Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 08, 2013

Συγκλονιστικό βίντεο από την τελετή λήξης της εκδήλωσης Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες

Δείτε το βιντεο...

Χιλιάδες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής στην τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες


Χιλιάδες Εθνικιστές από όλη την Ελλάδα τιμούν την θυσία των αρχαίων προγόνων στις Θερμοπύλες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...  

Νέες συκοφαντίες των εβραίων κατά της Χρυσής Αυγής... Ούτε το Σάββατο δεν σταματούν!!!

1rea44b
Στο στημένο παιχνίδι της κινδυνολογίας και της τερατολογίας για την Χρυσή Αυγή, πέρασαν κάποιοι εβραίοι που μένουν στην Ελλάδα, για τις ανάγκες ρεπορτάζ του αμερικανικού National Public Radio. Μεταξύ των άλλων και κάποιος πρώην αντάρτης του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ονόματι Μόις Γιουσουρούμ, ο οποίος στα… μάτια της Χρυσής Αυγής βλέπει «το ναζιστικό καθεστώς». «Τα μυαλά τους είναι άρρωστα. Λένε πως το Ολοκαύτωμα είναι ψέμα και δεν πιστεύουν ότι οι Γερμανοί σκότωσαν τους Εβραίους», προσέθεσε ο Γιουσουρούμ. «Φοβόμαστε πως είμαστε οι επόμενοι», είπε κάποια ονόματι Οριέτα Τρεβέζα. «Δεν θα σταματήσουν στους μετανάστες».
«Η προπαγάνδα τους εξαπλώνεται», είπε η Ζανέτ Μπατίνου, Διευθύντρια του Εβραϊκού Μουσείου Ελλάδας στην Αθήνα. «Ακούγονται, γράφονται, διαβάζονται. Τόσοι άνθρωποι ακούνε και....

Η "Αριστερά" στη ΔΕΘ...Η επανάσταση τελείωσε νωρίς..Του χρόνου πάλι!

deth_2013_poster_lowσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας μην έχουμε πολλές απαιτήσεις από τη νεολαία της αριστεράς... οι μισοί μόλις είχαν επιστρέψει από τη Μύκονο, κάποιοι έλειπαν στις Σπέτσες και κάποιοι άλλοι έπρεπε να προετοιμαστούν για την έναρξη της σχολικής περιόδου...

Παρά την πανελλαδική κινητοποίηση και την ιαχή του ΣΥΡΙΖΑ «Ξεκινάμε για την ανατροπή-ή εμείς ή αυτοί», οι «εμείς» ήταν… τρεις κι ο Τσίπρας! Έτσι, στη συγκέντρωση που επισήμως διοργάνωνε το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΕΔΟΘ, η ΟΛΜΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές αναρχοκομμουνιστικές ομαδούλες ήταν δεν ήταν 2.000-2.500 νοματαίοι. Κι άλλοι τόσοι στην ξεχωριστή συγκέντρωση που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, το σύνολο 5.000 (το πολύ). Βέβαια, οι ατσίδες του ΣΥΡΙΖΑ προσέθεσαν ένα… μηδενικό στο τέλος, κι έτσι οι.....

Protagon.gr: "Έρχεται μαύρη ψήφος... Η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει Δημάρχους σε όλη την Ελλάδα και στις ευρωεκλογές θα σαρώσει"

Νέα έκκληση από την ιστοσελίδα protagon.gr, του γνωστού και μη εξαιρετέου megaλοδημοσιογράφου Θεοδωράκη, προς το πολιτικό κατεστημένο και συγκεκριμένα τον Αντώνη Σαμαρά γίνεται σήμερα από τον αρθρογράφο Τ. Μελετόπουλο για να παρθούν μέτρα αποτροπής της... μελλοντικής εκλογικής κυριαρχίας του Εθνικιστικού Κινήματος.

Ο συγγραφέας σε άρθρο του με τίτλο "Μαύρη ψήφος" προβλέπει το .... ζοφερό, για το "δημοκρατικό τόξο", πολιτικό μέλλον που σκιαγραφείται εν όψει εκλογών (αυτοδιοικητικών - ευρωεκλογών) με μεγάλο τελικό νικητή τη Χρυσή Αυγή που θα αναδειχθεί...πρώτη πολιτική δύναμη εκτός και αν...παρθούν μέτρα από τον Σαμαρά (δεν διευκρινίζονται τα μέτρα αλλά κάτι...υποψιαζόμαστε από παλαιότερο άρθρο στον ίδιο ιστότοπο).

Αφήνουμε τον...Μελετόπουλο να μας διηγηθεί τον...εφιάλτη που θα ζήσουμε!

Πλησιάζουν οι Δημοτικές εκλογές και όπως δείχνουν τα προγνωστικά θα καταποντισθούν οι δυνάμεις του υποτιθέμενου Δημοκρατικού τόξου. Οι πολιτικοί γνωρίζοντας αυτό το ενδεχόμενο προσπαθούν να......

ΒΗΜΑ: "Δύσκολο σταυρόλεξο ο Δήμος Αθηναίων με την παρουσία της Χρυσής Αυγής"

Για ακόμη μια κυριακή η ναυαρχίδα του ΔΟΛ και της συστημικής προπαγάνδας, εφημερίδα το "ΒΗΜΑ" γράφει για το Δήμο Αθηναίων και τις εξελίξεις που φέρνει η παρουσία του Εθνικιστικού Κινήματος στα εκλογικά δρώμενα.

Έτσι σε ρεπορτάζ για την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, με μόνο ουσιαστικό λόγο την εξασθένιση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής, ο αρθρογράφος γράφει σε υποτίτλο:
"Δύσκολο σταυρόλεξο ο Δήμος Αθηναίων" και αναφέρει χαρακτηριστικά:
"Η επιλογή υποψηφίου για το Δήμο Αθηναίων αποτελεί δύσκολο σταυρόλεξο για ΠΑΣΟΚ - ΝΔ καθώς η δύναμη της Χρυσής Αυγής σε αυτή την περιφέρεια είναι....

Οι υποκριτές της ελαφροδεξιάς εμφανίζονται τώρα ως προστάτες της Ορθοδοξίας

Ο Υπ.Παιδείας της ΝΔ με τη Ρεπούση...
«Ο καυγάς γίνεται για το πάπλωμα». Την κλασική αυτή ατάκα από ταινία του παλιού καλού κινηματογράφου μας θύμισε ο «καυγάς» που έγινε  το πρωί της Παρασκευής στο Mega, ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ  Αργύρη Ντινόπουλο  και τον εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλο. Αφορμή υπήρξαν οι γνωστές απόψεις της Ρεπούση για την κατάργηση των θρησκευτικών, καθώς οι δυο άνδρες είχαν έναν έντονο διάλογο γύρω από το ζήτημα αυτό.

Ο Ντινόπουλος τάχθηκε, όπως ήταν λογικό, εναντίον των απόψεων της Ρεπούση και γι’ αυτόν το λόγο ήρθε σε.....

Νέος οχετός λάσπης και προπαγάνδας από τη "Liberation".. Εφευρίσκουν λαθρομετανάστες που τους έχουν ξυλοκοπήσει χρυσαυγίτες!

Νέο δημοσίευμα ακόμη μιας σιωνιστικά ελεγχόμενης εφημερίδας κατά της Χρυσής Αυγής... Ανάμεσα στα ψεύδη και τις συκοφαντίες διακρίνεται όμως η πραγματικότητα. Αυτή που τρέμει το παγκόσμιο καθεστώς:
"Η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει την Ελλάδα"

Διαβάζουμε λοιπόν:
Με ένα ρεκόρ 17 εκατομμυρίων τουριστών φέτος, η Ελλάδα θα έπρεπε να αγαπάει τους ξένους, γράφει η ειδική απεσταλμένη της έγκριτης γαλλικής εφημερίδας Liberation στην Αθήνα.

«Ομως, μακριά από τις παραλίες και τα νησιά με τα άσπρα σπιτάκια με φόντο τη γαλάζια θάλασσα που προσελκύουν τους τουρίστες, κάποιοι άλλοι ξένοι ζουν με το φόβο στο πετσί τους» γράφει η Μaria Malagardis στο άρθρο της.

Οσοι έχουν την ατυχία να έχουν σκούρο δέρμα είναι οι στόχοι της Χρυσής Αυγής, του νεοναζιστικού κόμματος που μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή τον Ιούνιο 2012 με 18 βουλευτές, επισημαίνει.
Ο Μαμαντού Μπα τους συνάντησε στο δρόμο του δύο φορές. Αυτός ο 40χρονος από τη Νέα Γουινέα που.....

Σε αδιέξοδο Σαμαράς - Βενιζέλος: Σενάρια εκλογών με το βλέμμα στην Χρυσή Αυγή


Σε αδιέξοδο Σαμαράς - Βενιζέλος: Σενάρια εκλογών με το βλέμμα στην Χρυσή Αυγή

Τον τρόπο με τον οποίο θα περάσουν το νέο αναπόφευκτο Μνημόνιο, το οποίο είναι προαπαιτούμενο από τους διεθνείς τοκογλύφους για νέα δάνεια, αναζητούν οι συγκυβερνώντες Σαμαράς και Βενιζέλος. Το αδιέξοδο των υποτακτικών του μνημονίου είναι ολοφάνερο, καθώς τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα θα επιφέρουν γενικευμένη κοινωνική αναταραχή και την ολοκληρωτική κυβερνητική κατάρρευση και ούτε οι βουλευτές - ρεζέρβες τους σώζουν. Η μόνη τους λύση είναι τα επικοινωνιακά τρυκ με δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα, τα φουσκωμένα ψέμματα από τα παπαγαλάκια που βλέπουν (;) ανάπτυξη και επενδύσεις και τα ψίχουλα από τους διεθνείς τοκογλύφους, τα οποία όμως θα έχουν ως αντάλλαγμα το.....