Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 13, 2013

ΤΟ YUNANISTAN KOMUNIST PARTISI (ΚΚΕ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΑ… ΤΟΥΡΚΙΚΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το απόσπασμα από τον Ριζοσπάστη εξηγεί τον λόγο... Πάντα ανθέλληνες και προδότες.

Πετάει σιγά-σιγά τις ψευτοπατριωτικές του μάσκες το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας (μιλάμε όπως καταλαβαίνετε για το ΚΚΕ) και επιστρέφει ολοταχώς στην εποχή της μικρασιατικής προδοσίας.

Έτσι, τον τελευταίο καιρό λειτουργεί «με συχνή ανανέωση και ροή ειδήσεων και τοποθετήσεων του ΚΚΕ» ιστοσελίδα του… Yunanistan Komunist Partisi (ΚΚΕ) στα… τούρκικα!!! Η ιστοσελίδα είναι στην εξής διεύθυνση: tr.kke.gr. Κι αν νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε, δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε, για να δείτε τα χάλια τους…

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ...

Έπεσε το «αντιμνημονιακό» προσωπείο του Σύριζα! - Απερρίφθη από το συνέδριο τροπολογία για ακύρωση του Μνημονίου και μονομερή διαγραφή του χρέους!

Γράφει ο Αντίοχος
Ειδική τροπολογία για να προβλέπεται η ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και η μονομερής διαγραφή του χρέους (όταν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον δεν υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς τοκογλύφους) υπέβαλλε σήμερα στο συνέδριο του συνονθυλεύματος ο βουλευτής Π. Λαφαζάνης, εκ μέρους της λεγόμενης «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από μια έντονη συζήτηση,...

Πλάτων: Το ομόαιμο Ελληνικό Έθνος

  "μόνοι δὲ ἡμεῖς οὐκ ἐτολμήσαμεν οὔτε ἐκδοῦναι οὔτε ὀμόσαι. οὕτω δή τοι τό γε τῆς πόλεως γενναῖον καὶ ἐλεύθερον βέβαιόν τε καὶ ὑγιές ἐστιν καὶ φύσει μισοβάρβαρον, διὰ τὸ εἰλικρινῶς εἶναι Ἕλληνας καὶ ἀμιγεῖς βαρβάρων. οὐ γὰρ Πέλοπες οὐδὲ Κάδμοι οὐδὲ Αἴγυπτοί τε καὶ Δαναοὶ οὐδὲ ἄλλοι πολλοὶ φύσει μὲν βάρβαροι ὄντες"   

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

 μόνοι εμείς δεν....

"Ρομά" (γύφτοι τους αποκαλούν ορισμένοι) αφού λήστεψαν σπίτι βρήκαν "άσυλο" στον καταυλυσμό τους όποτε η Αστυνομία δεν τολμά να κάνει επέμβαση!!!!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μετά το "άσυλο" των Πανεπιστήμιων και διάφορων "αντιφασιστικών" καταλήψεων, που υποθάλπουν εγκληματίες, έχουμε και αυτό των....τσαντιριών!!!

Εισβολή ληστών αθιγγάνων δέχτηκε οικογένεια συμπολιτών μας χθες βράδυ στο Καράκόνερο !!! Έγιναν αντιληπτοί όταν οι νοικοκυραίοι επέστρεφαν από τα ψώνια που είχαν πάει,,αμέσως κάλεσαν την αστυνομία όπου σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί έφθασαν και άρχισαν την δίωξη των δραστών που ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι,οι αθίγγανοι αρνήθηκαν να παραδοθούν στην έκκληση των αστυνομικών και πήδηξαν από τον δεύτερο όροφο χωρίς να πάθουν τίποτα!!!! 

Μετά είχανε μια....

Άλλος ένας βιασμός τουρίστριας από "οικονομικούς μετανάστες" εξ Αλβανίας στην Κρήτη....

images
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή διώχνει τους τουρίστες και αποτελεί δυσφήμιση για τη Χώρα..Έτσι κύριε Δένδια..;!

Την Χρυσή Αυγή κατηγορούν τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, ότι… εκθέτει την Ελλάδα στο εξωτερικό και ότι χαλάει την τουριστική πιάτσα, γιατί δήθεν οι… μαυριδεροί φοβούνται να ’ρθουνε στην Ελλάδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι τέτοιου είδους προβλήματα  δημιουργούν οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» που έχουνε πλημμυρίσει την πατρίδα μας.
Χθες τα ξημερώματα, λοιπόν, στην Κρήτη, μια .....

Το ΠΑΣΟΚ κυβερνά ακόμη και οι "δεξιοί" κοιμούνται όρθιοι....Ο Χρήστος Παπουτσής διορίζεται ως εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Παγκόσμια Τράπεζα

Οι....σοσιαΛΗΣΤΕΣ
Η Διαμαντοπούλου (φωνή του Πολυτεχνείου) Ευρωπαϊκή Επίτροπος (ΠΑΣΟΚ)
Ο Χρήστος Παπουτσής στην Παγκόσμια Τράπεζα (ΠΑΣΟΚ)

Ποιός θεωρεί ότι κυβερνά η...."δεξιά"..;!;!

Να συμπληρώσουμε επίσης το πόσο αρμονικά διαιωνίζεται η γραμμική σχέση του Κομμουνισμού --> Σοσιαλισμού --> Καπιταλισμού

Κομμουνιστομπολσεβίκοι μέχρι τα 30 οι καθεστωτικοί πολιτικάντηδες ---> Σοσιαλιστές - Καπιταλιστές μέχρι τα 40 ανεπάγγελτοι---> Νεοφιλελεύθεροι - Διεθνιστές μέχρι το τέλος της ζωής τους με 3 και 4 συντάξεις.

"Σκουλήκια μικροαστοί" όπως θα έγραφε και ο Περικλής Γιαννόπουλος και "Ανθρωπάκια, Ραγιάδες" οι Έλληνες που τους ψηφίζουν όπως θα έλεγε ο  Ίων Δραγούμης.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο πρώην υπουργός και Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Χρήστος Παπουτσής ορίστηκε εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα.
Σημειώνεται ότι....

Νέες ανθελληνικές προκλήσεις της Ρεπούση.."Μύθοι" η σφαγή των Ποντίων και ο Χορός του Ζαλόγγου και κλάψα για την Άνοδο της Χρυσής Αυγής!

Πατώντας πάνω στην ανοχή, αν όχι παρότρυνση, της μνημονιακής  συγκυβέρνησης  η Μαρία Ρεπούση «ξαναχτύπησε». Αυτή την φορά με συνέντευξή της στην ομογενειακή εφημερίδα «Ελλήνων Λόγος» της Αυστραλίας η βο(υ)λευτής  της ΔΗΜΑΡ χαρακτήρισε ουσιαστικά  «μύθο» τόσο την σφαγή της Σμύρνης (την οποία η ίδια χαρακτήρισε απλώς ως «συνωστισμό») όσο και την γενοκτονία των Ποντίων και τον Χορό του Ζαλόγγου. «Οι μύθοι είναι πιο βολικοί από την αλήθεια. Και οι ΄Ελληνες  πολίτες έχουν εθιστεί στα βολικά πράγματα και δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με αμφιβολίες ή αλήθειες» δήλωσε στην εφημερίδα η Ρεπούση.

«Μύθος», λοιπόν, για την ανιστόρητη αυτή κυρία οι σφαγές, οι διωγμοί, οι......

Νέα εγκεφαλικά στο κατεστημένο...Η Χρυσή Αυγή "καταλαμβάνει" τις αστικές συγκοινωνίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χρυσή Αυγή στο αμαξοστάσιο Βοτανικού 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το 4ο φύλλο της "ΕΜΠΡΟΣ" σήμερα στα περίπτερα...Η νέα πατριωτική φωνή που σπάει τη μονοτονία των καθεστωτικών ΜΜΕ κάθε Σάββατοκύριακο!


  • Κυβέρνηση του Μνημονίου: Δίνουν δουλειά στους ξένους, εξοντώνουν τους Έλληνες
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιοι βουλευτές από την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τους ΑΝΕΛ δεν "πειθάρχησαν" στην ψηφοφορία για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής
  • Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό - Ισχυροί τριγμοί στη Νέα Δημοκρατία
  • Διωγμός Ελλήνων πωλητών στις λαϊκές αγορές
Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού. Εστιάζει σε....

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΑΛΟΜ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…

newego_LARGE_t_1101_54202624
Δεν τα κατάφερε να παραστεί στο συνέδριο της… χαράς, των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ, ο σύντροφος Ούρι Αβνέρι (της σιωνιστικής αριστεράς), αλλά έστειλε από το Ισραήλ χαιρετιστήριο μήνυμα, εκπέμποντας SOS την αλματώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής. Αναφέρει σχετικά η επίσημη βοθρο-σελίδα του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ:
Ανησυχία του ισραηλινού συγγραφέα και ηγέτη του ισραηλινού κινήματος ειρήνης «Gush Shalom» για την άνοδο του νεοφασισμού
«Αγαπητέ Αλέξη, 
Ευχαριστώ για....