Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 24, 2013

Σταυρίδης του ΤΑΙΠΕΔ: “Δεν ήπια σαμπάνια στο lear jet… μόνο perier ζήτησα και ένα κριτσινάκι!”

Το όργιο της διαπλοκής των εκλεκτών του Σαμαρά με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα δεν έχει προηγούμενο. Ο γνωστός για τις βόλτες του με το lear jet του Μελισσανίδη, τέως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Σταυρίδης, αντί να κρυφτεί σε καμιά τρύπα, προκαλεί με νέες δηλώσεις.

Δυστυχώς κανένας εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε με αυτό το μείζον ζήτημα κι έτσι οι αρχιδιαπλεκόμενοι παράγοντες επιχειρούν να... βγουν κι από πάνω. Ο εν λόγω μνημονιακός υπάλληλος περιγράφει ξανά και ξανά την πτήση με το αεροσκάφος του Μελισσανίδη - ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ - αμέσως μετά το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε και φρίξτε: «Του είπα να μου κάνει και μια βόλτα πάνω από την Κεφαλλονιά προτού...

Ο ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΙΜΩΝΕΙ!


wheat-beautiful
Στο χώμα που πατάμε, στο χώμα που μας θρέφει, στο χώμα αυτό που θα μας αγκαλιάσει στην αιωνιότητα, έχουμε αποκλειστική και πλήρη νομή και κατοχή!  Όλοι εμείς που αυτό το χώμα το τιμούμε, που σε αυτό το χώμα βλέπουμε το αίμα το προγονικό και από αυτό το χώμα μυρίζουμε τους ανθούς της ζωής, έχουμε δικαίωμα να παλέψουμε και να δώσουμε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Γιατί, αυτό το χώμα θα είναι μετά από εμάς, θα είναι μετά και από τα παιδιά μας. Αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς.
Όλοι εσείς, οι άλλοι, που τούτο το χώμα το μολύνετε με....

Εκλογολόγος Μαυρής: "Δυστυχώς αποτύχαμε με τη Χρυσή Αυγή....Αργήσαμε και τώρα δεν μας σώνει τίποτε..."

 Με ένα κείμενο του στην "Εφημερίδα των Συντακτών", έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και από ποιά κομμουνιστική μήτρα βγήκαν όλοι αυτοί οι φιλελεύθεροι - καπιταλιστές, ο εκλογολόγος και CEO της Public Issue, Γιάννης Μαυρής επιχειρεί να... ακτινογραφήσει τη Χρυσή Αυγή και τα αίτια της εκτίναξή της.
Ανάμεσα στα πολλά που γράφει αναφέρεται στο πόσο πολύ στοίχισε στο καθεστώς το γεγονός ότι άργησε να δώσει εντολή ίδρυσης των Ανεξάρτητων Καμμένων-"Ελλήνων", με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να μαντρώσουν τους πατριώτες ψηφοφόρους. Η λάθος κίνηση του συστήματος να επιτρέψει στον Καρατζα-παίρνει να αποχωρήσει από την Κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού πρώτα μπήκε σε αυτή, αλλά και η τακτική του "Νόμος και Τάξη" του Δένδια(εδώ λειτουργούν τα εβραιομπολσεβικικά ένστικτα του διεθνισμού) που γύρισε μπούμερανγκ στην τακτική της ανάσχεσης του Εθνικιστικού Κινήματος.

Εν τέλει βέβαια και αυτός καταλήγει στο... αυτονόητο και ηλίου φαεινότερο!
"Τώρα τι κάνουμε που μας έχουν πάρει...φαλάγγι";

Διαβάστε:

Εκτός από......

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ, δηλαδή η οργανωμένη έκφραση της συλλογικής θέλησης του Έθνους, για αυτό και απευθύνεται στη λαϊκή βάση της ΝΔ και όχι στη μασωνοδεξία ηγεσία της

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ

 “Περισσότερο αξίζει για εμάς ένας 16άρης έφηβος με πάθος και όρεξη για Αγώνα, παρά εκατό βολεμένοι αστοί με τις “γνωριμίες” τους και τις “επαφές” τους…”.  

Το παραπάνω είναι απόσπασμα από το φυλλάδιο “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ” που είχε εκδοθεί την δεκαετία του ’90.
(Oι πιο παλιοί Συναγωνιστές ίσως να το θυμούνται.)

  Η απάντησή μας λοιπόν στην ΝΔούλα και στα.....

Παγκόσμιο δέος για την μεγαλειώδη αρχαιολογική ανακάλυψη στις Σέρρες - Άλλο ένα αρχαιοελληνικό εύρημα στη Μακεδονία ενάντια στην προπαγάνδα των γυφτοσκοπιανών

Η ανακάλυψη ενός μεγαλοπρεπέστατου αρχαίου τάφου στην Αμφίπολη Σερρών και οι εικασίες πως πρόκειται για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, έχουν πυροδοτήσει το έντονο ενδιαφέρον της ελληνικής αλλά και της διεθνούς κοινής γνώμης. Στο θέμα αναφέρθηκε και το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press, σε άρθρο υπό τον τίτλο «αρχαίος τάφος στην Ελλάδα πυροδοτεί πολλές συζητήσεις», όπου και επισημαίνεται η σημασία της αρχαιολογικής ανακάλυψης. Τονίζεται όμως πως είναι παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε αναφορά για τάφο του Μακεδόνα Στρατηλάτη, προτού ολοκληρωθεί το έργο των ανασκαφών.

Η ανακάλυψη των αρχαιολόγων έχει να κάνει με έναν τεραστίων διαστάσεων τάφο, 498 μέτρων, ο οποίος βρίσκεται στην Αμφίπολη Σερρών και είναι δεκαπλάσιου μεγέθους του τάφου του πατέρα του Αλέξανδρου, Φιλίππου, που βρίσκεται στην Βεργίνα. Πρόκειται για τάφο σε σχήμα πυραμίδας, στην κορυφή του οποίου δεσπόζει...

Η συμμορία της 11ης Σεπτεμβρίου ξαναχτύπησε στην Συρία


Η συμμορία της 11ης Σεπτεμβρίου ξαναχτύπησε στην Συρία

Όπως όλα δείχνουν οι ίδιοι που κτύπησαν με αεροπλάνα τους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, αυτή την φορά σφαγίασαν με χημικά όπλα αμάχους στην Συρία. Η μέθοδος είναι η ίδια: Εξοντώνουν έναν μεγάλο αριθμό αμάχων που ανήκουν υποτίθεται στο δικό τους στρατόπεδο και ρίχνουν το φταίξιμο στον εχθρό, στην προκειμένη περίπτωση στον Άσσαντ. Με αυτόν τον μακιαβελικό τρόπο υποκινούν την επέμβαση στην Συρία της στρατιωτικής μηχανής των ΗΠΑ και των προθύμων συμμάχων τους.
Για την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά όπλα στην Συρία υπάρχουν.....

Έχουν ταράξει στα γκράφιτι τα αυτοκίνητα των Σκοπιανών στην Μακεδονία MK=GR

Από την αρχή του καλοκαιριού, μέχρι στιγμής, 56 αυτοκίνητα Σκοπιανών πολιτών, υπέστησαν ζημιές στην Ελλάδα, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών του νοτιοσλαβικού κράτους των Σκοπίων.

Σύμφωνα με το μπλογκ echedoros-a.gr, τις τελευταίες ημέρες καταγράφηκαν...

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΤΕΛΕΤΕΣ

ksespasma-sto-parakladi-tis-masonias-rotari-pou-proothei-o-evraiosionismos
Σε μια απερίγραπτη αθλιότητα προχώρησε χθες ο… κακοσουλούπωτος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Δένδιας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,4. Αναφερόμενος στην πρωτοφανή στα χρονικά επέμβαση διμοιρίας των ΜΑΤ (προφανώς κατόπιν εντολής του…) στους Δελφούς και στην προσαγωγή 8 μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής, που λίγο νωρίτερα είχαν συμμετάσχει σε συζήτηση ιστορικού περιεχομένου που διοργάνωσε η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, είπε τα ακόλουθα:
«Στελέχη που.....

Το νέο ποίημα που κάνει θραύση στο διαδίκτυο και εξιστορεί την πορεία των....."στελεχών" του ΣΥΡΙΖΑ!

" Μια μπόμπα είπα και γω να φτιάξω
να βγω στους μπάτσους να την πετάξω
όμως στον ύπνο αυτοί με πιάσαν
τα σχέδια μου μου τα χαλάσαν. 

Τ'άσυλο πλέον των ιδρυμάτων
 χαρτί απόγινε των αποπάτων.
Τέρμα κι'η μάσκα που....

Σκοπός του Μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων η διάλυση της Ελλάδος


Σκοπός του Μνημονίου και των διεθνών τοκογλύφων η διάλυση της Ελλάδος

Νέα έκθεση εξέδωσαν οι συνομιλητές του Τσίπρα στο ΔΝΤ, η οποία αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζουν ή μάλλον καλύτερα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τι φταίει και το πρόγραμμα δεν «τσουλάει». Στο παρελθόν, μία παρόμοια έκθεση έκανε λόγο για έναν λάθος πολλαπλασιαστή που επέφερε τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες στην Ελληνική Οικονομία. Τώρα μία νέα έκθεση ρίχνει το σφάλμα στην ολιγωρία των κυβερνήσεων, τις αντιδράσεις των Ελλήνων (!) και στην.....

ΕΜΠΡΟΣ....πάντα ΕΜΠΡΟΣ και στην προπαγάνδα...!! Το 9ο φύλλο της Φωνής των Ελλήνων πατριωτών


Διαβάστε στο ένατο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί ξανά αύριο:
  • Εσχάτη προδοσία: Παραχωρεί ελληνικό έδαφος το καθεστώς Σαμαρά
  • Μπουτάρης - κυβέρνηση χέρι - χέρι στον εθνικό κατήφορο
  • Σκληρή απάντηση στα Σαμαρικά δημοσιεύματα: Τα άξια και άφθαρτα στελέχη της Χρυσής Αυγής
  • Ξεπουλούν την ΕΥΔΑΠ
  • Σκηνικό πολέμου στήνουν οι ....