Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2013

Ο Νίτσε για τον Ηρωικό Τρόπο Ζωής

Αρετή είναι για δαύτους ό,τι ταπεινώνει και μερεύει, για αυτό τον λύκο τον έκαναν σκύλο και τον ίδιο τον άνθρωπο το καλύτερο κατοικίδιο ζώο του ανθρώπου. Πάντα είναι λίγοι αυτοί που η καρδιά τους κρατάει πολύ καιρό το θάρρος της και την τόλμη της• και των λίγων αυτών το πνεύμα δε χάνει την υπομονή του. Μα οι άλλοι είναι άνανδροι. Αηδιαστικότεροι μου φαίνονται ακόμη όλοι οι...

Ρεπορτάζ του Kontra.."ΤΡΟΜΟΣ σε όλο το πολιτικό κατεστημένο από κρυφή δημοσκόπηση που εκτινάσσει τη Χρυσή Αυγή πάνω από το 20%!!!!" - BINTEO

Εσείς γιατί νομίζετε ότι ξεκίνησαν τη λάσπη και τον οχετό τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της υποταγής στο Σιωνιστικό κεφάλαιο..;!

Γιατί η Χρυσή Αυγή ΞΕΠΕΡΝΑ το 20% και είναι ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ..

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ - παραδοχή του kontra channel

Βγήκαν τα μαχαίρια στους τρομοκράτες: Οι Συριζαίοι αποφυλάκισαν τον Σακκά με “μαϊμού” απεργία πείνας


Βγήκαν τα μαχαίρια στους τρομοκράτες: Οι Συριζαίοι αποφυλάκισαν τον Σακκά με “μαϊμού” απεργία πείνας

Οι περιβόητες «απεργίες πείνας» αποτελούν έναν σύγχρονο αστικό μύθο. Ένα μέσο διαμαρτυρίας απέναντι στην τυραννία και την καταστολή, το οποίο συνδέθηκε άμεσα με μορφές πάλης των Εθνών που βρισκόντουσαν υπό κατοχή (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ιρλανδός Μπόμπυ Σαντς του IRA), έχει εξευτελιστεί πλήρως στην χώρα μας εδώ και δεκαετίες. Διάφοροι ψευτοαγωνιστές του «αντιεξουσιαστικού» και του ακροαριστερού χώρου, μόλις τα.....

Το "θηρίο" Χρυσή Αυγή και ο...αχώνευτος Καμμένος

433x540_cff7efe68d2ca6689373f25c72ab8175
Μπορεί να έχει εξαφανιστεί από την Αθήνα ο πρόεδρος Πάνος –προφανώς αρμενίζει στα πέλαγα μ’ εκείνο το κότερο που είναι… παροπλισμένο- αλλά κρατάει την επαφή του με την πολιτική πραγματικότητα με συνεντεύξεις που δίνει –δια τηλεφώνου- στα φιλικά ΜΜΕ. Έτσι, χθες ο πρόεδρος Πάνος μίλησε στον Real Fm και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και άλλα… δευτερεύοντα ζητήματα. Ιδού τα όσα… βαθυστόχαστα δήλωσε:
«Για να μην....

700.000 ευρώ σε ένα χρόνο για το γραφείο του Βενιζέλου...Έχει και μούτρα αυτός ο κρετίνος και μιλά για το λαό που ζητά φαγητό από τη Χρυσή Αυγή!


Μετά βαΐων και κλάδων επέστρεψε ο Βενιζέλος στην πολιτική ζωή της χώρας με τις ευλογίες του Αντώνη Σαμαρά.

Πέραν όμως της προσωρινής νεκρανάστασης του ΠΑΣΟΚ, της εν μέρει διακυβέρνησης της χώρας από ένα κόμμα που πιθανότατα δεν θα μπει καν στην Βουλή στις επόμενες εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς χρεώνεται και τις προκλήσεις που αυτό το, υπηρετών την ρεμούλα και την μίζα, μόρφωμα της κλεπτοαριστεράς παράγει.

 
Μία από αυτές δημοσιεύτηκε υπό την μορφή ΦΕΚ μόλις χθες και αφορά την σύσταση του νέου γραφείου του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως. Όλα τα είχε η μαριορή ο… αντιπρόεδρος της έλειπε που θα έλεγε και ο θυμόσοφος Λαός μας. Ή για να ενθυμηθούμε μία άλλη παροιμία, θέλει ο αντιπρόεδρος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει…

Σύμφωνα με το ΦΕΚ υπ. Αρίθμ 1817 της 25ης Ιουλίου του 2013, δημιουργείται το......

Έτοιμος ο "γάμος" ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ. Κουμπάροι οι Βενιζέλος - Καμμένος και "κακιά πεθερά" το ΚΚΕ

Χωρίς ιδιαίτερα σχόλια από εμάς απλά διαβάστε τα καθεστωτικά "ΝΕΑ" για το ψηστήρι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ..

«Μεγάλη κινητικότητα καταγράφουν οι κεραίες μου στον μετασυνεδριακό ΣΥΡΙΖΑ. Στην Κουμουνδούρου χαρτογραφούν τώρα τον δρόμο προς τη μετεξέλιξη σε ενιαίο κόμμα. Δεν ξέρω αν σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι… διακριτικές συναντήσεις που.....

Βίος και πολιτεία του πατέρα της ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑΣ βολευτού του ΣΥΡΙΖΑ Κανελλοπούλου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν το αίμα και η ψυχή σου έχει μολυνθεί από το ανθελληνικό δηλητήριο των κομμουνιστοσυμμοριτών είναι δεδομένο ότι η πορεία της εθνοπροδοσίας είναι τετελεσμένη. 

Κ. Κανελλόπουλος ήταν μόνιμος ανθυπίλαρχος τον Στρατού και αποτάχτηκε για κομμουνιστική δράση πολύ πριν τον Αλβανικό πόλεμο.
 Με το ΕΑΜ βρήκε την ευκαιρία να πάρει τα αξιώματα που δεν πήρε στο Στρατό.
 
Τον Νοέμβριο του 1943 στο χωριό Δυρράχιο Ταϋγέτου δίκασε την Νίτσα Ρούκα από την Καλλιρόη Μεσσηνίας διότι δεν δέχθηκε να γίνει ερωμένη του!!
 Η κατηγορία ήταν ότι....

'Πρωταθλήτρια' η Τουρκία στην...παιδεραστία! Εσύ Έλληνα δες Φατμαγκιούλη και Σουλεϊμάν και διάβαζε περιοδικά στην παραλία για τη Σεχραζάτ!

  Αυτά βέβαια δεν θα μας τα δείξουν στα καλοπληρωμένα τουρκικά σήριαλ με τα οποία έχουν κατακλύσει το ηλίθιο-ποιούμενο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί σε κατάσταση αποχαύνωσης τις Τουρκάλες σε ένα μαγευτικό τύπου Μπέρβερλυ χιλς περιβάλλον το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την τουρκική πραγματικότητα.

Η πραγματικότητα αυτή, όπως μας την ομολογεί η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Cumhüriyet, είναι ότι η σύγχρονη Τουρκία είναι πρωταθλήτρια στην σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών και στην σεξουαλική τους εκμετάλλευση σε διάφορες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες παιδικού πορνό που ακμάζουν τα τελευταία χρόνια στην γειτονική χώρα. Άλλωστε η παιδεραστία είναι άλλη μια ραγδαία ανερχόμενη τουρκική βιομηχανία στην αναπτυσσόμενη οικονομία του ισλαμιστή πρωθυπουργού Ταΐπ Ερντογάν, ο οποίος θέλει να κάνει και μαθήματα ηθικής με ένα Ισλάμ που δεν διστάζει να παντρεύει κοριτσάκια οχτώ χρονών με γέρους εξήντα χρονών και να κακοποίει τις τρυφερές ψυχές τους με τον πιο αισχρό τρόπο.

Σύμφωνα με.....

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο Kontra...Συνέντευξη - οξυγόνο στις ψυχές των Ελλήνων

Δείτε το βίντεο........

Πλάνα και ρεπορτάζ από τη δολοφονική επίθεση αναρχοκουκουλοΦΛΩΡΩΝ κατά 3 μελών της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα...

Δείτε τα βίντεο.....

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ

Μετά από την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Άγιον Όρος , την επιτόπια έρευνα, τη συνομιλία με Γέροντες και με τις Αρχές του τόπου, διαπίστωσα ιδίοις όμμασι την παντελή έλλειψη στοιχειώδους φροντίδας εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας, στον  τόπο όπου ο Ελληνορθόδοξος μοναχισμός ανθεί επί χίλια και πλέον χρόνια.


Αρχικά, κοινή διαπίστωση εμού αλλά και όλων των επισκεπτών είναι ότι υπάρχει ελλειπής αστυνόμευση σε ό,τι αφορά όχι μόνο τους επισκέπτες αλλά και τους εκατοντάδες λάθρα εργαζομενους αλλοδαπούς.
Ιδιαίτερα σημαντική είναι η έλλειψη πυροπροστασίας κατά τους θερινούς μήνες, .
Οι τελωνιακοί έλεγχοι είναι ανύπαρκτοι, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα ανεκτίμητης αξίας κειμήλια
Εκδηλη είναι και η απουσία ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Μοναχοί και επισκέπτες σε περιστάσεις εκτάκτων αναγκών υγείας, δεν μπορούν να προσβλέπουν σε άλλη πρόνοια, παρά μόνο  στη Θεία Πρόνοια.

Σύμφωνα με.....

«ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. – ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1BD6325FBE0201A0F2D6D0DFFA2AC78E
Υπέκυψε τελικώς η Ευρωπαϊκή Ένωση (την οποία κάποιοι αποκαλούν «Εβραϊκή Ένωση») στις πιέσεις των παγκοσμίων εξουσιαστών και χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση» το στρατιωτικό σκέλος της Χεζμπολάχ. Μάλιστα, η απόφαση ελήφθη ομόφωνα και από τους 28 υπουργούς (άρα και από τον «δικό μας» Ευάγγελο τον… φαταούλα), κατόπιν σχετικής βρετανικής προτάσεως.

Η προσθήκη του....