Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 03, 2013

ΠΑΤΡΑ: Εκατοντάδες Εθνικιστές απάντησαν δυναμικά σε κράτος και παρακράτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χέρι-χέρι με τους αναρχικούς η αστυνομία της μνημονιακής συγκυβέρνησης. Όλοι ενωμένοι ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Τίποτα δεν σταματά τους Εθνικιστές

Διασύρθηκε απόψε η κυβέρνηση και το ανθελληνικό ΠΡΟ-ΠΟ. Αφού απαγόρευσαν κάθε συνάθροιση στην κεντρική πλατεία των Πατρών (για να μην πραγματοποιηθεί η νόμιμη πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής) στη συνέχεια πήραν απ’ το χεράκι τους αναρχικούς και τους πήγαν στον χώρο, όπου την φύλαξή τους ανέλαβαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ. Στην Ελλάδα οι απαγορεύσεις ισχύουν μόνο για τους Εθνικιστές. Το κράτος φυλάει ως κόρην οφθαλμού το...

Ο θλιβερός κρατικοδίαιτος Πασοκοσυριζαίος Μπαλασόπουλος απειλεί την Χρυσή Αυγή!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα τα διεφθαρμένα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ, για να συνεχίσουν την μάσα και την καταδυνάστευση των εργαζομένων.

Ένα από τα πρώην πασοκόσκυλα, αυτά τα γνωστά ανδρείκελα του παπανδρεϊσμού τα οποία επί δεκαετίες κουνούσαν απειλητικά το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό και πλέον τρέχουν να βρουν κρατικοδίαιτη θαλπωρή στις ανοιχτές αγκαλιές του νεοπασοκικού Σύριζα, ο Θέμης Μπαλασόπουλος, εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την προσοχή της κοινής γνώμης από τον χαρακτηρισμό που απέδωσε στους δημάρχους της χώρας το νέο του αφεντικό Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και τους χαρακτήρισε «βλαχοδήμαρχους».

Οι ψευτοτσαμπουκάδες του κρατικοδίαιτου συνδικαλιστή και προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έρχονται προφανώς κατόπιν συγκεκριμένων εντολών της Κουμουνδούρου και προκειμένου να κοπάσει ο θόρυβος και οι αντιδράσεις που ξέσπασαν από...

Πανικόβλητο το καθεστώς: Αλλάζουν τον νόμο για τις δημοτικές εκλογές λόγω Χρυσής Αυγής!

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το καθεστώς από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και την επέλαση της Χρυσής Αυγής σε αυτές. Τα δημοσκοπικά δεδομένα εδώ και καιρό είχαν προειδοποιήσει τον Σαμαρά για το τι μέλλει γενέσθαι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Σαμαράς έβλεπε δήμους και περιφέρειες να έρχονται στα χέρια της Χρυσής Αυγής, να γίνεται δηλαδή άλλο ένα βήμα προς την διάλυση του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας. Έτσι αρχίζουν και σκαρφίζονται πονηρά σχέδια, ώστε να περισώσουν ό,τι μπορούν από το καταρρέον καθεστώς τους.

Οι πληροφορίες απορρέουν από την εφημερίδα «Καθημερινή», που έχει ισχυρούς δεσμούς με το περιβάλλον Σαμαρά και το γενικότερο καθεστώς, με την ροζ, γαλάζια ή πράσινη έννοια του. Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν ότι ο Σαμαράς σκέφτεται εντόνως ένα νέο εκλογικό σύστημα, το οποίο θα έχει ως στόχο την ανάσχεση της...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

??????????

Η Χρυσή Αυγή στο Γράμμο: Σοκ και δέος για μνημονιακούς και πάσης φύσεως προσκυνημένους από την παρουσία των Ελλήνων Εθνικιστών. Πάνω από 300 Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν το μακρύ ταξίδι μέχρι το χωριό Βούρμπιανη του Γράμμου και έδωσαν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη Νίκη του Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστοσυμμοριτών.....

Μια φωτογραφία - χίλιες λέξεις... Αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουνε στους Έλληνες και τους Εθνικιστές (Θεσσαλονίκη)


1148335_1420358618189695_1756822884_n

ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ...

3 Σεπτεμβρίου 2013: Τα γενέθλια ενός πολιτικού πτώματος


3 Σεπτεμβρίου 2013: Τα γενέθλια ενός πολιτικού πτώματος

Σαν σήμερα, πριν από 39 χρόνια, ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυε το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ). Έναν πολιτικό φορέα, ο οποίος ταυτίστηκε απόλυτα με την πορεία της μεταπολίτευσης. Ένα κόμμα χωρίς ξεκάθαρη ιδεολογική αναφορά και συγκεκριμένες πολιτικές θέσεις, το οποίο βασίστηκε, στην πρώτη 20ετία τουλάχιστον της ύπαρξής του, στην φυσιογνωμία του Ανδρέα Παπανδρέου. Ένας πολιτικός με αναμφισβήτητες δημαγωγικές ικανότητες, τις οποίες χρησιμοποίησε για εντελώς ποταπούς σκοπούς.
Μέγιστος λαοπλάνος ο Παπανδρέου ήξερε να χειραγωγεί τα πλήθη. Από τη μια μεριά χρησιμοποιούσε πομπώδη συνθήματα περί.....

Κουμουτσάκος: Να τα βρούμε με Σύριζα, πριν μας διαλύσει η Χρυσή Αυγή


Κουμουτσάκος: Να τα βρούμε με Σύριζα, πριν μας διαλύσει η Χρυσή Αυγή

Πανικόβλητοι οι διάφοροι εκπρόσωποι των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» δείχνουν το πόσο πολύ τους έχει τρομάξει η συνεχής άνοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ούτε συνεννοημένοι να ήταν στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με δύο κείμενα που δημοσιεύτηκαν την Κυριακή, το νόημα, το οποίο βγαίνει, είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί το μέγιστο συστημικό κίνδυνο και γι’ αυτό οι πολιτικές δυνάμεις που το αποτελούν πρέπει να ξεπεράσουν τις επιμέρους διαφωνίες τους και να συνεργαστούν για την αποσόβηση του «φασιστικού κινδύνου».
Ξεκινώντας από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κουμουτσάκο, έχουμε ένα.....

Η Φυλή ως θεμέλιο του Εθνικισμού


Η μόνη πολιτική ιδεολογία που αναγνωρίζει την σημασία της φυλής είναι ο Εθνικισμός. Ο κοσμοπολίτικος φιλελευθερισμός και ο κομμουνιστικός διεθνισμός αρνούνται την έννοια της φυλής, καθώς ακολουθούν τις επιδιώξεις της κοινής μήτρας τους, του Σιωνισμού. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί καλοπροαίρετοι πατριώτες και εν δυνάμει Εθνικιστές, οι οποίοι αγνοώντας τα φυλετικά ζητήματα, πέφτουν στην προπαγάνδα των εθνομηδενιστών σχετικά με την έννοια της φυλής.

Πολλοί ανγοί πατριώτες θεωρούν ότι....

Κυπριακά ΜΜΕ: "Η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα σε μυστικές δημοσκοπήσεις..."

Αυτό που τρομάζουν οι ελληνικές φυλλάδες και ΜΜΕ να πουν τολμούν να το γράψουν οι κυπριακές εφημερίδες.
Η Χρυσή Αυγή είναι επίσημα και ανεπίσημα δεύτερο κόμμα και αποτελεί το μεγαλύτερο εφιάλτη του συστήματος και όσο και να προσπαθούν να το κρύψουν κάποιοι δημοσιολόγοι σπάνε τη σιωπή τους και το ψιθυρίζουν με το ανάλογο δέος.

Σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Μεγαλονήσου αποκαλύπτεται η αλήθεια.
Συγκεκριμένα το άρθρο με τον τίτλο "Χρυσή Αυγή" της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" αναφέρονται τα εξής:

"Όλες οι δημοσκοπήσεις τη φέρνουν σταθερά τρίτο κόμμα...ωστόσο σύμφωνα με....

Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

papasa__article

Πανικός έχει ξεσπάσει σ’ όλα τα επιτελεία των κομμάτων της ξενόδουλης αστικής δημοκρατίας, καθώς και της δωσίλογης αριστεράς, μετά την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του Ηγέτη του Κινήματος μας, για την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όσον αφορά τον Δήμο Αθηναίων.
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, γνωστός για....