Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 08, 2013

Η 14η πολιτική εκπομπή - δυναμίτης της Χρυσής Αυγής με Παππά - Κασιδιάρη

Σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας με τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά
  • Η συνάντηση Σαμαρά - Ομπάμα και οι εξελίξεις για την ΑΟΖ και το δημόσιο χρέος
  • Μετατρέπουν την Ελλάδα σε ενεργειακό προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών
  • Βορειοηπειρωτικό και εξελίξεις στα εθνικά θέματα
  • Μεταπολίτευση 1974: Τα ντοκουμέντα της προδοσίας
  • "Από μικρό κι από τρελό...": Τατσόπουλος και Χαϊκάλης αποκαλύπτουν τον "έρωτα" ΝΔ-Σύριζα
  • Η εθνική στρατηγική της Χρυσής Αυγής

Δείτε την εκπομπή :

Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημ(Ι)οκράτιας άνοιξε μαγαζί "αγοράς χρυσού" - ενεχυροδανειστήριο....Νόμιμο ναι..Ηθικό;!


mitropoulos1

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μπροστά στο....χρήμα δεν έχει καμιά αξία ο πόνος του ομοεθνή σου...ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ!

Διαβάζουμε από το site του καταστήματος:
"ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ
Τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να πουλήσετε τα ανεπιθύμητα, παλιά ή σπασμένα κοσμήματά σας. Με την τιμή του χρυσού στα υψηλότερα επίπεδα όλων των εποχών, είναι μια τέλεια ευκαιρία να ρευστοποιήσετε το χρυσό σας! Αν θέλετε να ....

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

mixaloliakos-600x398
Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για την Χρυσή Αυγή, στον καθεστωτικό τύπο, δείγμα ότι η διαρκής άνοδος του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών έχει κατατρομοκρατήσει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και τους δημοσιογραφικούς παπαγάλους του. Στο άρθρο που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα –εγράφη αυτές τις ημέρες με τίτλο «Τι κινητοποιεί η Χρυσή Αυγή»- παρουσιάζεται μια ανακοίνωση του κόμματος κι από κει και πέρα ο καθεστωτικός δημοσιογράφος κάνει τη δική του ανάλυση και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι.....

Αυτόν τον "πολιτισμό" λατρεύουν οι αστικοφιλελεύθεροι...Στις ΗΠΑ ετοιμάζουν ριάλιτι με παρθένες!

Κι εκεί που πιστεύαμε πως τα ριάλιτι έχουν φτάσει στα όριά τους, ένα γνωστό κανάλι στην Αμερική ξεπερνά και πάλι τα όρια.
Το γνωστό μουσικό κανάλι που ξεκίνησε προβάλλοντας μόνο βιντεοκλίπ και σήμερα προβάλει διάφορα ριάλιτι που προκαλούν θόρυβο, προχωρά ακόμα περισσότερο παραγγέλλοντας την παραγωγή μιας εκπομπής, στην οποία θα πρωταγωνιστούν άτομα που δεν έχουν σεξουαλική εμπειρία. Ηδη τα......

E, ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ!!!

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για το δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο πρόεδρος της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα" Ανδρέας Λοβέρδος, σύμφωνα με όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Όπως καταλαβαίνετε θα ρίξουμε τρελά γέλια στις δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν...

πηγή

ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΕΣ Η ΑΛΒΑΝΙΑ – ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ!

grassland-14
Τεράστιες φυτείες χασίς εντόπισε η ιταλική οικονομική αστυνομία «Guardia di Finanza», που πραγματοποίησε μεγάλης έκτασης εναέρια επιχείρηση για τη φωτογράφιση όλων των περιοχών, όπου καλλιεργείται κάνναβη, σε όλη την Αλβανία.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο επικεφαλής τον εναέριων δυνάμεων της «Guardia di Finanza», Στέφανο Μπαστόνι δήλωσε ότι.......

“Η λύση για την οικονομική κρίση”: ένα... κλεμμένο κείμενο από παλαιό τεύχος της Χρυσής Αυγής


“Η λύση για την οικονομική κρίση”: ένα... κλεμμένο κείμενο από παλαιό τεύχος της Χρυσής Αυγής

Πριν από μία δεκαετία, το περιοδικό Χρυσή Αυγή δημοσίευσε ένα κείμενο του Αρχηγού με θέμα τους νόμους του Λυκούργου έναντι του σύγχρονου, άθλιου οικονομικού μοντέλου. Το κείμενο αυτό παραμένει σήμερα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ. Δεν μας προξένησε καμία έκπληξη όταν το είδαμε να αναδημοσιεύεται σε δεκάδες ιστολόγια, τα οποία όμως παρέλειψαν να αναφέρουν την πηγή και τον συγγραφέα. Αναδημοσιεύουμε το εν λόγω κείμενο ως απάντηση σε όσους αποκρύπτουν ότι η Χρυσή Αυγή διαθέτει ιστορική γνώση, πολιτική πρόταση, κυρίως όμως Ιδεολογία. Σε αντίθεση με τα ανδρείκελα που έχουν διαλύσει τη χώρα και έχουν ξεπουλήσει τον ελληνικό πλούτο στους ξένους τοκογλύφους.
Οι λύσεις του Λυκούργου για την κρίση

21 Περιοχές στην Ελλάδα με μεγάλη επικινδυνότητα μετάδοσης του Ιού του Δυτικού Νείλου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να...μεταφέρθηκε ο ιός από το Δυτικό Νείλο στην Ευρώπη και στην Ελλάδα υπάρχει κάποιος λόγος...και είναι φυλετικός, γιατί εδώ βρίσκουν πια τη...βασική "τροφή" τους. Έτσι είναι κύριοι "ανθρωπιστές" και "διεθνιστές". Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και αν σας πονάει. Και αν προσέξετε οι περιοχές που "κινδυνεύουν" έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό...Είναι γεμάτες λαθροεποίκους.

Το «χάρτη» με τις επικίνδυνες περιοχές για τη μετάδοση του ιού του Δυτικού Νείλου έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΕΕΛΠΝΟ, υπενθυμίζοντας στους πολίτες ότι πρέπει να λαμβάνουν μέτρα προστασίας από τα κουνούπια.


Πρόκειται για 21 περιοχές σε Αττική και Βόρεια Ελλάδα.

Στην Αττική οι περιοχές είναι: Σπάτα, Παιανία, Μαρκόπουλο, Παλλήνη, Ραφήνα, Πικέρμι, Ηράκλειο, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια και Πεντέλη.

Στη Θεσσαλονίκη είναι:

Αλβανική κτηνωδία...Κατσαπλιάς βίασε 13χρονο κορίτσι στην Πτολεμαΐδα!

Το περιστατικό έγινε το βράδυ που πέρασε σε τοπική κοινότητα του δήμου Εορδαίας λίγα χιλιόμετρα απόσταση από την Πτολεμαΐδα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 μέρες όταν από μια αθώα συνάντηση μέσω των social media (facebook) o 20χρονος (αλβανός υπήκοος) γνωρίστηκε με την 13χρονη μαθήτρια. Η γνωριμία (για το νεαρό) έδειχνε επίμονη και βιαστική και μόλις χθες βράδυ κατάφερε να συναντήσει και από κοντά τη μικρή.

Η συνάντηση έγινε στην....

Χαϊκάλης...: "Να κάνουμε τώρα συγκυβέρνηση όλοι με Πρωθυπουργούς Τσίπρα - Καραμανλή μπας και γλυτώσουμε από τη Χρυσή Αυγή"


Διαβάστε το κείμενο του βουλευτή χωρίς περαιτέρω σχόλια από εμάς:

«Πού πάμε; Υπάρχει λύση;
Πού πάει η χώρα; Θα γίνει κάτι;
Χιλιάδες ερωτήματα στο στόμα των πολιτών.
Απάντηση; Μα για να υπάρξει πρέπει να τεθούν ερωτήματα.
Τον Οκτώβριο είναι σίγουρο ότι.....

“ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ!”, και όμως αυτή η φράση ακούγεται σε ελληνική παραλία το 2013!

Όχι δεν είναι σκηνή από κάποια cult ταινία, αλλά είναι δυστυχώς μια θλιβερή πραγματικότητα της....πολυπολιτισμικής Ελλάδος.

Καμήλα σε παραλία της Πάτρας!

Δείτε το βίντεο