Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιουλίου 31, 2013

Τούρκοι στον Έβρο εμπόδισαν εργασίες στα ελληνικά σύνορα προτάσσοντας τα όπλα....Το Υπ.Εξ. ακόμη ονειρεύεται "ελληνοτουρκική φιλία"


Προτάσσοντας τα όπλα τους, Τούρκοι στρατιώτες ζήτησαν να σταματήσουν οι εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας που γίνονταν στην ελληνική πλευρά και ζήτησαν από τα συνεργεία να απομακρυνθούν άμεσα.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του ΑΠΕ, τα....

Αίσχος! Εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ στο μνημόσυνο του Σαδίκ - Συλλυπητήρια από τους τουρκοσυριζαίους

Σε επίδειξη δύναμης του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής μετατράπηκε το μνημόσυνο για την συμπλήρωση 18 ετών από τον θάνατο του μουσουλμάνου βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου Αχμέτ Σαδίκ, ο οποίος είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Όλη η σκληροπυρηνική «αφρόκρεμα» των τουρκικής συνείδησης μουσουλμάνων της Θράκης έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Παρούσα, όμως, ήταν και η αντιπρόεδρος του τουρκικού Κοινοβουλίου, καθώς και επτά τούρκοι βουλευτές! Αλλά το πιο αξιοσημείωτο γεγονός ήταν η παρουσία στο δείπνο που επακολούθησε εκπροσώπων της ΔΗΜΑΡ, η οποία με αυτόν τον τρόπο νομιμοποίησε όχι μόνο την πολιτική διαδρομή ενός δεδηλωμένου εξυπηρέτη της τουρκικής προπαγάνδας, αλλά και των συνεχιστών του.
Στην εκδήλωση πρώτος πήρε τον λόγο ο .....

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ...!!! ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΚΛΑΡΑ(ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ)...

Όταν πρόσφατα βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν στη βουλή ότι στις τελευταίες συγκεντρώσεις των συμμοριών του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται συνεχώς το ανατριχιαστικό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς», ένας-δύο βο(υ)λευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψέλλισαν κάτι καταγέλαστες δικαιολογίες του τύπου «αυτό δεν είναι σύνθημα της αριστεράς» κ.τ.λ. Θέλουν, όμως, οι συριζαίοι (και οι συριζαίες) να κρυφτούν, κι η χαρά (από την προοπτική της εξουσίας) δεν τους/τις αφήνει.

Μέχρι και παιδικό παιχνίδι, λοιπόν, έβγαλαν, με τον φονιά Κλάρα (Άρη Βελουχιώτη) να έχει ξεπεζέψει από το άσπρο του άλογο και να βαστάει στο ‘να του χέρι το περίστροφο και στ’ άλλο του χέρι ένα κόκκινο κουρελόπανο που γράφει το βρωμερό σύνθημα «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Μελιγαλάς».

Το είδε και το λαχτάρησε, λοιπόν, η....

ΚΟΥΪΖ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ… ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ-ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

images
Μετά την ολοκλήρωση της μάχης της Κρήτης, κάποιοι «επιφανείς» Χανιώτες υπέγραψαν μια «Διακήρυξη προς τον λαό των Χανίων», στην οποία αναφέρουν μεταξύ των άλλων ότι «καταδικάζουμε μετ’ αποτροπιασμού τις ωμότητες κατά των Γερμανών αιχμαλώτων», τους οποίους αποκαλούσαν «μάρτυρες της ελευθερίας των λαών» και στιγμάτιζαν «την άνανδρη διαγωγή των γραικύλων, ελληνόφωνων αλλά αγγλόψυχων» κ.τ.λ. Μεταξύ αυτών που υπέγραψαν ήταν και κάποιος Βασίλειος Μεϊμαράκης. Τι σχέση να......

ΜΙΤ, Εξάρχεια και υπόγειες διαδρομές αναρχικών και μυστικών υπηρεσιών πίσω από τα RPG της Χίου


ΜΙΤ, Εξάρχεια και υπόγειες διαδρομές αναρχικών και μυστικών υπηρεσιών πίσω από τα RPG της Χίου

Μια πάρα πολύ ύποπτη υπόθεση εξελίσσεται από χθες το πρωί με τη σύλληψη ενός Έλληνα και ενός Κούρδου, οι οποίοι με ταχύπλοο προσπάθησαν να μεταφέρουν βαρύ στρατιωτικό οπλισμό από τη Χίο στα παράλια της Μικράς Ασίας με άγνωστο παραλήπτη. Το ταχύπλοο προσεγγίστηκε για να ελεγχθεί μεταξύ Χίου και Οινουσσών και τα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν, δεν έφεραν καμιά αντίσταση στο γενόμενο έλεγχο.
Βρέθηκαν δύο αντιαρματικές ρουκέτες μιας χρήσεως RPG-18 ανατολικής κατασκευής, οπλικό σύστημα το οποίο διαθέτει ο ...

Τυφώνας Παναγιώταρου σαρώνει την Καλαμάτα...Ομιλία δυναμίτης:"Θα συντρίψουμε κάθε κομμουνιστικό υπόλειμμα από το Γράμμο και το Βίτσι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η «εφημερίδα των Συντακτών» εξυμνεί τους κομμουνιστές δολοφόνους στον Μελιγαλά!


Μια ολόκληρη σελίδα αφιέρωσε στην χθεσινή «Εφημερίδα των Συντακτών» ο συντάκτης του «Ιού» Τάσος Κωστόπουλος προκειμένου να δείξει την εμμονή και την λατρεία που έχει προς τους κομμουνιστές δολοφόνους της Πηγάδας του Μελιγαλά. Παρουσιάζοντας μια σειρά φωτογραφιών, οι οποίες σχετίζονται με την σφαγή του Μελιγαλά, ο Κωστόπουλος παίρνει σαφέστατη θέση υπέρ των δολοφόνων.
Πολύ χειρότερα, μέσα από την παράθεση εμετικών συνθημάτων όπως «Τότε στο Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά», ο τύπος αυτός προπαγανδίζει ανοιχτά υπέρ μιας σύγχρονης επανάληψης του Μελιγαλά. Με απύθμενο θράσος αυτός ο εθνομηδενιστής γράφει ότι «…σε ποσοστό 97% τα εθνικόφρονα θύματα της.....

Newsbomb: "Η πικρή αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή καλπάζει προς την εξουσία"

Χωρίς πολλά σχόλια από εμάς αφήνουμε τον αρθρογράφο Μουζάκη να....απολογηθεί:

«Ήταν άραγε ανάγκη να «σκάσει μύτη» η πληροφορία περί συγκεκριμένης δημοσκόπησης που φέρνει τη Χρυσή Αυγή να κινείται σε ποσοστά πέριξ ακόμα και του 20% και η οποία δημοσκόπηση, λέει, είναι… μυστική και πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Μαξίμου, για να αρχίσουν ξανά να κατακλύζουν τις τηλεοπτικές οθόνες, το διαδίκτυο, τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα τα κροκοδείλια δάκρυα των συστημικών κομμάτων, των συστημικών ΜΜΕ, των καθεστωτικών δημοσιογράφων και άλλων θεραπαινίδων του αναξιόπιστου συστήματος;
Μα πρώτα-πρώτα αποτελεί περίπου κοινό μυστικό για τους πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, ότι.....

Παραμιλάει ο Καμμένος με την άνοδο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το, απολαυστικό είναι η αλήθεια, βίντεο ....

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ MEGA…

voridis_tsekouri
Παραλειπόμενο των επομένων ημερών της απηγορευμένης από το σύστημα διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής, που μας… ξέφυγε. Στο κανάλι mega, λοιπόν, εμφανίστηκε ο «πολύς» Μάκης Βορίδης. Ιδού τι είπε και ελάλησε σύμφωνα με τον… συνεργαζόμενο καθεστωτικό «Βηματοδότη»:

«Ο κ. Βορίδης, ο οποίος θεωρεί ότι τα ρατσιστικά αυτά συσσίτια είναι ό,τι χειρότερο στην εμπορευματοποίηση που επιχειρείται, κάνει έκκληση στα τηλεοπτικά κανάλια να προσκαλούν στα πάνελ και βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να τους απομυθοποιήσει ο κόσμος. Και κυρίως όταν θα έρχονται σε αντιπαράθεση με άλλα κόμματα. Και όχι να....

30 Ιουλίου 1936: Οι δίκες του "πατερούλη" όπως τις αφηγείται ένας....μπολσεβίκος!!!


του Βλάση Αγτζίδη
Στις 30 Ιουλίου του 1936, με το διάταγμα 447 και με την υπογραφή του Στάλιν, ξεκίνησε η μεγαλύτερη εσωκομματική εκκαθάριση που είχε γνωρίσει έως τότε η νεαρή Σοβιετική Ενωση.

Η μεγάλη σφαγή των στελεχών, διά χειρός Στάλιν

Μαζί με την εκκαθάριση των μελών του κόμματος, που οι σταλινικοί θεωρούσαν ότι είχαν αποκλίνουσες απόψεις, ξεκίνησε μια γιγάντια επιχείρηση ενάντια στους σοβιετικούς λαούς και στις εθνικές μειονότητες, με στόχο την απόλυτη υποταγή μέσα από τον απόλυτο τρόμο. Ο Στάλιν ήταν....