Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 12, 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει έρανο για τον αναρχοτρομοκράτη Σακκά αλλά δεν δίνει ούτε 1 ευρώ για τους Έλληνες που πεινάνε...

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν «έρανο» προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του κατηγορουμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», Κώστα Σακκά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σακκάς αποφυλακίστηκε (όπως συμβαίνει πάντοτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις) με χρηματική εγγύηση, η οποία ορίστηκε στις 30.000 ευρώ. Για να μην ευτελίσουμε εντελώς την συζήτηση, δεν θα μπούμε καθόλου στην διαδικασία του σχολιασμού της απεργίας πείνας του Σακκά. Θα ήταν πραγματική προσβολή στην μνήμη του...

Η Χρυσή Αυγή στο Αμαξοστάσιο του Βοτανικού - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άψογος ο Παναγιώταρος, ο οποίος έδειξε ότι η Χρυσή Αυγή γνωρίζει άριστα τα προβλήματα του λαού και  έχει τη διάθεση να τα λύσει.

Σε συνέχεια των επαφών με τους εργαζόμενους στις Συγκοινωνίες, σήμερα κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο μαζί με συναγωνιστές της "Πατριωτικής Αφύπνισης ΟΣΥ" επισκέφθηκαν το αμαξοστάσιο του Βοτανικού.

Στις συναντήσεις που έγιναν με επιτελείς κι εργαζόμενους, συζητήθηκαν...

«ΑΝΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ – ΤΗ ΣΥΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία.

Μια συνταρακτική αποκάλυψη έκανε ο αρχηγός του συγκυβερνώντος αλβανικού κόμματος DUI των Σκοπίων, Αλί Αχμέτι, σχετικά με την πρόταση που υπέβαλε ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Όπως είπε σε ομιλία του, στη Σόφια υπάρχει πρόταση για ονομασία «Άνω Δημοκρατία της Μακεδονίας»:

«Μέχρι στιγμής πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις σε...

Δήλωση πρόκληση του Δένδια: "Δίνουμε μάχη με την Τρομοκρατία"...Και χθες άφησαν ελεύθερο τον αναρχοτρομοκράτη Σακκά!!!!!!

Αν κάνουν και αυτοί απεργίας πείνας θα τους αποφυλακίσουν...;!;!
 
 Διαβάστε τη δήλωση τραγέλαφο του εβραολάγνου Υπουργού:

"H Ελληνική Αστυνομία είχε μία πάρα πολύ σημαντική επιτυχία. Κατάφερε μέσα σε συντομότατο χρονικό διάστημα, νομίζω το πιο σύντομο από κάθε άλλη φορά, να εντοπίσει τους δράστες τρομοκρατικών ενεργειών και να τους συλλάβει. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που πρόκειται για ένα δίκτυο το οποίο φαίνεται να υπερβαίνει τα όρια της Ελλάδας", δήλωσε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας σχετικά με τις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη δύο κατηγορουμένων για τρομοκρατικές ενέργειες.
"Θα ήθελα να.....

Τα ΜΑΤ έσωσαν τον Βενιζέλο από την οργή του κόσμου στην Κρήτη


Τα ΜΑΤ έσωσαν τον Βενιζέλο από την οργή του κόσμου στην Κρήτη

Ο  όρος «ξεφτίλα» είναι πολύ λίγος για να περιγράψει την τραγικότητα την οποία έζησε ο Βενιζέλος χθες στην Κρήτη. Ο «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ  έδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι τόσο αυτός όσο και το (από)κομμα, στο οποίο προσωρινά προεδρεύει, είναι ξοφλημένος. Εικόνες ντροπής ξετυλίχθηκαν στο Ηράκλειο, για ένα κόμμα που.....

19 χρόνια από την κοίμηση του φωτισμένου ελληνόψυχου γέροντα της Ορθοδοξίας Παΐσιου

Ο Γέροντας Παΐσιος μετέβη στην Ουράνια Πατρίδα , αλλά η παρουσία του μένει ζωντανή.

Πλήθη κόσμου από όλα τα σημεία της γης τον επικαλούνται στις προσευχές τους και επισκέπτονται τον Τάφο για να λάβουν την ευλογία του .

Ο Γέροντας δεν μας άφησε μόνους στα δύσκολα χρόνια που περνάμε. Η πνευματική του κληρονομιά για τους πιστούς είναι:

*το παράδειγμα της αγίας ζωής του, της δοσμένης στην αγάπη του Θεού και των ανθρώπων,

*οι λόγοι του, καταγεγραμμένοι σε έγκυρα βιβλία,

*τα.....

Ε Λ Ε Ο Σ Η ΞΕΦΤΙΛΑ;;;;!!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ… ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΣΟΚΩΝ “ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ” ΕΙΝΑΙ!!!

R67I

 
Παρουσία γνωστών αρχισυνδικαλιστών στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων, στο συνέδριο βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος. Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, πόσταρε στο ....

Χρήστος Παππάς προς θλιβερούς υπουργούς του Υπ.Εξ. "Δεν θα επιτρέψουμε την τουρκοποίηση της Θράκης από εσάς τους προσκυνημένους"

Δεικτική ατάκα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής προς τον Γεροντόπουλο:

"Είστε ένας 'Κένταυρος' που γίνατε ΚΑΡΕΚΛΟ-κένταυρος"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μαύροι (αράπηδες τους λένε μερικοί) μέρα μεσημέρι πουλάνε πρέζα έξω από το Εθνικό Θέατρο...Ο Δένδιας τριγυρνά στις Συναγωγές και τις Στοές και μιλά για "ναζιστές"

Αγ Κωσταντινου 26... 

5-6  (K) Αφρικανοί πουλάνει πρέζα δίπλα από ξενοδοχείο και απέαντι από το Εθνικό Θέατρο κάθε μέρα..
Εμείς τους βλέπουμε και τους ξέρουμε...
Η αστυνομία (του Δένδια) τι κάνει..;

Όταν ο ανεπάγγελτος του ΚΚΕ συνάντησε τον Παπούλια


Όταν ο ανεπάγγελτος του ΚΚΕ συνάντησε τον Παπούλια

Αν το ρητό «μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις» ισχύει, τότε η φωτογραφία που συνοδεύει την χθεσινή συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον ανεπάγγελτο και παιδί του κομματικού σωλήνα Γ. Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα λέει πολλά. Από την μια μεριά ο Παπούλιας με βαριεστημένο ύφος, που παραπέμπει στην διεκπεραίωση μιας ακόμη υποδοχής σε μια επίσκεψη ρουτίνα, ενώ από την άλλη ο Κουτσούμπας μ’ ένα χαμόγελο ‘‘μέχρι τ’ αυτιά’’ , δείχνει να.....

«Νοικοκυράκο!... Αστέ!... Δεν το 'νιωσες ακόμα πως η ψυχή είναι πιο λαίμαργη, πιο απαιτητική από το κορμί.»


Είμαστε το μέλλον!

«Είμαι ελεύθερος και αυτοί μού φαίνονται  σαν σκουλήκια που σέρνονται»
ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
 

Ο Εθνικιστής είναι μια ολοκληρωμένη οντότητα. Έχει έναν κρυστάλλινο χαρακτήρα, μια αστείρευτη πίστη σε Αξίες και Ιδανικά, την δική του περήφανη προσωπικότητα. Δεν είναι δημιούργημα του διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας. Δεν είναι  γέννημα κανενός «κομματικού σωλήνα», αλλά ξεπηδά μες' από τους κοινωνικούς και πατριωτικούς αγώνες του Λαού μας.
Ο Εθνικιστής δεν....