Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2013

Νιγηριανός λαθρομετανάστης έκανε εμπόριο ναρκωτικών μέσα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας!!!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε ανακοινώσεις από ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Αναρχοαριστερούς για....συλλήψεις με "πολιτική χροιά".

Εμπόριο ναρκωτικών μέσα στους χώρους του Πανεπιστημίου «Μακεδονίας» της Θεσσαλονίκης, έκανε ένας 40χρονος Νιγηριανός λαθρομετανάστης που συνελήφθη χθες το μεσημέρι.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερα δέματα χασίς, βάρους 67,3 γραμμαρίων, ενώ, σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα, όπου διέμενε, βρέθηκαν.....

Γελοίο δημοσίευμα: Διθυράμβους για τον Αντωνάκη επειδή η Μέρκελ του έκανε νεύμα να πάει κοντά της!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι εντελώς ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ με τα γελοία θέματα που βάζουν. Ο Ελληνικός λαός αρχίζει να αφυπνίζεται και να καταλαβαίνει τον γλειώδη ρόλο τους.
 
Δεν ξέρω αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά χθες η Ελλάδα είχε μια τεράστια, μια ανεπανάληπτη εθνική επιτυχία. Στην αναμνηστική «οικογενειακή φωτογραφία» που παραδοσιακά βγάζουν οι επικεφαλής των κρατών-μελών της Ε.Ε. μετά το πέρας των συνεδριάσεών τους, η τύραννος του ελληνικού λαού Μέρκελ έκανε ένα… νεύμα στον εν Ελλάδι υποτακτικό της να μη… ντρέπεται και να πάει πιο κοντά της. Κι αυτός, πάντα υπάκουος, δεν της χάλασε το χατίρι και πήγε. Και φωτογραφήθηκε πίσω της. Τι τιμή! Πάει, μετά το χθεσινό νεύμα, σώθηκε η πατρίς! Ανάσανε ο ελληνικός λαός! Ζήτω και μπράβο στο μεγάλο αρχηγό μας!

(ΥΓ) 1: Ιδού ένα ξεκαρδιστικό δημοσίευμα καθεστωτικού ΜΜΕ, για να καταλάβετε το μέγεθος του εθνικού μας… θριάμβου:...

Ιδού η συνέπεια των πολιτικάντηδων: Δυο αντιμνημονιακοί επέστρεψαν στην σφόδρα μνημονιακή ΝΔ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μαριονέτες των στοών οι πολιτικάντηδες. Μόνο σταθερό χαρακτηριστικό τους η υποταγή στους σιωνιστές.

Το χρονικό δύο… προαναγγελθέντων προσχωρήσεων στην ΝΔ (και συντόμως «Νέα Ελλάδα», το «ευρωπαϊκό» κόμμα του φον Αντωνάκη…) είχαμε χθες. Δύο «ανεξάρτητοι» βο(υ)λευτές, οι… σφόδρα αντιμνημονιακοί (μέχρι χθες…) Μαρκόπουλος και Σολδάτος, δήλωσαν πως… συστρατεύονται με την (σφόδρα μνημονιακή…) ΝΔ, ανταποκρινόμενοι στο… προσκλητήριο του (φον) Αντωνάκη. Έτσι, η ΝΔ έχει πλέον 127 βουλευτές, ενώ η μνημονιακή συγκυβέρνηση της Νέας Πασοκοκρατίας 155.

Μάλιστα, ο «πολύς» Μαρκόπουλος (τον οποίον κάποιοι άσπονδοι φίλοι του στην ΝΔ τον αποκαλούν «κουρτινάκια» – γιατί άραγε;) στην ανακοίνωση… επαναμάντρωσής του, αναφέρει ως έναν από τους λόγους και τους… φραγμούς που βάζει ο (φον) Αντωνάκης στο… μίσος των «νεοναζί»:...

Οι επιδοτούμενοι του Soros αναρχοαριστεροί δηλώνουν την "ταυτότητά" τους...

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις

Φέρτε αμέσως τον "αντιρατσιστικό" νόμο....4 αλβανοί οι δράστες ακόμη μια ληστείας..!!

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τους δύο μέχρι στιγμής, για την ένοπλη ληστεία που έγινε στις 21 Μαΐου, στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού, στην Ανθούσα Πρέβεζας...

Οι δύο Αλβανοί που συνελήφθησαν είναι ηλικίας 29 και 33 ετών ενώ αναζητούνται οι άλλοι δύο συμπατριώτες τους που αναζητούνται, είναι ηλικίας 29 και 28 ετών.

Αργά το βράδυ της 21-05-2013 στην Ανθούσα Πάργας, δύο από.....

ΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑιους και τους μαζανθρώπους...Ο Τ(Σ)ατσόπουλος δηλώνει ότι θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τη ΝΔ αν χρειαστεί!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς και θα συνεργαζρούν μετεκλογικά όλοι οι ανθέλληνες υποτακτικοί των Σιωνιστών, είτε αυτοπροσδιορίζονται ως "αριστεροί", είτε ως "δεξιοί" καθώς ο εχθρός της "μήτρας" που τους γέννησε είναι μόνο ένας και είναι ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

Με δηλώσεις του ο Πέτρος Τατσόπουλος υπογράμμισε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί μετεκλογικά με στελέχη της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒήμαFM, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «εάν δεν.....

Πόρισμα Χρυσής Αυγής: Μέλη εγκληματικής οργάνωσης οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου

Η Χρυσή Αυγή καταθέτει στον ελληνικό λαό και στην ελληνική δικαιοσύνη και όχι στη βουλή, το πόρισμα που συνέταξε και αφορά τις ποινικές ευθύνες του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γεωργίου Παπανδρέου.

Το εν λόγω πόρισμα δεν θα κατατεθεί στην προανακριτική επιτροπή της βουλής, η οποία απεδείχθη πως στόχευε αποκλειστικά και μόνο στη συγκάλυψη των ποινικών ευθυνών πολιτικών προσώπων που διέπραξαν βαρύτατα αδικήματα εις βάρος του ελληνικού λαού. Συμμετείχαμε στην εν λόγω διαδικασία για τη συλλογή όσο το δυνατόν περισσότερων αποδεικτικών στοιχείων, στόχος που τελικώς επετεύχθη.
Καταδικάζουμε τις.....

Καταγγελίες και μηνύσεις κατοίκων των Αθηνών για παράνομα μαγαζιά αλλοδαπών...Ο Καμίνης ξέρετε στη συνέχεια τι κάνει;!;! Τους δίνει άδειες λειτουργίες!!!!!

 Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ζήσαμε πάλι τη λογική του παραλόγου. Κατά πλειοψηφία το σώμα αδειοδότησε για μιαν ακόμη φορά, όπως έχει πράξει άλλωστε και στο παρελθόν, επιχειρήσεις με πολλαπλές μηνύσεις για λειτουργία άνευ αδείας. Δεν έλαβαν καθόλου υπόψιν τους, ή μάλλον καλύτερα απέκρυψαν το γεγονός, ότι οι εν λόγω επιχειρηματίες έχουν επανειλημμένως λειτουργήσει στο παρελθόν επιχειρήσεις άνευ αδείας ή/και με ουσιώδεις τροποποιήσεις των όρων λειτουργίας τους. 

Επίσης, σύμβουλοι της παράταξης Καμίνη εκφράστηκαν απαξιωτικά για.....

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ


Όπως είναι γνωστό, το περασμένο Σαββάτο, η γνωστή αναρχοκομμουνιστική-παρακρατική συμμορία της Πάτρας, πραγματοποίησε επίθεση σε ξενοδοχείο όπου ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Αφού δε, τα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα όχι μόνο αποκρούστηκαν από την ομάδα ασφαλείας της Χρυσής Αυγής, αλλά ετράπησαν και σε άτακτη φυγή. Στη συνέχεια, θέλοντας να ξεσπάσουν κάπου για το ρεζιλίκι τους, άναψαν φωτιές και δημιούργησαν μεγάλα επεισόδια στο κέντρο της πόλης. Για πρώτη φορά, αστυνομικοί συνέλαβαν 14 αναρχοκομμουνιστές.
Με ποιού, λοιπόν, κόμματος του…

Γιατί στους μαύρους των ΗΠΑ αρέσει η ραπ μουσική;

Η ραπ μουσική ξεκίνησε στα γκέτο των μαύρων στις ΗΠΑ και με την βοήθεια των ΜΜΕ απέκτησε δημοφιλία σε ολόκληρο τον κόσμο. Πλέον, πλήθος λευκών προσπαθούν να μιμηθούν τη μουσική ραπ και τον ρυθμικό χορό με τον οποίο συνοδεύεται. Όμως γίνεται προφανές ότι οι μαύροι εκφράζονται περισσότερο από αυτό το είδος της μουσικής, παρά οι λευκοί, οι οποίοι το κάνουν μόνο μιμητικά και για εμπορικούς λόγους. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι μαύροι των ΗΠΑ αποτελούν απογόνους σκλάβων που μεταφέρθηκαν βιαίως από την δυτική Αφρική για να εργαστούν στις φυτείες της Αμερικής. Ως προς τα ψυχικά και σωματικά τους γνωρίσματα, εμφανίζουν μια αγάπη για μουσική με έντονο ρυθμό και για χορό με ταχύτατες έως "βίαιες" κινήσεις. Οι ομόφυλοί τους στις ζούγκλες της Αφρικής διασκεδάζουν με.......

Έξωση από το Δήμο σε πολίτη επειδή τόλμησε να κρεμάσει μια αφίσα της Χρυσής Αυγής...Πάνω από όλα "Ελευθερία" και "Δημοκρατία" έχουμε στην Ελλάδα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Δημοκρατικές" διαδικασίες....! 

Με έξωση του μισθωτή δημοτικού κτιρίου στο οποίο σύμφωνα με καταγγελίες του Δημοτικού Συμβούλου Ευάγγελου Τσοβίλη, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, χρησιμοποιείται ως... χώρος συνάθροισης μελών της Χρυσής Αυγής "απάντησε" ο Δήμος της Πρέβεζας, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε και την τοποθέτηση αφίσας της Χρυσής Αυγής στον χώρο.  

Όπως τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης η αφίσα που....