάρχει ούτε σε μονόστηλα εφημερίδων..;

 Μπροστά στα μάτια δεκάδων έντρομων φοιτητών έδρασαν οι ληστές που έβαλαν στο στόχαστρό τους τη χρηματαποστολή που επρόκειτο να εφοδιάσει το ΑΤΜ τράπεζας μέσα στην πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου.

 Με ένα πιστόλι και ένα υποπολυβόλο στα χέρια οι δυο ληστές που φορούσαν κουκούλες ακινητοποίησαν χθες το πρωί λίγο μετά τις 11:00 τους άνδρες της χρηματαποστολής και άρπαξαν, σύμφωνα με.....

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ κατηγορείται για τοκογλυφία....Μπα ψέμα θα είναι..Κάνει τέτοιο το προλεταριάτο της ΕΡΤ;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Καραμπέρης είναι ο γνωστός νταβατζής - τοκογλύφος που μπροστά του έκανε την "κότα" ο 'επαναστάτης' Κανάκης και πλήρωνε τα πλουσιοπάροχα γεύματα του Καρατζαφέρη και του Βελόπουλου.

 Tην ενοχή του γνωστού δημοσιογράφου της ΕΤ 3 Γιώργου Φερέτη για άμεση συνέργεια σε τοκογλυφία, πρότεινε ο εισαγγελέας. Στη δίκη για το μεγάλο κύκλωμα τοκογλυφίας στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το seleo.gr, ο εισαγγελέας υποστήριξε πως ο Γ. Φερέτης γνώριζε πολύ καλά τις δουλειές του φερόμενου ως εγκεφάλου του κυκλώματος Μ. Καραμπέρη και ότι ο ίδιος είχε σε......

Τουρκομογγόλος αθλητής και μάλιστα σημαιοφόρος της γείτονος βρίζει χυδαία τους Έλληνες.."Σκύλια" μας αποκαλεί..


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Ερντογάν όχι απλά τον υποστήριξε αλλά δήλωσε πως αν τον πιέσουν λίγο περισσότερο από τις επιτροπές για την παραδειγματική του τιμωρία θα διακόψει τους Αγώνες...Οι δικοί μας εδώ σε αντίστοιχη περίπτωση πώς λέτε να αντιδρούσαν;
Θυμηθείτε απλά την περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου.

Ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στη χώρα του, έγραψε ένα ρατσιστικό σχόλιο στο twitter του για τους Έλληνες και τους Αρμένιους με το θέμα να παίρνει έκταση, όπως είχε συνέβη και με τη Βούλα Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

«Αυτοί οι Έλληνες και οι Αρμένιοι είναι σκυλιά», έγραψε ο 23χρονος αθλητής που...

Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και είναι χορηγός "αντιρατσιστικών" φεστιβάλ που ζητούν "ιθαγένεια για όλους τους πρόσφυγες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη διαφήμιση στο διαδικτυακό όργανο προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ left.gr μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ.

Ακολουθεί το ανθελληνικό - εμετικό βίντεο του φεστιβάλ που δείχνει τους "νέους έλληνες" που θέλει να μας γεμίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και η Αριστερά στα πρότυπα της...ταξικής, εβραιομαρξιστικής θεώρησης του κόσμου.