Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 05, 2013

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ: «ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 1.200 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ – ΕΧΟΥΝ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ»!


Το ραντεβού μέσω Skype με το Δημήτρη Μόγνιε που ειδικεύεται στην ιατρική εν καιρώ πολέμου ήταν για μετά τις 7 το βράδυ. Τις ώρες, δηλαδή, που κρατάει για κείνον. Εκτός απροόπτου, βεβαίως. Διότι στη Συρία που χειρουργεί κι εκπαιδεύει γιατρούς πάνω από ένα χρόνο τώρα, το απρόοπτο είναι ο κανόνας.
giatros1
Στην περίπτωσή μας, ευτυχώς, ίσχυσε η εξαίρεση. Μικροπροβλήματα ήχου και εικόνας μόνο, που ελάχιστα επηρέασαν την επικοινωνία μας. Έτσι, για 50 ολόκληρα λεπτά είχα την ευκαιρία να μιλήσω μ' έναν παλιό, καλό φίλο από τους πολέμους, να "δω" με τα μάτια του και ν' ακούσω τις πάντα εύστοχες επισημάνσεις του.

Υπάρχει μεγάλος πανικός αυτή την ώρα. Όλοι φοβούνται το.....

Ρεκόρ κονόμας για τους (ανθ)έλληνες εφοπλιστές το 2013 - Οι θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου

Επειδή πολλά λένε κατά καιρούς τα άθλια και κρατικοδίαιτα κομματόσκυλα της αριστεράς και της δεξιάς για τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου έναντι του εφοπλιστικού κεφαλαίου, με το παρόν άρθρο θα επιχειρήσουμε ένα άμεσο ξεκαθάρισμα.

Ο ναυλομεσιτικός οίκος Allied Shipbroking παρουσίασε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το έτος 2013 αποτελεί για τους Έλληνες εφοπλιστές την δεύτερη καλύτερη χρονιά στις...

Η ΕΠΟ παρακαλούσε τον «ουτσεκά» Κάτσε να παίξει στην Εθνική!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ, ΑΛΒΑΝΕ!

Μια φωτογραφία του αλβανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Έργκους Κάτσε, με μπλούζα της αλβανικής παραστρατιωτικής- παρακρατικής οργάνωσης UCK ήταν ικανή, προκειμένου να εξευτελιστούν, για μια ακόμη φορά, οι οπαδοί του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης.

Ο 20χρονος αλβανός εθεάθη σε φωτογραφία, η οποία αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με φανέλα του UCK, έχοντας μάλιστα και υψωμένους τους αντίχειρές του, δείγμα δηλαδή ότι «γούσταρε» το όλο σκηνικό. Όπως ήταν φυσικό, ξεσηκώθηκε...

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ (ΣΥΡΙΖΑ): ΑΝ ΔΕ ΒΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ

nd-syriza
 Συνέντευξη στην «Ελευθεροτυπία» έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και «οικονομικός εγκέφαλος» (όπως παρουσιάζεται…) Ευκλείδης Τσακαλώτος. Η τελευταία ερώτηση που δέχτηκε είχε σχέση με τη στάση που θα ακολουθήσει το συνονθύλευμα στην περίπτωση εκλογικής ήττας. Η απάντησή του έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον:
«Δεν θέλω να το σκέφτομαι! Αλλά καλό θα ήταν να το σκεφτούν πιο σοβαρά οι υποστηρικτές της θεωρίας των δύο άκρων».
Τι εννοεί ο… ποιητής; Πως, αν .....

Θερίζει ο ιός του Δυτικού Νείλου: Δύο ακόμα Έλληνες νεκροί από την νόσο των λαθρομεταναστών


Θερίζει ο ιός του Δυτικού Νείλου: Δύο ακόμα Έλληνες νεκροί από την νόσο των λαθρομεταναστών

Δύο επιπλέον νεκρούς στοίχισε ο ιός του Δυτικού Νείλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ανεβάζοντας τα συνολικά θύματα στα τρία, για φέτος, ενώ συνολικά μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 57 επιβεβαιωμένα περιστατικά. Τα δύο νέα θανατηφόρα περιστατικά σημειώθηκαν στην Παλλήνη και την Ξάνθη αντίστοιχα και έρχονται ως απόρροια της μνημονιακής πολιτικής που δεν «επέτρεψε» τους ψεκασμούς ενάντια στα κουνούπια και της αθρόας λαθρομετανάστευσης, που έχει ξαναφέρει στην επιφάνεια ασθένειες ξεχασμένες από δεκαετίες, όπως η ελονοσία και πιθανόν στο μέλλον η… πανούκλα.
Η έξαρση ξεχασμένων και......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΣΟΚ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

juden
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα μετατρέψουν την ΕΛ.ΑΣ. σε....Συναγωγή!!!

Δύο έγραφα-φωτιά φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα. Το πρώτο είναι το υπ’ αριθμόν 616 αίτημα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, από 28/8/2013 στον κόντε-Δένδια, με το οποίο απαριθμούνται οι εβραϊκές γιορτές και ζητείται η διευκόλυνση των «Ισραηλιτικού θρησκεύματος» υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας να πάρουν άδεια από.....

Συνέντευξη ποταμός του πρώτου Εθνικιστή Δημάρχου της Αθήνας - Ηλία Κασιδιάρη: "Θα κάνω λογιστικό έλεγχο σε όλα τα οικονομικά και τα λαμόγια θα μπούνε φυλακή"

Δείτε το βίντεο....

Η αμετανόητη ανθελληνίδα Ρεπούση ζητά να καταργηθούν τα Θρησκευτικά

Αμετανόητα προκλητική η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση, προέβη σε νέες δηλώσεις, οι οποίες δείχνουν τον ξεκάθαρα αντεθνικό της ρόλο. Συγκεκριμένα, ευρισκόμενη  στην  επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής, η Ρεπούση, μιλώντας ως εισηγήτρια του κόμματός της, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να διδάσκεται το μάθημα των Θρησκευτικών». Ακόμη, ειπώθηκε από το στόμα της ότι.....