Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 22, 2013

Αλβανός εθνικιστής είναι δημοσιογράφος στην "Αυγή" του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Αλβανικός, Σκοπιανικός, Τουρκικός εθνικισμός δεν ενοχλεί, παρά μόνο ο Ελληνικός. Και βέβαια οι Αλβανοί χαρακτηρίζονται εθνικιστές ενώ οι Έλληνες είναι "νεοναζί".

Απαράδεκτη και άκρως προκλητική είναι η στάση του «γνωστού» αλβανού δημοσιογράφου Niko Ago, ο οποίος έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές την κοινή γνώμη με την ανθελληνική του στάση και προπαγάνδα, σχετικά με τα βίαια περιστατικά στην Πρεμετή της Βορείου Ηπείρου.

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» -του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως - βεβαίως-, ο οποίος έζησε και εργάστηκε για πολλά χρόνια ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, προσπαθεί να παρουσίασει την εικόνα ενός κακόμοιρου οικονομικού μετανάστη ο οποίος «παλεύει» για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών σε μια «ρατσιστική» κοινωνία, αν και πλέον όπως μαθαίνουμε,...

ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

theodoridis-150x176
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Άφωνους και εμβρόντητους μας άφησε για μια ακόμη φορά με την συνέντευξη που έδωσε σε Σκοπιανή δημοσιογράφο στην Αγγλική παρακαλώ, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και διανοούμενος της αντιστροφής και διαστρέβλωσης κύριος Νάσος Θεοδωρίδης.
Ο εν λόγω κύριος, ο οποίος σύμφωνα με....

Η αλήθεια για την επίσκεψή της Χρυσής Αυγής στους Δελφούς: Προσαγωγές και παραπληροφόρηση από το καθεστώς


Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να επισκεφτεί τους Δελφούς, στα πλαίσια του καθιερωμένου εκπαιδευτικού κύκλου "Θέματα Ελληνικής Ιστορίας". Κίνητρο ήταν η ελεύθερη είσοδος κατά την Πανσέληνο του Αυγούστου, την Τετάρτη 21/8, καθώς και το ότι ήταν ο πλησιέστερος ανοικτός αρχαιολογικός χώρος και μάλιστα χωρίς κάποια μουσική εκδήλωση (όπως τις άθλιες εκδηλώσεις σύγχρονης υποκουλτούρας που βεβηλώνουν τους αρχαιολογικούς μας χώρους). Οι… "δημοκράτες" του ΣΥΡΙΖΑ του και του ΠΑΣΟΚ βρήκαν αφορμή για να εκφράσουν το μίσος τους έναντι της Χρυσής Αυγής και έσπευσαν να βομβαρδίσουν τα ΜΜΕ με γραφικά δελτία Τύπου. Ιδού κάποια δείγματα για να καταλάβετε πόσο άθλιες πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετούν αυτά τα κόμματα:

ΣΥΡΙΖΑ:

Παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στον ΣΚΑΙ: "Οι Αρκούδες δεν έχουν πολιτική ταυτότητα...Άλλα "ζώα" σαν τον τουρκολάγνο Μπουτάρη έχουν..."

Δείτε το βίντεο με τον απολαυστικό ακόμη μια φορά εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να δίνει ρεσιτάλ απαντήσεων...

“Παραπολιτικά”: Σαρώνει και στην Λακωνία η Χρυσή Αυγή

Σε μια οδυνηρή για αυτούς παραδοχή προχώρησαν οι προπαγανδιστές του Σαμαρά, "Παραπολιτικά". Η εν λόγω ιστοσελίδα αποκάλυψε πως οι ντόπιοι κομματάρχες της ΝΔ στην Λακωνία έχουν πανικοβληθεί από την ραγδαία αύξηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην περιοχή, καθώς στην περιοχή η Χρυσή Αυγή βγαίνει άνετα κυβέρνηση! Να επισημάνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως η Χρυσή Αυγή έχει μια δυναμική παρουσία και ραγδαία άνοδο σε όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο στην Λακωνία και αυτό θα φανεί σύντομα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές (ίσως και εθνικές...).
Γράφουν χαρακτηριστικά τα "Παραπολιτικά": "Tρόμος" στην Λακωνία με την Χρυσή ΑυγήΑνεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μάνη. Θλιβερά είναι τα.....

Μαντέψτε ποιοί Δημόσιοι Υπάλληλοι θα εξαιρεθούν από την κινητικότητα - διαθεσιμότητα....

...Και όπως καλά υποψιαστήκατε είναι για ακόμη μια φορά οι.... Υπάλληλοι της Βουλής!

Αυτό δήλωσε ο γιός του Αποστάτη, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σημερινή παρουσία του σε ΜΜΕ και επικύρωσε και η έτερη συνοδοιπόρος του στο Υπουργείο, Κάλλερ - Χριστοφυλοπούλου σε τηλεοπτική της παρουσία στο MEGA.

Η αιτία.... είναι λογικά τα...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: "ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!"

pappas-skipitaria
Δημοσιεύουμε παρακάτω την συνέντευξη του βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά όπως δόθηκε στα ελληνικά… κι όχι όπως παρουσιάστηκε στην ανθελληνική “SHEKULLI” από τον Plarent Shehu, ο τρόπος λειτουργίας του οποίου αποτελεί την επιτομή της προσβολής της δημοσιογραφίας και του δημοσιογράφου.

Τι σημαίνει για σας Βόρειος Ήπειρος;
Η Βόρειος Ήπειρος είναι το βόρειο τμήμα της Ελληνικής γεωγραφικής περιοχής της Ηπείρου με χιλιάδων χρόνων Ιστορία και διαρκή και αδιάσπαστη ελληνική παρουσία. Με απόφαση των Μεγάλων Δυνάμεων παρεδόθη στην αλβανική κυριαρχία και αποτελεί για μας αλύτρωτη πατρίδα. Ο όρος Βόρειος Ήπειρος χρησιμοποιήθηκε για....

Με ψέματα και ανελέητη προπαγάνδα οι Σιωνιστές ετοιμάζουν επίθεση στη Συρία...

Άρχισαν πάλι να διαδίδουν τα παραμύθια περί χρήσης χημικών από την κυβέρνηση Άσαντ οι αμερικανοσιωνιστές. Μη ξεχνάτε πως τα ίδια ψέματα περί... "απαγορευμένων όπλων" μεταχειρίστηκαν όταν εισέβαλαν στο Ιράκ για να ανατρέψουν τον Σαντάμ Χουσεΐν. Λίγο αργότερα απεδείχθη το ψευδές των ισχυρισμών αυτών, όμως η βρώμικη δουλειά είχε γίνει. Πριν επιχειρήσουν οτιδήποτε πρέπει να λάβουν υπ' όψιν ότι ο συριακός στρατός, οι επίλεκτες ιρανικές μονάδες, οι μαχητές της Χεζμπολάχ και οι ρωσικοί S-300 θα προκαλέσουν φοβερές απώλειες σε όποιον εισβάλει στην ελεύθερη Συρία.
Τα τελευταία 24ωρα τα ....

150.000 λαθρομετανάστες επιστρατεύει το καθεστώς για να σωθεί στις επόμενες εκλογές....Η αλλοίωση του Έθνους δεν επιχειρείται απλά, επιβάλλεται..


Κοντά στη νομιμοποίηση 150.000 αλλοδαποί! Αποφασισμένος να προχωρήσει στη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε 150.000  λαθρομετανάστες που ζουν στην Ελλάδα είναι ο πασόκος αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών Γρηγοράκος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγοράκος έχει σημαία τις θέσεις του αμερικανού προέδρου Ομπάμα για το μεταναστευτικό. Ήδη έχει συζητήσει το θέμα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Βενιζέλο ενώ έχει ενημερωθεί και το Μαξίμου.

Οι αλλοδαποί που έχουν υποβάλει τα χαρτιά τους στην αρμόδια αρχή και απομένει το τελικό στάδιο νομιμοποίησής τους, δηλαδή ο νέος Κώδικας μετανάστευσης, ανέρχονται σε 152.409! Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, αναλυτικά κατά έτος οι.....

Η παρακμή των νεοελλήνων και ο Ηρωικός Τρόπος Ζωής

Θα αναφερθούμε σε δύο δημοσιεύματα του τύπου, τα οποία – κακώς – δεν ήταν διασυνδεδεμένα, αφού έχουν άρρηκτη σχέση το ένα με το άλλο. Το πρώτο ήταν η εξιστόρηση ενός περιστατικού από τον Καθηγητή Χρήστο Γιανναρά για την επόμενη μέρα από την κρίση των Ιμίων, όταν άνοιξε συζήτηση με τους φοιτητές του για τα γεγονότα. Αυτοί επέδειξαν προκλητική αδιαφορία για τα τεκταινόμενα με αποτέλεσμα να τους τεθεί το ερώτημα: «Τελικά τι θα προτιμούσατε; Ελευθερία με αγώνες και θυσίες ή καλοπέραση με σκλαβιά;». Στην προκείμενη ερώτηση οι φοιτητές απάντησαν...