Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2013

Συμμορία Πακιστανών κόστισε στην ΔΕΗ 600.000 ευρώ!!! Ζήτω ο πολυπολιτισμός....

Εξαρθρώθηκε σπείρα, που έκλεβε μετασχηματιστές και καλώδια της ΔΕΗ, στα Μεσόγεια Αττικής και σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας.
Τα μέλη της σπείρας με καταγωγή από το Πακιστάν συνελήφθησαν στο Περιστέρι, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.
Σύμφωνα με....

Χαλάστηκαν οι μνημονιακές φυλλάδες από την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στους Βορειοηπειρώτες

Οι διάφορες δημοσιογραφικές πένες εφημερίδων που στηρίζουν τη ΝΔ φαίνεται ότι βρίσκονται σε φόρτο εργασίας, προκειμένου να σταματήσουν το ολοένα και αυξανόμενο Λαϊκό ρεύμα προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ολοσέλιδο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News σχετικά με το κλείσιμο των συνόρων στην Κακαβιά, από μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η πύρινη ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά στην δυναμική παρέμβαση των Χρυσαυγιτών, η οποία κατακεραύνωσε τους πεμπτοφαλαγγίτες του ψευδεπίγραφου ελληνικού κράτους μιλώντας για την εγκατάλειψη των Βορειοηπειρωτών και πολύ περισσότερο η αδιαπραγμάτευτη θέση μας για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου της Κέρκυρας για την Αυτονομία της Βορείου Ηπείρου είναι φανερό ότι ενόχλησε το πολιτικό σύστημα. Ιδιαίτερα, δε, τη ΝΔ και τους ανθρώπους της. Με τον θρασύτατο τίτλο «κάνουν τους πατριώτες για να μαζέψουν ψήφους» η εν λόγω εφημερίδα βγάζει προς τα έξω όλη την αγωνία και την απόγνωση του κόμματος του Σαμαρά για την απίστευτη δυναμική που έχει αναπτύξει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στις τάξεις του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια η φίλα προσκείμενη στη ΝΔ εφημερίδα χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως...

Φλεγόμενος Μαίανδρος στις Θερμοπύλες - ΒΙΝΤΕΟ

Χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές από κάθε άκρη της Πατρίδας μας βρέθηκαν και φέτος στις Θερμοπύλες για να τιμήσουν τους μεγάλους Ήρωες του Ελληνισμού. Με μία λιτή τελετή μνήμης στο αιώνιο πεδίο της θυσίας, οι Χρυσαυγίτες απέδωσαν τιμές στους προγόνους και ανανέωσαν τον όρκο για συνέχιση των εθνικών αγώνων. Δεκάδες μέλη της νεολαίας σχημάτισαν έναν αρχαίο ελληνικό Mαίανδρο από φλεγόμενες δάδες, σύμβολα των ψυχών των Ηρώων. Στην πλαγιά του Καλλίδρομου όρους και γύρω από τον λόφο Κολωνό, όπου έπεσαν οι τελευταίοι Λακεδαιμόνιοι και Θεσπιείς, αντήχησε ο Eθνικός μας Ύμνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ευρωβουλευτής ΝΔ: Συριζαίοι ελάτε μαζί μας για να σταματήσουμε την Χρυσή Αυγή!

Όσο πλησιάζουν οι ευρωεκλογές, τόσο εντείνεται ο τρόμος του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος για την αναμενόμενη επικράτηση της Χρυσής Αυγής –πολύ πιθανόν ως πρώτο κόμμα. Μέσα, λοιπόν, στον απόλυτο πανικό τους, τα όργανα του συστήματος αναζητούν διέξοδο εκ του αδιεξόδου. Ποια μπορεί να είναι αυτή; Κυκλοφορούν διάφορα… μαντζούνια (δια πάσαν νόσον…), αλλά αυτή την στιγμή έχει επικρατήσει η άποψη ότι μόνο με τη συνεργασία της ελαφροδεξιάς με την μαρξιστική αριστερά μπορεί να βρεθεί μια άκρη.

Στα πλαίσια αυτά, ο νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, έγραψε στην εφημερίδα “Real News” ένα άρθρο- αγωνιώδη έκκληση προς την αριστερά για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, με τίτλο “Χρυσή Αυγή και Ευρώπη”. Ιδού τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του:...

Η πύρινη ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου στις Θερμοπύλες...

Δείτε το βίντεο.....

GENRIKH YAGODA: Ο ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 10.000.000 ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

yagoda

O Genrikh Yagoda ήταν o ο διευθυντής της NKVD, της σοβιετικής μυστικής υπηρεσίας ασφαλείας και πληροφοριών από το 1934 έως το 1936. Αποτελούσε προσωπική επιλογή του Ιωσήφ Στάλιν και θεωρείται ένοχος για την δολοφονία 10 εκατομμυρίων ανθρώπων.
Όμως οι περισσότεροι δεν τον ξέρουν! Και φυσικά δεν ξέρουν πως δεν ήταν ούτε Ρώσσος, ούτε Γερμανός, ούτε Έλληνας, ούτε Ιταλός!!! ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ!…
Ο Τρότσκι σε δικά του κείμενα, αλλά και ο Σολτζενίτσιν στο βιβλίο του ” Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ” αναφέρουν για τον μισάνθρωπο Εβραίο Yagoda, πως εξολόθρευσε, μόνο από μια πόλη της Ρωσίας, το ένα τέταρτο του πληθυσμού της Αγίας Πετρούπολης ( Λένινγκραντ, τότε).  Και μάλιστα χαρακτηριστικά αναφέρει πως οι επιλογές των εκτελεσθέντων γινόταν από συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις. Πρώην δημοσίους υπαλλήλους, πρώην επιχειρηματίες, πρώην δασκάλους και καθηγητές και επαγγελματίες, ενώ μισούσε διαβολικά όποιον είχε αποφοιτήσει από ένα πανεπιστήμιο. Το ένα τέταρτο του πληθυσμού της πόλης, συνελήφθη και εκκαθαρίστηκε από τον Yagoda κατά τη διάρκεια της διετίας 1934- 1935.
“Κάθε βράδυ έβγαιναν τα.....

Ο Τσίπρας ντύθηκε ΔΑΠΙΤΗΣ και προ(σ)καλεί τον Σαμαρά σε συγκυβέρνηση!


Πρόσκληση για συγκυβέρνηση με ΝΔ από Τσίπρα -  Ντύθηκε Δαπίτης στη ΔΕΘ

Στην πολιτική πολλές φορές η σημειολογία παίζει μεγαλύτερο ρόλο από τα λεγόμενα, καθώς τα λόγια από τους πολιτικάντηδες είναι υποκριτικά,παραπλανητικά και κενά περιεχομένου. Εδώ και δυο μέρες στη ΔΕΘ παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου. Ο Σαμαράς θέλει να πείσει πως στην χώρα όλα είναι μέλι - γάλα, έχει επιστρέψει η ανάπτυξη και ότι το μόνο πρόβλημα είναι η διόγκωση των πολιτικών άκρων που πρέπει να παταχθούν. Άρα δεν χρειάζονται εκλογές, πάμε καλά. Ο Βενιζέλος παίζει το χαρτί της σταθερότητας και πως χωριά το ΠΑΣΟΚ τίποτα από όλα αυτά τα... καλά που συμβαίνουν στην πατρίδα δεν θα ήταν εφικτό. Ο Τσίπρας από την άλλη ζητά εκλογές εδώ και τώρα (η καρδούλα το ξέρει πόσο τρέμει τις κάλπες), καθώς μόνο με....

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

x-a
Δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει ο Αύγουστος και ήδη οι πρώτες “σπόντες” από δημοσιογράφους, αλλά και τον ίδιο τον Σαμαρά, για πρόωρες εκλογές, έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Την μεγάλη και κύρια “σπόντα” την έριξε ο Σαμαράς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία της περασμένης εβδομάδας (01/09). Εκεί ο μνημονιακός τοποτηρητής δήλωσε ότι στόχος δεν είναι μεν οι πρόωρες εκλογές, αλλά από την άλλη, δεν μπορεί να υποκύπτει σε εκβιασμούς. Τί να ήθελε να πει άραγε ο ποιητής όταν αναφερόταν σε εκβιασμούς; Ποιοι και πώς τον εκβιάζουν και για ποιον λόγο;
Η απάντηση έρχεται από μόνη της, αρκεί να.....

Όταν οι εικόνες μιλούν μόνες τους... Θερμοπύλες 2013: ΔΕΟΣ