Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 14, 2013

Άλλος ένας εβραίος (υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ το 2007) κατά της Χρυσής Αυγής....Πρωτουπία!

Προσέξτε το φόντο!
Συνέντευξη στο νεότευκτο online περιοδικό «Χρόνος», έδωσε ο «σπουδαίος Έλληνας διανοούμενος, συγγραφέας και ακτιβιστής Σάββας Μιχαήλ», όπως παρουσιάζεται, και όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάζει αποκλειστικά την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής και προτείνει τρόπους αντιμετώπισής της. Ιδού τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης:

-Πώς εξηγείτε ότι στη σημερινή Ελλάδα, μια χώρα με αναρίθμητα θύματα και αγώνες κατά του φασισμού, εκτινάσσεται εκλογικά, και όχι μόνον, ένα ακραιφνές ναζιστικό μόρφωμα σαν τη Χρυσή Αυγή;

…Η δημιουργία, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ενός ωκεανού ανθρωπίνων υπάρξεων χωρίς στοιχειώδεις όρους ύπαρξης, η απαξίωση του....

Ισοπεδωτικός Ηλίας Κασιδιάρης χθες στο Extra3... "Η μόνη ελπίδα του Έλληνα είναι η Χρυσή Αυγή γιατί τηρεί πάντα το λόγο της" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως εκμηδενίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης τον εκπρόσωπο της ΝΔ για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν (Μνημόνιο, Χρέος, Λαθρομετανάστες, Ανεργία κτλ) στο χθεσινό αποκαλυπτικό δελτίο του Extra3.

ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή στο Φενεό Κορινθίας - Τίμησε τους σφαγμένους από τους Μπολσεβίκους μάρτυρες του Ελληνισμού

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Εθνικιστές δίνουν παντού το παρών και αυξάνονται διαρκώς. Μέχρι τη Νίκη!

Επέτειος Μνήμης Δολοφονηθέντων Ελλήνων από τους κομμουνιστές

Ορεινή Κορινθία. Δίπλα από την πανέμορφη λίμνη Δόξα βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου. Τόπος γεμάτος ιστορία αιώνων. Εκεί, σήμερα, πραγματοποιήθηκε μία επιμνημόσυνη δέηση προς τους Έλληνες που έχασαν πολύ άδικα τη ζωή τους. Ήταν εκείνοι που δολοφονήθηκαν, που σφαγιάσθηκαν, που κατακρεουργήθηκαν από τους...

Εκτεταμένη ενημερωτική δράση σε ολόκληρο τον Πειραιά - Φωτορεπορτάζ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουνε στους Έλληνες και στους Εθνικιστές!

Μέσα Ιουλίου, θερμοκρασία άνω των 35 βαθμών Κελσίου και  η Τ.Ο. ΠΕΙΡΑΙΩΣ συνεχίζει ακάθεκτη και δυναμικά τις ενημερωτικές της εξορμήσεις σε όλες τις περιοχές του Πειραιά.


Κέντρο, Εμπορική αγορά, Πασαλιμάνι, σείστηκαν από την παρουσία των Χρυσαυγιτών με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι...

Ανάλυση “Επίκαιρα”: Κλίμα ευφορίας στην Χρυσή Αυγή, την στιγμή που όλοι οι άλλοι κλυδωνίζονται

Βλέψεις ακόμα και για διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στις εθνικές εκλογές, με ποσοστό που θα αγγίζει το 20%, καλλιεργούνται στη Χρυσή Αυγή βλέποντας τις δημοσκοπήσεις να τους δίνουν σταθερά διψήφια ποσοστά, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβαίνουν το 50% της δημοσκοπικής δύναμης της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ. Στη δημοσκόπηση της VPRC, π.χ., το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στην εκτίμηση ψήφου φτάνει στο 14,5% με οροφή το 15,5%, ενώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία", παρατηρείται ραγδαία άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής μεταξύ των...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ “ΤΣΙΜΑ” ΚΑΙ “ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ”

ScreenHunter_05 Jul. 08 10.35
Ο αδέκαστος Π. Τσίμας  ζήτησε να παραδοθούν στην  δημόσια χλεύη  οι δυστυχισμένοι που στην πείνα τους και την απελπισία τους επάνω, αποδοκίμασαν τον Καμίνη.
Τραμπούκους τους χαρακτήρισε η Τρέμη. Τραμπούκους και μαφία… Ο Τσίμας,  μάλιστα ζήτησε να ταυτοποιηθούν από τις κάμερες τα πρόσωπα τους και να έχουν…

Οι θηριωδίες των κομμουνιστών στον Φενεό το 1944.... Το μαρτύριο και η δολοφονία των ομοεθνών μας από τους αιμοσταγείς μπολσεβίκους!


Ποτέ πια! Οι θηριωδίες των κομμουνιστών στον Φενεό το 1944

«Μην κλαίς..μην σκύβεις το κεφάλι! Η Φενεός πια δεν θρηνεί. Προστάζει! Τα παλληκάρια που χαθήκαν, για την Πατρίδα πέσανε και κείνο που τους πρέπει είναι Τιμή και Στέφανο από δάφνη. Σφίξε τα δόντια, την ψυχή και ευλαβικά προσκύνησε το αίμα των νεκρών αυτών. Δώσε ξανά τον Όρκο! Ζεστό να μείνει όσο οι δολοφόνοι ζουν.» Γιάννης Άγρης
 
260 νεκροί περισυλλέγησαν από το βάραθρο της Φενεού στις 4 Ιουνίου 1945.

Άνδρες, γυναίκες, παιδιά, βρέφη ήταν τα θύματα. Στήθηκε σε εκείνο το μέρος ένας απλός λευκός σταυρός και κάθε χρόνο τελείται επιμνημόσυνη δέηση για τους μαρτυρήσαντες. Μετά τη σφαγή του Ψαρρού, μετά τις......

Παιδομάζωμα στα Νότια Προάστια από αναρχικούς-δολοφόνους-εμπρηστές: Ετοιμάζουν πανό στα αλβανικά και βάζουν τα παιδάκια που παίζουν στην πλατεία να φωτογραφηθούν!!!

Οι παρακρατικοί δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν οι γνωστοί αναρχικοί-δολοφόνοι-εμπρηστές, στην πλατεία των Σουρμένων, ετοιμάζουν «κίνηση αλληλεγγύης» για την απελευθέρωση του Κ. Σακκά που ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού για....

Όταν η εταιρεία που διευθύνει η σύζυγος του Στουρνάρα ήταν οφειλέτης του Δημοσίου και ταυτόχρονα έπαιρνε δουλειές με συνέταιρο τον αδερφό του Βαρβιτσώτη!!!!!!!!!!!!!!!


Η κ. Σταρούλα ή Λίνα Νικολοπούλου είναι γενική διευθύντρια της εταιρείας MIND WORK BUSINESS SOLUTIONS, μιας ιδιωτικής επιχείρησης που αναλαμβάνει δουλειές του ελληνικού δημοσίου, όπως τη διοργάνωση συνεδρίων και διαφημιστικών εκστρατειών. Είναι επίσης σύζυγος του υπουργού Οικονομίας, "Κνίτη τραπεζίτη, Στουρνάρα.

Η εταιρεία της κυρίας Νικολοπούλου - Στουρνάρα, στις 13/6/2012 συμμετείχε σε διαγωνισμό για τη διοργάνωση ημερίδων του Υπουργείου Παιδείας. Όμως η αρμόδια επιτροπή ελέγχου ανακάλυψε κατόπιν έρευνας ότι η MWBS έχει καταδικαστεί παλαιότερα για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών στο ΤΑΕ, και έτσι αποφασίστηκε να αποκλειστεί!

Η είδηση που προκύπτει την οποία επιμελώς απέκρυψαν τα ΜΜΕ είναι ότι......

Πασοκική "οικογενειοκρατία" στην Παγκόσμια Τράπεζα...Και η κόρη του Παπουτσή εργάζεται για τους Σιωνιστές τοκογλύφους από το 2011!!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η κόρη του Παπουτσή είναι απόφοιτη της ΑΣΟΕΕ διάφοροι μιλούν για τις....."επιδόσεις" στα μαθήματα. Τα σχόλια εντός παρενθέσεων δικά μας.

Η Ζωή Μελίνα, κόρη του Χρήστου Παπουτσή, νέου εκπροσώπου -από τον Σεπτέμβριο- της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, βρίσκεται εδώ και χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες αρχικά για σπουδές και στη συνέχεια εργαζόμενη.
Με σπουδές στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Yale κατόπιν υποτροφίας(όχι που θα πλήρωνε ο καπιταλιστής Παπουτσής...) του ιδρύματος Fulbright (σε λίγο σας έχουμε ρεπορτάζ για το.....Φουλμπράιτ) η Ζωή Μελίνα Παπουτσή, βρέθηκε το 2011 στις Φιλιππίνες, από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, μετέχοντας στην επίσημη αποστολή της Παγκόσμιας Τράπεζας υπό την ιδιότητα results and fiduciary rewie, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο των Φιλιππίνων raissa robles.
Στη φωτογραφία εικονίζεται με τον Claus Decker (αποκλείεται να είναι "περιούσιος")ως.....

Συνεχής καλπασμός της Χρυσής Αυγής και σε δημοσκόπηση της Metron Analysis.... "ΝΑΙ" των πολιτών στη Δημοτική Αστυνομία


  Εντύπωση προκαλούν τα πέτσινα ποσοστά της ΠΑΣΟΚ - ΝΔ Α.Ε. (ούτε οι Βενιζέλος και Σαμαράς δεν τα πιστεύουν...) και η προκλητική απόκρυψη των πραγματικών ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου, που στην πραγματικότητα ξεπερνούν το 18%. Παρ' όλα αυτά η εταιρεία παραδέχεται ότι έχουμε διπλασιάσει τη δύναμή μας από τις εκλογές του περασμένου Ιουνίου, την ώρα που όλοι οι άλλοι πέφτουν. 
Βροντερό ΟΧΙ των πολιτών στην κατάργηση στης Δημοτικής Αστυνομίας έδωσαν οι πολίτες στην σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύτηκε στον "Επενδυτή". Το 62% τάχθηκε στο πλευρό των δημοτικών αστυνομικών, ενώ....