Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 02, 2013

Άντε πάλι... Η Αρβελέρ κατά της Χρυσής Αυγής!

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο έδωσε η γνωστή τηλεμαϊντανός, Αρβελέρ, και φυσικά ρωτήθηκε για το αγαπημένο της θέμα που δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή...
Όταν ο δημοσιογράφος της ζήτησε λοιπόν να αναφερθεί στα συναισθήματα που τρέφει για το Εθνικιστικό Κίνημα η διάσημος ακαδημαϊκός για να πάρει την εξής απάντηση:
"η ΧΑ για μένα είναι η πτώση του κάθε ελληνικού πολιτισμού"..

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στην "κυρία" Αρβελέρ και στον "πολιτισμό" που ευαγγελίζεται αυτή και οι ομοεθνείς της (και ο νοών νοείτω)....

ΒΗΜΑ: "Ο Θεός βοηθός... Η Χρυσή Αυγή θα γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση"

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο κυρ Σταύρος Ψυχάρης στο κεντρικό του άρθρο στο Κυριακάτικο ΒΗΜΑ όσο αναφορά τα σχέδια του καθεστώτος για τις επερχόμενες εκλογές.

Ξεκινώντας από τις φαιδρές, όπως τις χαρακτηρίζει, εικασίες για υποτιθέμενο σχέδιο να ρίξουν τον Σαμαρά, Κουβέλης - Βενιζέλος - Ντόρα καταλήγει στο... πραγματικό σκοπό του καθεστώτος που δεν είναι άλλο από την ανάσχεση του Εθνικιστικού Κινήματος.

Πώς;
Υποψιάζεται (ή να πούμε προϊδεάζει) ο νταβατζής των ΜΜΕ ότι.....

Πρώην Βρετανός πρέσβης: Οι «αποδείξεις» των ΗΠΑ, κατασκεύασμα της Μοσάντ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτά τα λένε όταν γίνουν πρώην. Όταν είναι ενεργοί δεν τολμάνε, γιατί οι τοποτηρητές του σιωνισμού καραδοκούν.

Η διεθνής κοινή γνώμη έχει στην συντριπτική της πλειοψηφία αντιληφθεί το άδικο και παράνομο της εκδηλωθείσης προθέσεως των ΗΠΑ να επιτεθούν στη Συρία και στο Καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, παρακάμπτοντας τον ΟΗΕ. Σε εκείνους οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά και τα κράτη που σύρονται πίσω από την παράνομη αυτή απόφαση, βρίσκεται και ο πρώην πρέσβης της Βρετανίας,Craig Murray, ο οποίος...

Κορυφαίος Υπουργός στο «ΒΗΜΑ»: Τρίτη η ΝΔ στις Ευρωεκλογές, κάτω από Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ

Προχθές Σαββάτο, η φυλλάδα «Επενδυτής» δημοσίευσε δημοσκόπηση της εταιρείας του κομμουνιστή Φανάρα, στην οποία έδινε στην Χρυσή Αυγή 11,7% (!!!) και σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ από 30%!

Για να μην μας κοροϊδεύουν τα κάθε λογής ταγάρια του συστήματος, ιδού τι εκμυστηρεύθηκε «κορυφαίος υπουργός σε ιδιωτικές συζητήσεις του», σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», σχετικό άρθρο «Η κόκκινη γραμμή του Αντώνη Σαμαρά»:

«Πιστεύει ότι η κυβέρνηση πρέπει να...

Απαγορεύθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα: Αναρχικοί και Κράτος κατά Εθνικιστών


Απαγορεύθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα: Αναρχικοί και Κράτος κατά Εθνικιστών

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 20.30 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΑΤΡΩΝ

Με μια άθλια ανακοίνωση που επί της ουσίας εξισώνει τον θύτη με το θύμα, ο αστυνομικός διευθυντής Αχαΐας κατόπιν ρητών εντολών του πολιτικού του προϊσταμένου, αποφάσισε την απαγόρευση της πολιτικής συγκέντρωσης την οποία είχε προαναγγείλει η Τοπική Οργάνωση Πατρών, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 20.30 στην Πλατεία Όλγας. Επιχειρώντας να....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

samaras-kammenos
Φοβερές καταγγελίες εις βάρος του προέδρου Πάνου (Καμμένου) δημοσιοποίησε κάποιος Φώτης Μπόμπολας (της γνωστής οικογενείας;), διανθισμένες με ακατανόμαστες προσωπικές ύβρεις και απειλές και προκλήσεις (τις πιο «χοντρές» από τις οποίες παραλείπουμε, για ευνόητους λόγους). Ιδού:
«… Το γιατί την Τρίτη 17/8/12 στις 2μμ στη γνωστή ταβέρνα του ομίλου της Βουλιαγμένης παρουσία και τρίτου προσώπου-μάρτυρα (του Μιχάλη Βρεττού), εν μέσω δυο τραπεζιών χλυδάτων θαλασσοεδεσμάτων (αξίας 200 ευρώ) που μας κέρασες για να.....

Σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής δια της υποχρεωτικής αποχής!


Σατανικό σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής δια της υποχρεωτικής αποχής!


Γράφει ο Αντίοχος.
Τρέμει το σύστημα τον Β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών.
Τελειώνει το καλοκαίρι και τα κόμματα αρχίζουν πλέον τις ετοιμασίες τους για τις δύο προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις του Μαΐου, που είναι οι ευρωεκλογές και οι δημοτικές/περιφερειακές εκλογές. Τώρα, αν μέχρι τότε προκύψει και τρίτη αναμέτρηση, με πρόωρες βουλευτικές εκλογές, άγνωστες οι βουλές των κυρίων των πολιτικάντηδων (δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων), οι οποίοι θα τα βάλουν κάτω, θα τα λογαριάσουν και θα αποφασίσουν πότε θα διατάξουν την πραγματοποίησή τους. Εις ότι αφορά τις.....

Συγκλονιστική ομιλία Παναγιώταρου στο Βίτσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το Βίντεο.. Χωρίς Σχόλια

20.000 νέους λαθρομετανάστες θα φέρει στην Ελλάδα η επίθεση στη Συρία...Η αλλοίωση συνεχίζεται!

12256586.limghandler
Μία από τις επιπτώσεις που θα έχει η Ελλάδα από την αναμενόμενη αμερικανοσιωνιστική επιδρομή στη Συρία, θα είναι κύματα λαθρομεταναστών, οι οποίοι μάλιστα θα έχουν τα τυπικά… προσόντα για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο (ως «πρόσφυγες πολέμου», «θύματα διώξεων» κ.τ.λ.). Άρα, το κράτος δε θα μπορεί να τους απελάσει –ακόμα κι αν θέλει- μέχρι που να τους απαντήσει επισήμως στο αίτημά τους. Κάτι το οποίο γίνεται μετά από… χρόνια. Το έχει υπόψη της αυτό η συγκυβέρνηση; Ασφαλώς και το έχει. Διαβάσαμε σχετικά σε καθεστωτική ιστοσελίδα:

Ακόμη ένας ξεχασμένος "μαϊντανός" εναντίον της Χρυσής Αυγής... Μ. Μητσιάς για Χρυσαυγίτες: "Οι άνθρωποι είναι ανιστόρητοι"

Όλο και συχνότερα παρατηρούμε το φαινόμενο ο κάθε τυχάρπαστος ή ξεχασμένος "μαϊντανός" της ελληνικής showbiz να... προσφέρεται στα ΜΜΕ να εκφέρει τη γνώμη του για το Εθνικιστικό Κίνημα!
Τι και αν δεν γνωρίζει τίποτα για τη Χρυσή Αυγή, σημασία έχει να πει κάτι για αυτή (κατά προτίμηση αρκετά... αιχμηρό για να συνεχίσει το σύστημα να τον προβάλλει).

Έτσι λοιπόν και ένας...,προ αμνημονεύτων, ερμηνευτής του ελληνικού πενταγράμμου Μανώλης Μητσίας σε συνέντευξή του στο "ΠΑΡΟΝ" ρωτήθηκε για τη Χρυσή Αυγή...
Τι απάντησε..
Ιδού:

"Ρωτάτε εμένα που με έβαλε φυλακή η χούντα τρεις φορές; Με πιάνει θλίψη να ακούω αυτούς τους διαλόγους στη Βουλή. Ούτε σε καφενείο. Πουθενά αλλού δεν τους έχω ακούσει, θα ταυτιστώ με τους ανιστόρητους;

Να θυμίσουμε:
Α.Ο Μητσιάς το πρώτο του CD το κυκλοφόρησε το 1969... Τότε στην Ελλάδα είχαμε..Χούντα!!!!

Β. Σε παλαιότερη συνέντευξή του (2011), όταν έλειπαν οι Εθνικιστές από τα βουλευτικά έδρανα, δήλωνε για τους βουλευτές:

Εθνικιστικός σεισμός στο Βίτσι: Χιλιάδες Έλληνες τίμησαν τους Ήρωες του Εθνικού Στρατού-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Εκτενές φωτορεπορτάζ από την σημερινή εκδήλωση μνήμης στο Βίτσι. Χιλιάδες Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν και αποθέωσαν τους Χρυσαυγίτες. Η κουστωδία των νεοδημοκρατών, με επικεφαλής την βουλευτίνα Αντωνίου, αποβλήθηκαν κακήν κακώς από τον χώρο, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων. Έφυγαν τρέχοντας, ενώ την ατμόσφαιρα δονούσε το σύνθημα: