Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 10, 2013

Ο Καμμένος έβαλε πλώρη για.....ΗΠΑ και ζητά συνεργασία με τους ΑμερικανοΣιωνιστές...!

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του (φον) Αντωνάκη στην Αμέρικα, ζήτησε ο… θαλασσόλυκος πρόεδρος Πάνος (που αρμενίζει τα πέλαγα, προφανώς με το κότερο που… δεν έχει). Δεν ξέρουμε βέβαια αν κυριολεκτεί ή αν το είπε αυτό γιατί κάτι έπρεπε να πει, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει απαραιτήτως να αφήσει τα πέλαγα και να έρθει στο καμίνι της Αθήνας. Κομματάκι δύσκολο το βλέπουμε. Εξάλλου, αν πραγματικά επιθυμεί να μάθει τις συζήτησε ο πρώην αρχηγός στην Αμέρικα, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με τους Αμερικανούς φίλους του…
Πέραν αυτών, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος Πάνος αναφέρει και τα εξής:

Διθυραμβικά σχόλια από τα καθεστωτικά ΜΜΕ για μια δήλωση (!) του Ομπάμα χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα, ενώ ο λαός πεινάει

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα δημοσιογραφικά τσιράκια του ξενόδουλου συστήματος θεωρούν αλλαζονικά αυτονόητο ότι πρέπει να παραμείνουμε δέσμιοι στα τοκογλυφικά δεσμά και ότι ο λαός αρκεί να χορτάσει μόνο με λόγια.

Με θριαμβευτικούς τίτλους βγήκαν χθες οι εξωνημένες καθεστωτικές εφημερίδες, ιστοσελίδες, κανάλια κ.λπ. ΜΜΕ, για την επίσκεψη του (φον) Αντωνάκη στον «πλανητάρχη». Πάρτε μια γεύση:

«Ομπάμα: Δεν μπορούμε να βλέπουμε ως λύση στην Ελλάδα τη λιτότητα», «Μήνυμα προς την Μέρκελ να...

Σοφός της Σιών: Τρομερή τραγωδία για την Ελλάδα (για τον Διεθνή Σιωνισμο θέλει να πει...) η άνοδος της Χρυσής Αυγής

Συνέντευξη στα καθεστωτικά «Νέα» έδωσε ο διευθυντής του διαβόητου «Κέντρου Σιμόν Βίζενταλ» στο Ισραήλ, Ευφραίμ Ζούροφ, «ο μεγαλύτερος κυνηγός Ναζί στην ιστορία» (όπως τον χαρακτηρίζουν τα «Νέα»). Ο μανιώδης αυτός σιωνιστής, ο οποίος δηλώνει πως «θα κυνηγήσει μέχρις εσχάτων και τον τελευταίο υπαλληλίσκο που απλά εξέτιε τη θητεία του στα στρατόπεδα συγκέντρωσης», δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην Χρυσή Αυγή. Μόνο που δε φαίνεται καθόλου αισιόδοξος για την αντιμετώπιση του φαινομένου από το σύστημα:

«Η άνοδος της Χρυσής Αυγής αποτελεί μία...

Συμφωνία Σαμαρά-Ομπάμα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γιατί άραγε δεν ανησυχούν οι Αμερικανοί με τον ΣΥΡΙΖΑ που θα "ανατρέψει" το σύστημα και τον καπιταλισμό; Διότι ο μόνος κίνδυνος του Σιωνιστικού κατεστημένου είναι ο Εθνικισμός, που στην Ελλάδα αυξάνεται διαρκώς υπό τις σημαίες της Χρυσής Αυγής.

Αμερικανικά ένοπλα τμήματα θα αναπτυχθούν εντός των ελληνικών συνόρων!

Η ανησυχία του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας έφτασε και στον Λευκό Οίκο. Θέμα συζητήσεως μεταξύ του «πλανητάρχη» Ομπάμα και του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, υπήρξε η άνοδος της Χρυσής Αυγής και η απειλή που δημιουργείται για το καθεστώς της ρεμούλας και της διαπλοκής που οι αμερικανοί, παρέα με το ίνδαλμα του Τσίπρα, τον...

Διάλογοι για την Χρυσή Αυγή στο Άγιο Όρος και την Ουρανούπολη -Σοκ και δέος για τους «προοδευτικούς»


Διάλογοι για την Χρυσή Αυγή στο Άγιο Όρος και την Ουρανούπολη -Σοκ και δέος για τους «προοδευτικούς»

Η «προοδευτική» ιστοσελίδα protagon.gr (που έχει δημοσιεύσει άπειρα άρθρα κατά της Χρυσής Αυγής) φιλοξένησε προ ημερών ένα ενδιαφέρον κείμενο του αριστερού στιχουργού Άρη Δαβαράκη. Ο συγγραφέας περιγράφει τις εμπειρίες του από πρόσφατη επίσκεψή του στη Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους και την Ουρανούπολη. Ακόμα και εκεί, κύριο θέμα συζήτησης ήταν η Χρυσή Αυγή και οι πάντες (μοναχοί και λαϊκοί) εξέφραζαν την απόλυτη υποστήριξή τους στο Εθνικιστικό Κίνημα.
Αναδημοσιεύουμε – χωρίς περαιτέρω σχόλια – τα κυριότερα αποσπάσματα του άρθρου:

Το Σιωνιστικό "TIME" προωθεί τη ζωή χωρίς παιδιά, ως το ιδανικό της "καλής ζωής" για τα ζευγάρια...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βέβαια αυτό θα είναι το...αποτέλεσμα όταν το παιδί θεωρείται τεκμήριο για το κράτος και το ζευγάρι αναγκάζεται να δουλεύει 12 ώρες την ημέρα για να ανταπεξέλθει στα φορολογικά του βάρη...

Η οικογένεια δέχεται σήμερα μια αμείλικτη επίθεση στον δυτικό κόσμο. (Και ενώ την ίδια ώρα η υπογεννητικότητα θεριεύει). Για δεκαετίες, η βιομηχανία του θεάματος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απεικονίζουν το γάμο ως την ώρα «που η διασκέδαση τελειώνει» και ενθαρρύνουν τους νέους να αναβάλουν το γάμο για όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι τώρα τα ποσοστά των γάμων στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι σε χαμηλό ρεκόρ και η μέση ηλικία για τον πρώτο γάμο είναι σε υψηλό ρεκόρ. Εν τω μεταξύ, η .....

Καθημερινή προς "Αριστερομπολσεβίκους" για τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας στις καταλήψεις: "Βουλώστε το για λίγο ειδάλλως θα μας ισοπεδώσει η Χρυσή Αυγή"

 Έκκληση προς τους αριστερούς κάνει η "Καθημερινή" με άρθρο της που φέρει τον τίτλο: "Το καθήκον της Πολιτείας", και ζητά τη...σιωπή τους για ένα χρονικό διάστημα που θα προσπαθεί η Αστυνομία να εκδιώξει από τα κέντρα ανομίας - εγκληματικότητας λαθρομετανάστες και αναρχοάπλυτους, με σκοπό, τι άλλο;!, να κοπεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής!

Τώρα το γεγονός ότι η "αστική" τάξη παρακαλά τους...προλετάριους φαντάζει...οξύμωρο! Η πραγματικότητα είναι όμως ότι η Ελλάδα είναι ακόμη ένα πνευματικό κομμουνιστικό προτεκτοράτο.
Διαβάστε το άρθρο:

«Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες για την ποιότητα των αντιδράσεων που προκαλούν στο Διαδίκτυο τα δημοσιεύματα και κυρίως οι απόψεις περί Χρυσής Αυγής και της απειλής που συνιστά για το δημοκρατικό πολίτευμα. Γενικά, τα σχόλια – αντιδράσεις χωρίζονται σε.....

Μυστική συμφωνία με ΜΙΤ προ των πυλών! Τούρκοι πράκτορες στην Αθήνα


Μυστική συμφωνία με ΜΙΤ προ των πυλών! Τούρκοι πράκτορες στην Αθήνα

Τουρκικό Πρακτορείο: Ο Δένδιας αναθέτει καθήκοντα σε τούρκους ειδικούς στην Ελλάδα!

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu φιλοξενεί μια είδηση η οποία εάν δεν διαψευστεί από την ελληνική κυβέρνηση αποτελεί όχι μόνον αδιανόητο εθνικό όνειδος αλλά κυρίως την ατράνταχτη απόδειξη πως η κυβέρνηση των υποτακτικών έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε παρία της τουρκικής ηγεμονίας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σύμφωνα με....

Το 8ο φύλλο της "ΕΜΠΡΟΣ" αύριο στα περίπτερα...Τη ζητάμε με πείσμα και τη διαδίδουμε


Διαβάστε στο όγδοο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός":
  • Ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ: Yes man o Antonis
    Γκρίζες συμφωνίες στο παρασκήνιο
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: