Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΚΚΕ = Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος. 
Τα ΜΜΕ αποκρύπτουν συστηματικά την επιχειρηματική δράση του ΚΚΕ. Γιατί άραγε;

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος του εγκλήματος, της προδοσίας και της… κοροϊδίας, διαβάσαμε την παρακάτω είδηση:...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ

Απόψε ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος μαζί με τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.
Στην αποψινή εκπομπή οι βουλευτές θα σχολιάσουν τα παρακάτω θέματα:

- Απαγορεύτηκαν οι εθνικές εκδηλώσεις της 4ης Αυγούστου

- Η απάντησή μας στις προκλήσεις και την κοινή πολεμική Σύριζα-Νδ

- Τηλεφωνική επικοινωνία με τον συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση: ενημέρωση για τα γεγονότα της Καλαμάτας (Σάββατο 20/7)

- Αγροτική παραγωγή: μοχλός ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας

 Και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα θέματα από την πολιτική επικαιρότητα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LINK...

Ο ύποπτος ρόλος των ελληνικών σήριαλ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι τηλεοπτικοί εκμαυλιστές και τα αφεντικά τους πρέπει να λογοδοτήσουν για την προώθηση του εκφυλισμού, της εθνοαποδόμησης και της αποχαύνωσης της νεολαίας.

Χρόνια τώρα και επί καθημερινής βάσεως, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό, γινόμαστε θεατές κάποιων περίεργων ελληνικών τηλεοπτικών σειρών, συνήθως κωμικού υποτίθεται περιεχομένου, όπου το γελοίο (και όχι το αστείο) αναδεικνύεται από την οπισθοδρομική (όπως παρουσιάζεται) εμμονή κάποιων πρωταγωνιστών σε πατροπαράδοτες ελληνικές συμπεριφορές. Οι οποίες υποτίθεται φαντάζουν παράταιρες, γελοίες και αναχρονιστικές στη “σύγχρονη” σημερινή εποχή.

Όμως η πάγια μονομέρεια των προβαλλόμενων ως θετικών (δήθεν πολυπολιτισμικών) και απορριπτόμενων ως αρνητικών (ελληνικών) κοινωνικών προτύπων, εύλογα οδηγεί στη σκέψη ότι πρόκειται για κατευθυνόμενη δραστηριότητα, για να χτυπηθεί η...

Το σχέδιο του σιωνισμού για την Μέση Ανατολή

Σύμφωνα με τον πατέρα-ιδρυτή του σιωνισμού Theodore Herzl (1904) «η περιοχή του εβραϊκού κράτους εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου έως  τον Ευφράτη». Σύμφωνα με τον σιωνιστή Rabbi Fischmann (1947) «η γη της επαγγελίας εκτείνεται από τον ποταμό της Αιγύπτου έως τον Ευφράτη και συμπεριλαμβάνει περιοχές της Συρίας και του Λιβάνου». Ο πόλεμος του Ιράκ, ο πόλεμος στον Λίβανο το 2006, ο πόλεμος στην Λιβύη το 2011, ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Συρία και οι εμφυλιοπολεμικές ταραχές στην Αίγυπτο θα πρέπει να κατανοηθούν σε σχέση με το σιωνιστικό σχέδιο για την Μέση Ανατολή. Το επεκτατικό αυτό σχέδιο συνίσταται στην....

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ

cb9e8c5826b347ef09fac0ba77969680_XL
Πολλούς και διάφορους τρόπους για να πλήξει την Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα. Ένας εξ’ αυτών είναι και η διασπορά της φήμης ότι «οι χρυσαυγίτες βουλευτές είναι σαν τους άλλους», «έχουν προσαρμοστεί», «συναγελάζονται με το σύστημα» κ.τ.λ. Την καλύτερη απάντηση στις φήμες αυτές τη δίνει ένας δημοσιογράφος της καθεστωτικής «Καθημερινής», ο οποίος σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Η σιωπή είναι χρυσή για την Χρυσή Αυγή» περιγράφει ως εξής την εμπειρία του ως κοινοβουλευτικός συντάκτης:
«Έξω από την μια είσοδο της ολομέλειας -αυτής που οδηγεί στα ορεινά έδρανα της Βουλής- υπάρχουν δύο καναπέδες. Μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν απ’ όσους ήθελαν να ξαποστάσουν για λίγο. Εδώ και ένα χρόνο οι καναπέδες αυτοί «ανήκουν» στη Χρυσή Αυγή. Διότι όταν βγαίνουν οι βουλευτές της από.....

Ρότζερ Γουότερς (Pink Floyd): Όταν ένας «νερουλάς» (που)ρόκερ επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή


Ρότζερ Γουότερς (Pink Floyd): Όταν ένας «νερουλάς» (που)ρόκερ επιτίθεται στη Χρυσή Αυγή

Ένας ξεφτι(λι)σμένος (που)ρόκερ, ο  Ρότζερ Γουότερς, γνωστός από την θητεία του στους PINK FLOYD, θεώρησε σκόπιμο σε συνέντευξή του που έδωσε σε ένθετο της «Καθημερινής» να αναφερθεί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Αφού, λοιπόν, παριστάνοντας κι αυτός τον… έγκυρο πολιτικό αναλυτή, ξεστομίζει κάποιες ανοησίες φτάνει «στο ζουμί», λέγοντας τα εξής: «Παρακολούθησα με φρίκη σ’ ένα ντοκιμαντέρ, νεαρούς Έλληνες με καλυμμένα πρόσωπα, οι οποίοι μιλούσαν για Χρυσή… κάτι. Πάντα χρησιμοποιούν ονόματα με το επίθετο χρυσός ή μαύρος». Οπότε, αφού ακολούθησε η ερώτηση «Αναφέρεστε στη Χρυσή Αυγή;» απαντά ως εξής:

Επελαύνει το Εθνικιστικό Κίνημα..Σε απόσταση λιγότερη του 10% από την πρώτη θέση και συντριπτική υπεροχή του στους νέους ψηφοφόρους!! Και όλα αυτά σε δημοσκόπηση αριστερών...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!


Δεν υπάρχει πολιτική ομάδα που πονάει περισσότερο για την άνοδο της Χρυσής Αυγής από τους αριστεριστές. Ιδιαιτέρως η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», έχει επιδείξει υπερβάλλων ζήλο στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής με την διενέργεια ακόμα και κακόγουστων φωτομοντάζ, τα οποία επιχείρησαν να παρουσιάσουν ως ειδήσεις.
Και όμως, ακόμα και αυτή η εφημερίδα δεν μπορεί να κρύψει την δυναμική της Χρυσής Αυγής. Ακόμα και το διακομματικό χάλκευμα της δήθεν ανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ δεν αρκεί για να κρύψει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Ένα στοιχείο δε που πονάει ακόμα περισσότερο τους αριστεριστές είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη στις ηλικιακές ομάδες του ενεργού πληθυσμού, δηλαδή από 18 μέχρι 44.
Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων με αναγωγή έχουν ως εξής:

Ο ρώσος Πατριάρχης Αλέξιος αποκήρυξε τους γάμους των ανώμαλλων...Στην Ελλάδα θα του είχαν βάλει ήδη ταμπέλα "ρατσιστή"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην "προοδευτική" Ελλάδα που η εκκλησία μας διοργανώνει συνέδρια με την Αριστερά του εκφυλισμού που τσιρίζει για τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφίλων, και ο Ιερώνυμος χαριεντίζεται με Δούρου - Τσίπρα, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι να...δώσει την 'ευλογία' του αν χρειαστεί!
 
Ο Πατριάρχης της ρωσικής ορθόδοξης Εκκλησίας αποκήρυξε σήμερα τον γάμου μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου και τόνισε ότι "οδηγεί την ανθρωπότητα στην καταστροφή", όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Αυτό είναι μια πολύ επικίνδυνη ένδειξη της Αποκάλυψης. . . Σημαίνει ότι οι άνθρωποι επιλέγουν την οδό της αυτοκαταστροφής» είπε ο Πατριάρχης Κύριλλος απευθυνόμενος σε πιστούς στον καθεδρικό ναό Καζάν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Ο πατριάρχης είπε ότι....

Παραδοχή Ευρωπαϊκής Επιτροπής: "Θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες με λαθρομετανάστες "



Την θυμόμαστε όλοι την κ. Μάλμστρομ,
η οποία έχει προβεί ουκ ολίγες φορές σε εκδηλώσεις ανησυχίας για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Την πρώτη φορά είχε εκφράσει την ανησυχία της εν όψει των ευρωεκλογών και την είσοδο Χρυσαυγιτών στον Ευρωκοινοβούλιο. Την δεύτερη είχε έρθει στην Ελλάδα για να διαβουλευτεί με τους εγχώριους εθνοαποδομητές, προκειμένου να δώσει γραμμή.

Τώρα μας αποκαλύπτει τους σκοπούς πίσω από την ανησυχία της και είναι πραγματικά κυνικός ο τρόπος που....

Η τραγική κατάσταση στην Νότια Αφρική: Ρατσισμός κατά των Λευκών


Η τραγική κατάσταση στην Νότια Αφρική: Ρατσισμός κατά των Λευκών

Το καθεστώς φυλετικού διαχωρισμού της Νοτίου Αφρικής, γνωστό στο ευρύ κοινό με την ονομασία «Απαρτχάιντ», έχει καταργηθεί από το 1990. Μαζί μ’ αυτό, όμως, καταργήθηκαν (ή μάλλον κατέρρευσαν) όλες οι βολικές θεωρίες του παγκόσμιου συστήματος και των εγχώριων αντιπροσώπων του, ότι για όλα τα δεινά των μαύρων της Νοτίου Αφρικής ευθυνόταν, αποκλειστικά και μόνο, το «Απαρτχάιντ». Είκοσι τρία (23) χρόνια αργότερα, και με τους μαύρους να κάνουν το απόλυτο κουμάντο, η κατάσταση χειροτερεύει. Μαύροι εργαζόμενοι δολοφονούνται εν ψυχρώ από τους ομοφύλους τους, αλλά οι αντιδράσεις του πολιτισμένου κόσμου είναι υποτονικές.

Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν αυτό το έγκλημα το διέπραττε μια κυβέρνηση Λευκών, πόσος ντόρος θα ξεσπούσε. Η πολύ άσχημη κατάσταση της υγείας του Μαντέλα πυροδοτεί διάφορα σενάρια για....