Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 11, 2013

Κάποιοι λευκοί στην Αμερική ξυπνούν και αγωνίζονται εναντίον της "αντι-λευκής" προπαγάνδας...

Ο μοναδικός ρατσισμός που υφίσταται παγκοσμίως είναι αυτός εναντίον της λευκής φυλής από τον κηλιδωτή, αιμοδιψή, γαμψομύτη...

Αλλά αφού οι αποχαυνωμένοι αμερικάνοι μπορούν να ξυπνήσουν είναι βέβαιο ότι η κοιτίδα του πολιτισμού (Ευρώπη) θα αναστηθεί από την πνευματική σκλαβιά και θα συντρίψει τον σιωνιστή δυνάστη της.


Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο...

Τρέμουν στην ΝΔ από την άνοδο της Χρυσής Αυγής - Γελάνε με τον Σύριζα


Ένα εξόχως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φιλοξενεί η εφημερίδα του Σταύρου Ψυχάρη, πατέρα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Ψυχάρη, «Το Βήμα». Το ρεπορτάζ υπογράφει ο Άρης Ραβανός, όμως, η ακρίβεια με την οποία περιγράφονται τα εσωτερικά της ΝΔ, δείχνει ότι έχει υπάρξει εκ των έσω πληροφόρηση, δεδομένης μάλιστα της σχέσης που έχει ο εκδότης της εφημερίδας με την ΝΔ.
Το ρεπορτάζ αναλύει τις σκέψεις και την στρατηγική που πρόκειται να ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία στο εγγύς μέλλον με τον βασικό στόχο να είναι «η επιστροφή στη ΝΔ των δεξιών ψηφοφόρων από τα ασθενή στρώματα, αλλά και τη μεσαία τάξη, που βρήκαν στέγη στη Χρυσή Αυγή», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ.
Τρέμει το μνημόνιο και οι....

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ… ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Γράφει ο Αντίοχος
 
Οι 100 εθελοντές της Χρυσής Αυγής.

Πιάνει, λοιπόν, η φωτιά στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή. Σε χρόνο-μηδέν οργανώνεται ομάδα 100 εθελοντών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον συναγωνιστή βουλευτή Η. Κασιδιάρη, για να βοηθήσει στην κατάσβεση. Μάννα εξ’ ουρανού για την Πυροσβεστική, που ψάχνει τους εθελοντές με το ντουφέκι. «Ελάτε αμέσως όπως είσαστε», ήταν η απάντηση του υπευθύνου της Π.Υ. και βέβαια δε μπορούσε να είναι διαφορετική. Του υπεύθυνου, που προφανώς ενημέρωσε και τους υπολοίπους ότι σε λίγο καταφτάνουν 100 χρυσαυγίτες. Κουβέντα την κουβέντα, η είδηση δεν άργησε να φτάσει και στ’ αυτιά του Δένδια – που έχει μάτια και αυτιά παντού, αλλά μόνο εις ότι αφορά την… Χρυσή Αυγή, την οποία του έχουν χρεώσει στις σκοτεινές στοές με… 108.

Πήραν φωτιά τα… τηλέφωνα.

Επικρατεί πανικός! Τι κάνουμε τώρα; Πέφτει αμέσως τηλέφωνο στον...

Νέα εξέγερση και απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων στην Αμυγδαλέζα - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα έχει αλωθεί από τους αλλόφυλους και οι μικροαστοί στον κόσμο τους. Η Χρυσή Αυγή είναι ο φορέας αφύπνισης και αντίστασης του Ελληνισμού.

Εξέγερση λαθρομεταναστών σημειώθηκε το βράδυ στην Αμυγδαλέζα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 10 αστυνομικοί. Κατά την ώρα της διανομής φαγητού οι λαθρομετανάστες στασίασαν και έβαλαν φωτιές στο χώρο. Στην περιοχή βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις για να καταστείλουν την εξέγερση, αλλά δέχτηκαν...

"Εμπάργκο" στην Τήλο, απειλώντας, ετοιμάζουν οι κομμουνιστοσυμμορίτες γιατί....... οι κάτοικοι είναι Χρυσαυγίτες!!!!

tilos (1)
 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ
1ον: Σε λίγο επειδή θα "μαυρίσει" όλη η Ελλάδα, πολικά εννοούμε γιατί φυλετικά να "μαυρίσει" είναι ο πόθος των διεθνιστών - κομμουνιστών, καλό θα είναι οι κομμουνιστές να κανονίσουν διακοπές....αορίστου χρόνου στην Κούβα.
2ον: Από προκύπτει η "παράδοση" της Τήλου στον......δημοκρατισμό;Από όταν μέλος της Αθηναϊκής Συμμαχίας που είχε "δημοκρατία";!
 
Στα… εναλλακτικά νησιά κάνουν τα… μακροβούτια τους οι συριζαίοι τώρα τον Αύγουστο (που’ ναι παχιές οι μύγες…), αλλά ούτε κι εκεί μπορούν να… ησυχάσουν. Όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, λοιπόν, ακούνε για την Χρυσή Αυγή, όπως ομολογούν οι ίδιοι! Από τον απλό κοσμάκη που μένει μόνιμα στα μικρά νησιά χειμώνα-καλοκαίρι και ζει στο πετσί του την εγκατάλειψη από το κατοχικό ψευδοκράτος των Αθηνών!
Και βέβαια, συριζαίοι είν’ αυτοί, ορφανά του Τσαουσέσκου, του Χότζα και άλλων ερυθρών εκδοροσφαγέων, δεν μπορούν να τ’ αφήσουν έτσι. Δε μπορούν να το δεχτούν, ότι η Χρυσή Αυγή είναι παντού! Ότι η Χρυσή Αυγή σαρώνει! Ότι είναι το .....

Τ(Σ)ατσόπουλος στο ΒΗΜΑ: "Από το να γίνει κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή προτιμώ να....στηθώ στη ΝΔ"

Συνέντευξη στο "ΒΗΜΑ" της Κυριακής δίνει η πιο cult φιγούρα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πέτρος Τ(Σ)ατσόπουλος και γίνεται πιο αποκαλυπτικός παρά ποτέ για το ρόλο που ετοιμάζει το σύστημα για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προκειμένου να αποφευχθεί το.....μοιραίο!

Μια εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής...!!

Αφού λοιπόν προσπαθεί ο "μπήχτης" να στρογγυλέψει ολίγον το λόγο του σχετικά με τις "χαοτικές" ιδεολογικές διαφορές ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα συνεργαστούν τα δύο "ανόμοια" κόμματα είναι σαφής:

"Προκειμένου να.....

Το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής και η απόλυτη ανυπαρξία της αριστεράς

Σοβαρότατο πρόβλημα έχουν οι σπαγκοραμμένοι της αριστεράς (και της… προόδου), με το κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής. Κι έχουν πρόβλημα, διότι αρκετοί παρασυρμένοι στην αριστερά οπαδοί τους, αγνοί άνθρωποι που νομίζουν ότι η αριστερά θα φτιάσει την… ιδανική κοινωνία, τους θέτουν το ερώτημα: γιατί κατακρίνετε την Χρυσή Αυγή που δίνει στη φτώχεια και δε δίνετε κι εσείς;

Τι σκαρφίζονται, λοιπόν, οι τσιφούτηδες-φαταούλες της αριστεράς; Ντύνουν με… ιδεολογικό μανδύα την τσιγγουνιά, τον φαταουλισμό και την κοινωνική αναλγησία τους!

Έτσι, διαβάσαμε στην επίσημη βοθρο-σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ένα περισπούδαστο άρθρο, με τίτλο...

Το καθεστωτικό "ΒΗΜΑ" παραδέχεται: "Η ΝΔ ξεκινά πόλεμο με τη Χρυσή Αυγή γιατί αυτή είναι ο πραγματικός αντίπαλος στις εκλογές"

Το καθεστωτικό "ΒΗΜΑ" με άρθρο του υπό τον τίτλο "Το Μαξίμου ξεκινά 'πόλεμο' στη Χρυσή Αυγή" επιλέγει να ξεκαθαρίσει ποιός είναι ο πραγματικός αντίπαλος της εξουσίας της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό που 'σπέρνεται' ως φήμη και αρχίζει να ψιθυρίζεται από ορισμένους δημοσιολόγους γίνεται φανερό με τον πλέον καταφανή τρόπο από τον κύριο πολιτικό συντάκτη του ΒΗΜΑτος, Άρη Ραβανό (ο οποίος αν και αριστερός κάνει το ρεπορτάζ της ΝΔ), στο άρθρο - ρεπορτάζ του που κάνει λόγο για εκτίναξη της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία και τεράστια εκλογική απήχησή της κυρίως στα λαϊκά 'δεξιά' στρώματα.

Μάλιστα ο αρθρογράφος δε διστάζει να....

Μεσσηνία: Συμμορίες ρομά ξυλοκοπούν κατοίκους - Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει έλεγαν!


Ανύπαρκτο το κράτος για ακόμη μια φορά - Οι Έλληνες κάτοικοι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν έξω από τα σπίτια τους

Έκρυθμη παρέμενε η κατάσταση στον ‘Αρι, μετά τον ξυλοδαρμό 19χρονου χωριανού από ρομά. Ο νεαρός συνόδευε μια φίλη του, δύο ρομά την πείραξαν και τα αίματα άναψαν. Στη συνέχεια μαζεύτηκαν περίπου 20 ρομά και επιτέθηκαν στο νεαρό. Συγγενείς του νεαρού είδαν από το μπαλκόνι του σπιτιού τους τι έγινε και έτρεξαν σε βοήθεια ενώ....

Οι "επαναστάτες" της.....Αριστεράς!

Ας δούμε την ηρωϊκή πράξη αντίστασης 5 αναρχοάπλυτων όταν η αστυνομία αποπειράθηκε να καταλύσει την κατάληψή τους....